Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

9 tärkeintä näkemystä vuoden 2023 globaalin markkinoinnin ohjekirjasta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 9 tärkeintä näkemystä vuoden 2023 globaalin markkinoinnin ohjekirjasta

Maailma muuttuu nopeasti, ja nykyisessä digitaalisessa skenaariossa kansallisten rajojen yli kasvaminen voi olla hyvä idea tavoittaa enemmän ihmisiä ja toimittaa sisältösi maailmanlaajuisen lisäksi myös ratkaisusi. Tämän seurauksena globaalin brändin vaikutukset voivat olla myönteisiä paitsi yrityksille, myös monille muille ihmisille ympäri maailmaa.

Markkinointistrategian luominen ei ole helppo tehtävä. Vaatii paljon tutkimusta, suunnittelua ja ponnistuksia, jotta brändi erottuu yleisöstä ja saavuttaa liiketoimintatavoitteensa. Kuitenkin, kun puhumme globaalista markkinoinnista, se voi olla vielä vaikeampaa.

Rock Content yhdisti voimansa Hubspotin ja Lokalisen kanssa ja lanseerasi sen 2023 Global Marketing Playbooktäydellinen opas, joka auttaa ammattilaisia ​​ja yrityksiä luomaan strategioita globaaliksi pääsemiseksi.

Kävimme läpi koko oppaan ja toimme 9 tärkeää oivallusta e-kirjan lukujen mukaan. Ole hyvä:

Valmistautuminen

Globaaliksi siirtyminen vaatii paljon keskittymistä ja tutkimusta. On tärkeää ymmärtää nykyinen skenaario markkinoilla, joille aiot päästä. Onko ratkaisusi sopiva tälle yleisölle? Onko siellä kasvun varaa? Onko sinulla budjettia, osaamista, työkaluja ja henkilöstöä, joita tarvitaan tämän laajennuksen onnistumiseen?

Vastatakseen näihin kysymyksiin yrityksen on arvioitava paitsi sisäisiä resurssejaan, kuten budjettia ja työvoimaa, myös ulkoisia tekijöitä, kuten kulttuurisia, taloudellisia ja kilpailunäkökohtia. Näillä ominaisuuksilla on tärkeä rooli päätettäessä minne mennä.

Kun näihin kysymyksiin on vastattu, on aika määritellä, minne haluat yrityksen menevän ja miten sinne pääsee.

strategia

Strategian aloittamiseksi kannattaa ohjata tätä vaihetta seuraamalla 4 vaihetta, jotka voivat olla samanlaisia ​​kuin perinteinen markkinointi, mutta hieman erilaiset tukemaan globaalia strategiaa: suunnittelu, tuotanto, promootio ja täydellisyys. Voit sukeltaa syvemmälle jokaiseen näistä vaiheista sisällä täysi e-kirja.

Koko tiimin on oltava linjassa, jotta koko strategia voidaan viedä menestykseen. Jokaisella alueella on kuitenkin oltava oma erityispiirteensä, koska sen persoona, kielelliset, historialliset ja kulttuuriset näkökohdat ovat erilaisia. Näiden erojen lisäksi tiimin pitäminen sitoutuneena, yhteistyökykyisenä ja tehokkaana on välttämätöntä, koska tässä tavoitteena on saavuttaa liiketoimintatavoite.

🔥 Empfohlen:  Markkinoinnin attribuution historia ja tulevaisuus

Liiketoiminnan tavoitteista puhuttaessa jokaisella yrityksellä on omat. Prioriteetit voivat muuttua skenaarion ja alueiden mukaan. Joitakin esimerkkejä ovat: asiakkaiden säilyttäminen, kasvu, kannattavuus, markkinaosuus ja niin edelleen… jokaiselle näistä voit ajatella erilaisia ​​sisältömuotoja ja sisällön syvyyttä.

Jos tavoitteena on asiakkaiden säilyttäminen, esimerkiksi käyttöliittymään panostaminen, asiakas- ja vaikuttamismarkkinointi voi olla hyvä lähtökohta.

Jotta tämä kaikki toteutuisi, tiimin on oltava valmis ja käytettävissä paitsi sisältöstrategian suunnittelussa myös tarvittavien resurssien luomisessa. Se voi olla haastavaa työvoiman kannalta, joten maailmanlaajuisesti saatavilla olevat työkalut tulevat esiin ja voivat auttaa sinua työskentelemään tehokkaammin. Hyvä esimerkki on WriterAccesssisällöntuotantoalusta, joka yhdistää yritykset ja asiantuntija-freelancerit korkealaatuisen sisällön luomiseen.

Suunnittelu

Kun strategia on luotu, on aika luoda pitkän aikavälin tavoitteita ja murtautua pienempiin SMART-tavoitteisiin. Missä haluat yrityksesi olevan? Mitä mittareita sinun on selvitettävä päästäksesi sinne? Mukava tapa tehdä se on tehdä käänteinen suppiloanalyysi: Jos meillä on oltava 100 000 dollaria kuukaudessa, meillä on oltava X myyntimahdollisuutta, joissa on oltava X MQL:tä, jotka tulevat X liidistä, jotka konvertoituivat X käynnistä. Tämä on vain esimerkki.

Toinen tapa tehdä niin on jakaa nämä luvut alas. Määrittele SMART-tavoitteet (spesifiset, mitattavissa olevat, saavutettavissa olevat, merkitykselliset ja oikea-aikaiset) tavoitteet. Voit luoda sen jokaiselle vuosineljännekselle/kuukaudelle ja myös määrittää nämä tavoitteet kunkin alueen mukaan. Katso lisää esimerkkejä ohjekirjasta.

