Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

9 parasta palvelua tilaustulosteisille kirjoille (2023)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 9 parasta palvelua tilaustulosteisille kirjoille (2023)

Haaveiletko kirjoittamisestasi henkiin? Se saattaa tuntua valtavalta ja monimutkaiselta hankkeelta, mutta saatat yllättyä kuinka elinkelpoinen se on. Monet kirjailijat ovat onnistuneet julkaisemaan itseään tilauspalveluiden avulla.

Kun käytät tätä strategiaa, voit välttää kahdelta julkaisun suurimmasta vaivasta: julkaisijan löytämisen ja sellaisen varaston hallinnan, jota ei ehkä koskaan myydä.

Joten kuinka voit hyödyntää itsejulkaisuprosessia ja luoda omia tilauspainotteisia kirjoja? Tässä artikkelissa käsittelemme perusasiat, joita tarvitset matkasi aloittamiseen.

Miksi valita tilauspainotteisten kirjojen kustantaminen?

Yksi kirjoittajien suurimmista haasteista on oman inventaarionsa käsitteleminen. Sinulla ei ehkä ole minnekään tallentaa satoja tai jopa tuhansia kopioita kirjastasi. Toimitus on toinen näkökohta: onko sinulla aikaa ja resursseja lähettää kirjoja tilauksen jälkeen syömättä liikaa voittomarginaalejasi?

Jotkut kirjailijat kohtaavat jopa painajaismaisia ​​skenaarioita, kuten vaurioita, huonoa tulostuslaatua tai painovirheitä, jotka tekevät teoksistasi myymättömiä, kun olet käynyt läpi kaiken painamisen ajan, energian ja kustannukset.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Kun julkaiset itse tilaustulostuksen avulla, voit tulostaa kopioita tarpeen mukaan ja kiertää kokonaan suurten varastojen varastoinnin.

Itsejulkaisuprosessin avulla voit myös välttää yhteistyön julkaisijan kanssa. On sinun itsestäsi kiinni, milloin ja miten luot kirjasi sekä miten markkinoit ja myyt niitä.

Tarjolla on paljon tilaustulostuspalveluita, joten miten valitset? Tässä on joitain kirjailijoiden käyttämistä suosituimmista palveluista ympäri maailmaa. Tee muistiinpanoja, vertaa ja vertaile ja katso, mitkä niistä voivat sopia parhaiten tarpeisiisi ja mieltymyksiisi.

1. Amazon Kindle Direct Publishing

Amazonin tilauskirjapalvelun avulla voit julkaista ja jakaa pokkareita ja digitaalisia kirjoja asiakkaille ympäri maailmaa. Voit listata kirjasi Amazonin Kindle-kaupassa ilmaiseksi, mutta maksat palkkion jokaisesta myynnistä.

Amazonin KDP-palvelun avulla saat myös mahdollisuuden tilata vedoskopioita. Niiden avulla voit minimoida virheellisen tulostuksen riskin – voit tarkistaa virheet ennen tuotantoa. Maksat tulostuskulut plus toimituskulut.

Sinun on käytettävä toista POD-palvelua lehtien tai kierresidottujen muistikirjojen tulostamiseen. Mutta jos tarvitset digitaalisia ja pokkarikirjoja, Amazonin tulostuspalvelun pitäisi toimia hyvin samalla, kun se tarjoaa näkyvyyttä markkinapaikoillaan.

🔥 Empfohlen:  20 parasta liikeideaa Kaliforniassa

2. KirjaBaby

BookBaby print on demand -palvelu

BookBaby on yksi suosituimmista nimistä tilauspainetuissa kirjoissa. Jos olet uusi kirjailija, voit aloittaa myynnin BookBaby-verkostossa 149 dollarilla. Jos olet menestyvä riippumaton kirjailija, voit hyödyntää vankkoja verkostoja, kuten Amazon, Barnes & Noble, Baker & Taylor ja tuhansia muita maailmanlaajuisia myymälöitä, kirjastoja ja luetteloita. Tämä suunnitelma alkaa 399 dollarista.

Näin se toimii: kirjasi on ostettavissa verkossa näiltä suosituilta kirjakaupoilta. Kun asiakas tekee tilauksen, BookBaby tulostaa pyynnöstä ja lähettää sen, vaikka se olisi vain yksi kopio.

