Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

9stacks Success Story – Pelaa pokeria verkossa ja ansaitse rahaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 9stacks Success Story – Pelaa pokeria verkossa ja ansaitse rahaa

Flurry Analyticsin raportin mukaan Intia on toinen maa Yhdysvaltojen jälkeen online-mobiilipelaamisen suhteen. Googlen KPMG:n toukokuussa 2017 julkaistun raportin mukaan Intian verkkopeliteollisuuden eri alustoilla arvioidaan saavuttavan miljardi dollaria vuoteen 2021 mennessä ja 310 miljoonaa pelaajaa. Tiedot riittävät osoittamaan Intian rakkautta verkkopeleihin. Ja tämä rakkaus kasvaa entisestään 9stacksin kaltaisten yritysten kanssa, jotka eivät vain anna pelaajien pelata, vaan myös tienaavat.

Delhissä sijaitseva ja marraskuussa 2017 perustettu 9stacks on Intian nopeimmin kasvava online-pokerialusta, jonka avulla voit ansaita rahaa pelaamalla.

9stackin menestystarina

Käynnistysnimi 9pinoa

Päämaja Delhi, Intia
sektori Pelaaminen
Perustajat Sudhir Kamath, Pratik Kumar, Abhinav Nigam ja Rishab Mathur
Perustettu 2017
Vanhempainjärjestö Sparskills Technologies Pvt Ltd
Verkkosivusto www.9stacks.com

9stacks – Tietoja ja miten se toimii?
9stacks – perustajat ja tiimi
9stacks – Kuinka kaikki alkoi?
9 pinoa – nimi, tunnussana ja logo
9stacks – Liiketoiminta- ja tulomalli
9stacks – Käyttäjien hankinta
9stacks – Startup Challenges
9stacks – Rahoitus ja sijoittajat
9stacks – Neuvonantajat ja mentorit
9 pinoa – Palkinnot
9 pinoa – Kilpailijat
9 pinoa – Kasvu
9stacks – Brand Ambassador
Pelialan tiedot
9stacks – UKK
9 pinoa – Johtopäätös

9stacks – Tietoja ja miten se toimii?

9stacks on Intian nopeimmin kasvava online-pokerialusta, joka tarjoaa hauskan pelikokemuksen helppokäyttöisellä käyttöliittymällään, nopeimmin nostettavina, houkuttelevina kampanjoina ja tulostaulukon palkintoina. Se on ammattimaisesti hoidettu ja 100 % laillinen Intiassa. Erittäin luotettavana, turvallisena ja luotettuna pokerisivustona Intiassa he käsittelevät nopeimmat kotiutukset, kun voitat rahaa 9stackillä.

Äskettäin se lanseerasi Faboom.comin, yhden Intian nopeimmin kasvavista fantasiaurheilualustoista, jossa urheilun ystävät voivat osallistua päivittäisiin kilpailuihin, muodostaa useita joukkueita, asettaa pelaajat ansaitsemaan maksimipisteitä ja ansaita rahaa jokaisesta ottelusta. 9stackin ja Faboomin välillä yrityksellä on yli 0,5 miljoonaa rekisteröityä käyttäjää, ja se kasvaa nopeasti.

Tärkeimmät USP:t ovat

 • 9stacksilla on erittäin vähän seisokkeja, ja se tarjoaa saumattoman pelikokemuksen milloin ja missä tahansa.
 • Käyttöliittymä on erittäin intuitiivinen ja sujuva, ja se on optimoitu aloittelijoille, toisin kuin monien kilpailijoidensa noudattama tyypillinen malli, joka on optimoitu kokeneille tehokäyttäjille. 9stackissa uusien pelaajien päätöksenteko on yksinkertaistettua ja käyttöliittymä noudattaa “vähemmän on enemmän” -lähestymistapaa. Vähentämällä valintojen monimutkaisuutta aloittelija voi keskittyä vain pelin pelaamiseen. Lisäksi käyttökokemus kulkee saumattomasti verkkoversiossa (HTML5), Android-sovelluksessa, iOS-sovelluksessa ja työpöytäsovelluksissa Macille ja Windowsille sekä progressiivisessa verkkosovelluksessa (PWA), joka on kevyt, nopea ja reagoiva.
 • Se varmistaa, että vaikka pelaajien määrä kasvaisi, heidän sivustonsa toimii sujuvasti
 • Luottamusinfrastruktuuri – 9stacks käyttää satunnaislukujen luontilaitetta varmistaakseen puolueettoman ja arvaamattoman korttien jakamisen. Tämä varmistaa, että pelaajaa ei huijata.
 • Käyttäjätaitojen kojelauta, joka näyttää käyttäjälle analyysin hänen pokeritaidoistaan ​​ja auttaa parantamaan niitä – esim. analyysi ennen floppia ja flopin jälkeistä toimintaa sekä hänen tiettyjen käsiyhdistelmien käyttöä
 • Sen pakollinen paikannustarkistus varmistaa, että 9stacksia ei käytetä osavaltioissa, joissa tällainen pelaaminen on kiellettyä, esimerkiksi Sikkimissä.
 • Sen uusin ominaisuus, Responsible Gaming, on tarkoitettu suojaamaan pelaajia, erityisesti niitä, jotka eivät hallitse pelaamistaan, nettipelaamisen mahdollisilta negatiivisilta seurauksilta.
 • Dual Chip System, avoimet verovähennyskäytännöt
 • Alustalla on automaattinen nostojärjestelmä, ja kotiutukset tapahtuvat kahden tunnin sisällä pyynnön lähettämisestä.
 • Se on Intian ainoa sivusto, jolla on panoksilla viisaita, räätälöityjä haasteita pelaajille.

