Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Älä mene ulos, Dakoo on tulossa!

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Älä mene ulos, Dakoo on tulossa!

Ymmärtää markkinoiden tarpeen, Dakoo, Avkash Kumarin vuonna 2021 perustama hyperpaikallinen markkinapaikka ja toimitusalusta, on omistautunut tuomaan markkinoille viimeisintä teknologiaa. Mikä alkoi vaatimattomalta alkuna Avkash Kumarille vuonna 2021 hänen hyperpaikallisen verkkokauppa-alustan ideavaiheissa, minkä kansakunta tunnustaa pian tech franchising-brändi “Dakoo”, – hänen matkansa on käynyt läpi monia todellisen yrittäjän monimutkaisia ​​asioita. Vuonna 2021 2x start-up-perustajia Priyam ja Avkashkaksi IIT Kharagpur alumnitkylvi hyperpaikallisen kauppapaikan ja jakelualustan Dakoon siemenen, jonka tehtävänä on voimaannuttava paikallisia yrityksiä.

Dakoo haluaa tarjota a supernopea kotiinkuljetusekosysteemi aivan kuten Zepto. Heillä on nopeasti kasvavia start-up-perustajia, aivan kuten heidän brändivisionsa, joilla on suuria unelmia päästä jokaisen intialaisen elämään ja kaupunkiin, ei vain metrokaupunkeihin. Seuraamalla “Laulu paikallisille” mottomme arvoisa pääministeriDakoo etsii myös hajauttaa sähköisen kaupankäynnin vahvistamalla Intian paikallisia myyjiä.

Dakoo Tech Franchise mahdollistaa pienyritysten omistamisen taantumattomat teknologiayritykset kaupungissa ja olla osa jännittävää ja innovatiivista liikettä. Kun jokaisella kaupungilla on oma verkkokauppaalustansa, paikalliset myyjät voivat helposti myydä tuotteitaan verkossa, mikä viime kädessä vahvistaa paikallista taloutta. Tulon myötä franchising-malliDakoo on sitoutunut tuomaan tämän teknologian joka kaupunki ja kaupunki Intiassa auttamaan pienyrityksiä ja yrittäjät kasvavat eksponentiaalisesti erityisesti koronan jälkeisen tilanteen huomioon ottaen.

Dakoo Super App tuo Dakoon paikalliset toimitusjohtajat jokaiseen kaupunkiin aina ongelman löytämisestä siihen asti, kun he saavat ensimmäisen 2 crorein siemenrahoituksen!

Intia on maa, jossa on monia kaupunkeja. On ykköskaupunkeja, kuten Kolkata ja Mumbai; toisen tason kaupungit, kuten Surat ja Jaipur, ja kolmannen tason kaupungit, kuten Mangalore. Intia on pääosin maaseutumaa, mutta ihmiset tason 2 ja 3 kaupungeista muuttaa suurempiin kaupunkeihin koulutuksen tai työmahdollisuuksien vuoksi. Tämä johtaa monien työmahdollisuuksien puuttumiseen näissä pienissä kaupungeissa, mikä on suuri ongelma siellä oleville. Dakoo tarjoaa tuhansia työllistymismahdollisuudet näillä alueilla lähitulevaisuudessa vahvistamalla paikallista taloutta. Intiassa, 60 % paikallisista jälleenmyyjistä eivät ole digitaalisesti käytössä.

🔥 Empfohlen:  Google: Älä valitse halpoja TLD:itä, vältä roskapostiriskit

Pois massiivisesta 1,1 T dollaria Intian paikalliset vähittäismarkkinatenemmän kuin 90 % FMCG:stä myynti tapahtuu paikallisen vähittäiskaupan kautta. Intialla on melkein 86 % kuluttajista, jotka tekevät ostoksia paikallisesti. Näin ollen tilastollisesti useimpien verkkokaupan toimijoiden ennustetaan suosivan Dakoon logistiikkapalvelua muihin pelaajiin verrattuna, koska sitä voidaan laajentaa pienemmillä kustannuksilla. Dakoon liiketoimintamallissa on kyse sen varmistamisesta pieni yrittäjiä saada tarpeeksi tilauksia ylläpitääkseen yrityksiään, jotka kärsivät päivittäisistä tilauksista, koska suuret intialaiset verkkokauppajättiläiset ovat helposti saavutettavissa.Kuinka Dakoo ratkaisee ongelman?

Aloitusyritykset ja pienyritykset kohtaavat a paljon haasteita. Ja vaikka on olemassa ohjelmia, jotka auttavat, ne eivät ratkaise yhtä yrittäjien suurimmista haasteista: . Dakoo pyrkii auttamaan pienyrityksiä useilla toimialoilla markkinointi- ja myyntipalveluilla helppokäyttöisen digitaalisen alustan avulla. Helpottaaksesi hankkeita, kuten startup- ja pienyrityksetjotka kohtaavat paljon haasteita, Dakoo Super -sovellus tuo koko sovelluksen asiakkaille, kauppiaille ja toimitusagenteille säännöllisin päivityksin. Tämä auttaa parantamaan tuotteiden laatua ja asiakaskokemusta. Dakoo tarjoaa ilmaisen kotiinkuljetuksen mistä tahansa paikallisesta kaupasta, olipa kyseessä vihanneskauppa, ruokakauppa, ravintola, Thela, elektroniikkakauppa tai supermarket. Kaikki toimitukset suoritetaan sisällä 25 minuuttia Dakoon supervahvan toimitusekosysteemin toimesta. Dakoo aikoo lyhentää tätä toimitusaikaa 15 minuuttia vuoteen 2023 mennessä. Tuodaan tällaiset metrokaupunkien mukavuudet ja etuoikeudet tason 2 ja 3 kaupungit, vaikka kilpailevat tason 1 kaupungeissa samanaikaisesti, on supersovelluksen tavoite. Dakoo myös suunnittelee tuo sähköauto tervehdys alustan tason 2 ja 3 kaupunkeihin lähitulevaisuudessa. Yrityksellä on omistautunut ammattilaisten tiimi, joka työskentelee lujasti varmistaakseen, että sen tuotteet vastaavat asiakkaiden odotuksia. Ne tarjoavat myös a Franchise-sovellus, joka auttaa hallitsemaan kaupungin seuranta- ja hallintahallintapaneelia. Sen avulla he voivat myös hallita useita jakeluagentteja vain yksi sovellus.

