Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

9 parasta paikkaa häämekkosi myymiseen käteisellä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 9 parasta paikkaa häämekkosi myymiseen käteisellä

Kun suunnittelin häitäni, halusin löytää täydellisen mekon.

Siirtyessäni morsiusputiikista morsiusputiikkiin kokeilin lukemattomia vaihtoehtoja, kunnes lopulta löysin sen.

Mutta häistä lähtien mekkoni on istunut kaapissani keräämässä pölyä. Eräänä päivänä tajusin, että voisin ehkä yrittää myydä sen ja saada osan kustannuksista takaisin.

Missä voit myydä hääpuvun? Aluksi luulin, että rajoittuin Craigslistiin tai Facebookiin. Mutta kun tutkin asiaa, sain tietää, että hääpukujen myyntiin on olemassa useita eri vaihtoehtoja – sekä verkossa että paikallisesti.

Paras vaihtoehto on valita markkinarakokohtainen sivusto, joka keskittyy häihin liittyvien tuotteiden, mukaan lukien hääpukujen, myyntiin ja jälleenmyyntiin. Nämä sivustot on suunnattu morsiamille, jotka etsivät erityisesti käytettyä hääpukua.

Kun luet tuotteesi näille verkkosivustoille, saat sen yleisön eteen, joka on valmis ja valmis ostamaan mekkosi.

Parhaat sivustot häämekkosi myymiseen verkossa

Jos haluat ansaita rahaa myymällä hääpukuasi, tutustu alla oleviin verkkosivustoihin. Monet niistä on suunnattu erityisesti morsiamille, jotka haluavat ostaa käytettyjä häihin liittyviä esineitä ja säästää rahaa.

Jotkut näistä verkkosivustoista tarjoavat myös hääpukuvaihtoehtoja, jos harkitset sitä.

1. Stillwhite

 • Listautumismaksu: 20 dollarin maksu per mekko, joka sisältää neljä valokuvaa ja on listattu myyntiin asti, tai 30 dollaria premium-listasta, joka sisältää kahdeksan kuvaa ja kotisivugallerian.
 • Komissio: Ei provisiota
 • Toimituskulut: Muuttuva (ostajat maksavat postikulut)

Vielä valkoinen ilmoittaa olevansa maailman suurin aiemmin omistettu hääpukumarkkinapaikka, jolla on helppokäyttöinen verkkosivusto sekä myyjille että ostajille.

Sivustonsa mukaan sillä on myynnissä 52 000 mekkoa. Käytä Stillwhite arvioija nähdäksesi kuinka paljon voit myydä mekkosi.

Vakiovaihtoehdossa maksat 20 dollarin kertamaksun mekkosi listaamisesta. Et maksa palkkiota myynnistä, mekkosi on listalla, kunnes se myydään, ja voit ladata enintään neljä kuvaa.

Premium-listausvaihtoehto sisältää 30 dollarin kertamaksun, kotisivugalleriaominaisuuden, suuremman kuvan haussa ja jopa kahdeksan valokuvaa.

Voit myydä mekkosi verkossa tai tavata ostajan henkilökohtaisesti, jotta hän voi kokeilla sitä.

Aiheeseen liittyvä: 18 myydyintä sovellusta tavaroiden myymiseen paikallisesti ja verkossa

2. Kauppa

 • Listautumismaksu: Ei listausmaksua
 • Komissio: 19,8 % yli 50 dollarin myynnistä
 • Toimituskulut: Muuttuva

Tradesy on online-kauppapaikka suunnittelijoiden vaatteille ja asusteisiin, mukaan lukien hääpuvut. Tietojen luominen on yksinkertaista, ja voit määrittää oman hintasi. Jos haluat myydä hääpukusi sivustolla, sen on oltava erinomaisessa kunnossa.

Tradesyn kautta voit myös myydä hunnuja, morsiuskoruja, kenkiä, morsiusneitopukuja ja hääkoristeita.

Tradesy opastaa sinua listausprosessin jokaisessa vaiheessa. Saat myös ehdotuksia yritystietojen parantamiseksi, jotta voit myydä mekkosi nopeasti. Lisäbonuksena Tradesy parantaa automaattisesti kaikkia ladattuja kuvia, jotta yritystietosi erottuu muista.

Kun tuotteesi on myyty hääpuvulle, voit tulostaa prepaid-tarran ja lähettää sen omilla materiaaleillasi. Jos ostaja palauttaa tuotteesi jostain muusta syystä, joka ei ole sinun syytäsi, Tradesy hoitaa sen ja saat pitää tulosi.