9stacks – perustajat ja tiimi

Sudhir Kamath, Pratik Kumar ja Rishabh Mathur ovat 9stackin perustajia.

Sudhir Kamath, Perustaja ja toimitusjohtaja on IIM-A-alumni ja ex-McKinsey-konsultti, jolla on yli 17 vuoden kokemus. Ennen 9stacksia hän oli Suntera Energyn toimitusjohtaja, yksityinen öljy- ja kaasuetsintäyhtiö.

Pratik Kumar, Yhteisperustaja ja CMO on IIT KGP:n alumni, jolla on yli 12 vuoden kokemus sähköisestä kaupankäynnistä ja verkkomarkkinoinnista. Hän oli CMO:n Nykaa.com ja perustajatiimin jäsen Zivame.com.

Rishab Mathur, Perustaja ja teknologiajohtaja on IIT KGP:n alumni, jolla on yli 12 vuoden kokemus tekniikasta. Hän toimi mobiilitekniikan johtajana Nearbuy sekä 9monksin ja Blot Canvasin CTO.

Tällä hetkellä 9stacksilla on 35 työntekijää työskentelevät ja heidän toimistokulttuurinsa on melko siistiä. Joka perjantai on pokeripelejä, jotka auttavat koko joukkuetta kokoontumaan ja seurustelemaan.9stacks – Kuinka kaikki alkoi?

9stacks-tiimi havaitsi varhain asiakashaastatteluissa, että online-pelaajat suosivat turvallisia pelialustoja, joissa on sujuvat rahatapahtumat, vahva luottamusinfrastruktuuri ja luokkansa paras käyttökokemus. Se perustettiin pitäen nämä odotukset mielessä.

B2C-startup-yrityksenä 9stacks aloitti yhteydenoton perustajien ja tiimin ystävien ja ystävien kanssa perustaakseen noin 200 asiakkaan alkuryhmän. Tämä oli heidän “testausryhmänsä”, joka antoi palautetta suunnittelustaan ​​ja käyttöliittymästään. Kun he toistivat tuotetta, he siirtyivät digitaaliseen markkinointiin tavoittaakseen enemmän asiakkaita, ja näin ollen jatkoivat projektin laajentamista.

Nimi 9stacks perustuu pokeripeliin. Periaatteessa pokeripöydässä on 9 pelaajaa, eli 9 ja pöydällä on pinot pelimerkkejä. Näin syntyi 9stacks.

9stacks – Liiketoiminta- ja tulomalli

9stacks on aloite, joka perustuu Business To Consumer (B2C) -malliin. Se veloittaa palvelumaksun (Rake) siitä, että pelaajat voivat pelata keskenään verkossa.

Siinä on asiakasystävällinen alusta luokkansa parhaalla käyttöliittymällä/UX:lla. Alustalla asiakkaat pelaavat vain toisiaan vastaan, eli peli on asiakkaiden kesken eikä kukaan 9stackin puolelta ole mukana peliprosessissa. Lisäksi heillä on ominaisuus nimeltä Random Number Generator (RNG) – jonka kautta kukaan 9stacks-hallinnosta ei voi hallita pelaajille jaettavia kortteja ja yhteisinä korteina jaettavia kortteja. RNG:n arvaamattomuus tekee heidän alustastaan ​​jännittävän, puolueettoman ja varmistaa, että pelaajat saavat upean hauskan kokemuksen.9stacks – Käyttäjien hankinta

9stacks sai ensimmäiset 1oo asiakasta ottamalla yhteyttä ystäviin ja ystäviin. Tämä oli heidän “testausryhmänsä”, joka antoi palautetta suunnittelustaan ​​ja käyttöliittymästään. Kun he toistivat tuotetta, he siirtyivät digitaaliseen markkinointiin tavoittaakseen enemmän asiakkaita, ja näin ollen jatkoivat projektin laajentamista.

