Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

All In One SEO Pack Plugin Review 2023: Ultimate SEO Plugin for WordPress

Seuraava artikkeli auttaa sinua: All In One SEO Pack Plugin Review 2023: Ultimate SEO Plugin for WordPress

Yhteenveto

Jos etsit tehokasta SEO-laajennusta optimointia, XML-sivustokarttoja, sosiaalista esikatselua varten jne. – lataa All in One SEO -paketti nyt, sillä se tarjoaa sinulle valmiita optimointiominaisuuksia. Tässä on arviomme All in One SEO -laajennuksesta.

Etsitkö All in one SEO -arvostelua? Olet oikeassa paikassa.

Haluatko optimoida blogikirjoituksesi paremmin hakukoneita varten? Etsitkö helppoa tapaa parantaa sisältösi sijoitusta? Haluatko tietää kuinka luodaan automaattisesti WordPress XML -sivustokartta?

Sitten tarvitset tehokkaan SEO-laajennuksen, kuten Kaikki yhdessä SEO-paketissa (tunnetaan myös nimellä “AIOSEO”).

Kokeile All in One SEO -laajennusta ILMAISEKSI

Jos haluat lisätä verkkosivustosi hakukoneliikennettä, paras tapa aloittaa on optimoida sisältösi (sekä blogitekstit että sivut).

Tätä varten tarvitset WordPress-optimointilaajennuksen, kuten All in One SEO Packin.

Mikä on All in One SEO Pack?

All in one SEO on SEO-laajennus, jonka avulla voit helposti optimoida kaikki blogikirjoituksesi ja sivusi hakukoneille, kuten Googlelle. Tämä laajennus tarjoaa käyttövalmiin optimointiominaisuuksia, kuten XML-sivustokarttojen, SEO-oletussisältöasetusten, robots.txt-tiedostojen ja niin edelleen.

Tällä hetkellä yli 3 miljoonaa verkkosivustoa käyttää AIOSEO-laajennusta sisällön optimointiin ja paremman hakusijoituksen saamiseksi.

Tässä blogiviestissä käsitellään All in One SEO -paketin opetusohjelmaa ja muutakin muuta olennaista yksityiskohtaa sen käyttämisestä sivustosi yleisen hakukoneoptimoinnin parantamiseen. Aloitetaan.

Tärkeä muistiinpano: Käytämme tällä hetkellä Rank Math SEO -laajennusta, joka on loistava vaihtoehto All in One SEO Packille. Se tarjoaa myös ilmaisen version.


All In One SEO Plugin Review ja opetusohjelma aloittelijoille vuonna 2023

Blogitekstien ja -sivujesi optimointi

Jos mietit, kuinka voit käyttää AIOSEO-laajennusta blogitekstien ja -sivujesi optimointiin, tässä on sinulle muutamia nopeita vinkkejä.

Katsotaanpa ensin, miltä tämän laajennuksen sisältöasetusten optimointi näyttää;

Kuten yllä olevasta näet, se antaa sinulle;

 • Otsikko (varmista, että se on alle 60 merkkiä pitkä ja sisällytä ensisijainen avainsana)
 • Kuvaus (sen tulee olla aina lyhyt ja makea, on parempi pitää se alle 120 merkkiä optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi)
 • Avainsanat (lisäät avainsanat, joihin kohdistat)

Se tarjoaa myös esikatselun katkelman, jotta voit helposti selvittää etukäteen, miltä blogiviestiesi otsikko ja metakuvaus näyttävät. Varmista, että sisällytät ensisijaisen avainsanasi sekä otsikkoon että kuvaukseen, jos haluat optimoida blogitekstisi oikein hakukoneita, kuten Googlea varten.

Jos katsot yllä olevaa kuvakaappausta, huomaat, että siinä on toinen välilehti, jonka nimi on “sosiaaliset asetukset”, joka voi olla hyödyllinen, jos haluat näyttää ainutlaatuisen otsikon ja kuvauksen sosiaalisen median sivustoille, kuten Facebook, Twitter ja niin edelleen. .

Joten kuinka voit optimoida sisältösi paremmin tämän laajennuksen avulla?

