Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Airtel käynnistää Startup Accelerator -ohjelman käynnistysyritysten tukemiseksi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Airtel käynnistää Startup Accelerator -ohjelman käynnistysyritysten tukemiseksi

New Delhi, 25. lokakuuta 2019: Bharti Airtel (“Airtel”), Intian suurin integroitu televiestintäyritys, ilmoitti tänään käynnistävänsä Startup Accelerator -ohjelmansa, joka tukee alkuvaiheen intialaisten teknologiayritysten kasvua. Start-up Accelerator -ohjelmansa myötä Airtel pyrkii tukemaan eloisan startup-ekosysteemin luomista, joka edistää “digitaalista Intiaa”.

Airtelin Startup Acceleratorin kautta varhaiset startup-yritykset pääsevät Airtelin online- ja offline-jakeluverkostoon, syvään markkinaymmärrykseen ja globaalien strategisten kumppaneiden ekosysteemiin. Lisäksi Airtel on myös kehittänyt koneoppimiseen ja tekoälyyn liittyviä vahvoja sisäisiä valmiuksia, joita voitaisiin hyödyntää startup-yritysten kasvun tukemisessa. Lisäksi startupit saavat Airtelin johtoryhmän neuvontapalvelut.

Vahan on ensimmäinen, joka liittyy Airtel Startup Acceleratoriin

Airtel ilmoitti bengalurulaisen teknologiastartup Vahanin liittymisestä Startup Accelerator -ohjelmaan. Airtel ostaa osuuden Vahanista ja tekee yhteistyötä heidän kanssaan merkittävän mittakaavan rakentamisessa saavuttaakseen visionsa työpaikkojen luomisesta seuraavalle miljardille internetin käyttäjälle.

Vuonna 2016 perustettu ja Y Combinatorin ja Khosla Venturesin tukema Vahan hyödyntää kehittynyttä tekoälyä löytääkseen työnhakijat ja työnantajat viestintäsovelluksissa, kuten Whatsappissa. Se keskittyy etsimään työpaikkoja miljoonille nuorille intialaisille toimitus-, auto-, vähittäis-, BFSI-, BPO- ja Hospitality-sektoreilla, ja asiakkaina ovat yritykset, kuten Zomato, Swiggy ja Dunzo.

Adarsh ​​Nair, tuotejohtaja, Bharti Airtel sanoi:

Madhav Krishna, perustaja ja toimitusjohtaja, Vahan, sanoi: “

Tietoja Bharti Airtelista

Bharti Airtel Limited on johtava maailmanlaajuinen televiestintäyritys, joka toimii 18 maassa Aasiassa ja Afrikassa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee New Delhissä, Intiassa, ja se on tilaajamäärällä mitattuna kolmen parhaan mobiilipalveluntarjoajan joukossa maailmanlaajuisesti. Intiassa yrityksen tuotetarjontaan kuuluvat langattomat 2G-, 3G- ja 4G-palvelut, mobiilikauppa, kiinteän verkon palvelut, nopeat kotilaajakaistat, satelliittikanavat, yrityspalvelut, mukaan lukien kansalliset ja kansainväliset pitkän matkan palvelut operaattoreille. Muilla maantieteellisillä alueilla se tarjoaa langattomia 2G-, 3G-, 4G-palveluita ja mobiilikauppaa. Bharti Airtelilla oli kesäkuun 2019 lopussa yli 403 miljoonaa asiakasta.

🔥 Empfohlen:  Klipsch käynnistää karaoken ensimmäisillä langattomilla juhlakaiuttimillaan

Table of Contents