Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

9 parasta tekoälyromaanin kirjoitusohjelmistovaihtoehtoa, jotka auttavat saamaan tarinasi sivulle

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 9 parasta tekoälyromaanin kirjoitusohjelmistovaihtoehtoa, jotka auttavat saamaan tarinasi sivulle

Haaveiletko nimesi painamisesta kirjan kannelle, mutta sinulla ei ole aikaa (tai luovuutta) kirjoittaa se itse? Tekoälykirjoitustyökalujen nousun myötä voit vihdoin ylittää viimeisimmän romaanisi maaliviivan ilman raskaita nostoja. Sinun tarvitsee vain tietää, mikä tekoälykirjoitusohjelmisto sopii sinulle parhaiten.

Ennen kuin alat työskennellä tekoälyn kirjoitusassistentin kanssa kirjassasi, tässä on mitä sinun on tiedettävä parhaista vaihtoehdoista.

Aloitetaan!

Paras AI-romaanien kirjoitusohjelmisto

Alta löydät markkinoiden 9 parasta tekoälyromaanin kirjoitusohjelmistoa. Punnitse kutakin niistä huolellisesti sekä projektisi tavoitteita, jotta näet, mikä sopii sinulle parhaiten.

Jaspis

Jaspis on yksi tunnetuimmista tekoälykirjoitusohjelmistovaihtoehdoista Internetissä nykyään. Kun käytät sen patentoitua Boss Modea, pääset askeleen lähemmäksi kirjan valmistumista, josta olet haaveillut vuosia.

Miten Jasper menestyy verrattuna muihin tekoälyn kirjoitusohjelmistovaihtoehtoihin?

Aloita valitsemalla “pitkämuotoinen sisältö” malliksi, jota käytät romaania kirjoittaessasi. Voit sitten valita äänensävyn ja syöttää kuvauksen. Jotkut kirjoittajat kirjoittavat mieluummin johdantokappaleen, jossa kerrotaan tarina, ennen kuin he antavat tekoälyn kirjoitusassistenttinsa tehdä kaiken raskaan työn.

Muista, että Jasper näkee kontekstin kannalta vain keskustelusi edelliset 3 000 merkkiä. Tämä tarkoittaa, että sinun on ehkä muistutettava alkuperäisiä tekoälyn kirjoitustyökaluja tarinasi suunnasta kirjoittaessasi.

Vaikka saatat vielä joutua hiomaan proosaa hieman ja lisäämään hienon fiktion tarinan hienovaraisia ​​elementtejä (kuten alijuttuja ja sivuhahmoja), se antaa sinulle loistavan lähtökohdan.

Katso täydellinen arvostelumme Jasper AI:stä täältä.


Kopioi AI

Ehkä et tarvitse kirjoitusohjelmistoa tehdäksesi kaiken raskaan noston puolestasi. Jos haluat saada tarinan barebone-kehyksen tekoälyn kirjoitustyökalujen avulla ja täydentää sitä sitten itse, Kopioi AI saattaa olla sinulle parhaiten sopiva.

Vaikka sitä markkinoidaan pitkän muodon sisällöntuottajana, sen käyttämät ohjelmistotyökalut sopivat paremmin markkinointiin ja mainostekstiin. Siitä huolimatta sitä voidaan käyttää parantamaan kirjoitustaitojasi ja luomaan tarinaideoita, jotka saavat sormesi lentämään Microsoft Wordin tai Google Docsin näppäimistöllä.

Yksi tapa käyttää tekoälykirjoitusohjelmistoa herättää hieman luovuutta jokaisen kirjoitusistunnon aikana on kirjoittaa tarinasi tai lukusi ensimmäinen kappale. Anna sille vain vähän kontekstia, mitä tarinassasi tapahtuu, muokkaa kirjoitustyyliäsi ja anna koneoppimistyökalun toimia.

Saat lisätietoja sen luonnollisen kielen käsittelyalgoritmeista katsomalla koko Copy AI -katsauksen täältä. Voit myös verrata Copy AI:tä ja Jasperiä täällä.


