Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

9 Tekstistä videoksi -työkalua kaikille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 9 Tekstistä videoksi -työkalua kaikille

Koska markkinat ovat täynnä tekoälytyökaluja, jokainen voi kokeilla taitojaan videoiden tekemisessä ja editoinnissa. Pelissä on myös hienostuneita ominaisuuksia. Tekoälyohjelmistot mahdollistavat tekstin muuntamisen videoksi, erilaisia ​​muokkausmahdollisuuksia, avatarien luomisen ja paljon muuta – kaikki yllättävän nopeasti. Tässä on luettelo työkaluista, joilla jokainen voi tehdä videoita tekstikehotteista!

RunwayML

Tekstistä videoon tehtävien ominaisuuksien lisäksi Runway ML tarjoaa Video Inpainting-, Frame Interpolation- ja Custom AI Training -ominaisuuksia.

Toimituksellisena työkaluna käytettynä Runway ML ei välttämättä täytä odotuksia kattavien ominaisuuksien tarjoamisen suhteen, koska niiden mallit ovat samanlaisia ​​kuin Canvan. Siitä puuttuu perustavanlaatuisia toimituksellisia toimintoja, kuten VST, split edit ja ripple trim.

Vaikka itse editoriominaisuus on melko yksinkertainen – todennäköisesti johdettu olemassa olevista avoimen lähdekoodin työkaluista tai koodekeista, niiden nopea suorituskyky ja kyky viedä matta- ja ProRes-tiedostoja todistaa Runway ML:n tehokkaaksi työkaluksi. Se sisältää myös erilaisia ​​AI-ominaisuuksia, joilla pyritään lisäämään nopeutta, ja sisältää maalausominaisuuden, vaikka sen tehokkuutta tässä suhteessa ei ole vielä täysin tutkittu.

Synteesi

Synthesia on toinen tekstistä videoon -ohjelmisto, joka on yksinkertainen ja kätevä ja jolla voidaan luoda korkealaatuisia ammattivideoita. Sen todenmukaiset selostukset ja laaja kirjasto avatarit ja kielet, voit tuottaa videoita tekstistä, ja youtube alkaa olla täynnä niitä. Vuonna 2017 perustettu yritys on niputtanut tätä tekniikkaa 3 vuotta ennen kuin aloitimme ensimmäisen tuotteemme vuonna 2020.

He käyttävät sarjaa hermoverkkoja mukautetun avatarin tekemiseen ja vaativat noin 15 minuuttia materiaalia malliensa kouluttamiseen. Kaikki studioidemme avatarit on tehty tällä tavalla, joten ne ovat kaikki oikeita ihmisiä. Työkalu on käyttäjäystävällinen henkilöille, jotka ovat uusia videoeditoinnin parissa, ja sen avulla voidaan mukauttaa todenmukaisia ​​selostuksia, avatareja ja kieliä. Heidän videonsa näyttävät jo olevan suosittuja Youtubessa!

🔥 Empfohlen:  10 parasta AIOps-alustaa ja -työkalua (heinäkuu 2023)

Adobe Firefly

Alan veteraani Adobe on viime aikoina ollut monissa tekijänoikeustapauksissa. Fireflyn kanssa Adobe yrittää välttää saman kohtalon Content Authenticity Initiative -aloitteella. Firefly AI Art voi luoda visuaalisia kuvia, vektoreita, elokuvia ja 3D-malleja tekstistä. Käyttäjät voivat muokata videon tunnelmaa, valaistusta ja säätä helposti. Se mahdollistaa myös räätälöityjen markkinointi- ja sosiaalisen median materiaalien, kuten julisteiden, bannerien ja sosiaalisen median viestien, luomisen minimaalisella tekstinsyötöllä.

Niiden tulevat ominaisuudet on suunniteltu erityisesti ammattilaisille. Niihin kuuluu kyky muuntaa tekstiä muokattavissa oleviksi vektoreiksi, luoda kuvioita tekstikehotteiden avulla, personoida Fireflyn tulosta kouluttamalla se omiin kuviisi ja luoda kuvia 3D-elementeistä ja paljon muuta.

