Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

9 parasta Rytr-vaihtoehtoa vuodelle 2023 (vertailu)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 9 parasta Rytr-vaihtoehtoa vuodelle 2023 (vertailu)

Rytr on helppokäyttöinen tekoälykirjoitustyökalu, joka tarjoaa sisäänrakennetun plagioinnin tarkistimen sekä tekoälymalleja, jotka sopivat useimpiin markkinointiskenaarioihin.

Joten miksi etsiä muualta?

Koska tekoälyn kirjoitusohjelmistojen vertailu on fiksu teko, varsinkin jos etsit ominaisuuksia tai sinulla on rajallinen budjetti.

Koska markkinoilla on niin monia suosittuja Rytr-vaihtoehtoja, aitojen kilpailijoiden erottaminen heikoimmista vaihtoehdoista voi viedä aikaa ja vaivaa.

Älä huoli; olet turvallisissa käsissä. Tämä opas kattaa markkinoiden parhaat Rytr-vaihtoehdot ja kattaa jokaisen tärkeimmät ominaisuudet, edut ja haitat sekä hinnoittelun.

Aloitetaanpa.

Parhaat Rytr-vaihtoehdot – yhteenveto

TL;DR:

 1. Writesonic on paras Rytr-vaihtoehto useimmille käyttäjille.
 2. Copy.ai on edullinen vaihtoehto, joka on erinomainen markkinointisisällön kirjoittamisessa. Hintaan sisältyy ilmainen suunnitelma.
 3. Frase on ihanteellinen niille, jotka haluavat tekoälykirjoittajan, johon on lisätty SEO- ja sisällönoptimointitoiminnot.

#1 – Writesonic

Writesonic on johtava AI-kirjoitustyökalu. Se tarjoaa valtavan valikoiman ominaisuuksia ja pystyy käsittelemään useimpia lyhyen ja pitkän muodon sisältöä. Voit vaihtaa AI-laatuisen lähdön GPT-3.5:stä GPT-4:ään (milloin tahansa) ja valita yli 100 tekoälytyökalusta ja mallista.

Sonic Editor tekee korkealaatuisen sisällön kirjoittamisesta suhteellisen saumatonta, ja voit lyhentää, laajentaa ja muotoilla sitä muutamalla napsautuksella.

Writesonic tarjoaa tekoälyartikkelien kirjoittamisen työnkulun pelkkien avainsanojesi perusteella – täällä se luo blogitekstejä alle minuutissa (asianmukaisilla kuvilla). Kuten useimmat tekoälyn kirjoitusassistentit, tarvitaan paljon muokkausta, mutta kaiken kaikkiaan se on hyödyllinen työkalu, joka on tutustumisen arvoinen.

Integraatioihin kuuluvat Semrush, Surfer SEO, Copyscape, WordPress, Zapier ja Google Chrome. API-käyttö on myös saatavilla.

Ja hinta on joustava. Voit siirtyä GPT-4:stä GPT3.5:een ja suurentaa sanamäärän rajoituksia massiivisesti, jos haluat leikata kustannuksia.

Avainominaisuudet

 • Parafraasin työkalu – Monikäyttöinen työkalu, joka kirjoittaa sisältösi uudelleen. Se voi järjestää asiakirjoja uudelleen menettämättä merkitystä ja kieltä prosessissa.
 • Chatsonic – AI chatbot vaihtoehto Chat GPT:lle, joka mahdollistaa äänikomennot (kuten Alexa). Se keskustelee reaaliaikaisista aiheista ja luo digitaalista taidetta tai kirjoitusta – monipuolinen pakki.
 • Botsonic – Chatbotin rakentaja ennustaa käyttäjien käyttäytymistä, vastaa kyselyihin ja parantaa käyttäjien sitoutumista.
 • Mukautettu brändäys – Voit muokata Writesonic-alustaa brändisi logolla ja väreillä.