Ennakkomyyntimaksuja ei peritä, mutta olet velkaa 19,8 %:n välityspalkkion tuotteista, jotka myydään yli 50 dollarilla.

Aiheeseen liittyvä: 34 paikkaa, joissa voit myydä kenkiäsi verkossa käteisellä

🔥 Empfohlen:  Marketo-vaihtoehdot: 7 parasta vaihtoehtoa yrityksellesi

3. Poshmark

 • Listautumismaksu: Ei listausmaksua
 • Komissio: 20 % kiinteä välityspalkkio
 • Toimituskulut: Muuttuva

Poshmark on toinen sovellus ja verkkosivusto, jossa voit myy käytetyt vaatteet. Se keskittyy enimmäkseen ostoskeskuksiin ja designbrändeihin, mutta ei ole niin nirso kuin Tradesy.

Tietojen luominen sovelluksella on helppoa. Ota vain muutama kuva puhelimellasi ja lataa ne alle minuutissa.

Sovelluksen avulla on helppo jakaa tietosi, jotta ostajat voivat löytää ne. Se tarjoaa mukautettuja suodattimia ja laajan valikoiman morsiusneito- ja hääpukuja. Voit kommunikoida potentiaalisten ostajien kanssa sovelluksen sisällä, mikä helpottaa kaiken pitämistä yhdessä paikassa.

Kun mekkosi on myyty, tulosta ennakkoon maksettu ja ennalta osoitettu etiketti ja joko pudota se postilaatikkoon tai varaa ilmainen nouto. Joudut maksamaan 20 %:n välityspalkkion, kun myyt hääpuvun päällesi Poshmark.

4. Melkein vastanainut

 • Listautumismaksu: 25 dollaria
 • Komissio: 40 %
 • Toimituskulut: Muuttuva (ennakkoon maksettu etiketti yli 500 dollaria myydyille mekoille, mutta toimitus on myyjän vastuulla, jos mekkoja myydään alle 500 dollarilla)

Jos etsit vaihtoehtoa, joka tekee myyntiprosessista vaivatonta etkä välitä korkeamman palkkion maksamisesta, tutustu Melkein vastanainut. Listausprosessi on nopea ja helppo. Lähetä vain joitain tietoja ja kuvia hääpukustasi.

Voi kestää 24–48 tuntia, ennen kuin Nearly Newlywed hyväksyy listauksen. Kun se on listattu, sivusto vastaa ostajien kysymyksiin ja käsittelee maksut, toimituskulut ja vakuutukset.

Kun mekkosi myydään, saat ennakkoon maksetun lähetystarran, jonka avulla voit lähettää mekon Nearly Newlywedille tarkastettavaksi ja sen kunnon tarkistamiseksi.

Toisin kuin muut sivustot, Nearly Newlywed veloittaa sekä 25 dollarin listautumismaksun että 40 %:n palkkion. Sen mukaan suurin osa hääpukumyynnistä päättyy 60–120 päivän kuluessa.

Aiheeseen liittyvä: 13 parasta paikkaa korujen myymiseen verkossa

5. Kerran ke

 • Listautumismaksu: 19,95 dollaria per mekko
 • Komissio: Ei provisiota
 • Toimituskulut: Muuttuva

Kerran ke on online-hääresurssi, joka auttaa tulevia morsiamia löytämään inspiraatiota ja työkaluja unelmahäänsä suunnitteluun. Se on myös käytettyjen hääpukujen verkkokauppa.

Yli kymmenen vuoden toiminnassa tämä sivusto on loistava vaihtoehto hääpukusi myymiseen. Listautumismaksu on 19,95 dollaria per mekko, mutta ei välityspalkkioita. Ilmoituksesi on voimassa vuoden.

Sivusto tarjoaa myyjän yksityisyyden ja suojan sekä asiakaspalvelun ja sähköpostituen, joka auttaa sinua ratkaisemaan kaikki ongelmat.

Aiheeseen liittyvä: 15 parasta paikkaa ostaa alennuskenkiä verkossa

6. PreOwnedWeddingDresses.com

 • Listautumismaksu: 25 dollaria
 • Komissio: Ei provisiota
 • Toimituskulut: Muuttuva

Käytetyt häämekot on toiminut vuodesta 2004. Tämä sivusto yhdistää uusien, näyte- ja käytettyjen hääpukujen ja hääpukujen ostajat ja myyjät.

Kertaluonteinen listautumismaksu on 25 dollaria, mutta ei palkkioita. Sivusto väittää myös, että keskimääräinen mekko myydään 70 päivässä, mikä on enemmän kuin mitä muut sivustot väittävät. Siinä on myös kätevä hääpuvun arvolaskin joka auttaa sinua määrittämään parhaan listaushinnan.

7. Wore It Once

 • Listautumismaksu: 20 dollaria
 • Komissio: Ei provisiota
 • Toimituskulut: Muuttuva

Käytti kerran on alusta, joka yhdistää käytettyjen hääpukujen, pukujen, korujen, kenkien ja muiden vaatteiden ostajat ja myyjät. Voit myydä hääpukusi perustamalla oman myymäläsi, jossa voit listata myös muita häihin liittyviä tuotteita.

🔥 Empfohlen:  Kuinka messumarkkinointi voi auttaa parantamaan hakukoneoptimointituloksiasi

Kun listaat mekkoasi, sinun on täytettävä lomake, jossa on tiedot, kuten koko, väri ja tyyli. Sitten kirjoitat pukullesi mukautetun kuvauksen ja päätät listaushinnasta.

Kertaluonteinen asennusmaksu on 20 dollaria, eikä tuotteidesi myynnistä tällä hetkellä peritä palkkiota. Tietosi eivät koskaan vanhene ja asetat itse hintasi. Kaupassasi ei ole myöskään rajoitettu tuotteiden määrää, joten voit listata ja myydä kaikki käytetyt häätavarat kerralla.

8. Wedding Bee

 • Listautumismaksu: Ei listausmaksua
 • Komissio: Ei provisiota
 • Toimituskulut: Muuttuva

Häämehiläinen on verkkosivusto ja verkkoyhteisö, joka keskittyy tarjoamaan neuvoja, vinkkejä ja temppuja todellisille häitä suunnitteleville pariskunnille. Löydät tietoa aiheista, kuten tee-se-itse hääprojekteista, päivän vinkkejä sekä unelmahääinspiraatiota.

Mutta mikä tärkeintä, sivustolla on myös ilmoitusosio, jossa voit myydä hääpukusi.

Hääpuvun lisääminen Wedding Bee -sivustolle on ilmaista, mutta voit ostaa esittelymainoksen. Asetat oman hintasi, kommunikoit kiinnostuneiden ostajien kanssa ja olet vastuussa mekon toimituksesta. Voit myös listata muita häihin liittyviä tuotteita, kuten kenkiä, asusteita, koristeita ja paljon muuta.

9. Myy häämekkoni

 • Listautumismaksu: 19,99 dollaria peruslistalle; 29,99 dollaria premium-listauksesta
 • Komissio: Ei provisiota
 • Toimituskulut: Muuttuva

Toinen vaihtoehto myydä hääpuku on osuvasti nimetty Sell My Wedding Dress -sivusto. On kaksi vaihtoehtoa pukeutumisesi listalle: peruslistaus, joka maksaa 19,99 dollaria, ja premium-listaus, joka alkaa 29,99 dollaria ja joka sisältää esittelyn ja paremman sijoittelun mainoksellesi.

Sivusto ei veloita välityspalkkioita, eikä siinä ole piilokuluja. Tietosi säilyvät, kunnes mekkosi on myyty.

Listaaksesi mekkosi sinun on täytettävä joitain vakiotietoja, kuten pukeutumisesi koko, väri ja tyyli. Sinun on myös kirjoitettava kuvaus ja päätettävä listaushinnasta.

Missä voit myydä häämekkosi paikallisesti

Jos haluat myydä hääpukusi paikallisesti, on olemassa muutamia vaihtoehtoja. Paras vaihtoehto, jos aiot pysyä lähellä kotia, ovat paikalliset hääpukulähetysliikkeet.

Craigslist

Craigslistin avulla voit myydä mitä tahansa huonekaluista lasten leluihin. Siinä on myös osio häihin liittyvien tuotteiden, kuten hääpukujen, myyntiä varten.

Vaikka tämä ei ehkä ole paras paikka myydä hääpukuasi, se tarkoittaa myös sitä, että sinun ei tarvitse lähettää mekkoa tai maksaa listautumismaksua. Hääpuvun myynti Craigslistin kautta voi kestää kauemmin, ja pätevien ostajien löytäminen voi olla vaikeampaa.

Listauksen luominen on ilmaista, mutta sinun tulee varata aikaa hyvän listan kirjoittamiseen mekollesi ja päättää kohtuullisesta hinnasta.

Monet Craigslistin ostajat yrittävät tinkiä, joten aseta hintasi pienellä heiluttelutilalla. Käytä aikaa yksityiskohtaisten kuvien lisäämiseen, varsinkin jos mekon kanssa on ongelmia.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka myydä Craigslistissa (ja 6 vinkkiä menestykseen)

Facebookin osto- ja myyntiryhmät

Toinen paikallinen vaihtoehto myydä hääpuku on Facebookin osto- ja myyntiryhmissä tai Facebook Marketplacen kautta.

