Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

9 parasta paikkaa ostaa alennettuja lahjakortteja (jopa 33 % alennus)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 9 parasta paikkaa ostaa alennettuja lahjakortteja (jopa 33 % alennus)

Mikä on sen parempaa kuin saada alennusta jostain, jonka olet jo ostamassa?

Entä jos on olemassa tapa saada alennuksia melkein kaikesta, mitä ostat suosikkiliikkeistäsi, mukaan lukien kalliit tuotteet, kuluttamatta paljon aikaa tai energiaa?

On, ja siellä alennuslahjakortit tulevat peliin.

Miksi ostaa alennettuja lahjakortteja?

Vaikka useimmat ihmiset ajattelevat, että lahjakortit ovat syntymäpäivä- tai joululahjakortteja, voit käyttää niitä säästääksesi rahaa jokapäiväisissä tavaroissa kaupoissa, joissa olet jo ostanut.

Oletetaan, että olet ostamassa muutaman uuden farkkuparin. Hinnat ovat yleensä korkeimmillaan loppukesästä, mutta voit silti säästää rahaa ostamalla alennetun lahjakortin suosikkivaatekauppaasi. Jos esimerkiksi ostat 40 dollarin lahjakortin 30 dollarilla, säästät heti 25 % seuraavasta ostoksestasi.

Voit pinota nämä alennukset myymälämyyntiin tai verkkokuponkeihin maksimoidaksesi säästösi.

Alennuslahjakorttisivustojen nopea vertailu

Kun päätät, mistä ostaa alennettuja lahjakortteja, muista vertailla eri sivustoja. Hinnat ja alennukset voivat muuttua milloin tahansa, ja yksi sivusto saattaa tarjota paremman alennuksen haluamastasi tarjouksesta. Alla on viiden parhaan alennetun lahjakorttisivuston nykyiset ominaisuudet.

Nostaa Lahjakortti mummo CardCash Lahjakortin levitys
Rekisteröidy Bonus 10 dollaria Ei mitään Ei mitään Ei mitään
Cash Back -tarjoukset Joo Joo Ei Ei
Suosittele ystävää 5 dollaria 5 dollaria 5 dollaria Ei mitään
Takuu 1 vuosi 100 % täysi takuu uudet lahjakortit 100 % riskitön 45 päivän rahat takaisin -takuu 60 päivän palautusoikeus
Fyysiset paikat Ei Ei Ei Ei
Sovellus Android, iOS Android, iOS Android, iOS Ei mitään

Ehdot ja ehdot ovat erilaiset jokaisella verkkosivustolla. Muista tarkistaa esimerkiksi arvioitu saapumisaika ja lähetyspaikka. Jotkut kortit toimitetaan osoitteeseesi, kun taas toiset lähetetään sähköpostiisi, ja jotkut saattavat jopa tarjota rekisteröitymis- tai viittausbonuksen.

1. Nosta markkinapaikkaa

Nostaa on yksi suurimmista alennuslahjakorttisivustoista, jolla alustaa käyttää yli 2 miljoonaa ostajaa ja myyjää. Vuodesta 2013 lähtien kortin ostajat ovat säästäneet yli 150 miljoonaa dollaria.

Yritys tarjoaa myös erilaisen myyntikokemuksen antamalla myyjille mahdollisuuden asettaa omat alennusprosentinsa, pitämällä alennukset kilpailukykyisinä ja antamalla lahjakortin ostajille mahdollisuuden tarttua jyrkkiin alennuksiin. Sinun on etsittävä aktiivisesti alustaa löytääksesi parhaat tarjoukset, mutta niitä ei ole niin vaikea löytää.

Raise tarjoaa myös 1 vuoden rahat takaisin -takuun, joka hyvittää, jos ostettu kortti toimitetaan eri merkkisenä, sitä ei vastaanoteta, sen arvo ei ole luvattu tai se on passiivinen. Se kattaa kortin ostohinnan, mutta ei kata ostajan katumusta tai vahingossa ostettuja kortteja.

Raise veloittaa myyjiltä 15 %:n palkkion jokaisesta alustalla myydystä lahjakortista. He myös veloittavat myyjältä ylimääräisen 1 dollarin tai 1 % saldosta (sen mukaan kumpi on suurempi), jos myyty lahjakortti on fyysinen lahjakortti.

