Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

99acres.com – The Story of India’s No.1 Property Portal

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 99acres.com – The Story of India’s No.1 Property Portal

Maailmassa, joka on täynnä kiireisiä aikatauluja, ihmisillä ei todellakaan ole aikaa mennä ulos etsimään koteja tai kiinteistöjä. Tai ehkä jos perhe muuttaa Mumbaista Puneen, kodin löytäminen uudesta kaupungista ei ole helppoa. Mutta asiat eivät ole näin vaikeita nykyään. Kiinteistöhakuportaalien ansiosta. Yksi johtavista kiinteistöhakuportaaleista, johon lakhs intialaisia ​​luottaa, on 99acres.com. Tässä on tarina 99acres.comIntian No.1 kiinteistöportaali.

99 hehtaaria – Yrityksen kohokohdat

99 hehtaaria – Noin
99 hehtaaria – perustaja
99 hehtaaria – liiketoimintamalli ja tulomalli
99 hehtaaria – Investoinnit
99 hehtaaria – Kilpailijat
99 aaria – Kasvu
99 acres – UKK

99 hehtaaria – Noin

99acres.com-sivuston perusti vuonna 2005 Sanjeev Bhikhchandani, Padmashri-palkinnon voittaja yrittäjä. Nykyään 99 acres on Intian johtava kiinteistöhakuportaali, joka auttaa sinua ostamaan, myymään ja vuokraamaan kiinteistöjä. 99acres.com ei ole vain asuinkiinteistöjen etsimistä ja mainostamista, vaan voit myös etsiä ja listata kaupallisia kiinteistöjä, tulevia kiinteistöprojekteja, PG:itä sekä työ- ja yhteisasuntoja 99acres.comin kautta.. Voit myös löytää jälleenmyyjiä tietyltä alueelta verkkosivuston kautta.

99 acres on Info Edgen tytäryhtiö. 99acres.comin lisäksi Info Edge on myös muiden suosittujen yritysten, kuten Naukri.com, naukrigulf.com, Firstnaukri.com, AmbitionBox ja jobhai.com, emoyhtiö.

99acres.com – perustaja

Sanjeev Bikhchandani

Sanjeev Bikhchandani on tunnettu nimi Intian liike-elämässä. Vuonna 1964 Delhissä syntynyt Bikhchandani on IIM Ahmedabadin taloustieteen valmistunut ja alumni. Bikhchandani oli nuoresta iästä lähtien taipuvainen yrittäjyyteen ja kokeili käsiään erilaisissa pienissä yrityksissä. Naukri.com Intian uranuurtava työnhakuportaali on Sanjeev Bikhchandanin idea. Naukri.com-idean kehitti Bikhchandani työskennellessään pienessä palvelijakorttelissa autotallin yläpuolella. Naukri.comin perustamisen siemenpääoma oli vain 2000 rupiaa. Myöhemmin Naukri.comista tuli ensimmäinen Intian pörssiin listattu dot-com-yritys. 99acres.com ja naukri.com lisäksi Sanjeev Bhikchandani on suosittujen sivustojen, kuten siksha.com, naukrigulf.com ja jeevansathi.com, takana.. Bikhchandani palkittiin arvostetulla Padmashri-palkinnolla vuonna 2020. Hän on saanut monia palkintoja ja tunnustuksia panoksestaan ​​Intian talouteen ja liiketoimintaan.

🔥 Empfohlen:  21 biljoonaa dollaria hallinnoiva Aladdin-ohjelmisto: Investointien hallintajätti

99 hehtaaria – liiketoimintamalli ja tulomalli

99 hehtaarin liiketoimintamalli on hyvin yksinkertainen. 99acres.com yhdistää kiinteistön ostajat ja myyjät, talon omistajat ja vuokralaiset. Myyjät, talonomistajat ja kiinteistönvälittäjät voivat listata kiinteistönsä, julkaista kuvia omaisuudestaan ​​ja löytää kiinnostuneita ostajia ja vuokralaisia. Vaikka rajoitettu määrä listauksia on ilmaisia ​​99acres.com-sivustolla, kun raja on ohi, listauksesta on maksettava.