Nämä ryhmät myyvät melkein mitä tahansa, joten et markkinoi vain morsiamille. Hyvä puoli on, että ostajat ovat paikallisia, joten sinun ei tarvitse huolehtia mekkosi toimituksesta.

Liitä mekkosi listalle paljon kuvia, hyvä kuvaus ja kilpailukykyinen hinta. Saatat joutua neuvottelemaan lopullisesta hinnasta, joten jätä vähän neuvotteluvaraa.

🔥 Empfohlen:  14 parasta Apify-vaihtoehtoa vuonna 2023 (samankaltaiset sivustot ja työkalut)

Mekkosi myyminen Facebookin kautta kestää todennäköisesti kauemmin, mutta listauksen luomisesta ei peritä maksuja.

Aiheeseen liittyvä: Rahan ansaitseminen Facebookissa: 5 helppoa strategiaa

Paikalliset häälähetysliikkeet

Jos haluat myydä hääpukusi paikallisesti, paras vaihtoehto on hääpukukonsignaatioliike.

Koska nämä kaupat keskittyvät erityisesti häihin liittyvien tuotteiden, kuten hääpukujen, asusteiden ja kenkien, myyntiin, tämä on paras mahdollisuutesi saada mekkosi paikallisten ostajien eteen, jotka etsivät erityisesti hääpukua.

Yksi paikallisten hääpukukauppojen suurista haitoista on se, että ne veloittavat melko jyrkkiä maksuja hääpuvun myymisestä, kuten joillakin tämän luettelon sivustoilla.

Monet kaupat veloittavat välityspalkkion, joka on 40–60 % mekon lopullisesta myyntihinnasta.

Aiheeseen liittyvä: Verkkokaupan tai tavarakaupan perustaminen

Vinkkejä käytettyjen häämekkosi myymiseen verkossa

Kun aiot myydä hääpukuasi, on otettava huomioon muutama tekijä. Ensinnäkin varmista, että mekkosi on hyvässä kunnossa ilman repeytymiä, tahroja tai muita vaurioita. Koska olet todennäköisesti käyttänyt mekkoa vain kerran, se on todennäköisesti edelleen hyvässä kunnossa.

Muista myös, että valokuvat myyvät. Mitä enemmän kuvia voit sisällyttää kaikista eri näkökulmista, sitä parempi.

Voit sisällyttää sekä kuvia itsestäsi mekossa että mekko ripustimessa, mutta varmista, että näytät kaikki tärkeät yksityiskohdat, kuten helmityöt tai erikoispitsisuunnittelun läheltä.

Anna kaikki asiaankuuluvat tiedot, kuten koko, tarkka väri (norsunluu, luonnonvalkoinen jne.), alushameet ja niin edelleen. Jos mekkoa on muutettu jollakin tavalla, yritä kuvata muutokset mahdollisimman yksityiskohtaisesti.

Kuinka paljon voin myydä käytetyn häämekkoni?

Se, kuinka paljon voit myydä käytetyn hääpukusi, riippuu useista tekijöistä.

Yleisenä peukalosääntönä on, että hyväkuntoinen ja alle kaksivuotias käytetty hääpuku voi yleensä myydä 50 %:lla vähittäishinnasta. Jos mekkosi on suunnittelijabrändi, kuten Vera Wang, voit saada lähemmäs 60 % vähittäismyyntiarvosta.

On olemassa laskimia, jotka voivat arvioida, kuinka paljon voit saada hääpuvustasi. Anna joitakin yleisiä tietoja, kuten mekkosi merkki, kunto, koko jne., niin saat arvion pukusi arvosta.

Tässä on muutamia laskimia, joiden avulla voit määrittää parhaan hinnan hääpukullesi:

Kuinka kauan häämekkoni myyminen kestää?

Hääpuvun myyntiin kuluva aika riippuu useista tekijöistä, kuten merkistä, tyylistä, koosta ja kunnosta. Muista myös, että yritystiedoissasi käytettävän markkinapaikan tai kaupan suosio vaikuttaa siihen, kuinka paljon liikennettä mekkosi saa ja kuinka nopeasti se myydään.

Odota, että mekkosi myydään keskimäärin 60–90 päivän kuluessa listalle ottamisesta, jos se on suosittu merkki ja tyyli, erinomaisessa kunnossa ja enintään pari vuotta vanha. Vanhemman tyylin, huonokuntoisten tai vähemmän kysyntää olevien mekkojen myynti saattaa kestää kauemmin.

Table of Contents