🔥 Empfohlen:  15 parasta paikkaa ostaa alennuskenkiä verkossa

Aiheeseen liittyvä: Raise Review: Nämä korotuslahjakortit voivat säästää tonnia rahaa

2. Lahjakortti Granny

Tällä sivustolla voit ostaa ja myydä alennettuja fyysisiä ja sähköisiä lahjakortteja. Lahjakortti mummo toimii myös kokoomasivustona keräämällä tietoja muista lähteistä ja ohjaamalla sinua ostamaan sieltä. Voit myös ansaita rahaa takaisin ostaessasi lahjakortin portaalin kautta.

Tällä hetkellä et voi lunastaa tulojasi käteisenä, mutta voit lunastaa ne e-lahjakorteiksi verkkokäyttöön tai tulostaa ne myymälässä käytettäväksi. Lahjakortti Grannyn käteispalautusohjelma voi silti auttaa sinua säästämään rahaa, kun käytät käteispalautuspalkintosi johonkin, jota tarvitset tai olisit joka tapauksessa ostanut.

Lahjakortteja on saatavana suurille kansallisille brändeille sekä paikallisille myyjille.

Aiheeseen liittyvä: Ilmaisten lahjakorttien saaminen asioille, joita olet jo tehnyt

3. CardCash

CardCash voit tehdä kolme asiaa: ostaa, vaihtaa tai myydä lahjakortteja. Ostajana voit suodattaa lahjakortteja tiettyihin liikkeisiin tai brändeihin tyypin, arvon, alennusprosentin tai hinnan mukaan. Kun olet valinnut ja ostanut korttisi, saat joko sähköpostin, jossa on korttisi tiedot, tai fyysisen lahjakortin postitse.

Lahjakorttien vaihtaminen antaa sinulle mahdollisuuden vaihtaa korttisi, jota et koskaan käytä. Jos sinulla on esimerkiksi lahjakortti Hootersiin, mutta et koskaan aio syödä siellä, saatat saada parhaan tarjouksen vaihtamalla sen kortille ravintolaan, jossa vierailet.

Et saa samaa summaa kaupankäynnin yhteydessä, mutta todennäköisesti uuden lahjakorttisi arvo on suurempi kuin saamasi käteistarjous. Lahjakorttien myyminen CardCashille on helppoa, mutta hintaa ei voi asettaa itse. Koska CardCash myy lahjakortteja asiakkaille heidän omasta varastostaan, he asettavat säännöt sille, kuinka paljon voit ansaita.

Voit vierailla heidän verkkosivuillaan saadaksesi välittömän käteistarjouksen lahjakortille. Tarjousta ei tarvitse hyväksyä, eikä sinun tarvitse rekisteröityä saadaksesi selville korttisi arvon.

Aiheeseen liittyvä: 10 parasta ostossovellusta, jotka säästävät rahaa kaikessa

4. Lahjakortin levitys

Lahjakortin levitys tarjoaa vain mahdollisuuden ostaa ja myydä lahjakortteja. He eivät tarjoa vaihtotarjouksia, käteispalautusmahdollisuuksia tai paikallisia kioskeja. Eikä sinun tarvitse huolehtia listalleottomaksuista tai palkkioista.

Voit myydä korttisi lähettämällä lomakkeen, jossa on korttisi saldotiedot ja hinta, jonka haluat saada kortista. Gift Card Spread vastaa 24 tunnin kuluessa ja ilmoittaa, onko tarjouksesi hyväksytty. Jos ei, he lähettävät sinulle vastatarjouksen harkittavaksi.

Jos olet ostamassa korttia, voit suodattaa haun hinnan, korttityypin ja luokan mukaan. Näet alennuksen hakutuloksissa. Voit säästää vielä 3 % ostaessasi kortteja irtotavarana.

Yritys tarjoaa 60 päivän palautusoikeuden, jotta voit tarkistaa lahjakorttisi saldon vastaanottaessasi. Jos ostoksessasi näyttää olevan jotain vialla, palauta kortti ja he hyvittävät rahasi. Olet täysin suojattu niin kauan kuin et ole käyttänyt korttia, se on samassa kunnossa kuin vastaanotettaessa ja vaatimuksesi tiedot vastaavat alkuperäistä korttia.

