Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

9 Turon kaltaista sovellusta ja sivustoa autojen vuokraamiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 9 Turon kaltaista sovellusta ja sivustoa autojen vuokraamiseen

Auton vuokraaminen ei enää vaadi korkeita hintoja tai pitkiä jonoja vuokra-autoyhtiöissä. Nykyään on olemassa sovelluksia, jotka auttavat säästämään rahaa ja vähentämään stressiä vuokrattaessa ajoneuvoa.

Yksi suosituimmista sovelluksista on Turo. Sen avulla voit vuokrata autoja edullisempaan hintaan kuin mitä suurimmat autovuokraamot tarjoavat.

Turo ei kuitenkaan ole ainoa vaihtoehto avaruudessa. On olemassa muita sovelluksia ja sivustoja, kuten Turo, joiden avulla voit vuokrata autoja tunniksi, päiväksi ja jopa pitkäksi aikaa tyhjentämättä pankkitiliäsi.

Parhaat vaihtoehdot Turolle

Olemme tutkineet Turolle parhaat vaihtoehdot, mukaan lukien sovellukset, jotka keräävät parhaat tarjoukset suurilta autovuokraamilta ja yksittäisiltä autonomistajilta.

Kaikki nämä vaihtoehdot tarjoavat edulliset vuokrahinnat, joustavat ehdot ja on-demand-vuokrat, jotka voivat saada sinut tien päälle 30 minuutissa tai vähemmän.

Tässä ovat suosituimmat sovellukset ja sivustot, kuten Turo.

1. HyreCar

HyreCar on vuokrasovellus kyyti- ja toimituskuljettajille. Jos haluat ansaita rahaa keikkataloudessa ajamalla sovelluksilla, kuten UberEATS tai Lyft, voit vuokrata auton HyreCarilta.

Voit valita, kuinka kauan haluat vuokrata ja voit pidentää vuokra-aikaa tarpeen mukaan. Kaikki vuokrat sisältävät kaupallisen vakuutuksen sinun nimissäsi, ja voit vuokrata auton käytettäväksi minkä tahansa kyyti- tai toimituskeikan kanssa.

HyreCar yhdistää myös kaikkiin tärkeimpiin keikanjakosovelluksiin todistaakseen, että sinulla on oikea ajoneuvo työhön.

Vaihtoehtoisesti, jos haluat vuokrata ajoneuvosi keikkatalouden työntekijöille, voit listata autosi HyreCarilla ansaitaksesi ylimääräistä rahaa.

Saat 10% alennuksen ensimmäinen HyreCar-vuokrasi koodi HYRE10 kassalla!

Aiheeseen liittyvä artikkeli: HyreCar-arvostelu: Kannattaako autosi vuokrata?

2. Autoskanneri

Auton skanneri lupaa löytää sinulle parhaan autonvuokraustarjouksen monissa maissa, mukaan lukien Yhdysvallat, Saksa, Ranska ja Espanja. Ne tarjoavat parhaan hinnan takuun.

Kaikki hinnat sisältävät seuraavat:

 • Lentokenttämaksut
 • Verot
 • Kolmannen osapuolen vastuusuoja
 • Rajoittamaton kilometrimäärä
 • Vika-apu
🔥 Empfohlen:  Lauren Joyner juhlii LGBTQ-yrittäjiä Pride-kuukauden aikana ja sen jälkeen Lue artikkeli

Sinun on oltava 21–75-vuotias voidaksesi vuokrata auton sivuston kautta, ja voit muokata varaustasi jopa 24 tuntia ennen noutopäivää.

Cars Scanner löytää autovuokraamoja uskomattomilla hinnoilla parhailta vuokrausyrityksiltä, ​​mukaan lukien Avis, Enterprise, Thrifty, Budget, Alamo ja muut.

3. KUUSI

SIXT on all-in-one-sovellus autonvuokraukseen, kyytien jakamiseen ja taksin varaukseen (joissakin maissa). Ne toimivat yli 100 maassa.

