Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

9 transkriptiotyötä, jotka maksavat äänen kirjoittamisesta tekstiksi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 9 transkriptiotyötä, jotka maksavat äänen kirjoittamisesta tekstiksi

Jos olet nopea kirjoittaja ja pystyt kääntämään äänen nopeasti kirjoitettuun muotoon, saatat nauttia kotoa työskentelystä transkriptionisti.

Transkriptionisti kuuntelee tallennettua ääntä ja kirjoittaa sen tekstimuotoon asiakkaille. Jotkut transkriptiotyöt tarvitsevat jokaisen sanan, mukaan lukien “umms” ja “uh”, kun taas toiset haluavat vain perussanat. Esimerkkejä äänileikkeistä ovat kokoukset, konferenssit, luokat, monologit ja paljon muuta.

Transkriptiotyön kuvaus on yksinkertainen, mutta jokainen asiakas voi vaatia eri muotoilua tai muita erityistoiveita. Esimerkiksi yksi asiakas saattaa tarvita äänen kirjoitettuna täsmälleen puhuttuna, kun taas toinen asiakas voi pyytää luettelomerkkejä.

Kun työskentelet suoraan asiakkaan kanssa, joudut usein määrittämään omat hinnat, läpimenoajat ja muut ohjeet. Sinulla on myös joustavuus a töitä kotoa käsin. Jos työskentelet toimiston kanssa, joka tarjoaa työpaikkoja, sinun on noudatettava sen määräyksiä.

Muutama vuosi sitten kokeilin kättäni transkriboida ääntä tekstiksi. Tuolloin se oli uuvuttava toimenpide, ja minun piti kelata ääntä jatkuvasti. Yhden kuuden minuutin äänileikkeen litterointi vei helposti yli 30 minuuttia ajastani ja maksoi vain muutaman taalan.

Nykyään asiat ovat toisin. Transkriptiotyökalut ovat parantuneet, joten on helpompi suorittaa transkriptiotyöt nopeasti. Käyttäjäystävällisten ääni-teksti-ohjelmien avulla voit litteroida suurimman osan äänitiedostosta nopeasti lähes reaaliajassa kirjoittamatta kutakin sanaa yksitellen manuaalisesti.

Kuka voi työskennellä transkription parissa?

Transkriptiotyöt sopivat hyvin korkeakouluopiskelijoille, kotona oleville äideille ja jopa lukiolaisille, jotka voivat kuunnella ja kirjoittaa nopeasti.

Äänitiedostojen kopioiminen voi olla loistava tilaisuus ansaita rahaa verkossa kokopäiväisesti tai sivuharrastuksena.

Löydät omat transkriptiotyösi suoraan asiakkaiden kanssa tai transkriptioyritykselle. Transkriptioalustat maksavat yleensä vähemmän kuin työskentely suoraan asiakkaiden kanssa, mutta ne voivat tarjota johdonmukaista työtä eivätkä vaadi sinua markkinoimaan palveluitasi. Jos olet aloitteleva transkriptio, saattaa olla helpompi hankkia kokemusta työskentelemällä toimiston kanssa.

Mitä sinun tulee tietää etätranskriptiotöistä

Parasta transkriptiotöissä on, että ne ovat yleensä etätyötä, joten voit työskennellä kotoa käsin. Etätranskriptiotyöt mahdollistavat litteroinnin sivussa saadaksesi lisätuloja tai mahdollisesti rakentaaksesi kokopäiväisen uran kotona tai liikkeellä ollessasi.

Voit tehdä kolmenlaisia ​​kotoa käsin tehtäviä transkriptioita: yleisiä tai lähtötason töitä, lääketieteellisiä ja juridisia.

Jos olet uusi tekstinkirjoittamisessa ja tarvitset kokemusta, aloitustason työt ovat paras vaihtoehto. Jos sinulla on jo kokemusta ja olet valmis sertifioimaan lääketieteellisen tai laillisen transkriptiotyön alalla, näiden vaihtoehtojen avulla voit kasvattaa tulojasi.

