Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Airbnb on vihdoin korjaamassa ärsyttävää tapaa näyttää hinnat sovelluksessa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Airbnb on vihdoin korjaamassa ärsyttävää tapaa näyttää hinnat sovelluksessa

Airbnb on ottanut käyttäjien palautteen huomioon ja lisää läpinäkyvämpää tapaa, jolla sovelluksen käyttäjät voivat nähdä, kuinka paljon vuokra-asunnossa yöpyminen todella maksaa. Käyttäjiä on jo vuosia lyöty ylimääräisistä piilomaksuista ja kassavaatimuksista, mutta yhden liukusäätimen lisäämisen myötä Airbnb-sovellukseen yhtiö antaa käyttäjille kaikki tiedot, joita he tarvitsevat tehdäkseen paljon tietoisempia varauksia.

Airbnb:n toimitusjohtaja Brian Chesky esitteli Twitterissä lyhyessä videoilmoituksessa, kuinka liukusäädin toimii. Pohjimmiltaan vaihtoehto lisätään sovelluksen käyttöliittymän yläosaan, ja kun se otetaan käyttöön, se muuttaa kiinteistön listahinnan tavallisesta yökohtaisesta kokonaishinnasta käyttäjän loppusummaan, joka kattaa koko oleskelun ennen veroja. Kun varaus on suoritettu loppuun, kokonaiskustannusten alle on lisätty uusi vaihtoehto, joka tekee täydellisen hintaerittelyn, jossa luetellaan kaikki aiemmin piilotetut lisäkulut.

Olen kuullut sinun puhuvan äänekkäästi ja selkeästi – sinusta tuntuu, että hinnat eivät ole läpinäkyviä ja kassatehtävät ovat tuskaa. Siksi teemme 4 muutosta:

1. Ensi kuusta alkaen näet etukäteen maksamasi kokonaishinnan. pic.twitter.com/58zodrzU3g

— Brian Chesky (@bchesky) 7. marraskuuta 2022

Tämä uusi lähestymistapa tarkempien hintojen esittämiseen vaikuttaa myös sovelluksen hakutoiminnon toimintaan ja priorisoi yöpymisen kokonaishinnat yksittäisten öiden hintoihin nähden. Cheskyn mukaan “laadukkaimmat kodit edullisimmilla kokonaishinnoilla sijoittuvat korkeammalle hakutuloksissa.” Tämä antaa vallan vieraiden käsiin, sillä heitä ei huijata varaamaan näennäisesti halpahintaista vuokra-asuntoa vain siksi, että he yllättyisivät piilokuluista uloskirjautumisen jälkeen. Isännät saavat lisää työkaluja parantaakseen kiinteistöjen markkinointia ja alennuksia, joten jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, näyttää siltä, ​​​​että päivitys voi olla kaikille Airbnb-käyttäjille hyödyllinen.

Chesky sanoo, että asiakkaat näkevät kaikki uloskirjautumisvaatimukset ennen varauksen tekemistä. Tällä estetään yllättävät siivoustehtävät, jotka joutuvat vieraille ennen heidän oleskelunsa päättymistä ja jotka voivat aiheuttaa lisämaksuja, jos ne jätetään suorittamatta.

🔥 Empfohlen:  HP:n uusi Envy x360 14 näyttää huikealta vastineelta saamallesi arvolle

Päivityksen odotetaan alkavan julkaista joulukuussa yhdessä aiemmin mainittujen uusien isäntien hinnoitteluominaisuuksien kanssa. Chesky päättää Twitter-ketjunsa sanomalla, että Airbnb “ei koskaan lakkaa paranemasta”, joten odota vielä lisää muutoksia sovellukseen tulevaisuudessa. Airbnb-sovellus on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteille.