Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

All About Contactless SimplyCLICK SBI Card

Seuraava artikkeli auttaa sinua: All About Contactless SimplyCLICK SBI Card

Nykyään ihmiset suosivat kortteja ja käteisvapaata maksutapahtumia setelien kantamisen sijaan. Koska vaihtoehtoja on niin paljon, on kuitenkin melko vaikeaa valita tarpeisiisi sopivaa luottokorttia. SBI SimplyCLICK -luottokortti on suunniteltu henkilöille, jotka tekevät ostoksia verkossa usein. Se on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat tuottoisia palkkioita alhaisella vuosimaksulla. Tässä artikkelissa olemme tarjonneet kattavan katsauksen kontaktittomasta SimplyCLICK SBI -kortista ja sen ominaisuuksista, jotta voit tehdä tietoisen päätöksen.

Mitä lähimaksu tarkoittaa?

Lähimaksu, joka tunnetaan myös nimellä kosketusvapaa maksu, liittyy maksutapaan, joka ei vaadi fyysistä yhteyttä maksukortin ja kassajärjestelmän välillä. Tämä maksutapa käyttää luotto-, pankki- tai lahjakortteja, jotka on varustettu tarvittavalla tekniikalla. Työllistämällä radiotaajuustunnistus (RFID) ja lähikenttäviestintä (NFC)kontaktittomat kortit mahdollistavat saumattoman tapahtumien käsittelyn aina kun se on mahdollista.

Lähimaksaminen toimii vaihtoehtona perinteisille menetelmille, kuten kortin pyyhkäisylle tai terminaaliin asettamiselle. Se tarjoaa nopean, kätevän ja kohtuullisen turvallisen maksutavan sekä kortinhaltijoille että kauppiaille.

All About Contactless SimplyCLICK SBI Card

Kuva: sbicard.com

State Bank of India (SBI) on Intian suurin kansallistettu pankki. Helpottaakseen asiakkaidensa elämää se tarjoaa erilaisia ​​luottokortteja. Yksi sen myydyimmistä tuotteista on SBI SimplyCLICK -luottokortti. Se on loistava valinta niille, jotka etsivät kunnollisia palkkioita erilaisista kuluista pitäen vuosimaksut minimissä.

Tämä kortti tarjoaa 5X pistettä minkä tahansa jälleenmyyjän verkko-ostoksista, mikä on todella hyödyllistä. Jos etsit palkitsevaa luottokorttia alhaisella vuosimaksulla, tämä on loistava vaihtoehto. Tällä kortilla käyttäjillä on mahdollisuus ansaita SimplyCLICK SBI -kortin palkintopisteitä kaikista ostoksistaan, lisäetuilla verkkokulutuksesta ja vielä parempia palkintoja tehdessään ostoksia SBI Cardin eksklusiivisten kumppaneiden kanssa. SimplyCLICKissä on houkutteleva muotoilu pullonvihreällä värillä ja geometrisilla elementeillä.

SimplyCLICK SBI-kortin kelpoisuus

Kaikki toimihenkilöt voivat hakea SBI SimplyCLICK -luottokorttia, vaikka SBI Card ei ole julkistanut kelpoisuusvaatimuksia.

Palkkahakija

 • Ikä – 21-55 vuotta
 • Kuukausitulot > 20 000 rupiaa

Itsenäinen ammatinharjoittaja

 • Ikä – 21-40 vuotta
 • Kuukausitulot > 30 000 rupiaa

Lue myös: Kuinka estää SBI-luottokortti? Vaiheittainen opas

Kuinka hakea kontaktitonta SimplyCLICK SBI -korttia?

Selvittääksesi, täytätkö kortin hakemisen vaatimukset SBI:n verkkosivustonoudata alla olevia ohjeita.

Vaihe 1. Varmista, että ikäsi on määritelty alue 21-70 vuotta.

Vaihe 2. Varmista, että olet jompikumpi töissä säännöllisellä palkalla tai itsetyöllistetty.

Vaihe 3. Päästyessään SBI:n verkkosivustolle a luettelo käytettävissä olevista luottokorteista tulee näkyviin.

Kuva: sbicard.com

Vaihe 4. Jos olet oikeutettu SimplyCLICK SBI -korttiinse sisällytetään luetteloon.