9stacksin alan paras käyttöliittymä/UX on johtanut käyttäjien pysyvyyden parempaan ja muuttumiseen rekisteröinnistä tallettajiksi ja auttanut yritystä ansaitsemaan alan korkeimman tulon käyttäjää kohden. Ominaisuudet, kuten “Satunnaislukugeneraattori”, “Vastuullinen pelaaminen”, “Käyttäjätaitojen kojelauta” ja “Quick Cashout Process”, ovat auttaneet sitä rakentamaan luottamusta yleisön keskuudessa ja pitämään itselleen paikkansa pelialalla. Yhtiö panostaa paljon pelillistämiseen ja tulostaulukkopohjaisiin promootioihin.

He ovat myös ensimmäinen yritys, jolla on pokeri-rappikappale nimeltä Hustle Hai Dependent artistien kanssa. Tämän kampanjan avulla he voivat tuottaa 80 käyttäjän luomaa sisältöä. Heidän toinen aloite nimeltään PokerFace käynnistettiin Gopal Dattin kanssa, ensimmäinen laatuaan pokerikeskusteluohjelma, joka juhlii pokerinpelaajien elämää ja tarinoita. Tällaisten aloitteiden kautta yritys on onnistuneesti luonut yhteyksiä kohdeyleisöön9stacks – Startup Challenges

Kuten useimmat startup-yritykset, myös 9stacksille haastavin osa oli alkurahoitus. 9stacks-tiimin täytyi tavoittaa useita potentiaalisia enkelisijoittajia ja muuntaa heidät nostaakseen 9stacksin alkuperäisen $1,5 miljoonan enkelikierroksen. Seuraavilla kierroksilla varojen kerääminen oli kuitenkin hieman helpompaa, koska heillä oli tuote, käyttäjäkunta ja tulot esitettävänä.

Tuoterintamalla he osallistuivat kokeiluun ja käyttivät tietoja tulosten validointiin. He esimerkiksi lanseerasivat uuden turnausrakenteen, joka oli luultavasti ainutlaatuinen kaikkialla maailmassa. Muutaman kuukauden kuluttua he ymmärsivät, että se ei edistänyt käyttäjien sitoutumista oikealla tavalla, joten heidän oli lopetettava tämä kokeilu. Tämä on yksi monista sellaisista esimerkeistä, 9stacksin tiimi sanoo!

9stacks – Rahoitus ja sijoittajat

9stacks on kerännyt kaksi rahoituskierrosta noin 6 miljoonan dollarin arvosta tähän mennessä sijoittajilta, kuten Waterbridge-hankkeilta ja yksittäisiltä enkelisijoittajilta, mukaan lukien Anant Daga (TCNS Clothing), Kartik Sheth (Bharti Airtel), Kedar Gavane (verkkotutkimusyrityksen ComScore varatoimitusjohtaja), Amit Diwan (globaalin kiinteistösijoitusyhtiö Hinesin johtaja), Mohit Sardana (liiketoimintajohtaja matkavarausyritys GoFrossa) ja Shubhajit Sen (entinen kotimaisen matkapuhelinvalmistajan Micromaxin markkinointijohtaja)

Päivämäärä Vaihe Summa Sijoittajat

joulukuuta 2017 Enkeli 1,56 miljoonaa dollaria Enkelisijoittajia, mukaan lukien Swati Gupta (perustaja, IndustryBuying), Purnima Khandelwal (perustaja, INI Farms), Maheshwer Peri (perustaja, Careers360) ja Kartik Sheth (toimitusjohtaja, Wynk Music).
lokakuuta 2018 Sarja A 3,84 miljoonaa dollaria WaterBridge Ventures Astarc Ventures

9stacks – Neuvonantajat ja mentorit

9stacks-tiimi pyytää jatkuvasti neuvoja asiantuntijoilta, ja sitä avustavat alan mahtavat mentorit. Harvat mentorit ovat auttamisen lisäksi myös sijoittaneet projekteihinsa.

 • Manish Kheterpal Waterbridge Venturesista, kirjoitti heille ensimmäisen institutionaalisen shekin ja osallistuu heidän hallitukseensa.
 • Vinay Mittal on yksi heidän johtavista enkelisijoittajistaan.
 • Kartik Sheth on yksi sijoittajista, joka on ollut mukana 9stacks-matkalla alusta asti. Hän on EkAnek Technologiesin toimitusjohtaja ja aiemmin Intian suurimman teleyrityksen innovaatiojohtaja.

