Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Afrikan johtajat uhmaavat heikkoa maailmantaloutta jatkaakseen digitaalista muutosta koskevaa yhteistyötä GITEX Africa Digital Summitissa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Afrikan johtajat uhmaavat heikkoa maailmantaloutta jatkaakseen digitaalista muutosta koskevaa yhteistyötä GITEX Africa Digital Summitissa

Suosituin Instagramin orgaaninen kasvupalvelu vuonna 2023. Sano ei väärennetyille boteille ja työkaluille, kokeile 100 % ihmisvoimaista kasvupalvelua.

Liity InstaGroviin nyt!

Generatiivinen tekoäly, rahoitus, infrastruktuurin kehittäminen ja investoinnit ydinteemojen joukossa Afrikan vaikuttavimmassa johtajuuskonferenssiohjelmassa

Marrakech, Marokko: Afrikan ministerit, hallitusten ja yksityisen sektorin johtajat kokoontuvat tässä kuussa Marrakechissa voimakkaaseen mannertenväliseen foorumiin jatkaakseen digitaalisen transformaation liittoutumia, kun teknologiamaailma järjestyy uudelleen maailmanlaajuisen digitaalisen mullistuksen seurauksena.

Viime vuosien suurinta markkinakorjausta vastaan ​​Afrikka jatkaa marssiaan vahvistaakseen ja yhdistääkseen maanosan, joka on muuttuvan ICT-kasvun partaalla. GITEX Africa Digital Summit on uusi keskipiste, joka ohjaa yhtenäisen digitaalisen vision tavoittelua.

Vaikuttava huippukokous johtaa inspiroivaa konferenssiohjelmaa avajaistapahtumassa GITEX Africa 2023 – Afrikan mantereen suurin teknologia- ja start-up-näyttely, joka järjestetään 31. toukokuuta-2. kesäkuuta ja joka yhdistää yli 500 päättäjää, hallitusten päämiestä, sijoittajaa ja akateemikot tutkimaan, kuinka teknologia ja liitettävyys piirtävät uudelleen kestävän sosiaalis-taloudellisen kehityksen rajoja Afrikan hallitukselle, liike-elämälle ja yhteiskunnalle.

HE Lacina Koné, Smart African pääjohtaja ja toimitusjohtaja – mantereen digitaalisen transformaation asialistaa ajava yleisafrikkalainen organisaatio – on pääpuhuja. Konén mukaan digitaaliteknologiat tarjoavat uusia mahdollisuuksia Afrikan talouskasvulle nopeuttamalla työpaikkojen luomista ja lahjakkuuksien kehittämistä, tukemalla julkisten palvelujen saatavuutta sekä lisäämällä tuottavuutta ja innovaatioita. Haasteita on kuitenkin jäljellä.

“Yhteyden puute syrjäisillä ja maaseutualueilla sekä riittämätön tietosuoja ja afrikkalaisten yhteyksien korkeat kustannukset ovat tuoneet uusia haasteita yrityksille, hallituksille ja ihmisille”, sanoi Koné, joka valvoo Afrikan digitaalisen agendan määrittelyprosessia etenemisen lisäksi. mantereen tärkeimmät aloitteet. “Hallinten välinen yhteistyö on keskeinen digitaalisten palveluiden käyttöönoton ja vauhdittamisen mahdollistaja, samalla kun se lieventää näitä haasteita kaikkialla Afrikan mantereella.”

Koné on osa GITEX Africa Digital Summitin paneelia, jonka otsikko on “Yhdistynyt kohti afrikkalaisia ​​markkinoita”. Hän kertoo, kuinka Afrikan johtajat rakentavat turvallista, kestävää ja kestävää digitaalista tulevaisuutta. “Tarvitaan ketteriä mahdollistavia säädöksiä, jotta voidaan vastata nopeasti markkinoiden kehitykseen, mikä helpottaa uusien kilpailijoiden pääsyä markkinoille yhdistyneen Afrikan mantereen kuluttajien hyödyksi”, hän sanoi.

🔥 Empfohlen:  Miksi Spotifyni pysähtyy jatkuvasti? (2023 päivitys)

GITEX Africa Digital Summit saapuu Afrikan ICT:n ja laajakaistan merkittävän kasvun aikana, ja tilastojen mukaan mantereella on maailman nopeimmin kasvava Internet-väestö, kasvua 20 prosenttia vain yhdessä vuodessa. Afrikan digitaalisesta taloudesta on tullut yksi mantereiden välisen edistyksen tärkeimmistä vetureista yhdistettynä vahvaan lahjakkuuksien kehittymiseen ja julkisen yksityisen sektorin investointien piikkiin.