Vaihe 5. Etsi kortti ja Klikkaa Käytä nyt -painike sen alla.

Kuva: sbicard.com

Vaihe 6. Jatka kohdassa hakuprosessi hakea korttia viimeistään tiedottamalla kuten kysyttiin.

Kuva: sbicard.com

Huomaa, että nämä tiedot voivat muuttua, ja on aina suositeltavaa käydä SBI:n verkkosivustolla saadaksesi tarkimmat ja ajantasaisimmat tiedot luottokorttien kelpoisuudesta ja hakumenettelyistä.

Kortin hakemiseen vaadittavat asiakirjat

 • Henkilöllisyystodistuskuten PAN-kortti, äänestäjäkortti, Aadhaar-kortti ja ajokortti (jokin näistä asiakirjoista vaaditaan)
 • Osoitetodistus sisältää passin, ajokortin, sähkölaskun ja kaasulaskun (jokin näistä asiakirjoista vaaditaan)
 • Todiste tuloista sisältää ITR-lomakkeet, tiliotteet ja palkkatositteet (viimeiset 2 kuukautta)
 • tiliote
 • Värillinen passin kokoinen Valokuvat

SimplyCLICK SBI -kortin ominaisuudet

1. Kontaktiton tapahtuma

🔥 Empfohlen:  6 ideaa säästää rahaa purkissa

Koe päivittäisten ostosten mukavuus SimplyCLICK SBI -kortilla. Tekijä: yksinkertaisesti heiluttaa korttiasi turvalliselle lukijallevoit suorittaa tapahtumat nopeasti ja helposti ilman korttisi luovuttamista tai käteisen etsimistä.

2. Lisääntynyt turvallisuus

Tämä kontaktiton ominaisuus säästää aikaa, mutta myös parantaa turvallisuutta. Kun kortti on aina kädessäsi lähimaksujen aikana, kortin katoamisen ja huijauksen riski vähenee merkittävästi. Vaikka heiluttaisit korttia vahingossa useita kertoja, ainutlaatuinen suojausavainominaisuus Visa payWave varmistaa, että vain yksi tapahtuma käsitellään, mikä varmistaa turvallisemman käyttökokemuksen.

3. Maailmanlaajuinen hyväksyntä

SimplyCLICK SBI Cardin edut ulottuvat maailmanlaajuisesti, sillä se hyväksytään yli 24 miljoonaa myyntipistettä maailmanlaajuisestimukaan lukien 325 000 myyntipistettä Intiassa. Ostitpa sitten paikallisesti tai ulkomailla, voit käyttää korttiasi maksujen suorittamiseen missä tahansa Visa- tai MasterCard-korttia hyväksyvässä toimipisteessä.

4. Lisäkortit

Tehosta perhettäsi tarjoamalla heille lisäkortteja SimplyCLICK SBI -korttiisi. Yli 18-vuotiaat vanhemmat, puolisot, lapset tai sisarukset voivat nauttia oman korttinsa mukavuudesta ja eduista.

5. Helppo käteisen nosto

Saat käteistä kätevästi osoitteesta yli miljoona Visa- tai MasterCard-pankkiautomaattia maailmanlaajuisesti käyttämällä SimplyCLICK SBI -korttiasi. Olitpa matkoilla tai tarvitsetko välittömiä varoja, voit nostaa käteistä helposti.

6. Sähkölaskujen maksu

Tee sähkölaskujen maksamisesta vaivatonta SimplyCLICK SBI -korttisi Easy Bill Pay -ominaisuuden avulla. Maksa omasi sähkö-, puhelin-, matkapuhelin- ja muut laskut nopeasti ja turvallisesti käyttämällä tätä kätevää palvelua.

7. Saldon siirto EMI:ssä

Säästä rahaa samalla kun hallinnoit luottokorttimaksujasi EMI-saldonsiirtoominaisuuden avulla. Siirrä erääntynyt saldo toisen pankkisi luottokorteilta SimplyCLICK SBI -korttiisi ja hyötyä alhaisemmasta korosta. Voit maksaa siirretyn summan takaisin helpoissa EMI-maksuissa, mikä tarjoaa sinulle taloudellista joustavuutta ja säästöjä. Vieraile SBI:n verkkosivustolla ja kirjaudu sisään tunnuksellasi käyttäjätunnus ja salasana hyödyntääksesi tätä palvelua.

