Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Acorns: Mullistava tapa sijoittaa ja säästää

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Acorns: Mullistava tapa sijoittaa ja säästää

.

Hallitukset ympäri maailmaa tukevat fintechin käyttöä taloudellisen osallisuuden lisäämiseksi ja tehokkuuden lisäämiseksi reaaliaikaisten maksujen ja avoimien sovellusten ohjelmointirajapintojen ja lohkoketjujen avulla. Fintech-teollisuutta hyödyntäen hallitus voi luoda digitaalisen talouden, joka johtaa edelleen markkinoiden kasvuun.

Acorns on ensimmäinen fintech-alan yritys, joka tarjoaa mikroinvestointeja ja robo-neuvontaa maailmalle. Lue lisää saadaksesi yksityiskohtaista tietoa Acornsista – perustajista ja startup-tarinasta liiketoimintamalliin, sijoittajiin, kasvuun ja rahoitukseen.

Tammenterhot – Yrityksen kohokohdat

Yrityksen nimi Acorns

Päämaja Irvine, Kalifornia, Yhdysvallat
Ensisijainen teollisuus Fintech
Perustajat Jason Martell, Jeff Cruttenden, Walter Cruttenden ja Mark Dru
Perustettu 2012
Tulot 180,4 miljoonaa dollaria (2022)
Verkkosivusto www.acorns.com

Tammmenterhot – Tietoja
Tammenterhot – teollisuus
Acorns – perustajat ja tiimi
Acorns – Aloitustarina
Tammenterhot – Missio ja Visio
Tammenterhot – liiketoimintamalli
Acorns – Tuotteet ja palvelut
Tammenterhot – kohtaamat haasteet
Tammenterhot – Rahoitus ja sijoittajat
Acorns – Fuusiot ja yritysostot
Tammenterhot – patentit ja tavaramerkit
Tammenterhot – Yhteistyökumppanit
Tammenterhot – Kasvu
Tammenterhot – Kilpailijat

Tammmenterhot – Tietoja

Vuonna 2012 perustettu Acorns on rahoitusyhtiö, joka tarjoaa mikrosijoituspalveluita verkko- ja mobiilisovellustensa kautta. Pohjimmiltaan se antaa asiakkailleen mahdollisuuden pyöristää ostojaan ja sijoittaa muutoksen automaattisesti monipuoliseen salkkuun. Lisäksi yritys tarjoaa myös useita ratkaisuja, mukaan lukien pankkitoiminta, henkilökohtainen sijoittaminen, sijoittaminen lapsille ja sijoittaminen eläkkeelle.

Yritys kukoistaa Noah Kernerin (toimitusjohtaja) ja David Hijiridan (presidentti) johdolla.

Tammenterhot – teollisuus

Acorns on fintech-yritys, joka on mullistanut mikroinvestoinnin käsitteen maailmanlaajuisesti. Fintech on termi, jota käytetään viittaamaan rahoitusteknologiaan, joka parantaa tai automatisoi rahoituspalveluita ja prosesseja.

Kun puhutaan globaaleista fintech-markkinoista, sen arvo on yli 194,1 miljardia dollaria vuonna 2022 ja sen odotetaan saavuttavan yli 492,81 miljardia dollaria vuoteen 2028 mennessä, ja CAGR on 16,8 % vuosina 2023-2028.

Se johtuu Internetin lisääntyneestä levinneisyydestä, älypuhelimien käytöstä ja käteisvapaan valuutan käyttöönotosta sekä Covid-19-pandemiasta, jotka nopeuttavat digitaalisen teknologian käyttöönottoa rahoitusalalla.

Visa, Mastercard, PayPal, Tencent, Stripe ja Ant Financial ovat muutamia fintech-alan johtavia yrityksiä.Acorns – perustajat ja tiimi

Acornsin perustivat neljä kausiyrittäjää nimeltä Jason Martell, Jeff Cruttenden, Walter Cruttenden ja Mark Dru. Ryhmään liittyi myöhemmin Noah Kerner.

Jeffrey James Cruttenden

Jeffrey James Cruttenden on Acornsin perustaja ja valmistui Lewis & Clark Collegesta matematiikan kandidaatin tutkinnolla. Tämän lisäksi hän on tällä hetkellä Cruttenden Partnersin osakas ja Sayn perustaja.

Walter Cruttenden

Acornsin perustajana työskentelevä Walter Wemple Cruttenden III on toiminut Blastin toimitusjohtajana. Tällä hetkellä hän työskentelee myös Cruttenden Partnersin toimitusjohtajana ja Binary Research Instituten toiminnanjohtajana.

