Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

9 tekoälymusiikkigeneraattoria, joista sinun on tiedettävä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 9 tekoälymusiikkigeneraattoria, joista sinun on tiedettävä

Tekoälymusiikkigeneraattorit käyttävät algoritmeja musiikin luomiseen yhdistämällä kuvioita, silmukoita, sointuja ja melodioita. Käyttäjät valitsevat genren, sanoitukset, sävelen ja muut yksityiskohdat, ja tekoälyalgoritmit voivat luoda ainutlaatuisen äänimaiseman. Generaattorit voivat säätää kappaleiden pituutta ja rakennetta sekä sovittaa ladatut videot sopivaan musiikkiin. Nämä ovat monipuolisia työkaluja sisällöntuottajille, jotka tarjoavat tekijänoikeusvapaata ääntä ja musiikkia erilaisiin projekteihin. Tässä on luettelo harvoista erinomaisista.

Amper musiikki

Shutterstockin hankkima Amper Music on käyttäjäystävällinen, joten se on ihanteellinen valinta niille, jotka ovat kiinnostuneita tutkimaan tekoälyn tuottamaa musiikkia. Pilvipohjaisena alustana se on sopiva vaihtoehto sisällöntuottajille sekä henkilöille, jotka työskentelevät pelien, elokuvien tai podcastien ääniraitojen ja äänen parissa. Premium-versiossa on lisäominaisuuksia, jotka täydentävät taiteilijan luovaa prosessia.

Ei vaadita edes laajaa musiikin teorian tai sävellyksen tuntemusta, sillä se tuottaa musiikkikappaleita valmiiksi tallennettujen näytteiden avulla. Nämä näytteet muunnetaan sitten todelliseksi ääneksi, jolloin käyttäjät voivat muokata ominaisuuksia, kuten musiikkinäppäimiä, tempoa ja yksittäisiä instrumentteja. Voit esimerkiksi säätää soittimen haluamaasi tunnelmaan tai tunnelmaan sopivaksi.

Musenet ja Jukebox

OpenAI:n kehittämä Jukebox on AI-musiikkigeneraattori, joka voi tuottaa ääntä eri genreissä ja artistityyleissä. Syöttämällä tietoja, kuten tyylilaji, artisti ja sanat, Jukebox voi luoda ainutlaatuista musiikkia, joka eroaa alkuperäisistä harjoitustiedoista. Se antaa tekoälylle mahdollisuuden luoda itsenäisesti alkuperäisiä sävellyksiä.

Samoin MuseNet, toinen OpenAI:n tekoälymusiikkigeneraattori, pystyy luomaan 4 minuutin sävellyksiä 10 eri instrumentilla. Sillä on huomattava kyky yhdistää tyylejä eri aikakausilta ja genreiltä, ​​mukaan lukien kantri, Mozart, Beatles ja paljon muuta. Toisin kuin muiden tekoälymusiikkigeneraattoreiden sääntöihin perustuva ohjelmointi, MuseNet on rakennettu yleiskäyttöiseen valvomattomaan tekniikkaan, kuten GPT-2:een.

AIVA

AIVA on toinen kuuluisa AI-musiikkigeneraattori, joka kehitettiin alun perin vuonna 2016. Sivustoa parannetaan jatkuvasti ääniraitojen säveltämiseksi erilaisiin sovelluksiin, kuten mainoksiin, videopeleihin ja elokuviin. He debytoivat julkaisemalla Opus 1 for Piano Solo ja ovat sittemmin julkaisseet albumin sekä säveltäneet musiikkia videopeliin. Tämän työkalun avulla käyttäjät voivat luoda alkuperäistä musiikkia tyhjästä ja jopa luoda muunnelmia olemassa olevista kappaleista, mikä poistaa huolta musiikin lisensointiprosesseista.

🔥 Empfohlen:  Opas tulkittavissa olevaan assosiaatiosäännön louhintaan PyCaretilla

AIVAn avulla käyttäjät voivat luoda vaivattomasti musiikkia useista genreistä ja tyyleistä valitsemalla esiasetetut vaihtoehdot. Lisäksi AIVA tarjoaa joustavuutta muokata ääniraitoja tiettyjen vaatimusten mukaan.

Soundraw

Toinen erinomainen valinta AI-musiikkigeneraattorille on Soundraw. Se tarjoaa valikoiman ominaisuuksia, mukaan lukien mahdollisuuden muokata kappaletta tekoälyn luomilla lauseilla ja paljon muuta. Työkalu hyödyntää tekoälyteknologian ja manuaalisten työkalujen yhdistelmää tehdäkseen musiikin luomisesta ja mukauttamisesta saumattoman kokemuksen.

Yksi alustan huomionarvoinen piirre on sen mukautusominaisuus, jonka avulla voit improvisoida ja hienosäätää yksittäisiä musiikkikappaleita. Vaikka ilmaiset käyttäjät voivat luoda musiikkia musiikkigeneraattorin avulla, tilaussuunnitelman kautta on saatavilla rajoittamaton lataus. Heillä on myös yhteensopivat laajennukset Google Chromen ja Premiere Pron kanssa.