Rytr AI

Tekoälyn uusien kirjoitusohjelmistojen eri vaihtoehtojen joukossa saatat törmätä Rytr AI. Tämä työkalu on loistava all-in-one-vaihtoehto niille, jotka tarvitsevat apua kirjoitustaitojensa kanssa sekä todellisen romaanin kirjoittamisen kovan työn.

🔥 Empfohlen:  8 parasta ilmaista online-salkun hosting-sivustoa vuodelle 2023

Ensinnäkin Rytr auttaa pitkän muodon sisällön luontiprosessissa antamalla sinun valita sävyn ja käyttötapauksen (tässä skenaariossa valitsisit “tarinajuoni”). Anna sille epämääräinen idea ja katso, kuinka se muuttaa sen sellaiseksi, josta voisit kirjoittaa kokonaisen romaanin.

Tämä tekoälykirjoitusohjelmisto on myös loistava vaihtoehto kirjoittajille, jotka eivät ole yhtä varmoja kirjoituskykyistään. Siinä on kieliopintarkistus ja sisäänrakennettu plagiointitarkistus, joka varmistaa, että kirjoituksesi laulaa.

Toinen hieno toiminto on “reword”-vaihtoehto. Jos kirjoitat kappaleen, joka ei vain suju, voit pyytää Rytriä sanomaan sen, kunnes kirjoitusohjelmisto täyttää odotuksesi ja antaa sinun siirtyä eteenpäin kirjoitustyylillä, johon olet tyytyväinen.

Saat lisätietoja katsomalla koko Rytr-arvostelumme täältä, ennen kuin sukellat tähän tekoälykirjoitusohjelmistoon.


Lyhyesti AI

Lyhyesti AI on toinen tunnettu kilpailija, joka toimii loistavana tekoälyromaanin kirjoitusohjelmistovaihtoehtona. Jasper AI:n kanssa saman emoyhtiön omistama, huomaat, että näillä kahdella on useita päällekkäisyyksiä niiden tarjonnassa.

Mitä tekoälyn kirjoitusohjelmistoihin tulee, Shortly AI tarjoaa kirjoittajille paljon harkittavaa. Se auttaa siinä tapauksessa, että keskeytät romaanin kirjoittamisen kanssa, otat sen, mitä sinulla on tähän mennessä, ja pyörität tarinaasi eteenpäin – ja kirjoitat samalla omalla äänelläsi.

Jos pidät jostain, jonka Shortly AI kirjoittaa sinulle, voit käyttää pikanäppäimiä ja komentoja tarkentaaksesi sitä, kunnes se sopii sinulle täydellisesti. Voit esimerkiksi muuttaa lauseitasi laajentamalla, kirjoittamalla uudelleen tai lyhentämällä.

Kuten monet suosituimmat tekoälyromaanien kirjoitusohjelmistovaihtoehdot, voit myös käyttää Shortly AI:tä luovuuden lisäämiseen ja aivoriihiin.

Katso täydellinen Shortly AI -arvostelumme täältä, jotta voit punnita tekoälykirjoitusohjelmistosi vaihtoehtoja.


Sudowrite

Jos etsit huippuluokan Ai-kirjoitustyökalua, sinun kannattaa kokeilla hieman Sudowrite. Vaikka monet tekoälytyökalut on suunnattu enemmän lyhytmuotoiseen sisältöön, Sudowritessa on ainutlaatuinen reuna, joka tekee siitä täydellisen tekoälyromaanien kirjoitusohjelmiston.

Jos tarvitset apua uusista kirjoitusohjelmistotyökaluista, Sudowrite on kestävä. Se voi auttaa kaikissa seuraavissa:

  • Aivoriihi juonet, tarinaelementit ja hahmot
  • Käsikirjoituksen laatiminen
  • Maailmanrakennus fantasiatarinoita varten
  • Beta-lukeminen ja palaute tarinasta

Vaikka olisit päättänyt kirjoittaa tarinasi itse, voit silti käyttää tekoälyn kirjoitustyökalua jalostaaksesi mitä sinulla on. Tämä tekoälyn uusi kirjoitusohjelmisto voi nostaa kirjoitustyyliäsi ja tehdä siitä helposti selville, missä ja miten voit edetä.