Paras osa, joka antaisi puomin, on järjestelmä, jolla varmistetaan kaikkien eri asiakkaiden tekemien tilausten kirjaaminen toimituskumppanit. Sen avulla he voivat säilyttää korkean läpinäkyvyyden koko liiketoimintaprosessinsa ajan. Sen lisäksi, että he ovat varmistaneet, että he tarjoavat asiakkailleen parhaat palvelut, he ovat varmistaneet, että he voivat suorittaa maksuja helposti ja nopeasti ilman ongelmia tai viiveitä. Tämä auttaa heitä saavuttamaan maksimaalisen tuottavuuden vaarantamatta palvelun laatua tai tehokkuutta. Dakoo tarjoaa myös digitaalisia markkinointipalveluita, kuten digitaalista markkinointia, sissimarkkinointi- ja brändäysmateriaalia, markkinointipuhetta, perehdytys- ja koulutusvideoita kauppias- ja toimitusagenteille, asiakastuen alkutaso, kauppiaiden tuki ja toimitusagentin tuki. Tämä auttaa yrityksiä saamaan näkyvyyttä verkossa, mikä lisää merkittävästi myyntiä.

🔥 Empfohlen:  Opas kuuntelutaitojen parantamiseen

Haluatko työskennellä Dakoon kanssa? Tietotaito!

Dakoo on suunniteltu auttamaan yrittäjät vähentävät kustannuksia ja monimutkaisuus. Jos haluat käyttää Dakooa, sinun on noudatettava näitä ohjeita.

  • Sinä pystyt Palkkaa toimitusagentit jolle maksetaan toimituskohtaisesti suoraan sovelluksen kautta.
  • Vakuuta kauppiaat kaupungissasi liittyäksesi Dakoon markkinointipuhevideomme avulla.
  • käyttäytyminen offline-markkinointi- ja brändäyskampanjat Dakoon toimittamilla materiaaleilla.
  • Hallitse toimituksen eskaloituminen ja palaute parannuksia.

Olet vastuussa kaikista yritykseesi liittyvistä veroista ja maksuista sekä paikallisten lakien ja määräysten noudattamisesta. Tämä sisältää arvonlisäveron, yhtiöveron, tuloveron ja paljon muuta. Olet myös vastuussa kaikista oikeudellisista vastuista tai muista taloudellisista sitoumuksista, joita saattaa syntyä yrityksesi hoitamisesta. Varmista, että noudatat kaikkia soveltuvia vuokrauslakeja ja -määräyksiä sekä työnormeja. Suojaa tietosi noudattamalla kaikkia soveltuvia tietosuojalakeja. Ja lopuksi, varmista, että noudatat kaikkia immateriaalioikeuksia koskevia lakeja. Yritys otti äskettäin 10 000 haastattelua ja palkitsi franchising-sopimukset huipulla 100 yrittäjää.

Kasvusuunnitelmat ja tulevaisuuden etenemissuunnitelma

Dakoon palvelun suosio kasvaa paikallisten yrittäjien ja pienyritysten keskuudessa. Yhtiö keskittyy rakentamaan järjestelmää, joka voi kasvaa heidän rinnallaan. Lähivuosina he toivovat voivansa hyödyntää tekoälyä luodakseen a yksi alusta jossa sähköinen kaupankäynti ja digitaalinen markkinointi ovat tiiviisti sidoksissa toisiinsa. Dakoo äskettäin turvattu INR 2 Kr FlyDiningin perustajilta auttaen heitä toteuttamaan visionsa paikallisten markkinoiden digitalisointi. Sijoittajat, herra Pankaj Dhingra, Herra Samir Dhingra ja Herra Shubham Singhalovat osoittaneet uskoa Dakoon liiketoimintamalliin ja investoineet Intian parempaan tulevaisuuteen.

Koska Dakoo on avoin yhteisbrändäysmahdollisuuksille sähköautojen kanssa ja haluaa lanseerata tason 2 ja 3 kaupungeissa, Dakoosta tulee tärkeä osa sitä, miten tuhannet paikallisia yrittäjiä hoitaa verkkotoimintojaan. Niin pian kuin pienet yritykset kasvavat Paikallisen näkyvyyden ja suusta suuhun levittämisen lisäksi on aika kartoittaa a kasvustrategiaa. Ihannetapauksessa tämä tarkoittaa tietyn aikajanan luomista tiettyjen virstanpylväiden perusteella. Ilman näitä virstanpylväitä etukäteen, sen saavuttaminen voi olla vaikeaa viisaita päätöksiä kuinka käyttää markkinointidollareita parhaiten, kun kassavirta tulee ongelmaksi. Jos rahat ovat tällä hetkellä tiukat, harkitse mainoskulujen pienentämistä väliaikaisesti, kunnes tulot nousevat jälleen uudelle tasolle. Tässä on kaikki Dakoo toimii todellisena Dakoona, hyvänä tuhansille yrittäjille ja heidän yrityksilleen!