Jason Martell

Jason Martell on yrittäjä, joka tunnetaan monien yritysten perustajista. Hänen asiantuntemuksensa on UX-suunnittelun, käyttöliittymän, mobiilin, luovan ja interaktiivisen teknologian alalla. Jason Martell toimii tällä hetkellä Metan tuotesuunnittelijana. Hän toimi myös Blast and Acornsin perustajana.

Mark Dru

Mark Dru on toinen nimi perustajan Acorns-luettelossa. Acornsin lisäksi hän on myös yksi Blastin perustajista ja työskennellyt aiemmin Trillerin Chief Revenue Officerina. Acornsilla hän on perustajajäsenyyden lisäksi toiminut talousjohtajana 3 vuoden ajan (2012-2015).

Noah Kerner

Noah Kerner on toinen voimakas nimi Acorns-joukkueessa. Hän toimii Acornsin toimitusjohtajana ja puheenjohtajana vuodesta 2014 tähän päivään. Tämän lisäksi hän on toiminut myös Noisen perustajajäsenenä ja toimitusjohtajana. Hän on myös mukana SAY:n perustajana.

Yrityksen koko työllistää tällä hetkellä noin 500 työntekijää.

Acorns – Aloitustarina

Acornsin perustamisen pääideana oli edistää inkrementaalista ja passiivista sijoittamista. Vuonna 2014 se julkaisi sovelluksen sekä Android- että iOS-laitteille, ja portfoliovaihtoehdot suunniteltiin yhteistyössä Nobel-palkitun neuvonantajan Harry Markowitzin kanssa.

Lisäksi alusta on laajentunut sisältämällä sekkitilipalvelut ja eläkkeelle jäävät IRA-tuotteet. Vuonna 2018 käyttäytymisekonomisti Shlomo Benartzi nimitettiin Behavioral Economics Committeen puheenjohtajaksi työskentelemään Money Labin aloitteesta, joka suorittaa kenttäkokeita saadakseen tietoa kulutustilastoista.

Tammenterhot – Missio ja Visio

Yrityksen päätavoitteena on huolehtia tulevien taloudellisista eduista alkaen mikrosijoittamisen voimaannuttavasta, ylpeästä askeleesta. Se pyrkii lisäämään useiden sijoitusvaihtoehtojen saatavuutta, jotka aiemmin olivat ostettavissa vain suurella rahasummalla.

Tammenterhot – liiketoimintamalli

Mikrosijoitusalusta ansaitsee rahaa jäsenmaksuilla. Sen avulla jäsenet voivat pohjimmiltaan säästää pieniä summia rahaa ja sijoittaa ne säästääkseen edelleen eläkettä varten. Yhtiö tarjoaa jäsenilleen myös pankkipalveluita edullisemmin.

Palvelut on jaettu kolmeen pääluokkaan. Ensimmäisen luokan avulla jäsenet voivat sijoittaa ylimääräiset rahastonsa ETF:ihin (pörssissä noteerattuihin rahastoihin). Toinen luokka antaa jäsenille mahdollisuuden luoda ja rahoittaa IRA:ta alustan kautta ja kolmas luokka tarjoaa pankkikortin yritysten, kuten Visa Inc., kautta.

Yritys tarjoaa tilauksen 1, 3 ja 5 dollarilla kuukaudessa paketeille, jotka sisältävät erilaisia ​​palveluita.

Acorns – Tuotteet ja palvelut

Acornsin tiedetään tarjoavan neljää päätuotetta ja nämä ovat – sijoitusten hallinta, sijoitussalkut, osakekauppa ja osakesalkut. Lisäksi sillä on kolme pääpalvelua – Acorns Core, Acorns Spend ja Acorns Later.

Tammenterhot – kohtaamat haasteet

Acorns ei onnistunut ylläpitämään asianmukaista asiakasrekisteriä, minkä vuoksi Financial Industry Regulatory Authority tuomitsi sen ja määräsi sille sakkoja vuonna 2017. Lisäksi vuonna 2021 yritys aikoi mennä pörssiin sulautuessaan Pinoeer Merger Corporationiin – blank-check-yhtiöön.

Tämä suunnitelma kuitenkin peruttiin vuonna 2022 markkinatilanteen vuoksi. Lisäksi verostrategian puuttuminen ja pienistä saldoista perittävät korkeat maksut ovat kaksi pääasiallista näkökohtaa, joissa se jää alle.

Tammenterhot – Rahoitus ja sijoittajat

Yli 10 rahoituskierroksen aikana Acorns on pystynyt keräämään yhteensä 507 miljoonaa dollaria. Lisäksi yhtiön viimeisin rahoituskierros – Series F Round toteutettiin 9.3.2022, jossa se keräsi yhteensä 300 miljoonaa dollaria.