 • Keksi ensisijaiset ja toissijaiset avainsanat ennen kuin alat kirjoittaa blogitekstejäsi ja sisällytä ne säästeliäästi kaikkeen sisältöösi.
 • Etsi myös LSI-avainsanoja käyttämällä työkaluja, kuten Semrush ja LSI Graph, jos haluat sisällyttää erittäin osuvia avainsanoja saadaksesi enemmän liikennettä useista avainsanoista.
 • Tämän jälkeen voit käyttää ensisijaisia ​​tai toissijaisia ​​avainsanoja “Keskitä avainsanoja” aloittaaksesi sisällön optimoinnin paremman sijoituksen saamiseksi.

Lukea: 7 parasta SEO-sisällön kirjoitustekniikkaa, jotka sijoittuvat korkealle Google-haussa


All In One SEO Pack -laajennuksen asetukset ja asetukset

Puhutaanpa nyt nopeasti All one SEO -paketin asennuksesta ja asetuksista.

🔥 Empfohlen:  RevenueHits Review: AINOA Google AdSense -vaihtoehto, jota tarvitset vuonna 2023

Vaihe 1: Siirry WordPress-järjestelmänvalvojan osiossa olevaan laajennushakemistoon ja napsauta Lisää uusi. Tee haku käytettävissä olevasta hakukentästä All In One SEO Pack -hakutermillä. Voit myös ladata tämän SEO-laajennuksen ILMAISEKSI täältä.

Vaihe 2: Kun olet ladannut, napsauta Asenna nyt -linkkiä ja aktivoi SEO-laajennus.

Vaihe 3: Kun olet aktivoinut laajennuksen, siirry laajennuksen asetuksiin ja löydät ohjatun asennustoiminnon, joka auttaa sinua määrittämään laajennuksen verkkosivustosi sijoituksen parantamiseksi.

Tältä se näyttää;

Vaihe 5: Kuten yllä näet, näet useita vaihtoehtoja, kuten blogisi etusivun otsikon, kuvauksen ja paljon muuta.

Viimeistele ohjattu asennus ja olet valmis!


AIOSEO-ominaisuuksien luettelo

Tiesitkö sen tai et, tämä laajennus on yksi WordPress-hakemiston ladatuimmista laajennuksista, jolla on yli 3 miljoonaa latausta. Katsotaanpa ensin tämän hämmästyttävän SEO-laajennuksen kaikkia ominaisuuksia;

 • Tarjoaa ohjatun asennustoiminnon, joten sinun ei tarvitse edes katsoa vaihtoehtoja, koska laajennus toimii heti valmiina
 • Edistynyt verkkokaupan SEO-tuki WooCommercelle
 • Optimoi otsikkosi automaattisesti Googlelle ja muille hakukoneille
 • Se luo automaattisesti sisällönkuvauskenttiä tarvittaessa
 • Sisältää videosivustokartan luonnin
 • Edistyneet käyttäjät voivat tehdä mitä tahansa muutoksia optimoidakseen hakukoneoptimoinnin
 • Tämä laajennus on yhteensopiva monien muiden lisäosien kanssa
 • Tarjoaa sosiaalisen median integroinnin
 • Antaa sinulle pääsyn Robots.txt-editoriin

Ei vain, vaan tämä laajennus tarjoaa myös lisäominaisuuksia, kuten:

 • Voit lähettää sivustokarttasi Googlelle ja Bingille ja parantaa hakukoneoptimointiasi
 • Kuvan XML-sivustokartta lähetetty Googlelle ja bingille kuvan hakukoneoptimoinnin parantamiseksi
 • Google AMP -tuki (kiihdytetyt mobiilisivut) helpottaa sinua saamaan lisää liikennettä mobiilihaun käyttäjiltä
 • Voit ohittaa minkä tahansa otsikon ja asettaa minkä tahansa metakuvauksen ja haluamasi meta-avainsanat käyttämällä tätä laajennusta
 • Hakukoneoptimoinnin tuki mukautetuissa viestityypeissä
 • Edistyneet ensisijaiset URL-osoitteet hyödyntämään hakukoneoptimointia paremmin
 • Ohjaa liitesivut ylätason viestiin
 • Ilmoittaa automaattisesti hakukoneille, kuten Googlelle, sivustosi muutoksista (joten sinun ei tarvitse edes käyttää ping-palveluita)

Joten mitä sinä vielä odotat?

