Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Alaska Airlinesin kumppaniohjelman yleiskatsaus

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Alaska Airlinesin kumppaniohjelman yleiskatsaus

Tietoja Alaska Airlinesista

Alaska Airlines on palkittu lentoyhtiö, jolla on yli 90 vuoden historia ja Pohjois-Amerikan kuudenneksi suurin lentoyhtiö laivaston koon, kuljetettujen matkustajien lukumäärän ja kohteiden mukaan. Alaska Airlines liikennöi yli 115 kohteeseen Yhdysvalloissa, Belizessä, Kanadassa, Costa Ricassa ja Meksikossa ja kuljettaa yli 44 miljoonaa matkustajaa vuosittain. Se on myös ollut paremmuusjärjestykseen Perinteisistä lentoyhtiöistä asiakastyytyväisimpänä jo 12 vuotta peräkkäin.

Alaska Airlines on myös ensimmäinen pohjoisamerikkalainen lentoyhtiö, joka mahdollistaa lippujen myynnin Internetissä, ja maailman ensimmäinen lentoyhtiö, joka mahdollistaa online-selvityksen.

Asiakkaat voivat hyödyntää palkittua kanta-asiakasohjelmaa, Mileage Plania, jonka avulla he voivat ansaita maileja ja käyttää niitä istumapaikkojen parantamiseen, hotellimajoituksen varaamiseen ja matkustamiseen.

Näin Alaska Airlinesin kumppaniohjelma toimii

Voit liittyä Alaska Airlinesin affiliate-ohjelmaan kautta Sovrn // Kaupankäyntialusta, joka tunnettiin aiemmin nimellä VigLink. Alaska Airlines käyttää CPC-mallia (napsautuskohtainen hinta), jonka etuna on, että palkkiota ei vaadita varausta. Se hyväksyy alaskaair.com-verkkotunnuksessa tehdyt napsautukset. Sovrnin mukaan Alaska Airlinesin keskimääräinen tytäryhtiöpalkkio on 0,03 dollaria napsautuksesta. Tarjottu napsautussuhde on Sovrn-verkoston keskiarvo. CPC-hinnat voivat vaihdella kauppiaan budjetin saatavuuden ja liikenteen laadun mukaan.

Kumppanuusohjelman ehdot

Välityspalkkio (napsautuskohtainen hinta) 0,03 dollaria
Evästeen käyttöikä

Alaska Airlinesin kumppaniohjelmaan liittymisen edut

  • Ansaitse lennoista Pohjois- ja Keski-Amerikassa yhden alueen suurimmista lentoyhtiöistä
  • Ansaitse jokaisesta napsautuksesta, varausta ei vaadita

Katsaus Alaska Airlinesin kumppaniohjelmaan

Alaska Airlinesin affiliate-ohjelma voi olla hyvä tulonlähde. Yksi CPC- (napsautuskohtainen hinta) -mallin suurimmista eduista on, että palkkion saamiseksi ei vaadita varausta. Matkoja suunniteltaessa ihmiset haluavat surffata Internetissä ja katsoa erilaisia ​​lentolippuvaihtoehtoja. Voit siis saada paljon napsautuksia luomalla kiinnostavaa sisältöä matkailusta ja integroimalla siihen kumppanilinkkejä ja bannereita.

🔥 Empfohlen:  Sijoitusrahastoteollisuus Intiassa – markkinoiden koko, tärkeimmät toimijat, nykyinen kunto

Alaska Airlinesin kumppaniohjelma ei tarjoa edistyneitä kumppanityökaluja, kuten widgetejä, APIjne. Jos olet kiinnostunut kumppaniohjelmista, joissa on erilaisia ​​työkaluja, lue artikkelimme aiheesta parhaat lentoyhtiöiden kumppaniohjelmat.

Liity useisiin parhaisiin lentoyhtiöiden ohjelmiin, kuten Expedia, Omio, Kiwi.com, Travelpayouts-kumppanuusalustan kautta. Saat selkeän tilaston hallintapaneelin, oikea-aikaiset maksut ja pääsyn yli 100 matkakumppaniohjelmaan.

Kokeile WayAway Flight Affiliate -ohjelmaa

Todella kaukana on Travelpayoutsin asiantuntijoiden luoma lentojen kerääjä, joka tarjoaa käyttäjille lentoliput kaikilta suurilta lentoyhtiöiltä Yhdysvalloissa ja ympäri maailmaa parhailla hinnoilla. Siinä on innovatiivinen hakutekniikka ja asiakaslähtöisyys. Laajan lentolippuvalikoiman lisäksi käyttäjät voivat varata hotelleja ja muita matkatarjouksia ja ansaita jopa 10 % käteispalautuksen varauksistaan ​​WayAway Plus premium -jäsenyyspaketilla.

WayAway-kumppaniohjelma

WayAwayn avulla tytäryhtiöt voivat ansaita jopa 50 % tulo-osuuden ja 10 dollaria jokaisesta WayAway Plus premium -jäsenyyden myynnistä. Ohjelma sisältää useita kauniita ja optimoituja työkaluja, jotka auttavat kumppaneita saamaan tuloksia, kuten hakulomakkeen, kalenteri-widgetin, suosittujen reittien widgetin ja paljon muuta. Kaikki widgetit ovat saatavilla englanniksi ja espanjaksi kansainvälisen yleisön tarpeisiin.

Voit liittyä WayAway-kumppaniohjelmaan yhdellä napsautuksella. Ei vaadi ennakkohyväksyntää!

50 % tulojen osuus

30 päivää evästeen käyttöikä

10 dollaria per WayAway Plus -myynti

WayAway-kumppaniohjelma

Liity nyt