Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Airbnb-arbitraasi: Aloittelijan opas

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Airbnb-arbitraasi: Aloittelijan opas

Airbnb:n arbitraasi

Pidätkö ajatuksesta ryhtyä Airbnb-majoittajaksi, mutta sinulla ei vain ole varaa investoida vuokrattavaan kiinteistöön?

Kiinteistön vuokraaminen ja rahan ansaitseminen joka kuukausi isännöinnillä on monien unelma, mutta ilman isoja investointeja aloittamiseen se voi tuntua saavuttamattomalta.

Todellisuudessa on täysin mahdollista tulla kannattavaksi, menestyväksi isännöitsijäksi Airbnb:ssä ilman, että omistat koskaan loma-asuntoa. Ja monet ihmiset harjoittavat jo menestyviä Airbnb-yrityksiä käyttämällä Airbnb-arbitraasia.

Mutta mitä on Airbnb-vuokra-arbitraasi?

Tässä postauksessa kerromme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Airbnb-vuokra-arbitraasista ja näytämme sinulle, kuinka voit tulla menestyväksi Airbnb-isännöitsijäksi tämän liiketoimintamallin avulla.

Mikä on Airbnb Rental Arbitrage?

Airbnb:n arbitraasi tarkoittaa yksinkertaisesti pitkäaikaisen vuokra-asunnon vuokraamista ja sen listaamista uudelleen lyhytaikaiseksi Airbnb:ksi. Se on liiketoimintamalli, joka käyttää alivuokrasopimuksia kiinteistöjen hyödyntämiseen, joita et itse omista.

Vuokra-arbitraasi on jo erittäin suosittu Airbnb-maailmassa, ja monet kiinteistöt ovat jo alivuokrattuja. Itse asiassa, jos pidät Airbnb:n vuokraamisesta, olet todennäköisesti jo asunut alivuokra-asunnossa.

Polttava kysymys on, voitko Airbnb:n vuokrata laillisesti? Airbnb:n edelleenvuokraus on täysin laillista, mutta se riippuu kaupunkisi lyhytaikaisen vuokrauksen säännöistä. Kaikki kaupungit eivät salli Airbnb:n vuokraamista, joten tee tutkimusta ja tarkista, onko se lain mukaista.

Saatat tarvita myös majoituslisenssin edelleenvuokraamiseen, vaikka Airbnbs olisi valtuutettu kaupungissasi.

Paikallisten määräysten lisäksi sinun on varmistettava, että sinulla on lupa vuokranantajaltasi. Heillä on oikeus kieltää nimenomaisesti edelleenvuokraus vuokrasopimuksissaan, joten varmista, että saat heiltä OK.

Jos sinulla ei ole lupa vuokranantajaltasivaarana on häätö.

Mitä tulee ottaa huomioon ennen kuin aloitat lyhytaikaisen vuokrauksen sovittelun

Ennen kuin soitat vuokranantajallesi nähdäksesi, voitko aloittaa arbitraasin, sinun on otettava huomioon muutamia asioita.

Vakuuta vuokranantajasi

Se ei ole niin helppoa kuin Airbnb:n arbitraasisopimuksen pyytäminen, ja monet vuokraajat huomaavat nopeasti, että suurin este on saada vuokranantaja suostumaan uuteen yritykseensä. Loppujen lopuksi vuokranantajasi saattaa päättää muuttaa kiinteistön lyhytaikaiseksi vuokraksi ilman apuasi, ja olet yhtäkkiä etsimässä uutta paikkaa.

Varmista, että sinulla on suunnitelma vakuuttaaksesi vuokranantajasi siitä, että sopimus hyödyttää häntä, ennen kuin kysyt. Mikä tärkeintä, pidät kiinteistön erittäin siistinä saadaksesi upeita Airbnb-arvosteluja, jotta he tietävät, että se on hyvissä käsissä.

Heidän ei myöskään tarvitse huolehtia myöhäisestä vuokrasta, koska sinulla on tuottoisa yritys. Vuokranantajat eivät koskaan halua jahtaa ihmisiä vuokralle, joten tämä on heidän silmissään suuri positiivinen asia.

🔥 Empfohlen:  Suosituimmat ChatGPT-kehotteet markkinointia varten: yli 20 vinkkiä & Esimerkkejä

Lopuksi, varmista, että kerrot heille, että lomavuokraus on paljon työtä. Joten kun annat sinun ottaa taakka, he saavat hyödyt ilman lisätyötä.