8. Flexipay

Kuva: sbicard.com

Kanssa Flexipaysinä pystyt muuntaa tapahtumasi helpoiksi kuukausieriksi. Rs:n ostoille SimplyCLICK SBI-kortillasi tehtyjä 2 500 tai enemmän, voit kirjautua SBI Card -sivustolle 30 päivän kuluessa ostosta ja muuntaa sen Flexipayksi, mikä tekee kulujen hallinnasta helpompaa.

9. Helppoa rahaa

Tämän toiminnon avulla kontaktittomat SimplyCLICK SBI -kortin haltijat voivat saada a shekki tai sekki käteisrajaansa vastaan toimitetaan heidän osoitteisiinsa.

Lue myös: 7 parasta SBI-luottokorttia Intiassa Review 2023

Kontaktittoman SimplyCLICK SBI -kortin edut

SimplyCLICK SBI-luottokortit tarjoavat a kätevä lähimaksuominaisuus jota voidaan käyttää liiketoimiin tien päällä, mikä tekee siitä erityisen hyödyllisen metro- ja paikallisjunalippujen ostamiseen.

Jos et täytä premium-SBI-kortteja, kuten ELITE ja PRIME, SimplyCLICK SBI -luottokortti on loistava valinta. Sillä on erittäin korkea hyväksymisprosentti, ja ellei sinulla ole huono luottohistoria, hakemustasi ei todennäköisesti hylätä.

1. Kirjautumislahja

 • Vastaanota an Amazon Rs arvoinen lahjakortti. 500, kun maksat vuosimaksun Rs. 499 + verot.
 • Kelpoinen vuosi, sellaisena kuin se on määritelty tässä Tarjouksessa, tarkoittaa vuosi, jona kortinhaltija maksaa maksun. Jos korttitili avataan esimerkiksi 1. kesäkuuta 2015, kelpoinen vuosi olisi 1. kesäkuuta 2015 ja 31. toukokuuta 2016.
 • Kaikki SimplyCLICK SBI-kortinhaltijat, jotka ovat kelvollisia saada Amazon-kuponki, jonka arvo on Rs. 500. Kuponkikoodi lähetetään asiakkaan rekisteröityyn matkapuhelinnumeroon 30 päivän kuluessa Rs:n maksamisesta. Jäsenmaksu 499.
 • On tärkeää huomata, että asiakkaan tilin on oltava hyvässä kunnossa jotta voit saada lahjan. Tämä tarkoittaa, että luottokorttia ei saa jäädyttää, estää tai olla passiivinen mistään syystä, jotta se olisi oikeutettu tämän ohjelman puitteissa tarjottaviin lahjoihin.
 • Lahjakorttien voimassaoloaika on 12 kuukautta niiden lisäämispäivästä asiakkaan Amazon Pay -tilille.
 • Lahjakorttia ei voi missään olosuhteissa lunastaa osittain tai muuttaa rahaksi.
🔥 Empfohlen:  Extra Debit Card Review (2023): The Credit Building Debit Card

2. Verkkokaupan palkinnot

 • Ansaita 10 kertaa SimplyCLICK SBI -kortin palkintopisteet kun teet verkko-ostoksia SBI:n eksklusiivisten kumppaneiden, kuten Apollo24X7, kanssa, BookMyShowCleartrip, Eazydiner ja Netmeds.
 • Kaikista muista verkko-ostoksista ansaitset 5 kertaa palkintopisteitä. Ja mistä tahansa muusta ostosta ansaitset 1 palkintopiste jokaista Rs. 100 käytetty.
 • Tämä tarjous on voimassa vain, kun teet maksuja Intian rupioissa SimplyCLICK SBI -kortilla.
 • Huomatkaa että sähkölaskujen maksut tehty SimplyCLICK SBI -kortilla SBI Card -sivustolla tai mobiilisovelluksessa ei kerry 5 kertaa SimplyCLICK SBI -kortin palkintopisteet.
 • Voit lunastaa luottokorttisi palkintopisteitä sähköisiin lahjakortteihin SimplyCLICK-kumppaneidemme kautta, jotka ovat saatavilla Palkintoluettelossa.
 • Käteisennakot, saldonsiirrot, lunastukset, Flexipay ja offline-polttoainetapahtumat eivät ole oikeutettuja SimplyCLICK SBI -kortin palkintopisteohjelmaan.
 • Kaupat tehty Cleartrip affiliate-kanavien kautta ei kelpaa 10-kertaisille palkintopisteille.
 • Kaikista muista verkko-ostoksista, jotka on tehty eksklusiivisten kumppanibrändidemme ulkopuolella, ansaitset 5-kertaiset palkintopisteet. Tämä tulee kuitenkin olemaan enintään 10 000 SimplyCLICK SBI -kortin palkintopistettä kalenterikuukaudessa. Kun olet saavuttanut ylärajan, jokainen käytetty 100 Rs ansaitsee yhden palkintopisteen.

