Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Addepar: Tietoon perustuvien sijoituspäätösten muuttaminen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Addepar: Tietoon perustuvien sijoituspäätösten muuttaminen

Addepar

Teknologian kehittyessä useat yritykset tarjoavat rahoituspalveluita ottamalla käyttöön APO:ta, tekoälyä, data-analytiikkaa ja lohkoketjua. Lisäksi vuonna 2020 fintech-teknologian maailmanlaajuisten markkinoiden koon arvioitiin olevan 110,57 miljardia dollaria, ja sen ennustetaan nousevan 698,48 miljardiin dollariin vuonna 2030 ja CAGR:n olevan 20,3 prosenttia vuosina 2021–2030.

Lisäksi Fintech on mahdollistanut sijoittajille kannattavien sijoituspäätösten tekemisen tarjoamalla pääsyn tärkeisiin tietoihin. Useat yritykset pyrkivät toimimaan juuri tällä liiketoimintamallilla.

Addepar on maailmanlaajuisesti tunnettu alusta, joka palvelee satoja yrityksiä ja yksittäisiä sijoittajia päivittäin vastaamaan digitaalisen aikakauden vaatimuksiin, missä tehokkuus, nopeus ja tietoturva ovat tärkeitä tietoon perustuvien sijoituspäätösten tekemisessä.

Selvitetään tärkeitä yksityiskohtia tästä yrityksestä – miten se aloitti, sen rahoitus, sijoittajat, tuotteet ja palvelut sekä kasvu.

Addepar – Yrityksen kohokohdat

Yrityksen nimi Addepar

Päämaja Mountain View, Kalifornia, Yhdysvallat
Ensisijainen teollisuus Rahoitustekniikka
Perustajat Joe Lonsdale
Perustettu 2009
Verkkosivusto Addepar.com

Addepar – Tietoja
Addepar – perustaja ja tiimi
Addepar – Startup Story
Addepar – Missio ja visio
Addepar – nimi, logo ja tunnuslause
Addepar – liiketoimintamalli
Addepar – tulomalli
Addepar – kohtaamat haasteet
Addepar – Rahoitus ja sijoittajat
Addepar – Fuusiot ja yritysostot
Addepar – Patentit ja tavaramerkit
Addepar – Yhteistyökumppanit
Addepar – Kasvu
Addepar – Palkinnot ja saavutukset
Addepar – Kilpailijat

Addepar – Tietoja

Addepar on ohjelmisto- ja tietoalusta, joka perustettiin vuonna 2019. Tietojen yhdistämiseen, analytiikkaan ja portfolioraportointiin erikoistunut alusta mahdollistaa varallisuuden ja omaisuuden hallinnan rekisteröidyille sijoitusneuvojille.

Koska asiakkaita on yli 30 maassa, yli 800 johtavaa yritystä luottaa Addepariin tietoisempien ja tietolähtöisempien investointien ja neuvojen saamiseksi. Sen alusta kokoaa salkun, asiakastiedot ja markkinat yli 4 biljoonan dollarin omaisuudelle.

Lisäksi yhtiöllä on kuusi toimistoa Piilaaksossa, Chicagossa, New Yorkissa, Salt Lake Cityssä, Edinburghissa ja Lontoossa.

Addepar – perustaja ja tiimi

Joe Lonsdale valmistui Stanfordin yliopistosta tietojenkäsittelytieteen BS-tutkinnolla. Ennen kuin hän työskenteli Addeparin perustajana ja puheenjohtajana, hän toimi Strive for Collegen hallituksen jäsenenä ja OneHope Winen hallituksen puheenjohtajana. Lisäksi hän perusti Palantir Technologies ja toimii myös mm Pääosakas, 8VC.

Tällä hetkellä Eric Poirier on toimitusjohtaja yhtiöstä ja se työllistää yli 700 työntekijää

Addepar – Startup Story

Joe Lonsdale inspiroitui uuden yrityksen käynnistämiseen vuonna 2004 perustettuaan menestyksekkään startup-yrityksen “Palantir”. Hän törmäsi vakavaan ongelmaan rahoitusalalla taantuman alkaessa. Hän ymmärsi, että suurten pankkien välisen viestinnän puute johti monenlaisiin formaatteihin, mikä johti suuriin tehottomuuteen.