🔥 Empfohlen:  4 parasta VPN:ää kryptokaupankäynnille vuonna 2023 (ilmainen ja premium)

5. Gameflip

Jos olet pelaaja, joka haluaa säästää rahaa lahjakorteilla, Gameflip on alennettuja kortteja saatavilla PSN:lle, Xbox Livelle, Amazonille, iTunesille ja Google Playlle. He tarjoavat myös lahjakortteja yrityksille, kuten Netflix, Starbucks, Lyft ja Amazon, ja voit jopa löytää lahjakortteja tuotteille, kuten Microsoft Office.

Löytääksesi etsimäsi, sinun tarvitsee vain tehdä haku verkkosivustolta tai mobiilisovelluksesta. Kun löydät sellaisen, josta olet kiinnostunut, napsauta tai napauta sitä nähdäksesi täydelliset tiedot. Korttilistalla voit tarkistaa myyjän arvion, toimitustavan (automaattinen tai posti), kortin alkuperäisen summan ja alennusprosentin. On jopa tapa kysyä myyjältä lisätietoja ennen ostamista.

Kortit ovat yleensä listattu 2% -15% alennus alkuperäisestä summasta ja kiitos Gameflip-takuuostoksesi ovat suojattuja, jos ostamassasi lahjakortissa on jotain vialla.

Aiheeseen liittyvä: 14 parasta videopelien myyntipaikkaa

6. MyGiftCardsPlus

MyGiftCardsPlus tekee yhteistyötä Swagbucksin kanssa tarjotakseen sinulle sekä lahjakortteja että mahdollisuuden ansaita Swagbuck-pisteitä (SBs) jokaisesta ostamastasi kortista. Kun ostat lahjakortin MyGiftCardsPlusin kautta, saat SB-kortteja alennuksena, jonka avulla voit lunastaa lisää ilmaisia ​​lahjakortteja tai PayPal-käteistä.

Voit valita korteista yli 100 jälleenmyyjälle, ravintolalle ja muulle kauppiaalle, ja lahjakortit toimitetaan joko sähköisesti tai postitse.

Vaikka lahjakortteja ei ole alennettu – joudut maksamaan täyden hinnan, ellet löydä sellaista alennuksessa – jos olet Swagbucksin jäsen, se on loistava tapa ansaita lisäpisteitä.

Aiheeseen liittyvä: Onko Swagbucks sen arvoinen? Tässä on virallinen Swagbucks-arvostelumme.

7. Cardflip

Sivuston mukaan “CardFlip.com on alennushintainen toissijainen lahjakorttivaihto, joka on luotu sinulle, jotta voit MYYDÄ lahjakortteja korkeimmalle markkina-arvolle ja OSTAA edullisia lahjakortteja useimmille brändeille, ravintoloille ja kauppiaille. Toisin sanoen yritys ostaa lahjakortteja irtotavarana, jotta he voivat myydä ne asiakkaille alennuksella, ja ne antavat myös yksittäisten myyjien myydä lahjakorttejaan sivustolla.

Löydät lahjakortteja jopa 25 % alennuksella sellaisiin paikkoihin kuin Dunkin’ Donuts, Disney Store ja Michael’s. Ne toimitetaan sähköisesti tai postitse, ja voit maksaa luottokortilla, suorilla pankkisiirroilla tai Bitcoinilla.

Lisäalennuksia on saatavilla, kun maksat suorilla siirroilla tai Bitcoinilla. Cardflip tarjoaa myös 45 päivän takuun, joka kattaa lahjakortin kustannukset, mutta on epäselvää, missä olosuhteissa saat hyvityksen.

8. eBay

Vaatteiden, kukkaroiden ja vauvatarvikkeiden lisäksi voit ostaa myös alennettuja lahjakortteja eBaysta. Kun etsit etsimiäsi lahjakortteja, saat tulossivun, joka näyttää yhdistelmän alennettuja lahjakortteja, nimellisarvolla myytäviä kortteja ja eBayn huutokauppaprosessin kautta saatavilla olevia kortteja.