Huomautus: Tietyissä tapauksissa SBICPSL tunnistaa SimplyCLICK SBI -kortin palkintopisteisiin kelvolliset ja ei-kelpoiset tapahtumat parhaansa mukaan.

3. Milestone-palkinnot

 • Voit ansaita Cleartrip e-setelit arvoltaan Rs. 2 000 kukin Rs:n verkkomenoista. 1 lakh ja Rs. 2 lakhia vuosittain.
 • Kuponkia voi käyttää online-lentovarauksiin osoitteessa Cleartrip-verkkosivusto tai mobiilisovelluksella sekä kotimaan että ulkomaan lennoille.
 • Kuponki on voimassa vain yhteen tapahtumaan, eikä sitä voi yhdistää muihin olemassa oleviin tarjouksiin.
 • Jos varaussumma on pienempi kuin kupongin arvo, jäljellä oleva saldo vanhenee eikä sitä voi käyttää tuleviin tapahtumiin.
 • Kuponkikoodi lähetetään osoitteeseen Kortinhaltijan rekisteröity matkapuhelinnumero tai sähköpostiosoite 30 päivän sisällä kulutuksen virstanpylvään saavuttamisesta.
 • Kuponkikoodia ei voi käyttää alle 2-vuotiaiden vauvojen lentovarauksiin.
 • Jos lentoyhtiö peruuttaa lennon tai asiakas peruuttaa varauksen, alkuperäisessä varauksessa käytetty kuponkikoodi aktivoituu uudelleen 24 tunnin kuluttua. Asiakas voi sitten käyttää sitä uuteen lentovaraukseen.
 • Jos maksu epäonnistuu lennon varausprosessin aikana, kuponkikoodi aktivoidaan uudelleen 24 tunnin kuluessa. Asiakas voi käyttää sitä uuden varauksen tekemiseen.
 • Cleartrip ja SBI Card eivät ole vastuussa kuponkikoodin katoamisesta, varkaudesta tai väärinkäytöstä.
 • Kuponkikoodia ei voi vaihtaa, palauttaa, vahvistaa tai vaihtaa rahaksi.
 • Cleartrip ja SBI Card eivät ole vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat odottamattomista olosuhteista tai tapahtumista, joihin he eivät voi vaikuttaa.

4. Muut edut

 • Kun sinä ostaa bensiiniä välillä Rs. 500 ja Rs. 3 000saat 1 prosentin vapautuksen polttoainemaksusta (ei sisällä GST:tä ja muita mahdollisia maksuja).
 • Lisämaksuvapautus jopa Rs. 100 on voimassa tiliotteen jaksoa kohden jokaiselle luottokorttitilille.
 • Tekijä: kuluttaa Rs. 1 00 000 käyttämällä SimplyCLICK SBI -korttiasi, voit saada vuosimaksun Rs. 499 peruutettiin seuraavana vuonna.
 • Muista, että jokaisella kontaktittomalla tapahtumalla on enimmäisraja Rs. 5 000.

SimplyCLICK SBI Card Limit

Käteisennakkona saatava enimmäissumma on 80 % luottorajastasi, päivittäinen raja on Rs. 12 000. Pankki määrittää luottorajan vuositulojesi perusteella. Kun kortti on myönnetty sinulle, pankki paljastaa luottorajasi.

🔥 Empfohlen:  Tuoko GPT-4 meidät lähemmäksi todellista tekoälyvallankumousta?