BookBaby tarjoaa myös muita palveluita, kuten e-kirjoja, äänikirjoja, editointipalveluita, kirjasuunnittelua ja malleja. Kun olet tehnyt tilauksesi, kirjasi on yleensä myynnissä muutaman päivän sisällä.

3. IngramSpark

IngramSpark omaan julkaisuun

IngramSpark on itse kustantava yritys, joka mainostaa painatuslaatua, joka muistuttaa perinteisesti julkaistuja kirjoja suuren kustantajan kautta. Tämän itsejulkaisupalvelun avulla voit luoda painettuja kirjoja, e-kirjoja tai paketteja molemmilla. Painetun kirjan hinnoittelu alkaa 49 dollarista nimikkeeltä, e-kirjan 25 dollarista tai molemmista 49 dollarista.

Kuten BookBaby, IngramSpark tarjoaa maailmanlaajuista jakelua tuhansille kirjastoille ja jälleenmyyjille, mukaan lukien Amazon, Barnes & Noble, Apple ja Kobo. Alustan sisällä voit seurata ja hallita myyntiäsi ja saada raportit yhdestä paikasta.

Yrityksen verkkosivusto tarjoaa jopa ilmaisen laskimen, joka auttaa ennustamaan voittosi myytyä kirjaa kohden. Tämä laskin näyttää yksityiskohtia, kuten:

  • Trimmin koko
  • Sidontatyyppi
  • Laminaattityyppi
  • Väri
  • Sivumäärä
  • Listahinta

4. Acutrack

Acutrack print-on-demand kirjat

Acutrack on ylpeä siitä, että se on yksi nopeimmista on-demand-tulostuspalveluista. Se on hieman erilainen malli kuin tilaustulostus yksi kirja kerrallaan. Sen sijaan Acutrack tulostaa ja säilyttää kirjasi omassa varastossaan. Sitten kun saat tilauksia, Acutrack täyttää ne välittömästi.

Yksi varoitus: tämä palvelu sopii parhaiten itse julkaisijoille (ja muille tahoille, kuten yrityksille ja kouluille), joilla on tasainen ja luotettava myyntivolyymi. Jos olet vasta aloittamassa, saatat haluta siirtyä klassiseen tilaustulostusmalliin, joka tulostaa kirjoja tarpeen mukaan.

Acutrack integroituu useisiin alustoihin, mukaan lukien Shopify, Amazon, Salesforce, Clickfunnel ja monet muut verkkokauppaalustot. Acutrack API:n avulla voit myös luoda sujuvan prosessin myymäläsi ja ohjelmiston välille.

🔥 Empfohlen:  Kuinka kauan PPC:llä kestää toimia? 3 kuukautta (ja tässä miksi)

Koska kirjat ovat esipainettuja, tilaukset lähetetään 72 tunnin kuluessa.

5. Mainos

Blurb: printtaidetta ja kirjoja luoville tekijöille

Blurb on erikoistunut taiteen ja luovien kirjojen painamiseen. Voit valita useista eri paperityypeistä sekä hyödyntää Blurbin suunnittelutyökaluja tuotteesi asettelussa. Blurb synkronoidaan Adobe Photoshopin, InDesignin ja Lightroomin kanssa, jotta kuvien siirtäminen on helppoa.

Voit julkaista ja myydä kirjoistasi digitaalisia kopioita Blurb-kirjakaupan sekä Apple Booksin ja Amazon Kindlen kautta. Kirjoissa on Blurb-vesileima, jonka voit poistaa maksamalla “muokatun logomaksun”.

Pienen neliönmuotoisen pehmeäkantisen kirjan lähtöhinta on 14,99 dollaria.

6. Contrado

Contrado-tulostus tilauksesta

Vaikka Contrado ei tarjoa perinteisesti julkaistuja täysikokoisia kirjoja, yritys ansaitsee silti kunniamaininnan. Se voi olla loistava valinta, jos haluat julkaista pienempiä kirjoja, kuten leikekirjoja, muistikirjoja, vieraskirjoja, portfolioita ja ulkoasukirjoja.

Esimerkiksi Contrado voi sopia sinulle, jos suunnittelet tämän tyyppisiä kirjoja myytäväksi asiakkaille (tai haluat jopa valmistaa henkilökohtaisia ​​esineitä). Yritys tarjoaa myös tilaustulosteita satoihin muihin tuotteisiin, vaatteista mittatilaustyönä valmistettuihin kankaisiin tapetteihin ja tarvikkeisiin, kuten kukkarot ja lasinaluset.