Aloituskulut ja -maksut

Vuokranantajan saamisen lisäksi on otettava huomioon myös alkukustannukset. Airbnb:n arbitraasi ei ole yhtä kallista kuin oman asunnon ostaminen, mutta joitakin maksuja on syytä muistaa:

 • Vakuutukset (tarkista paikallisista määräyksistä, mitä tarvitset)
 • Kiinteistön huolto ja päivitykset
 • Kalusteet kaikkiin huoneisiin ja koristeisiin
 • Uudet vuodevaatteet ja lisälakanat
 • Wi-Fi
 • Viihdetilaukset (kuten Netflix tai Prime), jos haluat antaa vieraille jotain ylimääräistä
 • Siivouspalvelumaksut
 • Kuukausittaiset käyttökulut
 • Kylpytuotteet ja keittiövälineet

Mitkä kaupungit, markkinat ja kiinteistöt toimivat parhaiten

Parhaat alueet sijoittaa Airbnb:n arbitraasiin ovat nousevat alueet. Nämä alueet antavat halvempia vuokria, eivätkä ne ole jo täynnä lyhytaikaisia ​​vuokrauksia.

On vaikeaa antaa tiettyjä kaupunkeja, joihin sinun pitäisi investoida, koska trendit muuttuvat jatkuvasti. Käytä sen sijaan resursseja, kuten Zillow tarkistaa kiinteistön alueella ja sitten käyttää AirDNA selvittääkseen, onko se hyvä lomamarkkina.

Sinun on investoitava kiinteistöön, joka voi tuottaa tervettä voittoa. Etsi asuntoa, jossa on edullinen vuokra ja mahdollisuus terveelliseen yöpymishintaan. Älä unohda ottaa huomioon kustannuksiasi, kun lasket voittoasi, tai saatat joutua vajaaksi sen erääntyessä.

Asunnon tyyppi, johon sijoitat, riippuu myös alueesta. Jos katsot rannikkoa, vieraat suosivat yleensä taloja. Suurissa kaupungeissa nykyaikaiset asunnot toiminnan ytimessä ovat kuitenkin uskomattoman haluttuja.

Tässä tutkimuksesta tulee korvaamatonta. Tee läksyjäsi, äläkä kiirehdi kiinteistöön tietämättä sen kaikkia mahdollisuuksia.

Suositus: AirDNA-arvostelu: plussat, miinukset ja miten se toimii

Näin pääset alkuun Airbnb-vuokraarbitraasissa

Jos olet vakuuttunut siitä, että Airbnb-vuokra-arbitraasiyrityksen perustaminen sopii sinulle, tässä on vaiheittainen opas asunnon vuokraamisen aloittamiseen.

1. Luo vuokra-arbitraasin liiketoimintasuunnitelma

Mitä paremmin olet valmistautunut, sitä sujuvammin yrityksesi on, kun listaat ensimmäisen kiinteistösi. Luo liiketoimintasuunnitelma, joka kattaa seuraavat kysymykset:

 • Miltä alueelta/kaupungilta löydät asunnon?
 • Kuinka monta yötä kuukaudessa aiot olla varattu?
 • Mikä on kuukausivuokrasi?
 • Kuinka paljon veloitat per yö?
 • Palkkaatko siivoustiimin vai hoidatko siivouksen itse?
 • Mitä tarvikkeita tarvitset loma-asunnon valmisteluun?
 • Miten markkinoit loma-asuntojasi?

Täydellisen liiketoimintasuunnitelman avulla on myös paljon helpompi vakuuttaa vuokranantajasi suostumaan alivuokraukseen ja näyttää hänelle, kuinka hoidat hänen omaisuuttaan.

🔥 Empfohlen:  Amazon SEO Audit: täydellinen opas (+ SEO-vinkkejä)

2. Tee luettelo mahdollisista ominaisuuksista

Saatat päättää vuokrata nykyisen vuokra-asuntosi aluksi tai sinun on ehkä löydettävä uusi vuokrausmahdollisuus. Jos se on jälkimmäinen, tee luettelo mahdollisista kiinteistöistä alueilla, joilla olet tehnyt tutkimusta.

Sinun on varattava katselukertoja ja puhuttava vuokranantajille löytääksesi täydellisen vuokra-asunnon yrityksesi perustamiseen.

3. Valmistele omaisuus

Kun olet löytänyt oikean vuokra-asunnon ja sinulla on vuokrasopimus kunnossa, on aika valmistaa se lyhytaikaista vuokrausta varten.

Pitkäaikaiset vuokrat ovat yleensä kalustamattomia tai suunniteltu pitkäaikaista asumista varten. Sinun on muutettava se täydelliseksi lomamatkaksi. Tässä on nopea tarkistuslista aloittaaksesi:

 • Puhdista perusteellisesti – vieraat odottavat tahratonta taloa.
 • Hanki raikkaat, valkoiset vuodevaatteet jokaiseen huoneeseen (kahdesta kolmeen sarjaa per sänky).
 • Lisää huoneisiin lisävuoteita (kaksoset ovat suosittuja perheiden keskuudessa).
 • Puhdista henkilökohtaiset tavarat.
 • Lisää yksinkertainen sisustus, jotta kiinteistö näyttää upealta valokuvissa.
 • Varmista, että keittiössä on kaikki tarvittavat välineet ja laitteet.

Teet muutoksia uuteen kiinteistösi samalla kun menet ja opit vierailta, joten älä huolehdi siitä, että se on täydellinen alusta alkaen.