Lonsdale päätti, että hän aikoo luoda ratkaisun, joka minimoi ohjelmistojärjestelmien määrän ja tarjoaa yhden alustan, joka tarjoaa yksinkertaisuuden. Joten hän kehitti prototyypin ja tutki sitten työskennellessään pienten rahoituspalvelujen tarjoajien kanssa.

Kun Lonsdale oli tyytyväinen tuotteeseen, hän perusti tiiminsä kanssa vuonna 2009 yrityksen, joka markkinoi sitä, nimeltä “Addepar”. Vuonna 2012. t\Yhtiö laajensi kohdeasiakkaitaan ja otti mukaan RIA:t (rekisteröidyt sijoitusneuvojat). Lisäksi se kehitti myynti- ja markkinointikampanjan houkutellakseen suuria asiakkaita.

Lisäksi Addepar keskittyi vuonna 2013 riskianalytiikan ja asiakasportaalinsa laajentamiseen.

Addepar – Missio ja visio

Addeparin tehtävänä on tuoda dataa, teknologiaa ja ihmisiä yhteen, jotta sijoittajat voivat tehdä parempia ja tietoisempia päätöksiä. Lisäksi yhtiö pyrkii saamaan maailmanlaajuisen rahoitusjärjestelmän voiman kohdentamaan tehokkaasti pääomaa ja vähentämään riskejä.

Addepar – nimi, logo ja tunnuslause

Addepar-logo sisältää mustat ja harmaat värit yksinkertaisella geometrisella tekstillä. Musta väri merkitsee valtaa, kurinalaisuutta, hallintaa, eleganssia ja auktoriteettia. Harmaa puolestaan ​​​​merkitsee neutraalisuutta, muodollisuutta ja arvokkuutta.

Addepar – liiketoimintamalli

Liiketoimintamallin osalta yritys toimii markkinarakokohtaisilla markkinoilla erikoistuneen asiakassegmentin kanssa. Tarjoukset on suunnattu ensisijaisesti finanssisektorilla toimiville yrityksille, mukaan lukien yksityiset pankit, pankkitiimit, varallisuusneuvojat, suuret rahoituslaitokset, rahastot ja rahastonhoitajat.

Addepar yksinkertaistaa asiakkaidensa portfolioanalyysiä ja sen ratkaisun avulla käyttäjät voivat tarkastella portfolioita pystysuunnassa, vaakasuunnassa ja syvällisesti. Tämä antaa tarkan kuvan, jonka avulla asiakkaat voivat ymmärtää paremmin useiden omaisuuserien vuorovaikutusta ja sitä, kuinka säännölliset tapahtumat voivat vaikuttaa heidän portfolioonsa.

Addepar – tulomalli

Addeparin tulomallista puhuttaessa yhtiöllä on yksi tulovirta eli maksu, joka se perii asiakkailtaan analyysipalveluiden tarjoamisesta alustallaan. Maksu vaihtelee tietyn ajanjakson aikana tarkistettavan tiedon määrän mukaan. Se vaihtelee tyypillisesti 50 000 – 1 miljoonan dollarin välillä kahden tärkeän muuttujan mukaan. investointeja ja rahaa.

Addepar – kohtaamat haasteet

Addepar on saanut kritiikkiä sen ohjelmasta maksaa työntekijöille korkeampaa palkkaa ja kannustimia asumaan lähempänä pääkonttoriaan vain motivoidakseen heitä viettämään enemmän aikaa töissä. Esimerkiksi yritys tarjosi kertamaksun 300 dollaria kuukaudessa. John Liotti, East Palo Alto -yhteisön edunvalvontaryhmän Able Worksin toimitusjohtaja, ilmaisi huolensa naapuruston gentrifikaatiosta tämän ohjelman vuoksi.