Sovellus on johtava autonvuokrausalalla. Suurin osa niiden toimipisteistä sijaitsee kätevästi lentokentillä, rautatieasemilla ja hotelleissa.

Voit vuokrata autoja yhdestä 27 päivään SIXT:llä ja palauttaa auton mihin tahansa paikalliseen SIXT-toimipaikkaan. Ne tarjoavat laadukkaimpia ajoneuvoja, joiden koko vaihtelee kompakteista suuriin katumaastureihin.

Jos haluat mieluummin kyydin kuin vuokrata auton, tutustu SIXT:n kyytiohjelmaan, joka tarjoaa kaikkea ylellisistä limusiinista budjettiystävällisiin kuljetuksiin.

4. Enterprise Car Share

Enterprise Car Share on autonjakopalvelu. Sinun on kuitenkin oltava jäsen käyttääksesi sitä. Kun olet jäsen, voit varata haluamasi auton sovelluksesta ja käyttää jäsenkorttiasi sen avaamiseen.

Avaimet ovat auton sisällä ja voit aloittaa ajamisen heti.

Kun auto on valmis, voit palauttaa sen Enterprise-sijaintiin, laittaa avaimet autoon ja lukita sen pitämällä jäsenkorttiasi skannerin päällä.

5. Gig Car Share

Gig Car Share voit vuokrata minkä tahansa alueellasi saatavilla olevan auton. Sinun ei tarvitse mennä tiettyyn paikkaan. Voit jopa vuokrata autoja paikan päällä, jos löydät sellaisen.

Gig Car Sharen käyttäminen edellyttää, että lataat sovelluksen ja hakeudut siihen. Hyväksyntä voi kestää muutaman minuutin tai jopa 48 tuntia. Sinun tulee skannata lisenssisi ja pankki- tai luottokorttisi sekä selfie.

Kun sinut on hyväksytty, voit paikantaa autot sovelluksessa ja ilmoittaa siitä vain 30 minuutin varoitusajalla. Voit noutaa ja jättää autot millä tahansa HomeZonen hyväksytyllä pysäköintipaikalla.

Saatavilla olevien autojen lukituksen voi avata sovelluksellasi tai postissa saamasi keikkakortilla. Mitään avaimia ei tarvita, paina vain virtapainiketta ja mene. Voit ajaa missä haluat, mutta sinun on palautettava auto sovelluksessasi näkyvän HomeZonen sisällä.

🔥 Empfohlen:  Cointiply arvostelu | Sen arvoinen?

Gig Car Sharen avulla maksat vain siitä, mitä käytät. Tämä tarkoittaa, että sovellus veloittaa alhaisimpia hintoja käytön perusteella, joko minuutti-, tunti- tai päiväkohtaisesti. Kaikki maksut, kuten kaasu, autovakuutus ja pysäköinti sisältyvät hintaan.

6. Getaround

Kiertää on autonvuokraussovellus, joka ylläpitää autojen omistajien ja vuokraajien markkinapaikkaa. Käytä alustaa lataamalla sovellus ja lataamalla ajokorttisi. Hyväksyntä on välitön, ja voit helposti löytää täydellisen vuokrattavan auton, kuorma-auton tai pakettiauton.

Maksat tunneittain, joten maksat vain siitä, mitä tarvitset. Autosi on helppo varata sovelluksessa juuri ennen kuin tarvitset sitä. Avaa sitten ajoneuvon lukitus sovelluksella ja olet valmis lähtöön.

Vuokraan sisältyy vastuuvakuutus ja 200 mailin päiväraja. Jos ylität 200 mailia, peritään lisämaksu. Vuokralaiset voivat halutessaan ostaa myös tieapua.