Jérôme Hénique, Lähi-idän ja Afrikan toimitusjohtaja, Orange, Ranska; Tonny Bao, Huawein johtaja, Kiina; ja IBM MENA:n pääjohtaja Saad Toma ovat johtavia yksityisen sektorin johtajia, jotka puhuvat kriittisistä poluista, jotka edistävät maanosan digitaalisen muutoksen tehtäviä digitaalisemman ja osallistavamman Afrikan rakentamisesta 5G:n sosiaalisten ja taloudellisten vaikutusten tutkimiseen tai tekoälyn tapaan. voi edistää liiketoiminnan muutosta ja kestävyyttä.

Muita Afrikan vaikuttavimman johtajuuskonferenssiohjelman pääesiintyjiä ovat HE Syed Amin Ul Haque, Pakistanin tietotekniikka- ja viestintäministeri; ja Babajide Sanwo-Olu, Lagosin Nigerian kuvernööri, joka pitää pääpuheen siitä, mikä nopeuttaa Afrikan muodostumista seuraavaksi Piilaaksoksi.

Afrikan digitaalitalouden tilanne on toinen keskeinen keskustelunaihe, johon puhuu Etiopian innovaatio- ja teknologiaministeri HE Belete Molla; ja HE Cina Lawson Togon digitaalitaloudesta ja transformaatiosta vastaava ministeri.

“Minulla on kunnia olla osa Marokon isännöimää GITEX Africaa”, sanoi HE Molla. “Se tarjoaa hallituksille, innovoijille ja johtaville asiantuntijoille ympäri maailmaa mahdollisuuksia löytää uusia ideoita, rakentaa uusia kumppanuuksia ja olla yhteydessä inspiroiviin mentoreihin ja sijoittajiin. Se auttaisi Etiopiaa saamaan yhteyden globaaliin teknologia-avaruuteen ja johtaviin toimijoihin.

Kiihdyttää eeppistä kilpailua afrikkalaisesta tekoälystä

Seuraava digitaalisen transformaation aalto, jota nopeuttaa generatiivisen tekoälyn voima ja tekoälyn vaikutus afrikkalaisiin yhteiskuntiin, herättää samalla uteliaisia ​​keskusteluja omistettulla tekoälyradalla GITEX African kolmantena päivänä, jossa kirkkaimmat ja innovatiivisimmat ajattelijat jakavat näkemyksensä tekoälystä. kyky mullistaa teollisuudenalat maataloudesta rahoitukseen.

Tohtori Adel Alsharji, operatiivinen johtaja Arabiemiirikunnissa päämajaansa pitävässä Presightissa, Lähi-idän johtavassa tekoälyllä toimivassa kansainvälisessä big data-analytiikkayrityksessä, pitää pääpuheen tekoälyn yhteiskunnallisesta vaikutuksesta.

🔥 Empfohlen:  Käyttäjien käyttäytymismittarit: kuinka ne vaikuttavat hakukoneoptimointiin

“Tekoälyn yhteiskunnallinen vaikutus on monitahoinen ja kauaskantoinen maailmanlaajuisesti, ja se muuttaa jo sektoreita, kuten terveydenhuoltoa, rahoitusta, maataloutta, koulutusta ja valmistusta ja siten myös tapaamme elää”, sanoi tohtori Alsharji.

“Afrikan mantereella on havaittavissa nopea tekoälyn käyttöönottoaste ja valmius tutkia ja hyödyntää tekoälyn potentiaalia talouskasvun edistämiseksi ja paikallisten haasteiden ratkaisemiseksi, mikä hyödyttää viime kädessä ihmisten parempaa.

”Tekoälyn kehittyessä voimme ennakoida uusia innovaatioita ja myönteisiä sovelluksia. On kuitenkin erittäin tärkeää omaksua tekoäly vastuullisesti ja varmistaa, että eettiset näkökohdat ovat paikoillaan navigoidessamme tässä muuttuvassa maisemassa.”

Mustapha Zaouini, Afrikan tekoälyn puheenjohtaja, puhuu Responsible Generative AI -paneelissa. Hän sanoi, että vaikka Afrikalla on ainutlaatuisia haasteita, kuten Internet-yhteyksien erot, maanosa ottaa jatkuvasti vastaan ​​tekoälyn.

“Afrikka tutkii tekoälyä ratkaistakseen kiireellisiä ongelmia, kuten köyhyyttä, työttömyyttä ja eriarvoisuutta”, Zaouini sanoi. ”Valmius vaihtelee kuitenkin maittain, ja infrastruktuuriin, koulutukseen ja päätöksentekoon on investoitava tämän nopeasti kehittyvän teknologian hyödyntämiseksi.

