Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

AgentGPT:n ja AutoGPT:n käyttäminen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: AgentGPT:n ja AutoGPT:n käyttäminen

Tekoälyagentit tuovat vihdoin tekoälyalgoritmien edut massojen ulottuville. Se, mikä alkoi ideana Google Duplexista, täysin varustetusta digitaalisesta avustajasta, on toteutunut yhteisöprojekteissa, kuten AgentGPT, AutoGPT ja Baby AGI. Keskustelu jatkuu näiden ainutlaatuisten nykyaikaisten tekoälyalgoritmien sovellusten ympärillä, joten niiden käyttö on tärkeä taito oppia. Näin voit käyttää AgentGPT:tä ja AutoGPT:tä työnkulkujen tehostamiseen ja tylsien ja toistuvien tehtävien automatisoimiseen.

Kuinka käyttää AgentGPT:tä

AgentGPT on avoimen lähdekoodin projekti, jonka on luonut ja ylläpitää Rework.ai. Yritys oli aiemmin luonut verkkolaajennuksen, joka hyödyntää ChatGPT:n tehoa ja tuottaa vastauksia käyttäjien kontekstiin ja mielialaan.

AgentGPT on melko yksinkertaista käyttää, koska sillä on web-demo, joka on tällä hetkellä ilmainen kaikille. Alusta on tällä hetkellä beta-vaiheessa, ja kehittäjät pyrkivät lisäämään pitkäaikaista muistia, web-selailua ja vuorovaikutusta verkkosivustojen kanssa.

AgentGPT:n käytön aloittamiseksi käyttäjät voivat siirtyä verkkosivustolle ja luoda tilin. Näin he voivat kirjautua sisään ja tallentaa agenttinsa helpompaa käyttöä varten tulevaisuudessa. Sitten he voivat antaa agenteilleen nimen ja tavoitteen saavuttaa.

Ensin AgentGPT alkaa “ajatella” kuinka lähestyä ongelmaa. Sitten se lisää 3 tehtävän sarjan, joissa kerrotaan yksityiskohtaisesti vaiheet, jotka se suorittaa tehtävän suorittamiseksi. Tässä tapauksessa agentti ilmoittaa, että sen on ensin laadittava luettelo trendikkäistä aiheista tekoälyssä päivittäisiä viestejä varten. Sitten se alkaa tuottaa kiinnostavia ja informatiivisia viestejä aiheesta. Kolmanneksi malli ehdottaa sosiaalisen median sitoutumisen seurantaa ja analysointia suorituskyvyn optimoimiseksi.

Hetken pohdittuaan AgentGPT antaa meille luettelon trendikkäistä aiheista ja 5 viestiä näistä aiheista. Sitten se ajoittaa nämä viestit optimaalisiin aikoihin maksimoidakseen sitoutumisen ja tarjoaa luettelon mahdollisista strategioista kattavuuden maksimoimiseksi. Kun botti alkaa suorittaa näitä tehtäviä, se lisää lisätehtäviä, kuten hashtagejen luomisen, visuaalisesti houkuttelevan grafiikan luomisen viesteille ja avoimien kysymysten sisällyttämisen.

🔥 Empfohlen:  iOS MacOS:ssa: iPhone- tai iPad-sovellusten käyttäminen Macissa vuonna 2023

Valitettavasti tämä vie meidät demon loppuun, koska agentit eivät voi toimia liian kauan. Tämä tiesulku on kuitenkin mahdollista kiertää, koska käyttäjät voivat linkittää OpenAI API -avaimensa palveluun suurempia rajoituksia varten. Käyttäjien tulee huomioida, että tämä on maksullinen palvelu ja API-maksut puhelukohtaisesti.

SocialGPT on vain yksi AgentGPT:n käyttötapauksista. Joihinkin muihin todellisiin käyttötapauksiin kuuluu botin käyttäminen mielipideanalyysin tekemiseen TikTokissa, historiallisten markkinatietojen analysointiin ja kehotteiden luomiseen kuvien luontialgoritmien käyttöä varten.

Vaikka botti ei ole yhteydessä muihin palveluihin tai Internetiin, koska se on vielä beta-vaiheessa, käyttäjien tulisi saada siitä selvää, koska se voi häiritä monia työnkulkuja. Tehokäyttäjille, jotka haluavat tekoälyagenttien tehoa juuri nyt, on monimutkaisempi vaihtoehto – AutoGPT.

Kuinka määrittää AutoGPT

AutoGPT on ensimmäinen AI-agenteista, joka on tullut tunnetuksi, ja on edelleen suosituin. Tätä artikkelia kirjoitettaessa tämän projektin GitHub-repolla oli lähes 100 000 tähteä. Projektin tavoitteena on tehdä GPT-4:stä täysin itsenäinen käyttämällä tekoälyagentteja.

AutoGPT-tähtihistoria. Lähde: GitHub Star History

Vaikka tämä tarjous on huomattavasti vaikeampi määrittää, se on täydellisempi ja muokattavampi kuin AgentGPT. Sillä ei myöskään ole nopeusrajoituksia, ja se voidaan integroida myös muihin AI-malleihin. Käyttäjällä on kuitenkin oltava OpenAI API-avain, jotta se toimii.

Joitakin muita vaatimuksia ovat VSCode/Python ja muistitaustaohjelma, kuten Pinecone, Milvus, Regis tai Weaviate. Tekoäly voi puhua myös ElevenLabsin API-avaimen avulla. Jotta AutoGPT saadaan käyntiin, käyttäjien on ensin asetettava vaatimukset ja ladattava lähdekoodi GitHub-arkistosta. Sitten AutoGPT:n riippuvuudet on asennettava suorittamalla komento “pip install -r requirements.txt”.

Auto-GPT:n määrittämistä varten käyttäjien on lisättävä OpenAI API -avain repoon sisältyvään .env-tiedostoon. Täällä käyttäjät voivat myös mukauttaa AutoGPT:tä edelleen valitsemalla isännöimään sen Azuressa, Googlessa tai Dockerissa ja jopa valitsemalla GPT-mallin, jota he haluavat käyttää. Tämä päättää AutoGPT:n asennusvaiheen, ja se on nyt valmis käytettäväksi.

🔥 Empfohlen:  Google Messagesin uusin päivitys saattaa tehdä iMessage-käyttäjistä mustasukkaisia

Kun AutoGPT Python -moduuli on suoritettu päätteestä, käyttäjät voivat suorittaa help-komennon listatakseen kaikki mahdolliset komennot, jotka voidaan antaa botille. Käyttäjät voivat valtuuttaa komentoja yksittäin tai ryhmässä.

Oletusarvoisesti ohjelma käyttää paikallista välimuistia, mutta käyttäjät voivat poimia ohjelmasta enemmän hyödyllisyyttä yhdistämällä sen vektoritietokantaan. AutoGPT:n avulla käyttäjät voivat myös valita haluamansa muistin taustajärjestelmän valinnat Redis, Miluvis, Pinecone tai Weaviate.

Joitakin muita AutoGPT:n erottuvia ominaisuuksia ovat muistin esikylvöt tarkkuuden parantamiseksi, jatkuva tila, joka käyttää tekoälymallia ilman käyttäjän lupaa, pelkkä GPT 3.5 -tila API-kulujen säästämiseksi, kuvien luominen DALL-E:n avulla ja puhe ElevenLabsin avulla. API.

Kehittäjät ovat myös luoneet mallin AutoGPT-laajennuksille, jotka voivat lisätä bottiin entistä enemmän toimintoja. Joitakin AutoGPT:n todellisia käyttötapauksia ovat podcast-hahmotelman luominen viimeaikaisista tapahtumista, liidien luominen ja myynnin etsiminen, markkinatutkimuksen tekeminen ja jopa sovelluksen rakentaminen äänikehotteilla.

Tekoälyagenttien potentiaali on todella loputon. Kun nämä ja muut projektit kehittyvät edelleen, LLM-voimalla toimivan itsenäisen työntekijän mahdollisuudet kasvavat eksponentiaalisesti. Käyttötapauksia on loputtomasti, joten käyttäjien tulee perustaa nämä projektit ja tutkia niiden potentiaalia.