Auton omistajat voivat listata vuokra-autonsa alustalle. Sivusto ylpeilee, että sen aloittaminen on helppoa. Lisäetuna sinulla on mahdollisuus ansaita bonuksia auton vuokraamisesta sovelluksen kautta

7. Carla autonvuokraus

Carla autonvuokraus on autovuokraamo, joka näyttää kaikki saatavilla olevat vuokra-autot parhailta yrityksiltä. Se auttaa sinua rajaamaan vaihtoehtoja läheisyyden, hinnan ja saatavuuden perusteella, jotta sinun ei tarvitse etsiä autoja eri vuokrayhtiöiltä.

Alusta selaa autonvuokrausyrityksiä 20 000 paikkakunnalla ja 180 maassa. He työskentelevät suurimpien autovuokraamoiden kanssa varmistaakseen halvimmat hinnat. Mikä parasta, voit saada vuokrauksen tarvittaessa viime hetkellä.

Kaikki vahvistukset ja viestintä menevät sovelluksen kautta. Olet kuitenkin yhteydessä ja maksat valitsemallesi autovuokraamolle.

8. Free2move

Free2move on sovellus, joka tarjoaa muutakin kuin autonvuokrauksen. Löydät myös pysäköintitarjouksia, kyytivarauksia ja sähkölatauksen.

He vuokraavat autoja maailmanlaajuisesti yhdestä päivästä kuukauteen. Voit jopa tehdä kuukausitilauksen, jonka avulla voit vuokrata auton niin kauan kuin tarvitset.

Vuokraan sisältyy vakuutus, tieapu ja huolto. Saat kotiovelle toimituksen, jos asut Washington DC:ssä tai Los Angelesissa.

🔥 Empfohlen:  LG:n vuoden 2023 soundbarit toimivat langattomasti, niissä on näytöllä näkyvät ohjaimet ja peliystävälliset tulot

Free2movella on myös tarjouksia parkkipaikoista maailmanlaajuisesti ja edullisia ajomatkoja useilla ajoneuvotyypeillä, takseista luksusautoihin ja muihin.

9. Vetoketju

Kanssa Zipcar, voit varata autoja räätälöityyn aikaan, joko tuntien tai päivän mukaan. Liittyminen kestää vain muutaman minuutin lataamalla sovelluksen ja lataamalla ajokorttisi.

Sinun on vuokrattava edestakainen matka ja voit käyttää sovellusta auton lukitsemiseen ja avaamiseen.

Matka alkaa ja päättyy sovelluksella, jolloin auto nostetaan ja jätetään samaan paikkaan. Sinulla on myös laaja valikoima autoja economy-, SUV- tai luksusautoista.

Zipcar-vuokrat sisältävät kaasun, pysäköinnin, vakuutuksen ja huollon. Vielä parempi, ei ole odotusaikaa. Varaat vain auton ja menet.

Turon kaltaisten sovellusten ja sivustojen vertailu

Metodologia

Arvioidessamme erilaisia ​​sovelluksia, kuten Turoa, arvioimme keskeisiä tekijöitä määrittääksemme tilan parhaat vaihtoehdot. Tehtiin perusteellinen tutkimus, jotta löydettiin parhaat kilpailijat, jotka voivat auttaa sinua myymään tuotteita verkossa.

Keskityimme seuraaviin kriteereihin:

 • Apple App Storen luokitus on 4.0 tai korkeampi
 • Useita arvioita sovelluksen käyttäjiltä
 • Saatavilla Yhdysvalloissa
 • Maine alan johtajien keskuudessa
 • Helppokäyttöisyys
 • Matalat maksut

Yhteenveto

Turo-vaihtoehdot ovat loistava tapa säästää rahaa vuokrattaessa autoa työ-, loma- tai työasioihin. Jotkut sovellukset tarjoavat jopa tavan vuokrata henkilökohtainen autosi ja ansaita ylimääräistä rahaa.

Riippumatta tarpeistasi, Turon kaltainen sovellus tai sivusto auttaa sinua autonvuokrauksessa.