Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Alexa voi nyt kertoa sinulle, kun paketti on toimitettu

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Alexa voi nyt kertoa sinulle, kun paketti on toimitettu

Amazon on aina halunnut, että Alexasta tulee kaiken lopullinen avustaja. Uuden päivityksen ansiosta se on askeleen lähempänä. Alexa voi nyt kertoa sinulle, näkeekö se henkilön tai paketin jonkin turvakamerasi kautta. Lisäksi, jos sinulla on Echo Show tai Fire TV, Alexa voi automaattisesti hakea suoran videosyötteen aiheesta.

Amazon antoi äskettäin kolmansien osapuolien yritysten hyödyntää tätä uutta ominaisuutta paljastamalla uuden API:n. Tämän seurauksena yritykset, kuten Google, Ring ja Abode, ovat jo lisänneet henkilötunnistuksen videoturva-ovikelloinsa. Amazonin mukaan kaikki Ringin video-ovikellot ja -kamerat pitäisi päivittää nyt, kun taas Googlen Nest Cam Indoor, Nest Cam Outdoor, Nest Cam Floodlight ja Nest Doorbell saavat päivityksen pian. Lisäksi Aboden IOTA ja Outdoor Camera saavat päivityksen.

Pakettien tunnistamista pidetään erillisenä ominaisuutena. Ring Video Doorbell Pro 2 ja Ring Doorbell (2020) saavat tämän ominaisuuden pian, samoin kuin Aboden kaksi kameraa. Valitettavasti mikään Googlen kameroista ei saa päivitystä, vaikka niillä on oma paketintunnistusominaisuus. Googlella on kuitenkin pääsy sovellusliittymään, ja se voi lisätä ominaisuuden kameroihinsa myöhemmin.

Tämän päivityksen ja näihin laitteisiin lisättyjen uusien ominaisuuksien avulla voit määrittää automaation uusilla triggereillä. Esimerkiksi jos tietty kamera näkee henkilön tai paketin, voit esimerkiksi pyytää Alexaa sytyttämään valot tai avaamaan oven.

Jotta voit ottaa nämä ominaisuudet käyttöön yhteensopivissa kameroissa, sinun on käytettävä Alexa-sovellusta. Salli ensin henkilön tai paketin tunnistus itse kamerassa. Jokaisella valmistajalla on oma tapansa tehdä se. Siirry sitten Alexa-sovelluksessa ovikellon tai kameran asetuksiin, joissa voit ottaa käyttöön jommankumman tai molemmat asetukset. Tämän jälkeen voit säätää kunkin ominaisuuden asetuksia uudessa kategoriassa nimeltä “Kameratapahtumat”.

🔥 Empfohlen:  Osta TikTok-tilejä: 14 parasta sivustoa (PVA, joukko, vanhentunut)

Valitettavasti, jos valmistaja veloittaa näistä ominaisuuksista, sinun on maksettava Alexa-painotteisen version käyttämisestä. Esimerkiksi Ring-käyttäjien on tilattava Ring Protect -sopimus 3 dollarilla kuukaudessa, kun taas Aboden käyttäjien on oltava Abode-sopimuksessa 7 dollarilla kuukaudessa. Onneksi Google ei veloita näistä ominaisuuksista, joten Alexa-integraatio on ilmaista.

Voi kestää muutaman päivän, ennen kuin nämä ominaisuudet tulevat näkyviin, mutta pidä silmällä Alexa-sovellusta nähdäksesi, milloin laitteesi ovat valmiita.