Asenna tämä laajennus täältä


3 pääominaisuutta, jotka tekevät AIOSEO-laajennuksesta loistavan

Tässä on muutamia todella mahtavia ominaisuuksia All in One SEO -laajennuksen käytöstä.

1. Tarjoaa sisäänrakennetut XML-sivustokartat: Sivustokartta ilmoittaa hakukoneille, kuten Googlelle, aina, kun päivität jotain blogissasi, kuten julkaiset uuden viestin, päivität tekstiä tai sivua ja niin edelleen.

Tältä se näyttää;

Kuten yllä näet, sinulla on useita sivustokarttoja, mukaan lukien yleiset, video-, uutiset, HTML- ja RSS-sivustokartat.

Se tarjoaa runsaasti XML-sivustokarttatoimintoja, mukaan lukien;

 • Ilmoittaa Googlelle
 • Ilmoitus Bingille (kun teet muutoksia sivustoosi)
 • Mahdollisuus käyttää taksonomioita
 • Mukaan lukien arkiston päivämäärä
 • Pakattujen sivustokarttojen luominen
 • Sivustokarttojen luominen kaikille blogikirjoituksillesi
 • Ja niin edelleen

Sinun ei siis todellakaan tarvitse huolehtia sivustokartoista tai muiden sivustokarttalaajennusten käytöstä. Sinun tarvitsee vain aktivoida laajennus ja aktivoida sivustokartat-ominaisuus siitä.

Lukea: Kuinka tehdä blogistasi nopeasti kannattava alusta alkaen vuonna 2023

2. SEO sisällön yleiskatsaus: Haluatko nähdä kaikki blogitekstisi hakukoneoptimointitiedot yhdessä paikassa? Katso vain seuraavaa kuvakaappausta ja huomaat, että se antaa sinulle SEO-sisällön esikatselun kojelaudalta.

Tältä AIOSEO-laajennuksen pikamuokkaus näyttää;

Kuten yllä näet, huomaat esimerkiksi SEO otsikon, metakuvauksen, SEO-avainsanat ja niin edelleen. Joten jos ollenkaan, et ole lisännyt kuvausta tai avainsanoja, voit helposti selvittää ne ja parantaa hakusi sijoitusta.

3. Sosiaalinen metaominaisuus: SEO ei ole tarkoitettu vain optimointiin ja avainsanatutkimukseen. Sosiaalisilla signaaleilla on myös tärkeä rooli hakukoneesi liikenteen lisäämisessä. Tässä tämä laajennus tarjoaa sinulle hämmästyttävän “Sosiaaliset verkostot” -ominaisuudet, joiden avulla voit lisätä ainutlaatuisen kuvauksen sosiaalisen median sivustoille.

🔥 Empfohlen:  DAZN Canada Review 2023: Onko suoratoistopalvelu sen arvoinen?

Sen avulla voit periaatteessa helposti hallita, miltä sisältösi ja pikkukuvasi näyttävät erilaisissa sosiaalisissa verkostoissa, kuten Facebookissa, Twitterissä ja muissa.

Tältä se näyttää;

Muutamia ominaisuuksia kokeneille käyttäjille: Jos olet kokenut SEO-käyttäjä ja haluat määrittää tämän laajennuksen entistä parempiin hakutuloksiin, se tarjoaa sinulle kaikki alla luetellut ominaisuudet.

 • Robots.txt: Robots.txt-tiedostoa käytetään ensisijaisesti määrittämään, mitä verkkosivustosi tai blogisi osia robottien ja hakukoneiden indeksointirobottien tulee indeksoida. Voit käskeä hakurobotteja määrittämään, minkä tyyppisiä sivuja seurataan ja mitä sivuja vältetään.
 • Tiedostoeditori: Voit muokata tiedostoja, kuten Robots.txt- ja .htaccess-tiedostoja, helposti, jos käytät All in One SEO -pakettia, koska voit käyttää niitä suoraan laajennuksen hallintapaneelista.
 • Maahantuoja ja viejä: Jos haluat tuoda tai viedä kaikki All in One SEO -paketin asetukset, voit tehdä sen helposti tällä ominaisuudella.

