Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

AdSense-tilin luominen Bloggerille (vaiheittaiset ohjeet)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: AdSense-tilin luominen Bloggerille (vaiheittaiset ohjeet)

Tässä oppaassa opit luomaan AdSense-tilin Bloggeria varten

Alla on täydellinen vaiheittainen opetusohjelma AdSense-tilin luomisesta Bloggerissa, jotta voit ansaita rahaa blogisi sisällöstä saadaksesi maksun AdSensen avulla.

Tämän perimmäisenä tavoitteena on opettaa sinulle, kuinka AdSense-tili luodaan ja linkitetään Blogger-tiliisi nopeasti ja helposti, jotta voit ansaita rahaa blogiisi sijoitetuilla mainoksilla.

AdSense-tilin luominen Bloggerille

1. Kirjaudu Bloggeriin

Ensimmäinen askel AdSense-tilin luomiseksi Bloggerille on kirjautua sisään verkkosivustolle.

Siirry osoitteeseen blogger.com ja kirjaudu sisään tunnuksillasi.

2. Valitse blogi

Kun olet kirjautunut Bloggeriin, valitse olemassa oleva blogi Bloggerin hallintapaneelin vasemmasta yläkulmasta tai luo uusi blogi valitsemalla “Uusi blogi…” avattavasta valikosta.

Jos tarvitset ideoita blogityypeistä, jotta voit alkaa ansaita eniten rahaa AdSensen avulla, tutustu tähän luetteloon hyvin tuottavista avainsanoista, joihin voit kohdistaa.

3. Avaa Tulot-välilehti

Seuraava vaihe AdSense-tilin luomiseksi Bloggerissa on avata Tulot-välilehti. Se sijaitsee vasemmanpuoleisessa navigointivalikossa.

4. Luo AdSense-tili Bloggerille

Kun olet Tulot-sivulla, näet ruudun keskellä painikkeen, jossa lukee “Luo AdSense-tili”, jos sinulla ei vielä ole AdSense-tiliä, joka on liitetty sisäänkirjautuneeseen Google-tiliisi. Jos nykyinen AdSense-tili on jo olemassa, painikkeessa lukee “Yhdistä AdSense”.

5. Valitse Google-sähköposti Blogger-tilillesi

Kun olet napsauttanut AdSense-tilin luomispainiketta, sinun on valittava Google-sähköpostiosoite, johon haluat liittää AdSensen Blogger-tiliisi. Blogger-blogiin voidaan liittää vain yksi Google-tili.

6. Ota AdSense for Blogger käyttöön

Kun olet varmistanut, että olet kirjautunut sisään oikealla Google-tilillä, voit jatkaa AdSense-tilin määrittämistä Bloggeria varten. Tässä sinun tarvitsee vain antaa Google AdSense -sovelluksen yhteystietosi ja napsauttaa sitten “Luo tili” -painiketta.

7. Anna maksutiedot

AdSense edellyttää maksutietojen lähettämistä, ennen kuin sivustosi hyväksytään Bloggeriin. Joten täytä nämä tiedot saadaksesi ansaintamaksuja.

🔥 Empfohlen:  Verkkokauppasivuston luominen kivijalkayrityksellesi

8. Vahvista puhelinnumerosi

Sinun on myös annettava puhelinnumero, joka voidaan vahvistaa saadaksesi AdSense-hyväksynnän Bloggerille. Suorita tämä vaihe lisäämällä puhelinnumero, johon voit vastaanottaa tekstiviestejä tai äänipuheluita.

9. Lähetä AdSense-hakemus

Kun olet täyttänyt AdSense-lomakkeen, lähetä hakemus hyväksyttäväksi napsauttamalla Lähetä-painiketta. Järjestelmän pitäisi automaattisesti ohjata sinut takaisin Bloggerin hallintapaneeliin viimeistelemään prosessi. Jos ei, napsauta “Uudelleenohjaus” -linkkiä.

10. Odota hyväksyntää

Google vahvistaa AdSensea varten antamasi tiedot ja ilmoittaa sinulle sähköpostitse, onko Blogger-tilisi hyväksytty vai ei. Näet myös hyväksymistilan, kun napsautat Bloggerin hallintapaneelin Tulot-välilehteä, ja näet uuden valikkovaihtoehdon Näytä tulot.

Kun olet hyväksynyt, voit aloittaa AdSense-mainosten lisäämisen Blogger-blogeihisi. Voit näyttää mainoksia viestiesi välissä, sarakkeissa. Pääset näihin vaihtoehtoihin napsauttamalla vasemmanpuoleisen navigointivalikon Asettelu-välilehteä. Täällä voit valita kahdesta vaihtoehdosta:

  • Valitse “Näytä mainoksia viestien välissä” -valintaruutu.
  • Napsauta sivupalkissa Lisää gadget ja klikkaa AdSensen vieressä Lisää + -painiketta.

Jos sinulla on useampi kuin yksi blogi Bloggerissa, sinun on toistettava yllä olevat vaiheet sisällyttääksesi AdSense-mainokset näihin blogeihin, jotta voit kaupallistaa ne. Jos sinulla on myös erillinen verkkosivusto yrityksellesi, tutustu tähän toiseen vaiheittaiseen oppaaseen, joka selittää, kuinka voit lisätä Google Adsin verkkosivustollesi.

Miten Blogger täyttää AdSense-vaatimukset?

Jotta Blogger voi hyväksyä AdSensen, sisällön on oltava korkealaatuista, omaperäistä ja houkutteleva yleisöä. Blogger-blogin on myös noudatettava AdSense-ohjelmasääntöjä ja tilin omistajan on oltava vähintään 18-vuotias.

Sinun on myös lisättävä Blogger-sivusto AdSensen sivustoluetteloosi, jotta se on käytettävissä mainosten näyttämistä varten koko verkkosivustolla. Voit tarkastella kaikkia AdSense-kelpoisuusvaatimuksia täältä.

Jos sinulla on verkkosivusto, tutustu tähän toiseen oppaaseen AdSense-tilin luomisesta sivustojen omistajille. Tai jos sinulla on YouTube-kanava, voit myös kaupallistaa sen AdSensen avulla yhdistämällä kaksi tiliä yhteen. Jos haluat oppia suorittamaan tämän prosessin alusta loppuun, katso tämä toinen opetusohjelma AdSense-tilin luomisesta YouTubelle.

🔥 Empfohlen:  Kuinka muuntaa 1 DOGE INR:ksi?

AdSense-tilin luominen Blogger Summary -palvelua varten

Toivottavasti pidit tästä oppaasta AdSense-tilin luomiseen Bloggeria varten.

Kuten huomasit, vaiheet AdSense-tilin luomiseksi Boggerin kanssa ovat nopeita ja helppoja tehdä. Niin kauan kuin Blogger-blogisi täyttää AdSensen vaatimukset, voit luoda ja yhdistää nämä kaksi tiliä kaupallistaaksesi blogisi sisällöstä ja saada maksuja AdSensen avulla.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.