4. Järjestä taustatoiminnot

Tarvitset myös hyvän järjestelmän uuden loma-asunnon hallintaan. Tässä on muutamia huomioitavia asioita:

 • Tervehditkö vieraita heidän saapuessaan vai tarjoatko itsesisäänkirjautumisen (johon tarvitaan älylukko)?
 • Palkkaatko paikallisen siivoustiimin vai hoidatko siivouksen itse?
 • Luotko fyysisen vai digitaalisen vieraskirjan vieraille?
 • Miten kommunikoit vieraiden kanssa?
 • Hyväksytkö lemmikit?
 • Käytätkö Airbnb:n isännöitsijää vai hoidatko päivittäiset toiminnot itse?

Saatavilla on useita automaatiotyökaluja Airbnb:n toiminnan tehostamiseen. Automaatiotyökalut, kuten älylukot, digitaaliset vieraskirjat, dynaamiset hinnoittelutyökalut ja paljon muuta, tekevät Airbnb:stäsi paljon helpompaa menestyksekkäästi.

5. Luo vuokra-arbitraasi Airbnb-listaus

Kun kaikki on valmis, on aika listata kiinteistösi Airbnb:hen ja optimoida se näkyvyyden parantamiseksi. Ammattimaiset valokuvat ovat avainasemassa houkuttelemaan eniten vieraita, varsinkin kun sinulla ei vielä ole arvosteluja.

Tietosi tarvitsevat yksityiskohtaisen, houkuttelevan kuvauksen, kiinnostavan otsikon ja houkuttelevat yökohtaiset hinnat, jotka vastaavat paikallista kilpailua.

Kuinka paljon voit ansaita vuokra-arbitraasilla?

Airbnb-tulojen ansaintapotentiaali riippuu siitä, kuinka moneen kiinteistöön sijoitat ja millä alueella olet.

Voit esimerkiksi vuokrata asunnon kaupungista 2 000 dollarilla kuukaudessa. Voit sitten vuokrata sen edelleen Airbnb:ssä hintaan 150 dollaria per yö ja maksaa vuokrasi kokonaisuudessaan noin kahdessa viikossa. Sen jälkeen tehdyt lisävaraukset ovat voittoa (miinus kulut ja yleiskulut).

🔥 Empfohlen:  Razer Synapse -opas

On ratkaisevan tärkeää ymmärtää kustannukset, jotta tiedät, kuinka paljon sinun on laskutettava per yö saadaksesi voittoa. Sen jälkeen sinulla on käyttöaste, joka sinun on saavutettava rakentaaksesi kannattavan liiketoiminnan.

Vinkkejä menestymiseen Airbnb-vuokraarbitraasilla

Kun olet vasta aloittamassa vuokra-arbitraasin käyttöä, on olemassa muutamia tärkeitä vinkkejä, jotka auttavat sinua rakentamaan menestyvää liiketoimintaa.

1. Suorita markkinatutkimus

Monet ihmiset, jotka ovat uusia Airbnb-arbitraasissa, tekevät sen virheen hyppääessään mukaan tekemättä asianmukaista tutkimusta. Mutta avain tuottoon tällä liiketoimintamallilla on löytää oikeat kiinteistöt, joihin sijoittaa.

Käytä aikaa tutkiaksesi parhaita alueita ja ominaisuuksia. Ihannetapauksessa tarvitset alueen, jolla on huomattavasti korkeammat lyhytaikaiset vuokrahinnat kuin pitkäaikaiset vuokrahinnat ja suuri lomatarve tai jatkuva liikematkailu.

2. Ajattele kausiluonteisuutta

Korkea kausiluonteisuus voi tappaa Airbnb:n vuokra-arbitraasiyrityksen vuoden sisällä. Jos sinulla on markkinat, joissa on suuria laskuja tiettyinä vuodenaikoina, sinulle jää vuokraa, jota et voi kattaa kuukausia vuodesta.

On parasta löytää markkinat, joilla on alhaisempi kausiluonteisuus ja tasainen loma-asuntojen kysyntä ympäri vuoden. Useimmat markkinat näkevät huiput ja pohjat läpi vuoden, mutta mitä johdonmukaisempi markkina on, sitä parempi.

3. sinulla on pitkän aikavälin kasvustrategia

Vaikka hyvän tuoton saaminen yhdellä Airbnb-vuokralla on mahdollista, paras tuotto tulee, kun skaalaat ja sinulla on useita arbitraasikiinteistöjä. Mieti strategiaa, jonka avulla voit skaalata lisää kiinteistöjä tulevaisuudessa, jotta sinulla on mielessäsi tavoitteet uuden yrityksesi kasvulle.

Aloita Airbnb-vuokrausyrityksesi

Vuokra-arbitraasi on loistava tapa päästä Airbnb-markkinoille, jos sinulla ei ole varaa investoida omiin vuokra-asuntoosi. Mutta se ei tarkoita, että arbitraasi olisi vähemmän työtä tai passiivista tuloa.

Airbnb:n arbitraasi

Table of Contents