Transkriptio on kuin mikä tahansa muu ala. Aloittelijana voi olla vaikeaa löytää korkeapalkkaisia ​​transkriptiotöitä kotoa. Kun kasvatat asiakaskuntaasi, myös tulot kasvavat.

Useimmat yritykset asettavat “äänituntia” kohden palkan. Tämä ei ole sama asia kuin sisään- ja uloskäynti ja tuntipalkan saaminen. Sen sijaan sinulle maksetaan yhden tunnin litteroidusta äänen hinnasta. Kun näet palkkahinnan, varmista, että ymmärrät, onko kyseessä äänitunti vai yleinen tuntihinta. Tekstin kirjoittaminen voi olla pitkä prosessi, varsinkin aloittelijalle.

Useimmat yritykset määräävät transkriptiotyöt lyhyiden äänikatkelmien perusteella (2–10 minuutin leikkeet). Sinun on harvoin kirjoitettava kokonainen tunti ääntä yhdeltä istumalta, jos sinut palkataan työskentelemään näissä yrityksissä.

🔥 Empfohlen:  10 parasta kirjaa yrittäjille, jotka tekevät yrityksestäsi menestyvän

Kuinka tulla transkriptionistiksi

Kentälle hyppääminen on suhteellisen helppoa. Useimmat aloittelevat transkriptionistit aloittavat ottamalla online-transkriptiokurssi joka opettaa heille työn suorittamiseen tarvittavat taidot.

Yritykset, kuten Literoi missä tahansatarjoavat kursseja, jotka opettavat opiskelijoille yleisen, lääketieteellisen tai laillisen transkription perusteet sekä kuinka löytää uusia asiakkaita.

Löydät myös transkriptiotyöt verkosta.

1. FlexJobs

 • Maksaa: Riippuu työstä, työmäärästä ja vaaditusta kokemuksesta
 • Maksutapa: Riippuu työnantajasta
 • Maksutiheys: Riippuu työnantajasta
 • Kokemus vaaditaan: Riippuu työnantajasta

FlexJobs on työpaikkatoimisto, joka keskittyy online-, joustaviin ja kotoa työskentelymahdollisuuksiin. Löydät sivustolta erilaisia ​​kirjoitustöitä, mukaan lukien sekä osa- että kokoaikaisia ​​työpaikkoja, ja suodattaa mahdollisuuksia etä-, freelance-, joustavien, osa-aikaisten ja kokoaikaisten vaihtoehtojen mukaan.

Nämä työpaikat voivat olla yhdysvaltalaisille yrityksille tai kansainvälisille yrityksille. Joissakin tapauksissa saatat jopa löytää mahdollisuuksia, jos puhut sujuvasti toista kieltä. FlexJobsin käytön haittapuoli on, että sivusto vaatii maksullisen jäsenyyden, joka vaihtelee 14,95 dollarista yhden kuukauden jäsenyydestä 49,95 dollariin yhden vuoden tilauksesta. Voit liittyä viikoksi 6,95 dollarilla nähdäksesi, löydätkö tarpeisiisi ja kokemukseesi sopivia töitä.

Aiheeseen liittyvä: FlexJobs-arvostelu: Onko jäsenyys rahasi arvoinen?

2. Fiverr

 • Maksaa: $30 – $120+ per äänitunti
 • Maksutapa: PayPal, Fiverr Revenue Card tai suora talletus
 • Maksutiheys: 14 päivää työn valmistumisen jälkeen (7 päivää, jos olet eniten arvioitu myyjä)
 • Kokemus vaaditaan: Ei mitään

Fiverr on työpaikka, jonka avulla voit listata melkein minkä tahansa ammattimaisen palvelun. Vaikka monet ajattelevat, että Fiverr on vain aloittelijoille, se on myös kokeneille transkriptionisteille.