Se tarjoaa myös tukea Schema.orgille ja Google Knowledge Graphille ja tarjoaa edistyneitä vaihtoehtoja Google Analytics -seurantaan, jotta voit seurata paremmin verkkosivustosi liikennettä.


AIOSEO-hinnoittelu: Kuinka paljon kaikki yhdessä SEO maksaa?

Kaikki yhdessä SEO-paketti tarjoaa sekä ilmaiset että maksulliset versiot. Jos haluat avata kaikki ominaisuudet, valitse heidän maksulliset suunnitelmansa, jotka on lueteltu alla.

1. Perus: Tämä suunnitelma maksaa sinulle 49,50 dollaria vuodessa jota voidaan käyttää 1 verkkosivusto josta saat seuraavat ominaisuudet.

 • Rajoittamaton määrä avainsanoja
 • Edistyneet SEO-moduulit
 • WooCommerce SEO
 • Sivustokartat
 • Sosiaalisen median integrointi
 • TruSEO-analyysi
 • Otsikko-analysaattori
 • Kaaviomerkintä
 • Mukautetut murut
 • Microsoft Clarity
 • Käyttäjän kulunvalvonta
 • IndexNow-integraatio

2. Plus: Tämä suunnitelma maksaa sinulle 99,50 dollaria vuodessa jota voidaan käyttää jopa 3 verkkosivustoa josta saat seuraavat ominaisuudet.

 • Kaikki perussuunnitelmasta
 • WordPress REST API
 • Paikallinen SEO-moduuli
 • Kuva SEO-moduuli

3. Pro: Tämä suunnitelma maksaa sinulle 199,50 dollaria vuodessa jota voidaan käyttää jopa 10 verkkosivustoa josta saat seuraavat ominaisuudet.

 • Kaikki Plus-suunnitelmasta
 • Uutiset Sivukartta
 • Videosivustokartta
 • Uudelleenohjaushallinta
 • 404 Virheen seuranta
 • Sisäinen linkkiavustaja
 • Ensisijainen tuki

4. Eliitti: Tämä suunnitelma maksaa sinulle 299,50 dollaria vuodessa jota voidaan käyttää jopa 100 verkkosivustoa josta saat seuraavat ominaisuudet.

 • Kaikki Pro-suunnitelmasta
 • Asiakashallinta
 • Usean sivuston tuki
 • Ensisijainen tuki

Joten, mitä sinä odotat?

Hanki AIOSEO-laajennus nyt!

Kaikki AIOSEO-laajennuksen maksetut suunnitelmat sisältävät 14 päivän hyvityskäytännön.


Kaikki yhdessä SEO-laajennuksen edut

Puhutaanpa nyt tämän laajennuksen eduista.

 • Tämän ilmaisen SEO-laajennuksen avulla voit asettaa sivujen otsikot, meta-avainsanat ja metakuvaukset blogimme kotisivulle, jokaiselle postaukselle ja sivulle.
 • Tämän laajennuksen avulla voit noindeksoida tietyt sisältötyypit, kuten tunnistesivut, luokkasivut ja arkistot. Meidän ei tarvitse koskettaa robots.txt-tiedostoa edes tätä varten.
 • Voit kohdistaa enemmän avainsanoja käyttämällä sivujen ja viestien otsikoita tämän laajennuksen kautta.
 • Google Analytics voidaan integroida
 • Voit määrittää ennalta määritetyt otsikkotyypit, joita tulee käyttää postauksessa, sivussa, kategoriatasolla jne.
 • Se voi luoda sisällönkuvauskenttiä automaattisesti.

Lukea: Kuinka ohjata liikennettä hakukoneista?

Mikä on PARAS Vaihtoehto All in One SEO -laajennukselle?

Haluatko tietää muita parempia vaihtoehtoja All in One SEO -laajennukselle?

Siellä on uskomaton SEO-laajennus nimeltä Rank Math.

Lataa Rank Math ILMAINEN versio

Tältä se näyttää;

Näetkö tuon? Se tarjoaa TONNIA ominaisuuksia yhdessä paikassa.