Mubert

Mubert AI on tekoälyllä toimiva musiikin luontityökalu, joka on erikoistunut luomaan yksilöllisiä musiikkistriimejä yksilöllisten mieltymysten perusteella. Aivan kuten Soundraw, Mubert AI toimii samankaltaisessa tilassa, tarjoaa vertailukelpoisia palveluita ja lähestyy tekoälymusiikin sukupolvea samanlaisesta näkökulmasta. Tämä palveluiden samankaltaisuus on johtanut vertailuihin, joissa Soundrawia ja Mubertia kutsutaan usein “AI Music Generationin Microsoftiksi ja Appleksi”.

Vaikka Soundraw painottaa enemmän muokkausta muokkausominaisuuksiensa ja Pro-tilan avulla, Mubert erottuu tarjoamalla lisätarjouksia. Esimerkiksi Mubert Studio antaa käyttäjille mahdollisuuden tehdä yhteistyötä tekoälyjärjestelmänsä kanssa, jolloin he voivat ansaita rahaa kappaleillaan ja näytteillään. Toisaalta Mubert Play tarjoaa huolella kuratoitua tekoälyn luomaa musiikkia, joka on räätälöity yksilöllisten musiikillisten mieltymysten mukaan Mubertin älykkäiden algoritmien avulla.

Lisäksi Mubert erottuu joukosta tarjoamalla mobiilisovelluksen, jonka avulla käyttäjät voivat kokeilla tekoälyn luomaa musiikkia ja nauttia siitä liikkeellä ollessaan.

Beatoven

Se on AI-musiikkigeneraattori, joka yksinkertaistaa musiikin luomisprosessia. Beatovenin erottaa sen läpinäkyvä ja eettinen lähestymistapa, koska sen koulutukseen osallistuvat todelliset taiteilijat. Beatovenin avulla käyttäjät voivat valita kahdeksasta genrestä ja 16 tunnelmasta, jolloin he voivat sovittaa musiikin sisältönsä sävyyn ja teemaan. Alusta tarjoaa myös joustavuutta leikkausten ja säätöjen tekemiseen, mikä tarjoaa tutun kokemuksen, joka muistuttaa suosittuja musiikkieditoreja, kuten Audacity ja Ableton.

🔥 Empfohlen:  Big Tech siirtyy multimodaaliseen huomion vuoksi

Luotpa sitten matkavlogia, meditaatiopodcastia tai mainosvideota, Beatoven.ai tarjoaa ominaisuuksia, jotka voivat täyttää musiikkitarpeesi ilman mainoshypeä.

Ecrett

Ecrett Music on toinen tekoälyllä toimiva musiikkigeneraattori, jonka avulla käyttäjät voivat luoda ainutlaatuista, rojaltivapaata musiikkia, äänimaisemia ja äänitehosteita. Soundraw’n ja Mubertin tapaan Ecrett Music tarjoaa intuitiivisen käyttöliittymän ja laajan kirjaston ääniä, instrumentteja ja tehosteita. Sen käyttäjäystävällinen editori palvelee muusikoita, äänisuunnittelijoita ja kaiken tasoisia henkilöitä.

Käyttäjät voivat vaivattomasti sekoittaa ja yhdistellä eri elementtejä luodakseen omaa musiikkiaan etsimällä ääniä ja instrumentteja genren, tunnelman tai sävelen perusteella. Se erottuu markkinoiden kustannustehokkaasta ratkaisusta. Käyttäjät voivat muokata musiikin pituutta, instrumentteja ja rakennetta. Sen kirjastossa on yli 500 000 ainutlaatuista kuukausittain luotua musiikkimallia, jotka kaikki ovat saatavilla rojaltivapaasti henkilökohtaisiin ja kaupallisiin projekteihin. Ecrett Music yksinkertaistaa videoiden ja pelien musiikin säveltämistä sekä niiden työkalujen suoraviivaista käyttöliittymää ja laajaa kohtauksia, tunteita ja genrejä.

Melotavut

Melobytes tarjoaa enemmän kuin pelkän tekoälyn musiikkigeneraattorin – se on laaja tekoälyn leikkipaikka, jossa käyttäjät voivat tutustua erilaisiin tekoälyllä toimiviin sovelluksiin. Sivusto isännöi laajaa valikoimaa sovelluksia satunnaisten tarinageneraattoreista ristisananratkaisijoihin, jotka kaikki toimivat tekoälyllä. Lisäksi Melobytes tarjoaa laajan valikoiman musiikin sävellystyökaluja, kuten “Drawing to Music”, “Movie Music Maker” ja “Text to Rap Song”.

Sivustolla on oma MIDI-osio tiedostojen muuntamista varten sekä algoritmisen musiikin ja sanoitusten luontiosio. Alustassa on lukuisia ominaisuuksia, joiden kattava kattaminen vaatisi laajan artikkelin, mikä tekee siitä jännittävän työkalun käyttäjille, joita he voivat löytää ja kokeilla henkilökohtaisesti.