Hyödyt ja haitat

Edut Haitat
Tarjoaa Chatsonic-mobiilisovelluksen Satunnainen bugi
Erinomainen tulostuslaatu Hinnoittelu voi olla hämmentävää joillekin käyttäjille
Joustava hinnoittelu
Ensisijainen tuki maksetuille suunnitelmille
Sisältää Google Adsin kopiogeneraattorin
Erinomaiset integraatiot

Hinnoittelu

Ilmainen suunnitelma saatavilla. Maksetut suunnitelmat alkavat 19 dollarista kuukaudessa, säästät 20–33 % vuosittaisella laskutuksella. Tarjolla on 7 päivän rahat takaisin -takuu.

Lue Writesonic-arvostelumme.


#2 – Copy.ai

Copy.ai avulla voit luoda erilaisia ​​kirjoituskehyksiä (malleja) Freestyle AI -generaattorilla.

Kuten Rytrin ‘Magic Command’ -työkalu, Copy.ai:n ‘Freestyle’-toiminto mahdollistaa valikoiman sisältöä (muutamalla napsautuksella) ja voit muokata sitä tarpeen mukaan.

Työkalu käyttää koneoppimista GPT-4-moottorilla toimivan chatbotin kanssa. Copy.ai on ilmoittanut, että GPT-4:ää käytetään koko alustalla myös tulevaisuudessa.

Integraatiot sisältävät hyödylliset RightBound- ja Google Chrome -laajennukset.

Avainominaisuudet

 • Ensimmäinen luonnosvelho – Ensimmäinen luonnosvelho – Luo pitkiä blogitekstejä otsikolla (ja kirjoituspisteillä) viidessä minuutissa.
 • Käynnistystyökalut – Varustettu irtisanoutumis-, yritys- ja tuotenimigeneraattorilla.
 • Chatbotin toiminnallisuus – AI Chat käyttää reaaliaikaisia ​​hakukoneiden tulossivujen (SERP) tietoja ja räätälöityä editoria ääriviivojen ja sisältötiivisteiden luomiseen.
 • Mukautetut sävyt – Voit luoda omia kirjoitussävyjäsi, jotta voit tavoittaa kohdeyleisöjä tehokkaammin ja sijoittua korkeammalle.
🔥 Empfohlen:  10 toimivaa sisältömarkkinointivinkkiä vuodelle 2023 [From 12+ Years of Experience]

Hyödyt ja haitat

Edut Haitat
Rajattomasti tekoälysanoja kaikissa maksullisissa suunnitelmissa Ei chat-tukea
Poimii lainaukset ja lähteet numeroiduissa luetteloissa Ei historia-välilehteä luoduille AI-lähdöille
Puhdas käyttöliittymä; kätevä aloittelijoille
Rajoittamaton määrä projekteja
Yli 90 tekoälytyökalua ja -mallia

Hinnoittelu

Ilmainen suunnitelma saatavilla. Maksulliset suunnitelmat alkavat 49 dollarista kuukaudessa, säästät 25 % vuosilaskutuksen avulla. Ilmaista kokeilua ei ole, mutta ne tarjoavat 10 päivän palautuskäytännön.


#3 – QuillBot

QuillBot on ihanteellinen kirjoitustyökalu tutkijoille, opiskelijoille ja ammattilaisille, jotka haluavat parantaa kirjoitus- ja viestintätaitojaan pienellä budjetilla (tai ilmaiseksi).

Työkalu käyttää luonnollisen kielen käsittelyä (NLP) ja koneoppimista (ML) parantaakseen kielioppiasi, tarkistaakseen plagioinnin ja avustaakseen tekstin kääntämisessä yli 30 kielelle.

QuillBotin paras voimavara on parafrasointityökalu – se sisältää seitsemän erilaista muotoa tekstin uudelleenmuotoilua varten, ja sen mukana tulee synonyymi liukusäädin sekä tesaurus kirjoittamisen parantamiseksi.

Integraatiot sisältävät Chrome- ja Word-laajennukset sekä Google Docs -toiminnot.