Älä unohda luottaa suunnittelutyökaluihin, kuten kalentereihin, laskentataulukoihin ja muihin resursseihin, jotka auttavat sinua luomaan rungon ja seuraamaan kampanjoitasi.

Ihmiset

Kokoa tiimisi: muista, että suuntaat viestintäsi toiseen paikkaan. Tämä voi tuoda eri kieliä, mutta myös erilaisia ​​tapoja paikantaa ja lähettää sama viesti. Tässä tapauksessa on todella tärkeää, että joku kyseisestä sijainnista luo ja/tai muokkaa sisältöäsi.

Toinen tärkeä seikka on ihmiskeskeisyys. Huolimatta tarpeesta skaalata strategiaa, muista, että kommunikoit ihmisille. Luo yhteyksiä heidän kanssaan. Käytä henkilökohtaista lähestymistapaa eri yleisöihin, joiden kanssa kommunikoit, koska henkilöillä on erilaiset toiveet.

🔥 Empfohlen:  Intia kohtaa Big Techin vuoden 2023 sääntelytaistelussa

Käsitellä asiaa

Kuten aiemmin mainittiin, suunnitelmasi runko voi ohjata markkinointitiimiä ottamaan tiettyjä vaiheita. Tärkeää on myös dokumentoida prosessi, jolloin koko tiimi pääsee käsiksi kuka on vastuussa mistäkin ja milloin.

Esimerkiksi: kuka on vastuussa kustakin luomisvaiheesta? Mitkä ovat ne kanavat, joissa julkaiset? Mitkä ovat sisällön luomisen ja julkaisemisen vaiheet? Mitä työkaluja käytät?

Lokalisointi

Kun tarjotaan maailmanlaajuisia kampanjoita, on erittäin tärkeää jakaa sama viesti maailmanlaajuisesti riippumatta siitä, mitä kieltä käytetään. Varmista tässä tapauksessa, että välität oikean viestin kaikille alueille ja suojaat brändiäsi väärinkäsityksiltä.

Tunne ero kääntämisen, lokalisoinnin ja transluonnin välillä. Ensimmäinen tunnetaan yleisesti vain sen muuntamiseksi toiselle kielelle. Lokalisoinnissa otetaan huomioon paikan erityispiirteet, ei vain sanojen kääntäminen. Transcreation on sekoitus molempia, jolloin voit kääntää sisällön alueelliset näkökohdat huomioon ottaen.

Jos haluat saada syvemmän ymmärryksen tästä, katso koko e-kirja.

Tekniikka

Tee tässä vaiheessa tekninen auditointi työkaluista, joita yrityksesi jo käyttää. Oletko käyttänyt niitä kaikkia? Tukevatko he maailmanlaajuista strategiaasi?

Jos löydät työkaluja, joita ei ole käytetty tai jotka eivät ehkä tue globaalia strategiaa, harkitse uusien teknologioiden vaihtamista ja hankkimista, jotka auttavat yritystäsi menestymään. Tässä on viisi näkökohtaa, jotka pelikirja kehottaa markkinoijia ottamaan huomioon työkalujaan määritellessään:

  1. Missä muodossa (muodoissa) sisältö on?
  2. Missä järjestelmissä sisältöä luodaan, tallennetaan ja julkaistaan?
  3. Onko järjestelmät kytketty?
  4. Kuinka usein sisältöä päivitetään?
  5. Mitä prosesseja voimme automatisoida?

Täydellinen esimerkki teknologiasta, jota voidaan käyttää auttamaan globaaleja markkinointitiimejä skaalaamaan tuottavuuttaan WriterAccess tekijältä Rock Content. Löydät täydellisen freelancerin luomaan monenlaista sisältöä ja integroitumaan useisiin alustoihin, mikä tuo paljon tehokkaampaa rutiiniasi.

Hallinto

Globaalin tiimin johtaminen voi edistää paljon kulttuurivaihtoa, mutta tämä voi myös merkitä haasteita erityisesti etäiselle ympäristölle.

🔥 Empfohlen:  9 tärkeintä SEO KPI:tä, joita sinun tulisi seurata

Tehosta paikallisia tiimejäsi, ymmärrä niiden kipukohdat ja haasteet. Joskus kulttuurierot, aikavyöhykkeet ja maantieteelliset etäisyydet voivat vaikuttaa heidän rutiineihinsa, joten empaattinen johtaja on todella tärkeää.

Ihmisillä, jotka elävät ja joilla on kokemusta työskentelystä tietyllä markkina-alueella, on paljon jaettavaa ja panostettava globaaliin strategiaan. Joten kuuntele heitä, sillä he todennäköisesti tuovat upeita paikallisia oivalluksia.

Mestaruus

Nyt kun olet nähnyt perustiedot koko strategiasta alusta loppuun, on aika mennä pidemmälle ja hallita liiketoiminnan globalisaatiota. Tässä on viisi vinkkiä, jotka voit nähdä tarkemmin lataamalla Globaalin markkinoinnin ohjekirja:

  • Johda yrityksesi globaaliin markkinoinnin menestykseen.
  • Auta muuta yritystä globalisoitumaan.
  • Ota käyttöön ketterä markkinointi maailmanlaajuisesti.
  • Luo seuraavan sukupolven globaaleja markkinointijohtajia.
  • Jaa oppimasi maailman kanssa.

Nämä viisi pistettä ovat seuraavat askeleet, jotka vievät yrityksesi laajentumisen ja menestyksen seuraavalle tasolle!

Tämä oli vain nopea yleiskatsaus siihen, mitä voit löytää Global Marketing Playbookista. Muista ladata koko asiakirja ja sukeltaa syvemmälle täydelliseen oppaaseen. Saat varmasti monia muita oivalluksia, jotka auttavat yritystäsi kasvamaan!

Table of Contents