Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

ActiveCampaign: Asiakaskokemuksen automatisoinnin johtaja

Seuraava artikkeli auttaa sinua: ActiveCampaign: Asiakaskokemuksen automatisoinnin johtaja

ActiveCampaign

Nykyaikana jokainen yritys pyrkii tarjoamaan kohdeasiakkailleen paremman asiakaskokemuksen. Asiakaskokemus on termi, jolla määritellään ihmisten kokemusten summa koko tuote- tai palvelusyklin aikana.

Yleensä yritysten on haastavaa hallita sitä, miten asiakkaat kokevat suhteensa tuotteisiinsa tai palveluihinsa. Se on kun asiakaskokemuksen automaatiotyökalut ja ohjelmistot tulla hyvään tarpeeseen.

ActiveCampiagn on Chicagossa toimiva yksityinen yritys, joka tarjoaa ohjelmistoja asiakaskokemuksen automatisointiin (CXA) pienille ja keskisuurille yrityksille maailmanlaajuisesti. Sukellaanpa oppiaksesi lisää ActiveCampaignista – sen aloitustarinasta, perustajista, rahoituksesta, kasvusta ja muista yksityiskohdista.

ActiveCampaign – Yrityksen kohokohdat

Yrityksen nimi ActiveCampaign

Päämaja Chicago, Illinois, Yhdysvallat
Ensisijainen teollisuus Ohjelmistokehitys
Perustajat Jason VandeBoom
Perustettu 2003
Verkkosivusto Activecampaign.com

ActiveCampaign – Tietoja
ActiveCampaign – perustajat ja tiimi
ActiveCampaign – Aloitustarina
ActiveCampaign – Missio ja visio
ActiveCampaign – nimi, logo ja tunnuslause
ActiveCampaign – Liiketoimintamalli
ActiveCampaign – Tuotteet ja palvelut
ActiveCampaign – kohtaamat haasteet
ActiveCampaign – Rahoitus ja sijoittajat
ActiveCampaign – Fuusiot ja yritysostot
ActiveCampaign – Patentit ja tavaramerkit
ActiveCampaign – Kasvu
ActiveCampaign – Palkinnot ja saavutukset
ActiveCampaign – Kilpailijat
ActiveCampaign – Tulevaisuuden suunnitelmat

ActiveCampaign – Tietoja

ActiveCampaign on pilviohjelmistoalusta, joka tarjoaa asiakaskokemuksen automatisointia, sovelluksia ja integrointia, mukautettuja objekteja, koneoppimista, palveluita, mobiilisovelluksia ja kehittäjäresursseja. Se yhdistää tapahtumasähköpostin, sähköpostimarkkinoinnin, myynnin automaation, markkinoinnin automaation ja CRM-kategoriat.

Yritys tunnetaan teknologian, koulutuksen, voittoa tavoittelemattomien yritysten, pienyritysten, kuntoilun, kiinteistön, viihteen ja tapahtumien sekä matkailu- ja ravintola-alan palvelemisesta 170 maassa. Sillä on vielä viisi toimipistettä Yhdysvalloissa, Australiassa, Brasiliassa ja Irlannissa. Lisäksi se integroituu yli 850 sovellukseen, mukaan lukien Slack, Facebook, Salesforce, WordPress, Shopify ja Gmail.

ActiveCampaign – perustajat ja tiimi

ActiveCampaignin perustaja ja toimitusjohtaja Jason VandeBoom on myös perustanut BoardChairin. Hänellä on useita taitoja, kuten markkinointi, sähköpostimarkkinointi, verkkomarkkinointi, strategiset kumppanuudet, tuotehallinta ja tuotekehitys, SaaS ja verkkomarkkinointi.

Lisäksi yhtiö työllistää yli 1050 työntekijää kaikissa tiloissaan.

ActiveCampaign – Aloitustarina

Jason VandeBoomin vuonna 2003 perustama ActiveCampaign aloitti matkansa konsulttiyrityksenä ja perustettiin sitten paikalliseksi ohjelmistotoimittajaksi auttamaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä automatisoimaan markkinointitehtäviään ja hallitsemaan kontakteja.

Myöhemmin yritys siirtyi paikallisista ohjelmistoista a ohjelmisto-palveluliiketoimintajonka pääpaino on markkinoinnin ja myynnin automatisoinnissa.