Avainominaisuudet

 • Yhteenveto – Tiivistää raskaan lukumateriaalin kappaleeksi ja auttaa lyhentämään lukuja kirjoja kirjoitettaessa.
 • Yhteiskirjoittaja – Tarjoaa kaikki tarvitsemasi työkalut yhdessä editorissa – sinun ei tarvitse vaihtaa välilehtiä – ja luo tekoälyehdotuksia lauseiden, kappaleiden ja sävyn ennustamiseksi.
 • Sitaattigeneraattori – Mainitsee lähteen tekstin sisällä ja käyttää täydellisiä lainauksia APA-, MLA- ja Chicago-tyyleistä (ja monista muista). Kirjoita yliopisto nähdäksesi (ja käyttääksesi) heidän tyyliään.
 • Suositellut uudelleenkirjoitukset – Korostaa monimutkaisia ​​lauseita kieliopin tarkistuksella ja ehdottaa parannuksia luettavuuden parantamiseksi.

Hyödyt ja haitat

Edut Haitat
Integroituu suoraan Wordiin, Google-dokumentteihin ja Chromeen Plagioinnin tarkistus on rajoitettu 5 000 sanaan kuukaudessa; lisäskannauksia on saatavilla
Voit keskeyttää tilisi (jos pidät tauosta) Enemmän tutkijoille kuin digitaalisille markkinoijille
Lyhennä, yksinkertaista ja laajenna tekstiä helposti
Tumma tila käytettävissä

Hinnoittelu

Ilmainen suunnitelma saatavilla. Maksetut suunnitelmat alkavat 19,95 dollarista kuukaudessa, säästät jopa 58 % vuosittaisella laskutuksella. Ilmaista kokeilua ei ole, mutta ne tarjoavat 3 päivän rahat takaisin -takuun.


#4 – Frase

Frase on tehokas tekoälysisällönluontityökalu, joka tarjoaa mukautettuja malleja ja satoja omistetun yhteisön tekemiä tekoälytyökaluja.

Löydät täältä kaiken yksityiskohtaisesta tutkimuksesta luotuihin sisältöselosteisiin, luonnoksiin ja tekoälymalleihin chatbotiin, joka voi luoda usein kysytyt kysymykset ja esittelyt puolestasi.

Frase käyttää OpenAI:n GPT-malleja ja aikoo päivittää uudempiin versioihin, kun niitä on saatavilla.

Integraatioihin kuuluvat Google Docs, Google Search Console (GSC), Chrome-laajennukset ja WordPress.

Avainominaisuudet

 • Mukautetut mallit – Voit rakentaa omia tekoälymalleja tarpeidesi mukaan.
 • Automatisoidut työnkulut – Luo sisältötiivisteitä, pääpiirteitä ja artikkeliluonnoksia 20 suosituimmasta SERP:stä longtail-avainsanojen perusteella.
 • Sisällön editori – Kirjoita, muokkaa ja jaa työsi helposti. Tarkastele tallennettuja asiakirjoja sekunneissa.
 • AI Kirjoita – AI-työkalut, jotka toimivat kirjoittajien lisänä – ne voivat lyhentää, laajentaa ja kirjoittaa uudelleen tekstiä.

Hyödyt ja haitat

Edut Haitat
Poimii kysymyksiä People Also Askilta, Redditiltä ja Quoralta Tarjoaa tuen vain 8 kielelle
Luo tekstiluonnoksia tekoälyn avulla ohjattujen vaiheiden avulla Pro-lisäosa on välttämätön rajoittamattomalle AI-sanojen, toimialueen auktoriteetin ja käänteisten linkkien tiedoille
Optimoi nopeasti vanhaa ja uutta sisältöä aihepisteiden ja lämpökarttojen avulla
AI Transition -työkalu, joka tekee yhteenvedon, vastaväitteitä tai vaihtaa aihetta

Hinnoittelu

Maksulliset suunnitelmat alkavat 14,99 dollarista kuukaudessa, säästät jopa 15 % vuosittaisella laskutuksella. Hanki 5 päivän kokeilu 1 dollarilla.

🔥 Empfohlen:  11 "parasta" Singaporen VPN:ää (heinäkuu 2023)

#5 – Jasper (aiemmin Jarvis)

Jaspis on toinen suosittu tekoälykirjailija. Työkalu kääntää ja käyttää uudelleen tekstiä yli 30 kielellä ja tarjoaa tekoälymalleja sekä muita hyödyllisiä markkinointityökaluja.

Jasperin tekoälymoottori käyttää useita AI-kielimalleja ja käyttää GPT-4 (Generative Pre-trained Transformer) -tekniikkaa. Työkalu määrittää parhaan yhdistelmän kielimalleja kullekin tehtävälle.