SimplyCLICK SBI-korttimaksut

Maksun tyyppi Maksut
Vuosimaksu Rs. 499
Uusimismaksu Rs. 499
Käteisennakkomaksu Rs. 500 tai 2,5 prosenttia tapahtuman arvosta (sen mukaan kumpi on suurempi)
Maksuviivästysmaksu ● 0–500 rupiaa: NIL

● 500–1 000 rupiaa: Rs. 400

● 1 000–10 000 rupiaa: Rs. 750

● 10 000–25 000 rupiaa: Rs. 950

● 25 000–50 000 rupiaa: Rs. 1 100

● 50 000 rupiaa ja enemmän: Rs. 1 300

Kortin vaihtomaksu Rs. 100
Valuuttatransaktiokulut

● 3,50 prosenttia (paitsi SBI Elite- ja SBI Aurum -luottokortit)

● 19,9 prosenttia (SBI Elite- ja Aurum-luottokortit)

Luottolimiittien nostamisen kustannukset Rs. 200 jokaista korotuspyyntöä kohden.
Yli rajan 2,5 prosenttia rajan ylittävästä määrästä tai Rs. 600 (sen mukaan kumpi on suurempi)

Kuinka maksaa lähimaksulla SimplyCLICK SBI -kortilla?

 • Katso: Etsi kontaktiton symboli kassalla, kun olet kaupassa.
 • Napauta: Aloita maksuprosessi napauttamalla kontaktitonta korttiasi, älypuhelintasi tai puettavaa laitettasi kassapäätteen kontaktittoman symbolin kohdalta ohjeiden mukaisesti. Voit napauttaa näyttöä, ylä- tai alapuolella päätelaitteen suunnittelusta riippuen.
 • Mennä: Kun olet suorittanut tapahtuman, maksusi käsitellään nopeasti ja turvallisesti. Saatuasi maksuvahvistuksen voit jatkaa ostostasi viipymättä.

Lue myös: SBI SimplySave -luottokorttitarkistus: edut, maksut ja kelpoisuus

Kuinka maksaa kontaktiton SimplyCLICK SBI-korttilasku?

SBI-luottokorttilaskun maksamiseen on useita vaihtoehtoja, sekä online- että offline-tilassa. Offline-maksuihin voit valita seuraavista tavoista:

 • Voit jättää maksusi osoitteeseen nimetyt pudotuslaatikot.
 • Voit suorittaa maksun henkilökohtaisesti SBI:n toimipisteissä.
 • Voit tallettaa maksun kautta elektroniset pudotuslaatikot.
 • Voit maksaa laskusi käteisellä SBI:n konttoreissa.
 • Sinä pystyt käyttää SBI-pankkiautomaatteja suorittaa maksu.

Verkkomaksuja varten sinulla on seuraavat vaihtoehdot:

 • Voit käyttää pankkisi verkkopankkitoiminto suorittaa maksu.
 • Voit maksaa laskusi kautta SBI Online -portaali.
 • Voit aloittaa an NEFT siirto pankkitililtäsi laskun maksamiseksi.
 • Voit perustaa an automaattinen veloitusohje vähentääksesi laskun summan automaattisesti pankkitililtäsi.
 • Voit suorittaa maksun käyttämällä SBI:n mobiilipankkisovellus.
 • Voit käyttää omaa luottokortti laskun maksamiseen.
 • Voit käyttää SBI mobiilisovellus maksamaan luottokorttilaskusi.
 • Voit määrittää sähköiset selvityspalvelut automaattisia laskujen maksuja varten.
 • Voit maksaa laskusi eri kautta sähköiset laskujen maksualustat.

Nämä maksutavat tarjoavat joustavuutta ja mukavuutta SBI-luottokorttimaksujen selvittämisessä.

Lue myös: Kuinka maksaa SBI-luottokorttilaskun maksu verkossa

Kontaktiton SimplyCLICK SBI Card on loistava valinta online-asiakkaille. Se tarjoaa käyttäjille kätevän tavan nauttia ainutlaatuisista maksutavoista ja eksklusiivisista eduista tavallisten ostotottumustensa kanssa.

Lähde: SimplyCLICK SBI-kortti

Table of Contents