ActiveCampaign – Missio ja visio

Yrityksen missio on auttaa kasvavia yrityksiä saamaan yhteyden kohdeasiakkaisiinsa ja olemaan mielekkäästi vuorovaikutuksessa heidän kanssaan. Mitä tulee visioon, ActiveCampaign nopeuttaa jokaisen yrityksen kasvua vain automaatioalustalla, joka on suunniteltu tarjoamaan parempia asiakaskokemuksia.

Lisäksi se odottaa nousevansa tunnetuksi johtajaksi ja nopeimmin kasvavaksi markkinointi- ja asiakaskokemusalustaksi, joka on tunnustettu uuden kategorian luomisesta, joka korvaa perinteiset ja yrityskeskeiset alustat. Lisäksi yritys keskittyy luomaan globaalin ekosysteemin yrittäjistä ja kasvuhakuisista yrityksistä.

ActiveCampaign – nimi, logo ja tunnuslause

ActiveCampaign noudattaa ainutlaatuista esitystapaa logonsa käytöstä eri väreillä. Pääasiassa yritys käyttää logoaan valkoisena, kun se näkyy tummalla taustalla. Ja kun se näytetään vaalealla taustalla, se käyttää ensisijaisesti sinistä perusvärinä.

ActiveCampaign – Liiketoimintamalli

ActiveCampaign yhdistää kaikki työkalut ja kanavat, joita organisaatio käyttää liiketoiminnassaan houkutellakseen asiakkaita toiminnan jokaisessa vaiheessa. asiakkaan elinkaari. Tämä alusta kerää tietoja sähköpostimarkkinoinnista, digitaalisesta mainonnasta, verkkosivustosta ja sosiaalisesta mediasta räätälöidäkseen henkilökohtaiset kontaktipisteet organisaation kontakteihin ja varmistaakseen, että markkinointi on tehokasta ja kiinnostavaa.

Yritys automatisoi markkinointi- ja myyntikanavansa, jotta yritys voi keskittyä henkilökohtaisiin asioihin, jotta se erottuu joukosta ja varmistaa, ettei se ole jäänyt väliin kohdeasiakkaidensa kanssa.

ActiveCampaign – Tuotteet ja palvelut

Yrityksen tuotteet ja palvelut on luokiteltu 4 luokkaan – markkinointi, myynti, sähköinen kaupankäynti ja kaupankäynti. Markkinointi tarjoaa useita ratkaisuja – markkinoinnin automaation, sähköpostimarkkinoinnin, sivuston seurannan, aloitussivut, personoinnin ja lomakkeet.

CRM, myynnin automaatio, liidien pisteytys, voiton todennäköisyys ja postilaatikon laajennukset sisältyvät Myynti-luokkaan. Verkkokauppa-luokka mahdollistaa integroinnin useiden verkkokauppasovelluksien kanssa, ja Transaction-luokka tarjoaa pääsyn sähköpostin API:iin, SMTP-sähköpostiin, sähköpostien toimittamiseen, tapahtumasähköpostimalleihin ja saapuviin sähköposteihin.

ActiveCampaign – kohtaamat haasteet

Jotkut ominaisuudet, joita ActiveCampaignin on vielä työstettävä, ovat alustan sähköpostieditori ja toisinaan hidas suorituskyky. Lisäksi asiakkaiden on vaikea muokata useita sähköposteja automaatiossa, ja heidän on rakennettava kaikki – ei-aktiivisten kontaktien tunnistaminen, lyijymagneettien toimittaminen tai rakeisten tilausasetusten säätäminen – tyhjästä.

ActiveCampaign – Rahoitus ja sijoittajat

ActiveCampaign on pystynyt kerätä yhteensä 360 miljoonaa dollaria kolmen rahoituskierroksen aikana. Lisäksi yhtiön viimeisin rahoituskierros – Series C Round toteutettiin 21.4.2021, jossa se keräsi yhteensä 300 miljoonaa dollaria. Sitä tukevat useat sijoittajat, ja tärkeimmät ovat Tiger Global Management, Dragoneer Investment Group, Silversmith Capital Partners ja Susquehanna Growth Equity.