Modelscope

Hugging Facen kehitysyhteisö teki ModelScopen, tekstistä videoon -synteesin. Tämä työkalu käyttää koneoppimista ja antaa käyttäjille mahdollisuuden luoda elokuvia tekstistä käyttämällä erityistä syväoppimismallia. Se on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi myös ihmisille, joilla on vähän tietoa koneoppimisesta. Käyttäjät voivat käyttää ModelScope Text To Video Synthesis -sovellusta ja muita koneoppimissovelluksia, malleja, tietojoukkoja ja tietoja Hugging Face Space -alustalla.

He lisäävät päivityksiä päivittäin paremmilla videoanimaatioilla, jotka ovat sujuvampia ja johdonmukaisempia. Videoissa on kuitenkin edelleen “shutterstock”.

Jeptic.ai

Yepic Studio, tekoälyllä toimiva videotuotantotyökalu, jonka avulla käyttäjät voivat luoda ja kääntää mukaansatempaavia puhuvan pään tyyppisiä videoita muutamassa minuutissa ilman ammattikameroita, esiintyjiä tai studioita. Videoiden laatu on edelleen perus, mutta näyttää lupaavalta. Heillä on huulisynkronointikäännös kahdeksalla kielellä ja live-äänitys viidellä kielellä. Käyttäjät voivat kokeilla avatarikirjastoaan ja puhuvaa valokuvaominaisuutta, joka muuttaa kuvat avatariksi.

Yepic Studio voi sisällyttää sisältöä videoihin ja tukee 68 eri kieltä. VidVoice-ominaisuus auttaa käyttäjiä voittamaan kielimuurit tarjoamalla reaaliaikaisen ja dynaamisen kopioinnin videosisällölle.

elokuu X Labs

Se on toinen yritys, joka käyttää tekoälytekniikkaa videoiden luomiseen tekstikehotteiden avulla. Podcasterit, radiojuontajat, koomikot ja muusikot lisäämään mukaansatempaavaa visuaalista työhönsä tällä alustalla. He voivat vain lähettää ääni- tai videotallenteensa Augielle, virtuaaliselle avustajalleen, joka tekee annetuista kehotteista ilman teknisiä taitoja. Heillä on myös avoin kutsu tekijöille missä tahansa, liittyä heidän beta-ohjelmaan ja aloittaa elokuvien luominen.

🔥 Empfohlen:  10 parasta tekoälyn tekstistä kuvaksi -generaattoria vuonna 2023

Veed.io

Alun perin tarkoitus oli olla videonmuokkausalusta, ne lisäsivät nopeasti erilaisia ​​ominaisuuksia, kuten videon tallennuksen, tekstityksen ja transkription, ja nyt he ovat hiljattain laajentaneet tekoälypakettiaan. He aikovat nyt julkaista tekoäly-avatareja ja parantaa olemassa olevia ominaisuuksiaan. Veed on tilauspohjainen hyvin varustetuilla mediatiedostoilla ja hyvin suunnitelluilla työkaluilla, jopa ilmaisessa versiossa. Tekstistä videoksi -ominaisuus toimii kuten muutkin, mutta käyttää niiden kuva- ja videotiedostoja. Ja kuten aina, ilmainen versio ei ole niin hienostunut kuin maksulliset.

Tehdä video

Make-A-Video on jälleen yksi tekoälyllä toimiva alusta, jonka avulla käyttäjät voivat luoda ammattilaatuisia videoita tekstiohjeiden perusteella. Alusta voi jopa oppia videoista ilman etikettejä, mikä tekee siitä entistä monipuolisemman. Make-A-Video voi myös lisätä still-kuvien väliin siirtymiä, jotta ne näyttävät liikkuvilta. Lisäksi käyttäjät voivat muokata elokuvaasi monin eri tavoin.

Phanaki

Phanaki käsittelee tekstistä videoiden luomisen haasteita, kuten laskentakustannuksia, rajoitettua korkealaatuista dataa ja vaihtelevia videopituuksia. Se käyttää uutta lähestymistapaa, joka pakkaa videot pienemmiksi tunnisteiksi käyttämällä kausaalista huomiota, jolloin se pystyy käsittelemään eripituisia videoita. Harjoittelemalla kuva-teksti-parien ja video-tekstiesimerkkien yhdistelmää Phenaki saavuttaa yleistyksen käytettävissä olevien videotietosarjojen lisäksi. Aiempiin menetelmiin verrattuna käyttäjät voivat luoda minkä tahansa pituisia videoita kehotteiden sarjan tai eri aiheiden tarinan perusteella.