Asetat hintasi Fiverrissä. Joku voi neuvotella, mutta sinä voit aina kieltäytyä. Tutki muita hyvämaineisia transkriptionisteja ja käytä heidän palkkarakennettaan oppaana. Muista, että kilpailu ja laatu ovat avainasemassa valittaessa palveluidesi hintaa. Voit käyttää Fiverriä tapana löytää uusia asiakkaita ja poistaa tilin käytöstä, kun sinulla on tasainen määrä luotettavia asiakkaita.

Aiheeseen liittyvä: 17 paikkaa, joissa voit vastaanottaa käteistä maksettuja online-kyselyjä

3. Allegis-transkriptio

 • Maksaa: 13–17 dollaria tunnissa
 • Maksutapa: Ei saatavilla
 • Maksutiheys: Ei saatavilla
 • Kokemus vaaditaan: Saattaa tarvita aikaisempaa kokemusta juridisesta tai teollisuuden transkriptiosta

Allegis-transkriptio keskittyy tiedostojen transkriptioon vakuutus- ja lakialalle. Työpaikat ovat itsenäisille urakoitsijoille, mikä tarkoittaa, että et ole koko- tai osa-aikainen työntekijä. Joissakin entisten työntekijöiden raporteissa kerrottiin, että hinnat olivat alhaiset, joten tämä työ saattaa toimia vain, jos olet aloittelija. Voit hakea paikkaa täältä, hankkia kokemusta vyön alle ja etsiä sitten muutaman kuukauden kuluttua paremmat keikat.

Sinun on sijaittava Yhdysvalloissa ja tavattava niiden teknologiset vaatimukset.

4. Scribie

 • Maksaa: $5 – $25 per äänitunti + bonuspotentiaali
 • Maksutapa: PayPal
 • Maksutiheys: Milloin tahansa
 • Kokemus vaaditaan: Ei mitään

Scribie on yksi halvimmin palkatuista online-transkriptiotöistä aloittelijoille, joita olen löytänyt, mutta heillä on joitain etuja niille, jotka haluavat murtautua transkriptiouralle.

Kun haet ensimmäistä kertaa ja sinut hyväksytään Scribielle, olet toteemipaalussa. Tämä aloittelija-asento edellyttää raakojen, lyhyiden äänitiedostojen litteroimista tiukoilla muotoilusäännöillä.

Jos pystyt suorittamaan tietyn määrän transkriptiotehtäviä (yleensä 10), sinut voidaan ylentää arvioijan virkaan. Jos tarkistat seuraavat tiedostot oikein, sinut voidaan ylentää itsearvioijan rooliin, sitten oikolukijaksi ja sitten laadunvalvontaan.

🔥 Empfohlen:  9 Facebook-mainosten kohdistusvaihtoehtoa, jotka mullistavat mainoksesi

Jokainen ylennys perustuu suoritukseen, ja siihen sisältyy joko palkankorotus tai erilainen etu, kuten tehtäviä, joiden suorittaminen vaatii vähemmän aikaa. Voit myös ansaita 2,5 %:n suositusmaksun jokaisesta henkilöstä, joka kirjautuu työskentelemään Scribien palveluksessa tai olemaan Scribien asiakas.

Kunkin ylennystason saavuttaminen vaatii aikaa ja huomiota yksityiskohtiin, mutta kun olet saavuttanut kaksi korkeinta tasoa, tulopotentiaalisi kasvaa merkittävästi, ja se yleensä auttaa sinua ansaita rahaa nopeammin.

5. TranscribeMe

 • Maksaa: $15+ per äänitunti
 • Maksutapa: PayPal
 • Maksutiheys: Viikoittain
 • Kokemus vaaditaan: Ei mitään

TranscribeMe on toinen transkriptioyritys, joka on helppo aloittelijoille, mutta maksaa melko alhaisen hinnan.

Yrityksellä on tasaisesti töitä tarjolla, ja voit valita litteroitavat äänileikkeet oman aikataulusi mukaan. TranscribeMe jakaa pitkät äänitiedostot 2–4 minuutin pituisiksi leikkeiksi käsittelyn helpottamiseksi. Tämä voi olla hyvä, jos sinulla on lapsia kotona tai teet tätä kokopäivätyötä.