9 pinoa – Palkinnot

 • SUTRA HR -lomake: Startup oli 100 parhaan startupin joukossa vuonna 2018
 • eGaming Review: Se on ensimmäinen intialainen pokeriyritys, joka on voittanut Lontoossa arvostetun EGR-palkinnon vuoden parhaasta pokerimarkkinointikampanjasta.
 • Startup Aasia: 9stacks on myös äänestetty Intian 30 parhaan startup-yrityksen joukkoon vuonna 2019. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, se loi historiaa, kun Nishant Sharma ja Vivek Rughani, jotka kuuluvat #9stacks Team India -ryhmään, tulivat ensimmäisten 100 intialaisten pokerinpelaajien joukkoon. sijoittuu päätapahtumaan.

9stacks – Kilpailijat ja kasvu

Kilpailijat-

Adda52, Pokerbaazi, Spartan ja Pokerstars India ovat joitain merkittäviä 9stackin kilpailijoita.

Kasvu-

9stacks on kasvanut tasaisesti vuosi vuodelta. Seuraavat tosiasiat toistavat niiden kasvun:

 • 6x vuotuisen liikevaihdon kasvu
 • 6-kertainen käyttäjäkunnan kasvu
 • 5x kasvu pelattujen pelien määrässä

Tällä hetkellä 9stacksilla ja Faboomilla on yli 500 000 rekisteröityä käyttäjää, ja se käsittelee yli 10 miljoonan dollarin panoksia (GMV peliteollisuudelle) joka kuukausi. Seuraavien kahden vuoden aikana yhtiö odottaa kasvattavansa näitä lukuja vähintään 10-kertaiseksi.

9stacks – Brand Ambassador

Online Poker Platform 9stacks allekirjoitti Suresh Rainan brändilähettilääkseen syyskuussa 2020. Suresh Raina, joka ilmoitti jäävänsä kansainvälisestä kriketistä viime kuussa (heinäkuussa 2020), on osa 9stacksin tulevia kampanjoita ja sitoutumisaktiviteetteja. 9stacksilla on tällä hetkellä yli 32 miljoonaa käyttäjää.

Pelialan tiedot

E&Y:n vuoden 2019 Media & Entertainment Sector -raportin mukaan

 • Intian verkkopelien tilaajakunta vuonna 2018 oli 278 miljoonaa, kun se vuonna 2017 oli 183 miljoonaa
 • 89 % pelaajista pelasi matkapuhelimillaan
 • Oikean rahan online-pelaamisen tulojen kasvuprosentti vuonna 2018 oli 82 %

9stacks on suunnattu ensisijaisesti milleniaaleille 21–27-vuotiaille, ja koska Intiassa on tällä hetkellä eniten nuoria, yritys näkee liiketoimintansa laajentuvan.

9stacks – UKK

Ketkä ovat 9stackin perustajat?

Sudhir Kamath, Pratik Kumar ja Rishabh Mathur ovat 9stackin perustajia.

Kuinka paljon rahoitusta 9stacks on kerännyt?

9stacks on kerännyt 2 rahoituskierrosta noin 6 miljoonan dollarin arvosta tähän mennessä sijoittajilta, kuten Waterbridge-hankkeilta ja yksittäisiltä enkelisijoittajilta.

Mikä on 9stack?

9stacks on Intian nopeimmin kasvava online-pokerialusta, joka tarjoaa hauskan pelikokemuksen helppokäyttöisellä käyttöliittymällään, nopeimmin nostettavina, houkuttelevina kampanjoina ja tulostaulukon palkintoina. 9stacks on ammattimaisesti johdettu ja 100 % laillinen Intiassa.

Miten 9stacks ansaitsee rahaa?

Se veloittaa palvelumaksun (Rake) siitä, että pelaajat voivat pelata keskenään verkossa.

9 pinoa – Johtopäätös

Haluatko oppia pelaamaan pokeria? Kiinnostaako oppia voittamaan rahaa pokerissa? 9stacks on paras alusta sinulle. 9stacks on Intian nopeimmin kasvava nettipokerialusta. 9stacks on paras pokeripaikka aloittelijoille sekä tavallisille pokerinpelaajille Intiassa, jossa he voivat pitää hauskaa, kehittää pokeritaitoja, nauttia, pitää hauskaa ja voittaa rahaa. Se on erittäin luotettava, turvallinen ja luotettu pokerisivusto Intiassa, jossa on nopeimmat kotiutukset, kun voitat rahaa 9stackillä. 9stacks-verkkosivustolla ja 9stacks-sovelluksella on käyttäjäystävällinen intuitiivinen käyttöliittymä, ja voit pelata nettipokeria saumattomasti puhelimellasi tai tietokoneellasi milloin ja mistä tahansa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka kirjautua sisään asiakastietoihin Magento 2:ssa