99acres.com:n pääasialliset tulonlähteet ovat

  • kiinteistöjen listausmaksut
  • tilausmaksut
  • kulut kiinteistöjen markkinoinnista, uusista kiinteistöprojekteista 99acres.com-sivustolla
  • Maksut verkkosivustolla olevista mainoksista
  • Maksut rakentajien ja jälleenmyyjien mainostamisesta ja esittelystä verkkosivustolla


99 hehtaaria – Investoinnit

Marraskuussa 2018 99 hehtaaria sijoitti miljoona dollaria BigStylist, A Salon at Home Service -palveluun.

Päivämäärä Rahoituskierros Sijoitetun rahan Organisaation nimi

8. marraskuuta 2015 Siemenkierros 1 miljoona dollaria BigStylist

99 hehtaaria – Kilpailijat

The 99acres.comin parhaat kilpailijat ovat MagicBricks, asunto.fi, ja Intian omaisuus.

MagicBricks

Se on yrityksen suurin kilpailija 99 hehtaarin alueella. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Noidassa, Uttar Pradeshissa, Intiassa, ja se perustettiin vuonna 2006.

Asunto.com

Sitä pidetään yhtenä 99 hehtaarin alueen suurimmista kilpailijoista. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Gurgaonissa, Haryanassa, Intiassa, ja se perustettiin vuonna 2012.

Intian omaisuus

IndiaPropertyn pääkonttori on Chennaissa, Tamil Nadussa, Intiassa, ja se perustettiin vuonna 2006.99 aaria – Kasvu

99acres.com toimii hyvin ja on vaikuttanut valtavasti emoyhtiönsä Info Edgen kasvuun. Vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä Info Edgen liikevaihto nousi 316,6 miljardiin rupiaan 265 miljoonasta ₹, joka oli vuoden 2018 toisella neljänneksellä. Tätä liikevaihdon nousua tuki 99acres.comin 20 prosentin liikevaihdon ja laskutuksen kasvu. samalla neljänneksellä.

Tammikuussa 2020 ETNOW:lle annetussa haastattelussa Info Edge India Ltd:n toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja Hitesh Oberoi kuitenkin sanoi, että 99acres.comin kasvu on hidastumassa kiinteistömarkkinoiden hidastumisesta johtuen. Mutta hän odotti asioiden kääntyvän parempaan vuoteen tai kahdessa.

Lisäksi kiinteistösegmentti kärsi myös Covidin aiheuttamasta lukituksesta, joka johti 99acres.comin tulojen laskuun. Vuoden 2020 neljännellä vuosineljänneksellä 99acres.comin laskutus laski 24 % Y-0-Y 50,7 Kr:iin 66,7 Kr:stä. Tilikauden 2020 neljännen vuosineljänneksen liikevaihto kasvoi 3,6 % vuotta aiemmasta 56,4 kruunuun. Q4 EBITDA on 2,2 Kr.

Vuodessa 2020 laskutus kasvoi 3,5 % ja liikevaihto 18,8 % vuodessa. Näin ollen tilikauden 2020 laskutus on INR 213,9 Cr ja tulot tilikaudelta 2020 ovat 228 INR. Tilikauden 2020 käyttökate on INR 8,4 Kr.

99acres.com-sivuston liikenne, joka laski yksinumeroiseksi lukituksen vuoksi, pomppii nyt hitaasti ylöspäin.

99 acres – UKK

Kuka on 99 hehtaarin omistaja?

Sanjeev Bikhchandani on 99acres.comin perustaja/omistaja.

Onko 99 hehtaaria vapaata?

Rajoitettu määrä listauksia on ilmaisia ​​99 eekkerillä. 99 hehtaaria on täysin ilmainen kiinteistönetsijöille.

Onko 99 hehtaaria kannattavaa?

Vuoden 2020 ensimmäisellä neljänneksellä 99 hehtaarin tappio ennen veroja oli 3,4 miljoonaa. Vuoden 2019 ensimmäisellä neljänneksellä 99 hehtaarin tappio ennen veroja oli 12,86 miljoonaa.