ChatGPT

Kaikista markkinoilla olevista tekoälykirjoitusohjelmistoista ChatGPT on ehkä paras vaihtoehto niille, jotka haluavat myydä bestsellerin nopeasti. ChatGPT toimii kanssasi oppaana ja voi jopa kirjoittaa puolestasi, jos olet pulassa.

🔥 Empfohlen:  10 silmiinpistävää kehitystä, jotka herättivät vilinää tekoälyyhteisössä!

Tältä alustalta löytyvät tekoälyn kirjoitusohjelmistotyökalut ovat kestäviä. Voit käyttää sitä luodaksesi yksityiskohtaisen hahmotelman seuraavasta tarinastasi lukujen erittelyineen.

Pienellä opastuksella siitä, mihin suuntaan haluat tarinasi kulkevan, se voi jopa saada aikaan järkevän tarinan kaaren. Sinulla on peruspuitteet tarinasi piirtämiseen, jotta voit aloittaa romaanin kirjoittamisen.

Jos olet tyytyväinen sen tarjoamiin lukuihin, voit pyytää sitä aloittamaan kirjoittamisen eteenpäin. Muista, että saatat silti joutua kerrostelemaan tunteita ja tarkistamaan tosiasiat, koska tämä kirjoitusohjelmisto ei ole yhteydessä Internetiin eikä sillä ole pääsyä uusimpiin uutisiin.

Tässä on täydellinen oppaamme saadaksesi lisätietoja ChatGPT:n käyttämisestä kirjan kirjoittamiseen.


Writesonic

Jos haluat tekoälyn kirjoitustyökalun, joka auttaa sinua voittamaan kirjoittajan esteen, Writesonic saattaa olla sinulle sopiva. Se ei välttämättä auta sinua laatimaan koko romaania, koska kirjoitusohjelmisto on suunnattu enemmän lyhytmuotoiseen sisältöön.

Se voi kuitenkin auttaa sinua pohtimaan luovia kirjoitusideoita, jotka vievät sinut lähemmäksi tavoitettasi saada romaani loppuun.

Työkalua voidaan käyttää uusien kirjoitustaitosi parantamiseen, jolloin saat ideoita panoksesi perusteella. Tästä eteenpäin se voi kirjoittaa sinulle johdannon, joka innostaa sinua kirjoittamaan tarinaa itse. Jos et ole varma, mihin tarina on menossa, voit käyttää Writesonicia luonnoksen luonnostelussa.

Voit myös käyttää työkalua kirjoittaaksesi “artikkelin” tarinaideastasi, mikä saattaa auttaa sinua näkemään, mihin suuntaan juoni etenee, ja antaa sinulle mahdollisuuden todelliseen kirjoitustyyliisi.

Hyvä uutinen on, että tämä tekoälyn uusi kirjoitusohjelmisto on suhteellisen helppokäyttöinen verrattuna joihinkin markkinoiden monimutkaisempiin vaihtoehtoihin. Siinä on lyhyt oppimiskäyrä, jonka avulla pääset alkuun mahdollisimman nopeasti!

Katso koko Writesonic-arvostelumme täältä!


AI Dungeon

Jos tarvitset jotain hieman enemmän fantasiaan suunnattua, AI Dungeon tarjoaa tekoälyn uuden kirjoitusohjelmiston, joka mahdollistaa luovan kirjoittamisen. Vaikka sitä ei ehkä ole suunniteltu erityisesti romaanien kirjoittamiseen, voit käyttää sen tekoälykirjoitustyökaluja auttamaan sinua romaanien kirjoittamisessa.

Sinun tarvitsee vain astua sisään hahmoon, maailmaan ja skenaarioon, johon haluat hahmosi löytävän tiensä. Toisin kuin muut työkalut, jotka käyttävät luonnollista kielenkäsittelyä tuottaakseen sinulle virheettömän proosan, AI Dungeon on suunniteltu pelillistämiseen – mutta voit silti hyödyntää sen voimat kirjoitusprosessissa!

