Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ajattele urasi uudelleen: 12 helppoa stressitöntä työtä, joista saat yllättävän hyvin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ajattele urasi uudelleen: 12 helppoa stressitöntä työtä, joista saat yllättävän hyvin

Perinteinen viisaus sanoo, että mitä enemmän rahaa ansaitset, sitä monimutkaisempi työ on ja sitä kovempaa sinun on työskenneltävä. Vaikka tämä voi olla totta monissa töissä, usko tai älä, jotkin ammatit ovat suhteellisen helppoja ja maksavat erinomaisia ​​palkkoja. Harkitse joitain tässä luettelossa olevia ammatteja, jos olet tulossa työmarkkinoille tai etsit uranvaihtoa helppoon, vähästressiseen työhön, josta maksetaan hyvin.

1. Graafinen suunnittelija

Kun mediaani vuosipalkka on 50 710 dollaria, graafinen suunnittelu voi olla kannattava ura, jos olet taiteellisesti taipuvainen. Graafiset suunnittelijat välittävät tietoa katsojille visuaalisten käsitteiden, kuten värin, kuvan, muodon, tilan, tekstuurin ja typografian, avulla. Painetut mainokset, mainostaulut, kuvakkeet, logot, markkinointimateriaalit, julisteet ja verkkosivustot ovat vain muutamia asioita, joita graafiset suunnittelijat luovat.

2. Tekninen kirjoittaja

Yksi tämän luettelon vähemmän tunnetuista ammateista, tekniset kirjoittajat ottavat monimutkaisen teknisen dokumentaation ja luovat uusia asiakirjoja, jotka lukijoiden on helpompi ymmärtää. Esimerkkejä teknisistä kirjoitustöistä ovat ohjeet, ohjekirjat, lehtiartikkelit, prosessioppaat ja käyttöoppaat. Tekninen kirjoittaminen on nopeasti kasvava ala, jonka keskipalkka on 78 060 dollaria vuodessa.

3. Markkinatutkimusanalyytikko

Jos pidät tutkintaprosesseista, tämä voi olla työsi. Markkinatutkimusanalyytikot käyttävät haastatteluja, kyselyitä, kyselyitä, kirjallisuuskatsauksia, tutkimuksia ja kohderyhmiä kerätäkseen kuluttajademografisia tietoja. Nämä tiedot analysoidaan heidän ostotottumustensa, -vaatimusten ja -tottumusten määrittämiseksi. Markkinatutkimusanalyytikon mediaanivuosipalkka on 63 920 dollaria.

4. Kiinteistön arvioija

Kiinteistöalasta kiinnostuneiden, mutta jotka eivät halua myydä kiinteistöjä elantonsa vuoksi, kannattaa harkita työskentelyä kiinteistö- tai kiinteistöarvioijana, joka maksaa noin 61 000 dollaria vuodessa. Kiinteistöjen arvioijat laskevat yleensä liike- ja asuinkiinteistöjen arvon ennen niiden myyntiä. Arvioidut kohteet sisältävät tyhjiä tontteja, asuntoja ja liikerakennuksia.

🔥 Empfohlen:  20 helppoa tapaa ansaita rahaa nukkuessasi

5. Hierontaterapeutti

Kun keskimääräinen vuosipalkka ylittää 46 000 dollaria, hierontaterapeutti voi olla kunnollinen palkka, jos haluat aloittaa uran tuottoisella terveys- ja hyvinvointialalla. Alan ammattilaiset tarjoavat hierontoja, jotka edistävät hyvinvointia ja hoitavat lihas- ja nivelvammoja. Hierontaterapiatodistusten suorittaminen kestää yleensä kuudesta kuukaudesta vuoteen, ja harjoittelu edellyttää osavaltion tai kansallisia lupakokeita.

6. Vaatimustensuojaaja

Vakuutusyhtiöt palkkaavat korvausasentajia tarkastelemaan ja arvioimaan vamma- ja omaisuusvahinkovaatimuksia laskeakseen, kuinka paljon vakuutusyhtiön tulee maksaa. Korvauskäsittelijät suorittavat erilaisia ​​tehtäviä auto-, asuin- ja kaupallisiin vaateisiin, mukaan lukien haastattelut, kiinteistötarkastukset ja tutkimus. Vakuutuskorvauskäsittelijät voivat ansaita lähes 65 000 dollaria vuodessa.

7. Lainavastaava

Toinen helppo, hyvin palkattu ammatti on lainanhoitaja, jonka vuosipalkka on 63 380 dollaria. Kun lainahakemus on vastaanotettu, lainavirkailijat keräävät tarvittavat taloudelliset tiedot, tarkistavat niiden oikeellisuuden ja arvioivat hakijan kelpoisuuden ja kyvyn maksaa pyydetyn summan takaisin. Jos etsit työssäsi puhtaasta, istuvassa ympäristössä työskentelyä, lainavastaava voi olla sinua varten.

8. Lääketieteellinen teknikko

Olennainen työ terveydenhuollon alalla, johon ei liity suoraa potilaan hoitoa, on sairauskertomusteknikko. Lähes 47 000 dollaria vuodessa ansaitsevat ammattilaiset päivittävät, ylläpitävät ja järjestävät luottamuksellisia potilaiden terveystietoja ja varmistavat, että ne noudattavat organisaation ja säädösten vaatimuksia.