Kuten Rytr, Jasper tarjoaa erilaisia ​​kirjoitussävyjä ja oppii sisältösi tyylin. Työkalun uusin ominaisuus, Memory, kouluttaa tekoälyä oppimaan yrityksestäsi, tuotteistasi ja palveluistasi (yritystietosi pysyvät suojattuna tämän prosessin aikana).

Kaikkien suunnitelmien mukana tulee sulava dokumenttieditori, tekoälyn luoma taideteos, asiakastuki, chatbot-toiminto ja rajoittamaton määrä tekoälysanoja.

Avainominaisuudet

Työkalun tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

 • AI-malleja – Helpottaa pitkien ja lyhyiden kirjoitusten kirjoittamista, kuten kehyksiä, verkkosivustojen kopioita ja blogikirjoituksia yli 50 mallilla.
 • Jasper Art – Kehittynyt kuvageneraattori, joka käyttää OpenAI:n DALL-E 2:ta (syväoppimismalli) tekijänoikeusvapaiden kuvien ja kuvien luomiseen.
 • Valmiiksi rakennetut työnkulut (tunnetaan nimellä reseptit) – Mahdollisuus rakentaa ja jakaa valmiita työnkulkuja käyttämällä yhdistelmää AI-komentoja.
 • Integraatiot – Toimii suoraan Copyscapen, DeepL:n, Grammarlyn ja Surfer SEO:n kanssa.

Hyödyt ja haitat

Edut Haitat
Loistava asiakirjaeditori ja tekoälyllä toimiva tekstinkirjoitustyökalu Rajoittamattomat äänet (kirjoitusäänet), mukautetut tekoälymallit ja API-käyttö on rajoitettu kaikkiin paitsi korkeimpaan suunnitelmaan
Google Chrome ja Microsoft Edge -selainlaajennukset Ei halvin
Muotoile (tai kirjoita) osia uudelleen yhdellä napsautuksella
Tallentaa automaattisesti ja tarjoaa historian varmuuskopiointiominaisuuden

Hinnoittelu

Maksulliset suunnitelmat alkavat 49 dollarista kuukaudessa, säästät 20 % maksamalla vuosittain. Aloita 7 päivän ilmaisella kokeilulla.


#6 – Sudowrite

Sudowrite on luoville käyttäjille suunniteltu alusta. Halusitpa sitten kirjoittaa runoutta, novelleja tai sanoituksia, tekoälykirjoittaja työskentelee yli 30 kielellä.

Ohjelmisto tarjoaa AI-apukirjoittajan ideoimaan ja tekemään käytännöllisiä parannuksia. Sudowrite on ihanteellinen, kun et ole valmis jakamaan työtäsi muiden kanssa, mutta tarvitset silti palautetta.

Työkalu on täynnä luovia tekoälyn kirjoitustyökaluja, mukaan lukien kyky luoda hahmojen nimiä, kirjoittaa osia uudelleen ja jopa kehittää runoja. Sudowrite hyödyntää GPT-3-tekniikkaa useiden kerrontamallien ohella.

Pähkinänkuoressa: se auttaa kehittämään kirjoitustaitojasi ja pitämään sinut tuottavana – kaksi erittäin hyvää asiaa.

Avainominaisuudet

 • Ensimmäiset luonnokset – Antaa tekoälylle mahdollisuuden kirjoittaa 1000 sanaa syötteesi perusteella. Tehokas tapa käsitellä kirjoittajan estoa.
 • Visuaalinen tesaurus – Tekoäly näyttää lauseen, jossa on alkuperäinen sana, ja tarjoaa sitten useita vaihtoehtoja.
 • Kierretyökalu – Luo juonenkäänteen novellin kuvauksesta ja valitusta genrestä.
 • Kangas – Henkilökohtainen taulu, jossa on kuvia hahmoille, mahdollisille tarinan kaarille ja juonen kohdille. Kätevä käsikirjoittajille, kirjailijoille ja sanoittajille.