Päivämäärä Kierrosten sijoittajien lukumäärä Kerätyt varat Pääsijoittaja

21. huhtikuuta 2021 Sarja C 4 240 miljoonaa dollaria Tiger Global Management
28. tammikuuta 2020 Sarja B 2 100 miljoonaa dollaria Susquehanna Growth Equity
11. lokakuuta 2016 Sarja A 1 20 miljoonaa dollaria Silversmith Capital Partners

ActiveCampaign – Fuusiot ja yritysostot

Se osti kaksi yritystä – Postileima ja DMARC-tiivistelmät. Postmark tarjoaa tapahtumasähköpostipalveluita ja DMARC Digests tunnetaan sähköpostin todennus- ja seurantapalvelun tarjoamisesta. Molemmat palvelut parantavat ActiveCampaignin kykyä tarjota CRM:ää sekä transaktioviestejä myyntiin ja markkinoiden automatisointiin.

ActiveCampaign – Patentit ja tavaramerkit

Sillä on 4 rekisteröityä tavaramerkkiä, jotka on luokiteltu luokkaan “Tieteelliset ja tekniset palvelut”.

ActiveCampaign – Kasvu

Vuonna 2022 ActiveCampaignin vuotuinen liikevaihto saavutti 165 miljoonaa dollaria ja 65 % vuotta aiemmasta. alustan hinnoittelu on 180 dollaria vuodessa sen kanssa Nykyinen arvo on 3 miljardia dollaria. Yrityksen asiakaskunnasta puhuttaessa sillä on yli 140 000 aktiivista käyttäjää ja se palvelee yli 180 000 yritystä. Kuukausittaisen sovellusten latauskasvun arvioidaan olevan 9,06 %. Lisäksi työntekijöiden määrä on kasvanut 13 prosenttia.

ActiveCampaign – Palkinnot ja saavutukset

ActiveCampaign on kerännyt lukemattomia arvostettuja palkintoja alansa johtavana. Jotkut yrityksen viimeaikaiset palkinnot ovat:

 • ToolTesterin paras sähköpostimarkkinointityökalu ja paras sähköpostin toimitettavuus 2023
 • Chicago Tribunen 2022 Chicago Top Workforces
 • TrustRadiuksen 2022 Tech Cares -palkinnon voittaja
 • APPEALIE 2022 APPEALIE SaaS + Software Award -voittaja
 • Quartzin parhaat yritykset etätyöntekijöille 2022
 • Forbesin Cloud 100
 • The Intelligence Groupin vuoden 2022 myynti- ja markkinointiteknologiapalkinnot
 • Vuoden 2022 100 parasta ohjelmistoyritystä ohjelmistoraportin mukaan

ActiveCampaign – Kilpailijat

Jotkut sen tärkeimmistä kilpailijoista ovat:

 • AVADA Sähköposti
 • ConvertKit
 • GetResponse
 • HubSpot
 • Mailchimp
 • Klaviyo
 • Jatkuva
 • MailerLite

ActiveCampaign – Tulevaisuuden suunnitelmat

ActiveCampaign on sitoutunut asiakasmenestykseen ja käyttää jatkossakin tarvittavia resursseja tehdäkseen Postmarkista menestyvän ratkaisun pienille ja keskisuurille yrityksille. Lisäksi tuote-ensimmäinen yritys aikoo jatkaa investointejaan ja priorisoivansa innovaatiosuunnitelmaansa.

UKK

Mitä työkaluja ActiveCampaign tarjoaa asiakaskokemuksen automatisointiin?

ActiveCampaign tarjoaa sähköpostimarkkinoinnin, markkinoinnin automaation, CRM:n, viestinnän ja personoidut sisältötyökalut asiakaskokemuksen automatisointiin.

Tarjoaako ActiveCampaign mobiilisovellustukea?

Kyllä, ActiveCampaign tarjoaa mobiilisovellustuen sekä iOS- että Android-alustoille. Sovellus tarjoaa pääsyn yhteystietojen hallintaan, kampanjoiden lähettämiseen, analytiikan katseluun ja tarjousten päivittämiseen tien päällä.

Mitä haasteita ActiveCampaign kohtaa?

Jotkut ominaisuudet, joita ActiveCampaign tarvitsee vielä, ovat alustan sähköpostieditori ja satunnainen hidas suorituskyky.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Ensimmäinen Pixel Watchin purkuvideo osoittaa, että se on korjattavuuden painajainen