9. Voimalaitoksen käyttäjä

Vähän tunnettu mutta hyvin palkattu ura on voimalaitoksen operaattorin ura, jonka keskipalkka on 94 790 dollaria vuodessa. Voimalaitosoperaattorit työskentelevät sähköä tuottavien koneiden kanssa. Heidän tehtäviinsä kuuluu laitteiden käyttö ja huolto. Tämä työ sopii ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään kriittisen infrastruktuurin parissa.

10. Fitness Trainer

Terveyden ja hyvinvoinnin kannattajat voivat odottaa ansaitsevansa lähes 41 000 dollaria vuodessa työskentelemällä kuntovalmentajana. Tämä on yksi monipuolisimmista ammateista, sillä kuntovalmentajat voivat työskennellä erilaisissa ympäristöissä ja valmentaa kaikenikäisiä ja -kuntoisia ihmisryhmiä tai yksilöitä.

🔥 Empfohlen:  Tämä vaarallinen uusi hakkerityökalu tekee tietojenkalastelusta huolestuttavan helppoa

11. Kiinteistönvälittäjä

Olipa kyseessä ostajien tai myyjien markkinat, kiinteistönvälittäjät ovat aina kysyttyjä auttamaan liike- ja asuinkiinteistöjen sekä rakentamattomien tonttien ostossa ja myynnissä. Tämä tehtävä edellyttää kiinteistöalan koulutuskursseja ja lisenssitutkintoa. Kiinteistönvälittäjien vuotuinen mediaanitulo on 48 770 dollaria. Huipputuottajaagentit voivat saada erittäin hyvän palkan ja aloittavat pienellä tai ei ollenkaan kokemusta.

12. Lentoemäntä

Työnhakijoille, jotka etsivät uraa, joka tarjoaa joustavan aikataulun, ilmaisen matkustamisen ympäri maailmaa ja mahdollisuuden tavata uusia ihmisiä, lentoemännäksi ryhtymistä kannattaa harkita. Lentoemännät ovat ratkaisevan tärkeitä sen varmistamisessa, että lennot ovat turvallisia ja mukavia matkustajille ja turvallisia lentomiehistölle. Lentoyhtiöuran tiedetään maksavan hyvin, eivätkä lentoemäntien palkat ole poikkeus, ja ne ovat lähes 62 000 dollaria vuodessa.

LISÄÄ VARKASNIKKELI – 47 YLLÄTTÄVÄÄ TAPAA TIEDOTTAA 1 000 DOLLARIA KUUKAUSIASSA

Voisitko käyttää ylimääräistä 1 000 dollaria kuukaudessa? Tässä on 47 realistista ideaa, joita et ehkä ole ennen harkinnut budjettisi tasapainottamiseksi.

47 Yllättävää tapaa ansaita 1 000 DOLLARIA KUUKAUDESSA

BOOMERS JAKOI 10 ASIA, MILLENNIALIT JA GEN Z EI KOSKAAN YMMÄRTÄ

Yhteiskunta on muuttunut dramaattisesti viimeisten vuosikymmenten aikana. Nuorin sukupolvi ei edes muista aikaa ennen älypuhelimia.

Viime aikoina vanhemmat sukupolvet jakoivat ajatuksiaan asioista, joita nykynuoret eivät koskaan ymmärtäisi, ja heidän kommentit olivat vähintäänkin silmiä avaavia.

BOOMERS JAKOI 10 ASIA, MILLENNIALIT JA GEN Z EI KOSKAAN YMMÄRTÄ

14 KORKEAKPALKATTA TYÖTÄ, JOITA KUKAAN EI OIKEASTI HALU TEHDÄ

Ihmiset välttävät tiettyjä korkeapalkkaisia ​​ammatteja, kuten ruttoa, vaikka ne tarjoavat erinomaisia ​​palkkoja ja etuja. Miksi niin? Tässä on joitain töitä, jotka eivät ole niin suosittuja kuin luulisi.

14 KORKEAKPALKATTA TYÖTÄ, JOITA KUKAAN EI OIKEASTI HALU TEHDÄ

Vaikka yhteiskunta on edistynyt joillakin alueilla, monet asiat olivat menneisyydessä vain paremmin. Tässä on 10 asiaa, joita emme toivoisi kadonneen “edistyksen” nimissä.

🔥 Empfohlen:  20 parasta laillista käteispeliä, joista maksetaan oikeaa rahaa

Yhteiskuntamme rappeutuminen: 10 ikuisesti kadonnutta asiaa, jotka olivat kerran mahtavia

17 ELÄKEVIRHETÄ VÄLTETTÄVISSÄ MILLIN KÄYTTÖÖN

Halusimme tietää joitakin suurimmista eläkkeelle siirtymisvirheistä, joita ihmiset tekevät talousasiantuntijoiden mukaan. Kiehtovinta on, että suurimmalla osalla niistä ei ole mitään tekemistä talouden kanssa.

17 ELÄKEVIRHETÄ VÄLTETTÄVISSÄ MILLIN KÄYTTÖÖN

Tämä ketju inspiroi tätä postausta.

Table of Contents