Kuten Scribie, TranscribeMe mainitsee mahdollisuuden etenemiseen, mutta palkankorotuksista ei ole tarkkoja tietoja.

Aiheeseen liittyvä: 17 parasta paikkaa palkallisten pienten tehtävien ja mikrotöiden löytämiseen

6. GoTranscript

 • Maksaa: Jopa 36 dollaria äänituntia kohden
 • Maksutapa: PayPal tai Payoneer
 • Maksutiheys: Joka perjantai
 • Kokemus vaaditaan: Ei mitään

GoTranscript ylpeilee “tasaisella projektivirralla” uusia ehdotuksia joka päivä. Valitettavasti maksun erittelyä ei ole saatavilla, mikä tekee “jopa 36 dollaria äänitunnilta” hieman epämääräisen.

Tämänhetkinen keskimääräinen kuukausitulo on 150 dollaria ja korkein ansaintaprosentti on 1 215 dollaria kuukaudessa. Keskiarvoa voisi painottaa voimakkaasti suuri määrä kirjoittajia, jotka tekevät tätä työtä hyvin osa-aikaisesti.

7. Rev

 • Maksaa: 18–66,60 dollaria äänituntia kohden
 • Maksutapa: PayPal
 • Maksutiheys: Viikoittain
 • Kokemus vaaditaan: Ei mitään

Rev on yksi edistyneimmistä transkriptioyrityksistä, etkä välttämättä saa hyväksyntää ensimmäisen hakemuksesi jälkeen. Koska Rev maksaa parempia hintoja, se vaatii korkealaatuisia lähetyksiä. Jos et läpäise pääsykoetta ensimmäisellä kerralla, voit yrittää uudelleen. Sillä välin kehitä transkriptiotaitojasi työskentelemällä Scribien kaltaisen halvemmin maksavan yrityksen kanssa.

Voit myös löytää töitä tekstitysten lisäämisessä videoihin, mikä maksaa hieman paremmin kuin litterointi.

Aiheeseen liittyvät: 6 yleistä kotityötä koskevaa huijausta, joihin kannattaa kiinnittää huomiota

8. Audio Transcription Center

 • Maksaa: 17–19 dollaria tunnissa
 • Maksutapa: Epäselvä
 • Maksutiheys: Viikoittain
 • Kokemus vaaditaan: WPM:n on oltava vähintään 80 ja transkriptien on tuotettava 24 tunnin kuluessa; tehdä kirjoituskoe

Asuu Bostonissa, Äänen transkriptiokeskus tarjoaa sekä kokopäiväisiä, sisäisiä tehtäviä että itsenäistä sopimustyötä. Sen transkriptiotyö sisältää historiallista arkistomateriaalia, teknisiä webinaareja, neljännesvuosittaisia ​​raportteja ja paljon muuta. Audio Transcription Center ei tarjoa lääketieteellistä transkriptiotyötä. Sinun on kyettävä tekemään perustutkimusta nimien ja oikeinkirjoituksen tarkistamiseksi, erityisesti historiallisten asiakirjojen osalta.

Yksi suurimmista valituksista oli se, että urakoitsijoille ei ollut tarpeeksi työtä, joten on parasta käyttää tätä sivustoa muiden palvelujen kanssa.

9. Net Transcripts, Inc.

 • Maksaa: Riippuu toimittajasta
 • Maksutapa: Riippuu toimittajasta
 • Maksutiheys: Riippuu toimittajasta
 • Kokemus vaaditaan: Saattaa tarvita aikaisempaa kokemusta
🔥 Empfohlen:  6 yleistä kotona työskentelyä koskevaa huijausta, joihin kannattaa kiinnittää huomiota

Net Transcripts, Inc. keskittyy lainvalvontaviranomaisten transkriptiotöihin, mukaan lukien välipuhelut, kuulustelut, hätäpuhelut ja paljon muuta. Sivusto toimii kokoajana, jossa poliisilaitokset, syyttäjät ja muut voivat luetella työpaikkoja. Vaatimukset vaihtelevat, mutta voivat edellyttää aikaisempaa kokemusta, sujuvaa englannin taitoa ja kielioppitaitoa.