Yksi tekoälykirjoittajan parhaista ominaisuuksista on, että sillä on laaja valikoima maailmoja, joista ammentaa. Valitse hahmon nimi, sukupuoli, luokka ja rotu täydentääksesi hahmoasi. Täältä voit valita, mitä toimia he tekevät. Ajattele sitä Dungeons and Dragons -pelin kehyksenä.

🔥 Empfohlen:  37 parasta hakukoneoptimoinnin ChatGPT-kehotetta vuonna 2023

AI Dungeon hoitaa raskaan noston ja luo reaktioita muilta hahmoilta ja ideoita uusiin maailman tapahtumiin.

Jos sinulla on omia ideoita siitä, mitä pitäisi seuraavaksi tulla, voit osallistua muokkausprosessiin. Tämän AI-kirjoitusohjelmiston avulla voit tehdä jokaisen osan uudelleen tai kirjoittaa omia sanojasi kirjoitustyökalun tarjoamien tilalle.

Sinun on varmistettava, että kirjoitat kieliopillisesti oikeita lauseita, koska tämä AI-romaanin kirjoitustyökalu ei tarkista. Voit halutessasi ajaa tarinan Grammarlyn läpi, kun olet valmis, varmistaaksesi, että kaikki vastaa odotuksiasi.


Uusi AI

Jos etsit parasta tekoälyromaanin kirjoitusohjelmistoa fiktion kirjoittamiseen, sinun kannattaa katsoa Uusi AI. Luonnollista kielenkäsittelyä hyödyntäen ja kirjallisuuden tutkimiseen perustuvat tekoälytyökalut antavat sinulle juuri sen tarinan, jota olet etsinyt mielesi syvyyksistä.

Yksi Novel AI:n hienoimmista ominaisuuksista on, että sen avulla voit todella visualisoida hahmosi. Tekoälymalleja käyttämällä se voi antaa sinulle kuvan hahmostasi tai tietystä kohtauksesta, joka auttaa sinua torjumaan kirjoittajan estoa ja kirjoittamaan parempia kuvauksia.

Käytä AI-tarinakirjoittajaa pitkän muodon sisällön kirjoittamiseen ja tee yhteistyötä kanssasi sisällön luontiprosessissa. Tekoälyromaanin kirjoitusohjelmisto on salattu, jotta voit olla varma, että luomasi tarina on sinun ja yksin sinun.

Kun olet valmis, sinulla on jotain täysin ainutlaatuista kirjoitettuna omalla tyylilläsi.

Ehkä paras osa tekoälyn kirjoitusohjelmistoa on, että sen avulla voit valita ja valita tarinan elementit, jotka kiinnostavat sinua eniten. Voit kirjoittaa suosikkikirjailijasi tyyliin (vaihtoehtoina kuten Edgar Allen Poe ja HP ​​Lovecraft).

Voit myös kirjoittaa teeman mukaan. AI-kirjoitustyökalu ei petä tarinasi mukauttamisvaihtoehtoja.


Viimeiset ajatukset: Mikä on paras AI-romaanin kirjoitusohjelmisto sinulle?

Koska markkinoilla on paljon uusia kirjoitustyökaluja, miten päätät, mikä tekoälytyökalu sopii sinulle? Kaikki nämä tekoälyn kirjoitusohjelmistotyökalut ovat huippuluokan vaihtoehtoja, jotka auttavat sinua aloittamaan luovan kirjoittamisen.

Rajaa, mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeimmät kirjoitusprosessissasi, ja päätä, millaista apua tarvitset. Voit valita sinulle parhaiten sopivan tekoälykirjoitusohjelmiston kieliopillisesti oikeiden lauseiden kirjoittamisesta ääriviivojen laatimiseen ja varsinaisen proosan kirjoittamiseen.

Kumpaa yrität saada valmiin romaanisi innokkaiden lukijoiden käsiin tänään?