🔥 Empfohlen:  Raha on valtaa naisille: tässä miksi!

Olemme käyttäneet Rank Math -laajennusta sisällön optimointiin, sivustokarttoihin, kuvien hakukoneoptimointiin jne. BloggersPassion-blogissamme jo pitkään. Se on erittäin helppokäyttöinen ja auttaa sinua saamaan parempia sisältösijoituksia.

Ja… se on LOISTAVA vaihtoehto optimointilaajennuksille, kuten AIOSEO, Yoast SEO jne.

Voit lukea Rank Math -laajennuksen yksityiskohtaisen katsauksen saadaksesi tietää, mitä se tarjoaa, sekä hinnoittelutiedot, edut, haitat ja paljon muuta.


UKK | AlOSEO arvostelut

Tässä on muutamia tärkeimpiä kysymyksiä, joista on keskusteltu All in One SEO Pack -arvioinnissa. Sinun kannattaa tarkistaa ne, jos haluat asentaa laajennuksen sivustoihisi.

All in One SEO Pack Free vs All in One SEO Pack Pro?

Ilmainen versio tarjoaa sinulle rajoitettuja ominaisuuksia, kun taas pro-versio tarjoaa sinulle vieläkin uskomattomia SEO-optimointiominaisuuksia, kuten prioriteettituen, video-opetusohjelmia laajennuksen käyttämisestä parempaan optimointiin, Video SEO -moduulin ja niin edelleen.

Riittääkö All in one SEO-paketin ilmainen versio aloittelijoille?

Kyllä, ehdottomasti, All in one SEO -paketin ilmainen versio sisältää niin monia tehokkaita sisäänrakennettuja ominaisuuksia, jotka riittävät useimmille aloittelijoille optimoimaan sisältönsä hakukoneita varten.

Onko All in one SEO -paketille parempia vaihtoehtoja?

Kyllä, saatavilla on parempi vaihtoehto, joka on Rank Math. Tämä on sama laajennus, jota olemme käyttäneet kaikissa blogeissamme pitkään.

Kuinka helppoa on käyttää All in One SEO -laajennusta sisällön optimointiin?

Se on erittäin helppoa. Sinun tarvitsee vain asentaa laajennus ja syöttää tiedot, kuten hakukoneoptimoinnin otsikko, metakuvaus ja haluamasi avainsanat, joilla haluat sijoittua. Se ehdottaa, mihin avainsana lisätään sisällön optimoimiseksi.

Kuinka kauan kestää saada sijoituksia All in One SEO Packin avulla?

Minkään avainsanan sijoitus ei riipu pelkästään optimoinnista. Se sisältää niin monia asioita, kuten käänteiset linkit, sisältösi laadun, käyttäjien sitoutumisen, sosiaaliset signaalit ja niin edelleen. Mutta jos haluat tietää, kuinka kauan avainsanan sijoittuminen kestää, lue tämä tapaustutkimus avainsanojen sijoituksen parantamisesta.

All in One SEO Pack pro vs Yoast: kumpi on parempi?

Molemmat ovat loistavia SEO-laajennuksia, jotka tarjoavat samanlaisia ​​ominaisuuksia, kuten sivun optimoinnin, sivustokarttojen generaattorin, sosiaalisen median integroinnin jne. Mutta Rank Math on jopa parempi vaihtoehto laajennuksille, kuten All in one SEO Pack tai Yoast.

Selaa lisää WordPress-laajennuksia:


Viimeisiä ajatuksia AIOSEO Plugin Review 2023:sta

All in One SEO-laajennus on ehdottomasti yksi suosituimmista SEO-laajennuksista, joita voit käyttää blogitekstien ja -sivujesi optimointiin hakukoneille, kuten Googlelle.

Riippumatta siitä, missä markkinarakossa olet, voit käyttää tätä hämmästyttävää WordPress-laajennusta viestiesi optimointiin, skeemojen, sivustokarttojen ja paljon muuta.

Oletko pitänyt All in One SEO -laajennuksen arvostelustamme? Jos sinulla on vielä kysyttävää SEO-laajennuksesta, kysy ne kommenteissa.