Hyödyt ja haitat

Edut Haitat
Kirjoita työkalu, joka käsittelee työtäsi ja auttaa sinua jatkamaan Enemmän tarkoitettu luoviin kirjoittamistarkoituksiin
Google Chromen laajennukset Plagiointitarkistus ei ole 100 % tehokas, mutta niillä on hyvä käytäntö, jos käyttäjät varastavat tarkoituksella
Kuvaile työkalu luo aistinvaraisia ​​kuvauksia
AI-taidegeneraattori

Hinnoittelu

Maksulliset suunnitelmat alkavat 19 dollarista kuukaudessa, säästät jopa 50 % vuosittaisella laskutuksella. Aloita 3 päivän ilmaisella kokeilulla.

🔥 Empfohlen:  3 parasta Facebook-mainosta verkkokaupan myyjille (plus esimerkkejä)

#7 – Ink For All

Muste kaikille (tunnetaan yksinkertaisesti nimellä INK) on innovatiivinen tekoälyn kirjoitus- ja SEO-optimointityökalu, joka keskittyy luomaan korkealaatuisia artikkeleita ja varmistaen samalla omaperäisyyden.

Työkalun USP on “INK AI Shield”; se havaitsee, onko sisältösi ihmisen kirjoittama (vai ei) ja onko se käytännössä plagiaattiton. INK tunnistaa loukkaavat kappaleet, jotka aiheuttavat merkittävimmän riskin.

Kaikki suunnitelmat sisältävät SEO-sisällön pisteytyksen reaaliaikaisilla ehdotuksilla, chatbot-toiminnallisuuden ja mahdollisuuden kirjoittaa uudelleen, muotoilla ja yksinkertaistaa tekstiä eri sävyillä.

Integraatiot sisältävät WordPressin, Unsplashin ja Google Chromen.

Avainominaisuudet

 • Erinomainen tuki – Tarjoaa 24/7 chat-tuen kaikissa suunnitelmissa, boot camp -koulutuskurssin sekä Facebook-yhteisön ja Discord-kanavan.
 • AI kirjailija – Pilvipohjainen editori, joka käyttää yli 150 valmiiksi koulutettua kielimallia auttamaan pitkän sisällön (ja lyhytmuotoisen sisällön) kirjoittamisessa.
 • Kopioi mallit – Tarjoaa yli 130 tekstinkirjoitusmallia, jotka pitävät sisällön tuoreena hakukoneissa.
 • Esteettömyys – Ottaa käyttöön tietyt tilat värisokeille tai lukihäiriöisille.

Hyödyt ja haitat

Edut Haitat
Rajoittamaton tekoälyn luomia sanoja, kuvia ja artikkeleita Rajoittaa avainsanaklustereita (ja tutkimusta) joka kuukausi
AI-komentotila Demo saatavilla vain korkeimmalla sopimuksella
Lisää jatkuvasti ominaisuuksia, kuten SEO.app
Tukee yli 20 kieltä

Hinnoittelu

Maksulliset suunnitelmat alkavat 49 dollarista kuukaudessa. Saat kaksi kuukautta ilmaiseksi vuosilaskutuksen avulla. 5 päivän ilmainen kokeiluversio saatavilla.


#8 – Scalenut

Scalenut on tekoälyä tukeva sisältömarkkinointialusta, joka on täynnä työkaluja. Se tarjoaa perusteellisen SERP-tutkimuksen, joka auttaa sinua sijoittumaan korkeammalle.

Scalenutin alusta on kehitetty talon sisällä, ja se käyttää räätälöityjä AI- ja NLP-malleja, jotka perustuvat GPT-tekniikkaan.

Saatavilla on yli 40 tekoälymallia, mukaan lukien sähköpostin tekstinkirjoitus, tuotekuvaukset, verkkosivustojen kopiot ja sosiaalisen median viestit – kaikki ovat käytettävissä itse editorissa.

Kun käytät Scalenutin editoria (jopa ennen kirjoittamista), voit nopeasti valita tekoälyn luomista metaotsikoista, metakuvauksista ja pysyvistä linkeistä tehostaaksesi hakukoneoptimointiasi.

