Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Adobe haluaa kopioida Firefly-kaavan Figmalla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Adobe haluaa kopioida Firefly-kaavan Figmalla

Tekoälyllä toimivat verkkosivustojen rakentajat ovat valloittaneet Internetiä siitä lähtien, kun OpenAI näytti GPT-4:n rakentavan verkkosivustoa käyttämällä paperilautasliinapiirroksia referenssinä. Vaikka monia itsenäisiä palveluita on julkaistu, suositut verkkosivustojen rakentajat, kuten Figma, näyttävät jääneen jälkeen tekoälytrendistä. Tekoälyyrityksen Diagramin osto saattaa kuitenkin muuttaa Figman verkkosivustojen rakentamisen pysyvästi.

Aivan kuten Adobe odotti ja julkaisi Firefly GenAI -palvelun oikeaan aikaan, se odottaa oikeaa aikaa lisätäkseen tekoälyn Figmaan.

Firefly-kaava selitettiin

Kun Adobe Firefly lanseerattiin, monet kritisoivat sitä siitä, että se oli kaukana tuolloisista kilpailijoistaan ​​Midjourneysta ja Stable Diffusionista. Tämän lisäksi Fireflyn julkaisu oli ajoituksen suhteen paljon jäljessä, sillä Adobe puuttui kokonaan tekstistä kuvaksi -hypeaalto.

Adobe kuitenkin muutti pelin täysin integroimalla Fireflyn ominaisuudet laajalti käytettyyn suunnitteluohjelmistosarjaansa. Tämän integroinnin avulla luovat ammattilaiset voivat käyttää intuitiivisesti ohjelmiston luovia tekoälyominaisuuksia. Tämä Adoben lisäys meni tekoälyn käytön uutuutta pidemmälle, ja suunnittelijat löysivät todellisen käyttötavan generatiiviselle tekoälylle.

Lisäetuna Internet ylitti Photoshopin generatiivisen täytön ja loi yli 150 miljoonaa sukupolvea käyttämällä uutta ominaisuutta. Adobe ilmoitti myös suunnitelmistaan ​​tuoda Firefly muihin ohjelmistoihin, kuten After Effectsiin, Premiere Prohon ja Adobe XD:hen. Nyt generatiivisesta tekoälystä on tullut toinen työkalu suunnittelijoiden käsissä, ja siitä tulee pian suunnitteluprosessin tukipilari.

Kun tarkastellaan Figman nykytilaa, on selvää, että sen takana oleva tiimi on vasta nyt alkanut siirtyä tekoälyyn. Kohtaessaan kovaa kilpailua vertaistensa, kuten WebFlow’n ja tekoälyllä varustettujen aloittelijoiden, kuten Durablen, Hostingerin ja muiden kanssa, Firefly-kaava osoittautuu Figmalle uppoamaan tai uimaan.

Kilpaile kuumalla markkinoilla

Tekoälyn luomat verkkosivustojen rakentajat ovat saaneet verkkokehittäjien mielikuvituksen ympäri maailmaa. Monet verkkosivustojen rakennusalan pelaajat ovat jo integroineet tekoälyn tarjontaansa, joten Figma on jäänyt kuromaan kiinni.

🔥 Empfohlen:  Galaxy S23 Ultrassa on valtava etu Adobe Lightroom -faneille

Hostinger, WordPressin isännöintialusta, tarjoaa nyt verkkosivustojen rakentamisen vain kehotteen avulla. Wix, toinen suosittu verkkosivustojen rakentaja, esitteli äskettäin Wix ADI:n, AI-avustajan verkkosivustojen rakentamiseen. Jopa ilman tekoälyverkkosivustojen rakentajia Figma on kovassa kilpailussa. Toinen jättiläinen koodittomien verkkosivustojen rakentamisen markkinoilla, Webflow, kasvattaa hitaasti 3,5 miljoonan käyttäjän käyttäjäkuntaansa ja saavuttaa Figman noin 4 miljoonan käyttäjän.

Kun tarkastellaan Figman viimeaikaisia ​​liikkeitä, näyttää siltä, ​​​​että yritys ottaa paljon mitatun lähestymistavan tekoälyyn. Figma osti eilen Designin, tekoälykäyttöisiä suunnittelutyökaluja valmistavan yrityksen. Tämä toistaa Adoben yhteistyön NVIDIAn kanssa Fireflylle, jolloin Figma voi hankkia joukon hyvin rakennettuja tekoälytyökaluja ilman, että heidän tarvitsee rakentaa niitä itse.

Nämä tekoälytyökalut ovat kaukana Figman kilpailun näennäisesti keskeneräisistä tarjouksista. Työkalusarja koostuu neljästä laajennuksesta, nimittäin Magician, Genius, Automator ja UI-AI. Magician huolehtii Figman suunnittelusta ja tuo mukanaan tekoälyominaisuuksia, kuten kuvakkeen, sisällön ja tekstin luomisen.

Genius voi luoda malleja kehotteiden perusteella, ehdottaa automaattisesti parannuksia, toistaa olemassa olevia malleja ja jopa keskustella suunnittelijoiden kanssa tullakseen “henkilökohtaiseksi suunnitteluavustajaksi”. Automator, kuten nimestä voi päätellä, automatisoi erilaisia ​​suunnittelutehtäviä. UI-AI tuo tekoälymallit suoraan käyttöliittymään ilman koodia.

Kun tarkastellaan kilpailua, mikään muu yritys ei ole luonut vastaavaa tarjontaa. Päällisellä silmäyksellä näyttää siltä, ​​​​että Firefly-strategia on toiminut Figmalle, ja se on mahdollistanut täysin integroidun ja ominaisuuksilla täytetyn AI-työkalupaketin. Tämä on kuitenkin vasta ensimmäinen askel Figman tekoälystrategialle. Noah Levin, Figman tuotesuunnittelusta vastaava varatoimitusjohtaja, sanoi blogissaan: “Viime vuoden aikana olemme rakentaneet ja kasvattaneet koneoppimiseen omistautuneen tiimin ja nopeuttaneet investointeja Figman tekoälyalustan varhaiseen kehittämiseen… mahdollisuudet ovat rajattomat. , ei vain suunnitteluun, vaan koko tuotekehitysprosessiin.”

Rivien välistä lukiessa on selvää, että Figma suhtautuu tekoälyyn rauhallisesti ja harkiten, samoin kuin Adobe teki Fireflyn kanssa. Diagramin hankinta ei ainoastaan ​​vahvista tätä strategiaa lisäämällä lahjakkuuksia ja valmiita tekoälytuotteita, vaan myös varmistaa täysin integroidun projektin luomisen. Figman tekoälyominaisuudet vahvistavat sen asemaa markkinajohtajana ja vahvistavat Firefly-kaavan menestystä.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  7 Michelin-tähden reseptiä, joita voit valmistaa kotona säästääksesi rahaa