Kun olet tehnyt ostoksen, kortit voidaan lähettää sähköisesti tai postitse.

Siitä huolimatta eBay asettaa tiukat säännöt Mitä lahjakortteja saa myydä ja mitä ei, ostajien on varottava huijauksia ostaessaan alennettuja lahjakortteja sivustolta. Ja jos ostoksessasi on ongelmia, se kuuluu eBayn rahat takaisin -takuun piiriin.

🔥 Empfohlen:  Kuinka Splunk voi pelastaa yrityksen tekoälyn päivän

Aiheeseen liittyvä: 22 parasta eBay-vaihtoehtoa tavaroiden ostamiseen ja myymiseen verkossa

9. Costco

Bulkkituotteiden jälleenmyyjä Costco myy myös lahjakortteja alennuksella. Löydät tarjouksia erilaisista ravintoloista, kuntokeskuksista ja jopa matkoista. Toisin kuin muut lahjakorttimyyjät, Costcon alennukset tulevat kuitenkin ostamalla kortteja irtotavarana yksittäin.

Oletetaan esimerkiksi, että ostat lahjakortin The Coffee Beaneryyn. Muilla sivustoilla saatat maksaa 15 dollaria 20 dollarin lahjakortista, mutta jos ostat Costcon kautta, käytät 79,99 dollaria ostaaksesi neljä 25 dollarin korttia. Se on merkittävä alennus, mutta se on järkevää vain, jos ostat niitä lahjaksi tai jos se on jossain, jossa vierailet usein.

Kortit ovat saatavilla vain fyysisinä korteina, mutta voit lunastaa ne verkossa tai myymälässä. Jos ostat kortit verkosta, et tarvitse jäsenyyttä, mutta sinun on oltava jäsen ostaaksesi ne myymälästä.

Mikä alennuslahjakorttisivusto tarjoaa parhaat tarjoukset?

Seuraava kaavio on tilannekuva joistakin alennuksista, jotka ovat saatavilla eri lahjakorttisivustoilla. Hinnat ovat tarkkoja tätä kirjoitettaessa, mutta ne muuttuvat päivittäin kysynnän ja saatavuuden mukaan, joten varmista, että tarkistat vielä ennen oston tekemistä saadaksesi parhaan mahdollisen tarjouksen.

Alennusprosentit

Kauppa/brändi Nostaa Lahjakortti mummo CardCash Lahjakortin levitys
Kohde 3,1 % 2 % 9,4 % 9,1 %
Walmart .4 % 2 % 2,5 % 0,05 %
TJ Maxx 6,6 % .5 % 6,46 % 5,5 %
Netflix Ei saatavilla 54 % Ei saatavilla 4 %
Starbucks 10,1 % Ei saatavilla 9,6 % 9 %

Muista huomioida, onko korteissa verkkokaupassa vai vain myymälässä käytettävä. Jos tiedät vierailevasi paikallisessa myymälässäsi, sinun on ostettava myymälästä alennuskortti. Jos aiot tehdä ostoksia verkossa, voit käyttää e-lahjakorttia.

Säästöjesi pinoaminen voi johtaa suuriin alennuksiin

Älä rajoita säästöjäsi katsomalla lahjakortteja vain lahjoina. Voit säästää reilun summan rahaa ostaessasi lahjakortteja itsellesi alennuksella – kunhan käytät niitä.

Yritä olla ostamatta kortteja, joita et tarvitse. Muista myös seurata niitä. Käytät enemmän rahaa kuin säästät, jos ostat kortteja, joita menetät tai joita et halua vain siksi, että niitä tarjotaan alennuksella. Äläkä unohda käyttää muita rahaa säästäviä vaihtoehtoja, kuten Honey tai Rakuten, luottokorttipalkkiopisteitä tai ilmaiset Amazon-lahjakortit ostaa muita lahjakortteja.

Sinä pystyt säästää rahaa käyttämällä jotakin näistä sovelluksista ja verkkosivustoja, kunhan pidät kiinni budjetista, yhdistät alennuksesi ja ostat vain käyttämiäsi lahjakortteja.

Table of Contents