Avainominaisuudet

 • Risteilytila – AI copywriting -työkalu luo tekstiluonnoksen viidessä minuutissa otsikoineen, ääriviivoineen ja kappaleineen. Tarvittavat korjaukset on helppo tehdä editorissa.
 • SEO-pisteet – Voit nähdä NLP-suosituksia yhdeksällä alueella suorituskyvyn (ja orgaanisen liikenteen) parantamiseksi.
 • Avainsanojen suunnittelija – Kartoita sisältöideasi aiheklustereiden avulla ja tarkastele napsautuskohtaista hintaa, määrää ja osuvuutta.
 • SERP-tutkimus – Voit analysoida 30 parasta artikkelia avainsanasi perusteella sekä yksityiskohtaisia ​​tilastoja ja kilpailijoiden analyysiä.

Hyödyt ja haitat

Edut Haitat
Ensiluokkainen chat- ja sähköpostituki nopealla vastausajalla Kielituki on rajoitettu englanniksi
Tekoälyhistoria, automaattinen tallennus ja asiakirjojen jakaminen kaikissa suunnitelmissa Käyttöliittymää on parannettava
Integroituu Copyscapen, Semrushin ja WordPressin kanssa
Hyödyllisiä Chrome-laajennuksia

Hinnoittelu

Maksulliset suunnitelmat alkavat 39 dollarista kuukaudessa, säästät jopa 40 % vuosittaisella laskutuksella. Aloita 7 päivän ilmaisella kokeilulla.


#9 – Pippuripitoisuus (tunnetaan aiemmin nimellä Peppertype)

Pippurin sisältö on AI-sisältömarkkinointialusta ja -markkinapaikka, jossa voit palkata sisällönkirjoittajia, tuottaa korkealaatuisia postauksia ja sijoittaa integraatioita saman katon alle.

Editori, Pepper Docs, toimii samalla tavalla kuin Google Docs ja tarjoaa sisällönkirjoitustyökaluja, joiden avulla voit laajentaa, kirjoittaa uudelleen ja parantaa otsikoitasi pitääksesi käyttäjät kiinnostuneena.

Voit vaihtaa Pepperin AI-chatbotista (editoriin) ja siirtää keskusteluja yksinkertaisesti käyttämällä kopiointipainiketta.

Pepperin tekoälyn tekstinkirjoitusohjelmisto hyödyntää GPT-3:a ja edistynyttä koneoppimista. Keskikokoisille yrityksille se on tutustumisen arvoinen.

Avainominaisuudet

 • Pepper Chat – Chat- ja videoviestitila, jossa sisäiset ja ulkoiset tiimisi voivat kirjautua sisään uusiin projekteihin.
 • Pepper AI – Mahdollistaa henkilökohtaisten kehotteiden määrittämisen, odotetun liikenteen ennustamisen ja sisällön luomisen yli 45 kielellä.
 • Näytä mittarit – Voit muodostaa yhteyden GSC:hen, Google Analyticsiin ja seurata avainsanasi sijaintia reaaliajassa.
 • Toimittajan palaute – Tee nopeasti yhteistyötä muiden kanssa jakamalla annettu linkki. Sallii tiimisi pitää yhteyttä jokaisessa keskeisessä vaiheessa.

Hyödyt ja haitat

Edut Haitat
Voi nopeasti suunnitella e-kirjoja Siitä puuttuu ominaisuuksia verrattuna muihin kirjoitustyökaluihin
Tekoäly tarkistaa työsi ja tarkistaa viitteet Suhteellisen kallis
Integraatiot Grammarlyn, Semrushin, Shopifyn, WordPressin ja Zapierin kanssa
Plagioinnin tarkistus

Hinnoittelu

Maksetut suunnitelmat alkavat 399 dollarista kuukaudessa, vuosittaiset alennukset ovat saatavilla. Aloita 7 päivän ilmaisella kokeilulla.


Löydä parhaat Rytr-vaihtoehdot yrityksellesi

Kaikki luettelossamme olevat tekoälyn kirjoitustyökalut ovat enemmän kuin arvokkaita kilpailijoita.

Jos sinulla on vaikeuksia löytää sinulle sopivaa, mieti erityisiä kirjoitustarpeitasi, budjettiasi ja yrityksen kokoa.

Yhteenvetona, tässä ovat parhaat valintamme:

Se on kääre. Kiitos lukemisesta!