Sinun on täytettävä hakemus, jotta rekrytoija ottaa sinuun yhteyttä.

Mistä löytää lääketieteellisiä transkriptiotehtäviä kotoa käsin

Jos sinulla on aikaisempaa transkriptiokokemusta ja olet valmis etenemään urallasi, lääketieteelliset transkriptiotyöt, joita voit tehdä kotoa, voivat sopia hyvin.

Lääketieteellisen transkription parissa työskenteleminen edellyttää lääketieteellisen terminologian tuntemusta. Ilman kokemusta tältä alalta tiedostojen litterointi lääketieteellisillä termeillä voi olla vaikeaa jopa parhaille konekirjoittajille.

Mukaan Työtilastovirasto, sertifiointia ei aina vaadita lääketieteellisissä transkriptiotehtävissä, mutta se on yleensä parempi. Myös aikaisempi lääketieteen ammatissa käytetty aika on erittäin edullista tällä alalla, koska se auttaa kääntämään äänitiedostoissa puhuttua lääketieteellistä terminologiaa.

Vuodesta 2019 lähtien lääketieteen transkriptioterapeuttien mediaanipalkka oli 33 380 dollaria vuodessa (tai 16,04 dollaria tunnissa). Hinnat vaihtelevat asiakkaan budjetin ja aiemman kokemuksen mukaan.

3 paikkaa, joissa luetellaan kotoa käsin tehtäviä lääketieteellisiä transkriptioita:

 1. Todellakin – palkat vaihtelevat 45 000–80 000 dollarista.
 2. Lasiovi – palkat vaihtelevat 15 000–53 000 dollaria.
 3. Zip Recruiter – palkat vaihtelevat 45 000–55 000 dollarista.

Mistä löytää laillisia transkriptiotyöpaikkoja kotoa käsin

Lailliset transkriptiotyöt vaativat enemmän tietoa kuin useimmat muut transkriptiotyöt.

Mukaan Työtilastovirastolaillisilta transkriptiotyöntekijöiltä vaaditaan todistus tai valtion lupa toimiakseen tällä alalla.

Ehkä yleisemmin oikeustoimittajina tunnetut lailliset transkriptionistit kirjoittavat, mitä tapahtuu live-oikeudenkäynnin aikana. Kotoa käsin tehtävät lailliset transkriptiotyöt ovat sertifioitujen, ammattimaisten transkriptioasiantuntijoiden saatavilla, jotka virittyvät oikeudenkäyntiin suoran lähetyksen kautta.

Vuodesta 2019 lähtien BLS sanoi, että laillisten transkriptioiden mediaanipalkka on 60 130 dollaria vuodessa (tai 28,91 dollaria tunnissa).

3 paikkaa, joissa luetellaan lailliset transkriptiotyöt kotoa:

 1. Todellakin – palkat vaihtelevat 40 000–55 000 dollarista.
 2. Lasiovi – palkat vaihtelevat 18 000–54 000 dollaria.
 3. Zip Recruiter – hintoja ei ole listattu.

Rekisteröidy useiden transkriptioyritysten kanssa

Kun olet vasta aloittamassa transkriptiota, paras vaihtoehtosi voi olla rekisteröityä jokaiseen yllä lueteltuun yritykseen. Luo laskentataulukko tai asiakirja ja tilaa sinua palkkaavat yritykset korkeimmasta alhaisimpaan. Tarkista muutaman päivän välein uusia etätranskriptiotehtäviä näiltä sivustoilta ja pyri nostamaan tuntihintaasi.

Hyvä maine useiden transkriptioyritysten kanssa voi auttaa sinua pitämään aikataulusi täynnä töitä.

Aiheeseen liittyvät: 17 verkkokirjoitustyötä, joita voit tehdä kotoa käsin

Table of Contents