Addepar – Rahoitus ja sijoittajat

Addepar on kyennyt keräämään yhteensä 491,4 miljoonaa dollaria kuuden rahoituskierroksen aikana. Lisäksi sen viimeisin rahoituskierros – Series F Round toteutettiin 15.6.2021, jolloin se keräsi yhteensä 166,3 miljoonaa dollaria. Sen taustalla on 18 maailmanluokan sijoittajaa, ja viimeisimpiä ovat Vika Ventures, D1 Capital Partners, WestCap ja Cota Capital.

Päivämäärä Kierrosten sijoittajien lukumäärä Kerätyt varat Pääsijoittaja

15. kesäkuuta 2021 Sarja F 3 166,3 miljoonaa dollaria D1 Capital Partners
18. marraskuuta 2020 Sarja E 3 117 miljoonaa dollaria WestCap
8. kesäkuuta 2017 Sarja D 7 140 miljoonaa dollaria 8 VC, Harald McPike, Valor Equity Partners
13. toukokuuta 2014 Sarja C 8 50 miljoonaa dollaria David O. Sacks, Valor Equity Partners
15. kesäkuuta 2011 Sarja B 17 miljoonaa dollaria
19. huhtikuuta 2010 Sarja A 1 1,1 miljoonaa dollaria

Addepar – Fuusiot ja yritysostot

Se on ostanut 4 yritystä – AltX., RCI., CapShift ja AdvisorPeak.

Addepar – Patentit ja tavaramerkit

Yrityksen immateriaalioikeuksilla on tällä hetkellä 25 rekisteröityä patenttia, pääasiassa luokissa ‘Computing’ ja ‘Calculating’. Lisäksi sillä on 23 rekisteröityä tavaramerkkiä, jotka on luokiteltu luokkiin “Mainonta” ja “Business”.

Addepar – Yhteistyökumppanit

Sen kumppaniverkosto on suunniteltu tarjoamaan asiakkaille parhaat mahdolliset tulokset. Yrityksen tärkeimpiä yhteistyökumppaneita ovat:

 • Charles Schwab
 • Rikkausmaisema
 • Aamutähti
 • Intellifo Redblack
 • sähköistä rahaa
 • Myyntivoima
 • Mirador
 • PFI-neuvojat

Addepar – Kasvu

Keskimääräinen omaisuus, joka lisätään alustalle viikoittain useiden peräkkäisten vuosineljännesten ajan, on arvoltaan 15 miljardia dollaria. Yrityksen arvioitu vuotuinen liikevaihto vuonna 2022 on 146,1 miljoonaa dollaria (185 900 dollaria työntekijää kohti). Tällä hetkellä sen arvo on 2,2 miljardia dollaria. Lisäksi henkilöstömäärä kasvoi viime vuonna 53 prosenttia.

Addepar – Palkinnot ja saavutukset

Yrityksen viimeaikaisista palkinnoista ja saavutuksista puhuttaessa Addepar tunnustettiin Forbes Fintech 50 -listalle viidettä vuotta peräkkäin ja se sai Fintech Award -palkinnon Morgan Stanleylta vuonna 2018.

Addepar – Kilpailijat

Jotkut sen kilpailijoista ovat:

 • Orion
 • Tamarac
 • Envestnet
 • Ruuvipuristin
 • Solovis

UKK

Kuka on Addeparin toimitusjohtaja?

Eric Poirier on yhtiön toimitusjohtaja.

Mikä Addepar on ja mitä se tarjoaa sijoittajille?

Addepar on alusta, joka tarjoaa sijoittajille sijoitushallinta- ja taloustietojen yhdistämispalveluita. Se tarjoaa työkaluja salkkujen seurantaan ja analysointiin sekä riskien ja suorituskyvyn seurantaan.

Millaisia ​​asiakkaita Addepar palvelee ja millä toimialoilla?

Addepar palvelee monenlaisia ​​asiakkaita, mukaan lukien perhetoimistot, varallisuusneuvojat, pankit ja säätiöt.

🔥 Empfohlen:  Kuinka meidän pitäisi sisäisesti linkittää keskus ja puhuttu sisältö hakukoneoptimointia varten?