”Pääsy tekoälyteknologioihin voi tasata toimintaedellytyksiä, joten on tärkeää, ettei sitä jätetä syrjään. Teknologian tasapuolisen saatavuuden varmistaminen ja digitaalisen kuilun kaventaminen ovat tärkeitä askelia valmistauduttaessa tekoälyn vaikutuksiin Afrikassa.

Digitaalisten kaupunkien evoluutio ja polun suunnittelu nollatulevaisuuteen

Globaalin työntymisen myötä nollatalouteen teknologian rooli kestävän kehityksen edistämisessä on tärkeämpi kuin koskaan.

Paneeli GITEX African Digital Cities -konferenssiradalla tutkii, kuinka teknologia voi edistää Afrikka-keskeistä Net Zero -agendaa. Puheenvuoron puhuu tohtori Shaoshan Liu, PerceptInin perustaja ja toimitusjohtaja Yhdysvalloissa; Mohammed Essaidi, MEA:n puheenjohtaja Global Cities Alliancesta, IEEE Marokosta; Laurent Roussel, Schneider Electricin frankofonisen Afrikan ja saarten presidentti; ja Gilles Babinet, Digital Champions Groupin (EU) Ranskan hallituksen edustaja Ranskassa.

Muita GITEX African merkittävimpiä puhujia ovat Emmanuel Gadret, Deloitten frankofonisen Afrikan toimitusjohtaja, joka jakaa näkemyksensä Afrikan vaurauden tien kartoittamisesta vapauttamalla talouden ja datan itsemääräämisoikeus; ja tohtori Ray Johnson, Yhdistyneiden arabiemiirikuntien Technology Innovation Instituten toimitusjohtaja, joka sukeltaa generatiivisen tekoälyn kaikkialla esiintyvään rooliin talouskasvun edistäjänä.

🔥 Empfohlen:  Luovuutesi tarkistuslista | Digital Marketing Institute

Historiallinen julkaisu maailman toiseksi suurimmassa digitaalisessa taloudessa

Avajaistapahtuma GITEX Africa tekee historiallisen debyyttinsä 31. toukokuuta-2. kesäkuuta 2023, ja se toivottaa tervetulleeksi yli 900 näytteilleasettajaa, start-upia ja vierailevaa delegaatiota 80 maasta kolmen päivän intensiiviseen tulospainotteiseen julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyöhön. suurin digitaalinen talous.

Yli 250 isännöityä sijoittajaa 34 maasta, joilla on 200 miljardin dollarin arvosta hallinnoitavia varoja, etsii myös läpimurtoteknologioita ja mahdollisia afrikkalaisia ​​teknologian laajentamisen yhteissijoitusmahdollisuuksia. Perimmäisenä start-up-hautomona ja menestyvien riskipääomarahastojen magneettina GITEX Africa tarjoaa vertaansa vailla olevan partioalustan näille sijoittajille, joista 70 prosenttia tulee Afrikan ulkopuolelta.

GITEX Africa on Hänen Majesteettinsa kuningas Mohammed VI:n korkean suojeluksessa, ja sitä isännöi Digital Development Agency (ADD), Marokon hallituksen digitaalisen muutoksen ohjelmaa johtava julkinen taho Marokon digitaalisen siirtymisen ja hallintouudistuksen ministeriön alaisuudessa.

KAOUN International tulee johtamaan kumppanuutta tässä kauan odotetussa liiketoiminnassa ja kehottaa maailmanlaajuista teknologiayhteisöä menemään Afrikkaan hyödyntäen luotetun GITEX Global -brändin voimaa Dubaissa, maailman suurimmassa teknologiatapahtumassa.

Teknologiaystävällinen politiikka mantereella, joka on nyt paljon helpommin saavutettavissa, afrikkalaiset investoinnit kasvavat räjähdysmäisesti. Analyytikot ennustavat, että teknologiamarkkinat kasvavat 115 miljardista dollarista 712 miljardiin dollariin vuoteen 2050 mennessä, kun taas Briter Bridgesin mukaan afrikkalaiset start-upit keräsivät yhteensä 5,4 miljardia dollaria yli 900 kaupalla vuonna 2022. Samaan aikaan nuorekas väestö yhdistettynä Afrikan nopea kaupungistuminen kiihdyttää digitaalista talouskasvua: 70 prosenttia Saharan eteläpuolisen Afrikan väestöstä alle 30-vuotiaista ja 45 prosenttia afrikkalaisista asuu kaupungeissa vuoteen 2025 mennessä. Lisätietoja on saatavilla osoitteessa www.gitexafrica.com

Verkkosivusto: https://www.gitexafrica.com/

Sosiaalisessa mediassa: Facebook | Instagram | Twitter | LinkedIn | Youtube

#GITEXAFRICA

Median yhteystiedot: