Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

AI-työkalu rakentaa sinulle sovelluksen 30 minuutissa ChatGPT:n avulla – ja me kokeilimme sitä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: AI-työkalu rakentaa sinulle sovelluksen 30 minuutissa ChatGPT:n avulla – ja me kokeilimme sitä

Tekoälykäyttöisten työkalujen valikoima laajenee edelleen, kun insinöörit löytävät uusia käyttötapoja tälle kasvavalle teknologialle. Entä esimerkiksi ChatGPT:n kyky luoda verkkosivustoja muutamassa minuutissa ilman, että sinun tarvitsee kirjoittaa yhtä koodiriviä?

Se on MetaGPT:n tavoite. Se on online-alusta, joka käyttää GPT-4:n (Generative Pre-trained Transformer 4) multimodaalista isokielimallia, joka tukee ChatGPT:tä ja tuottaa pieniä mikrosovelluksia, joita se kutsuu “picoiksi”.

Näitä verkkopohjaisia ​​sovelluksia on jo luotu tuhansia, mukaan lukien äänikirjoitin, radioaseman online-soitinja a Tinderin koputus.

New Yorkissa toimivan WhimsyWorksin kehittämä MetaGPT tarjoaa käyttäjille koodittoman ratkaisun, jonka avulla heidän ideansa muunnetaan verkkosivustoksi tai verkkosovellukseksi tekoälyn avulla.

Jos olet äskettäin käyttänyt AI chatbot, lähtökohta on samanlainen. Selainpohjainen rakennustyökalu pyytää sinua kirjoittamaan, mitä haluat saavuttaa, ja ryhtyä sitten töihin.

Vaikka chatbot, kuten ChatGPT tai Google Bard, vastaa tavallisesti tekstiseinällä, MetaGPT tuottaa käyttökelpoisen sovelluksen. Kehotteen perusteella rakentaja antaa sinulle visuaalisen esityksen siitä, miltä uusi verkkosivustosi näyttää, kun taas GPT-4 tekee raskasta työtä luodakseen toimivan koodin taustalla.

MetaGPT on saatavilla välittömään käyttöön. Voit aloittaa rekisteröimällä ilmaisen tilin, jonka avulla voit luoda yhden sovelluksen (tai “picon”) aloittaaksesi. Käyttäjien, jotka haluavat mahdollisuuden luoda rajattomasti sovelluksia ja verkkosivustoja, on maksettava 29 dollaria kuukaudessa.

Lisäksi voit päivittää uuden luomuksesi jopa neljä kertaa ennen kuin sinun on alettava maksaa palvelusta. Esimerkiksi ensimmäisen yrityksen perusteella saatat haluta ehdottaa parannuksia käyttöliittymään tai yrittää poistaa järjestelmässä olevat virheet.

Kun olet tyytyväinen tulokseen, alusta tarjoaa sinulle ainutlaatuisen URL-osoitteen picollesi, jonka voit jakaa maailman kanssa. Voit myös ostaa mukautetun verkkotunnuksen ja ohjata sen käyttäjät uuteen sovellukseesi.

🔥 Empfohlen:  Randy A. Brown Verkkosivujen suunnittelun asiakaskysely ymmärtääksesi asiakkaidesi tarpeita Lue artikkeli

Jos ideasi on tarpeeksi yksinkertainen, prosessi tilin luomisesta verkkosivustosi julkaisemiseen voidaan suorittaa alle 30 minuutissa.

Mitä se voi tehdä? Kokeilimme sitä

Vaikka ajatus vapaudesta muuttaa ideasi välittömästi verkkosivustoksi kuulostaa jännittävältä, MetaGPT:n nykyiset ominaisuudet ovat melko vaimeat.

Ensimmäinen testimme, jossa luotiin uutiskokooja käyttäjän valitsemaan aiheeseen perustuen, tuotti sovelluksen, joka jätti meidät tuijottamaan omaa kehotettamme. Suunnitelmamme luoda a tekstistä kuvaksi generaattori muutamassa minuutissa oli myös liian kunnianhimoinen.

Toistaiseksi niin huonosti.

Rehellisesti sanottuna MetaGPT varoittaa käyttäjiä etukäteen, että se on parasta varata yksisivuisille verkkosovelluksille, ja kehottaa ihmisiä välttämään mobiilisovellusideoita tai monimutkaisia ​​sovelluksia.

Se on kuitenkin esimakua siitä, mitä tuleman pitää, kun tehokkaat tekoälyalustat luovat uusia työkaluja, jotka voivat joko jatkaa uusien luomista tai muuten toistaa uudempia versioita itsestään, kunnes ne ovat saavuttaneet täydellisyyden.

Tämän päivän parhaat Google Pixel Buds Pro -tarjoukset

Table of Contents