Suurin osa tuotteista painetaan yhdestä kahdesta työpäivästä ja toimitetaan kolmesta viiteen arkipäivää. Tämä koskee jopa kansainvälisiä tilauksia. Contradon joukkue on nopea!

7. Lulu xPress

Lulu xPress -kirjan painatus

Lulun kirjankustannuspalveluihin kuuluu yksinkertainen kirjapaino, jota se kutsuu nimellä Lulu xPress. Se tarjoaa monia vaihtoehtoja ja muotoja omakustantajille, mukaan lukien värilliset ja mustavalkoiset, pehmeäkantiset ja kovakantiset paperit sekä erilaiset paperityypit. Kirjojen painaminen maksaa yleensä 2–3 dollaria ja toimitus 6–9 dollaria.

Lulu xPress synkronoituu Shopifyn kanssa, mikä tekee siitä ihanteellisen kaikille, jotka rakentavat tilaustulostusbrändin eri tuotteista. Lisäksi se tarjoaa jakelutyökaluja, joiden avulla voit mainostaa nimikkeitäsi.

Palvelun erän tuottaminen kestää kolmesta viiteen arkipäivää. Toimitus kestää jopa 28 päivää.

8. Tulosta

Printify kirjojen julkaisemista varten

Printify on toinen POD-palvelu, jossa on laaja tuoteluettelo, mukaan lukien mukautetut päiväkirjat ja muistikirjat.

Voit yhdistää sen Shopifyyn ja myydä kirjoja suoraan asiakkaillesi. Harkitse myös heidän sivujensa kuvien merkitsemistä Instagram-ostospostauksiin laajentaaksesi kirjojen kattavuutta entisestään.

🔥 Empfohlen:  14 parasta taitoa, jotka sinun on sisällytettävä ansioluetteloosi

Printifylla kestää yleensä kahdesta seitsemään arkipäivää kirjatilausten lähettämiseen.

9. Gelato

Geelator print on demand -toimittaja kirjoille

Gelato on tilaustulostusyritys, jonka verkostossa on yli 100 tulostinta yli 30 maassa. Vaikka se ei tarjoa perinteistä kirjapainoa, voit tilata muistikirjoja, pehmeä- ja kovakantisia valokuvakirjoja ja kalentereita.

Yritys tarjoaa 72 tunnin toimituksen useimmille tilauksille. Lisäksi siinä on muita tilaustulostustuotteita, kuten t-paitoja, vaatteita ja mukeja, jos haluat laajentaa brändiäsi tulevaisuudessa.

Aloita oman tilauspainotteisen kirjayrityksesi kanssa

Jotkut kirjailijat käyttävät vuosia etsiessään resursseja viedäkseen perinteisesti julkaistut kirjansa maailmalle. Mutta sinun ei tarvitse olla yksi näistä kirjoittajista.

Voit käyttää digitaalisia tulostuspalveluita saadaksesi työsi valmiiksi nopeammin ja vähemmän päänsärkyä. Itsejulkaisu ja tilaustulostus antavat sinulle takaisin itsenäisyytesi prosessissa, joten voit siirtyä eteenpäin niin nopeasti kuin haluat.

Varmista vain, että teet tutkimusta ja sinulla on vankka suunnitelma oikeiden itsejulkaisupalvelujen valitsemiseksi ja painatusprosessin aloittamiseksi.

Kuinka paljon kirjojen painaminen tilauksesta maksaa?

Painettujen kirjojen hinnat vaihtelevat toimittajan sekä määrän ja laadun mukaan. Voit tilata digitaalisia painettavia kirjoja vain 0 dollarilla, mutta sinun on maksettava niihin liittyvät maksut joka kerta, kun teet myynnin.

Tulostaako Amazon kirjoja pyynnöstä?

Kyllä, Amazon tarjoaa pokkaripainopalveluita digitaalisten Kindle-kirjojen ohella.

Mikä on paras tilaustulostussivusto kirjoille?

Shopify on paras tilaustulostussivusto kirjoille. Sen avulla voit valita useista tilaustulostuspalveluista myynnin kasvattamiseksi ja asiakkaiden palvelemiseksi.

Haluatko oppia lisää?