Sitä tukee 39 maailmanluokan sijoittajaa, neuvonantajaa ja hallituksen jäsentä, mukaan lukien 2 Nobel-palkittua ekonomistia. Jotkut sen tärkeimmistä sijoittajista ovat PayPal, BlackRock, Bain Capital Ventures, DST Global, NBCUniversal, Comcast Ventures, Greycroft, Capital Group, Headline ja TPG.


Päivämäärä

Pyöristää

Sijoittajien määrä

Rahat Kerätty

Pääsijoittaja
9. maaliskuuta 2022 Sarja F 11 300 miljoonaa dollaria TPG
19. elokuuta 2019 Venture kierros 6
28. tammikuuta 2019 Sarja E 10 105 miljoonaa dollaria Comcast Ventures, NBCUniversal
12. tammikuuta 2018 Venture kierros 1 Nousurahasto
20. heinäkuuta 2017 Sarja D 7 35 miljoonaa dollaria
21. huhtikuuta 2016 Sarja D 8 35 miljoonaa dollaria PayPal Ventures
15. helmikuuta 2015 Sarja C 8 23 miljoonaa dollaria Greycroft, otsikko
12. maaliskuuta 2014 Sarja B 3 6,2 miljoonaa dollaria Jacobs Asset Management
1. lokakuuta 2013 Sarja A 1 2,5 miljoonaa dollaria Steelpoint Capital Partners
1. kesäkuuta 2012 Esisiemenkierros 1 300 000 dollaria Cruttendenin yhteistyökumppanit

Acorns – Fuusiot ja yritysostot

Acorns on hankkinut 3 organisaatiota, ja nämä ovat Vault, Harvest Platform ja Pillar.

Hankitun yrityksen nimi Ilmoituksen päivämäärä Hinta

Pilari 7. huhtikuuta 2021
Harvest Platform 12. maaliskuuta 2021
Holvi 7. marraskuuta 2021

Tammenterhot – patentit ja tavaramerkit

IPqweryn mukaan yrityksen immateriaalioikeuksilla on tällä hetkellä 20 rekisteröityä patenttia, pääasiassa luokissa ‘laskenta’ ja ‘laskenta’. Lisäksi sillä on 28 rekisteröityä tavaramerkkiä, jotka on luokiteltu luokkaan “Tieteelliset ja sähköiset laitteet ja instrumentit”.

Tammenterhot – Yhteistyökumppanit

Tällä hetkellä Acornsilla on portfoliossaan yhteensä 26 kumppania. Jotkut portfolion tunnetuista nimistä ovat Airbnb, ABC, Trust & Will, ZipRecruiter, BlackRock, Clarity Money, NBKC ja PayPal.

Tammenterhot – Kasvu

Fortunen Impact 20 -listan 2020 mukaan sen asiakasmäärä kasvoi 8,2 miljoonaan. Lisäksi sillä on yli 4,6 miljoonaa maksullista tilaajaa. Koska yhtiön vuotuinen liikevaihto on arviolta 84 miljoonaa dollaria vuodessa (165 100 dollaria työntekijää kohti) vuonna 2022, Acornin nykyinen arvo on 2 miljardia dollaria. Lisäksi sen työntekijöiden määrä kasvoi viime vuonna 25 prosenttia.

Yrityksellä on yli 24 000 kuukausittaista sovelluslatausta, joista suosituimpia sovelluksia ovat Acorns: Invest Spare Change, Acorns: Save & Invest ja Acorns Stickers.

Tammenterhot – Kilpailijat

Yhä useammat yritykset perustavat yrityksiä Fintech-alalle tarjotakseen laadukkaita rahoituspalveluita, mikä lisää kilpailua huomattavasti. Jotkut Acornsin tärkeimmistä kilpailijoista ovat:

  • Robin Hood
  • Parannus
  • SoFi
  • Varallisuuden rintama
  • Kello
  • Vanguard
  • Jemma


UKK

Kuka omistaa Acorns?

Acorns on amerikkalainen finanssiteknologiayritys, jonka perustivat neljä yrittäjää nimeltä Jason Martell, Jeff Cruttenden, Walter Cruttenden ja Mark Dru.

Onko Acorns turvallista sijoittaa?

Kyllä, Acorns on turvallinen alusta sijoittamiselle, koska se noudattaa kaikkia liittovaltion digitaaliseen turvaamiseen ja pankkitason fyysiseen turvallisuuteen liittyviä sääntöjä.

Mikä on paras sijoitussovellus aloittelijoille?

Jotkut parhaista sijoitussovelluksista aloittelijoille ovat Robinhood, stockpile, Acorns jne.

Onko Acorns kryptovaluutta?

Ei, Acorns ei ole kryptovaluutta, vaan se on amerikkalainen rahoitusteknologiaa ja rahoituspalveluita tarjoava yritys.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Parhaat ilmaiset vaihtoehdot Merch Informerille