Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Alloy: Global Identity Decisioning Platform

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Alloy: Global Identity Decisioning Platform

Metalliseos

Rahoitussektorilla on vuosikymmenten ajan katsottu olevan turvallisia ja suojattuja järjestelmiä, koska se käsittelee jatkuvasti yksityistä tietoa ja käsittelee suuria rahasummia.

Teknologisen kehityksen vuoksi verkkotoimintaa harjoittavat ja rahoituspalveluja tarjoavat rahoituslaitokset ovat nyt kuitenkin aina petosyritysten ja hyökkäysten vaarassa. Fortunlyn arvion tukemat tilastot osoittavat, että kyberhyökkäysten vuosikustannukset pankkialalla ovat noin 18,3 miljoonaa dollaria.

Kyse ei ole siitä, milloin pankkeja ja fintech-organisaatioita vastaan ​​hyökätään; kyse on siitä, onko se valmis vai ei. Alloy on API-yritys, jonka avulla rahoituslaitokset voivat tarkistaa käyttäjien henkilöllisyyden samalla, kun he täyttävät petostentorjuntatarpeensa.

Luemme lisää saadaksesi lisätietoja Alloystä. Tämä artikkeli kertoo sinulle kaiken yrityksestä sen tehtävästä ja rahoituksesta tuotteisiin, kilpailijoihin ja startup-tarinaan.

Alloy – Yrityksen kohokohdat

Yrityksen nimi Alloy

Päämaja New York City, New York, Yhdysvallat
sektori Fintech
Perustajat Tommy Nicholas, Laura Spiekerman, Charles Hearn
Perustettu 2015
Tulot 1,4 miljardia dollaria (2022)
Verkkosivusto Alloy.com

Alloy – noin
Alloy – perustajat ja tiimi
Alloy – Startup Story
Alloy – Missio ja Visio
Seos – liiketoimintamalli
Seos – tuotteet ja palvelut
Alloy – Rahoitus ja sijoittajat
Seos – Patentit ja tavaramerkit
Seos – Kasvu
Seos – Yhteistyökumppanit
Alloy – Palkinnot ja saavutukset
Seos – Kilpailijat

Alloy – noin

Vuonna 2015 perustettu Alloy on maailmanlaajuinen henkilöllisyyden vahvistamisen API-alusta, joka auttaa fintech-yrityksiä ja pankkeja automatisoimaan liittymis-, tapahtumaseuranta- ja luottovakuutuspäätöksensä.

Lisäksi yritys auttaa rahoituslaitoksia maailmanlaajuisesti vähentämään kitkaa asiakkaidensa ja asiakkaidensa välillä arvioimalla heitä osoitteen ja sosiaaliturvatunnuksen lisäksi.

Alloy tarjoaa palveluita yli 200 asiakkaalle maailmanlaajuisesti, mukaan lukien Marqeta, Ally Bank, HMBradley, Evolve Bank & Trust ja Gemini, samalla kun käsitellään noin 1 000 000 päätöstä. Alusta auttaa pankkeja automatisoimaan 98 % käyttöönottopäätöksistä samalla, kun se vähentää 50 % petoksia ja tehostaa asiakkaiden yleistä konversiota.

Alloy – perustajat ja tiimi

Tommy Nicholas, Laura Spiekerman ja Charles Hearn perustivat Alloyn vuonna 2015.

Tommy Nicholas

Tommy Nicholas valmistui Virginian yliopistosta suorittamalla kandidaatin tutkinnon historiassa ja afroamerikkalaistutkimuksessa. Työskenneltyään tutkimusassistenttina, luetteloijana ja varauspäällikkönä hänen uransa kukoisti vuonna 2011, kun hän perusti The City Swigin.

Sen jälkeen hän toimi ohjelmistokehittäjänä SHOCKOE.COM LLC:ssä ja omisti Web/Mobile Freelancing -työn. Vuonna 2015 hän oli yksi Alloyn perustajista ja työskentelee tällä hetkellä yhtiön toimitusjohtajana.

Laura Spiekerman

Laura Spiekerman valmistui valtiotieteen ja ihmisoikeuksien BA-tutkinnon Barnard Collegesta. Hän on työskennellyt Brooklyn District Attorney’s Officessa ja Kasirer Consultingissa.

Vuonna 2008 hän toimi Paralegalina Clayman & Rosenbergissa. Lisäksi ennen Alloyn perustamista hän oli sijoitusanalyytikko Imprint Capital Advisorsissa. Tällä hetkellä hän on Alloyn presidentti.

Charles Hearn

Charles Hearn on tietojenkäsittelytieteen BA-tutkinnon suorittanut ja valmistunut Virginian yliopistosta. Hänellä on monipuolinen kokemus työskentelystä riippumattomana tutkijana UVA Researchissa, mobiilipäällikkönä ja yleisenä kehittäjänä The City Swigissä sekä ohjelmapäällikkönä Microsoftissa.

Työskenneltyään Knox Paymentsin johtavana tuoteinsinöörinä hän osallistui Alloyn rahoitukseen ja on tällä hetkellä sen teknologiajohtaja.

Tällä hetkellä Alloy työskentelee yli 310 työntekijän tiimin kanssa.

Alloy – Startup Story

Allow’n perustivat alun perin Tommy Nicholas, Laura Spiekerman ja Charles Hearn pääasiassa korjatakseen “rikkinäisen” käyttöönottoprosessin, joka sisälsi historiallisesti manuaalisen tarkastuksen, kun ihmiset hakivat pankkitilejä verkossa. Yksinkertaisesti sanottuna Yrityksen päätehtävä oli auttaa fintech-instituutioita ja pankkeja tekemään parempia identiteetti- ja riskipäätöksiä yhden API-palvelun ja SaaS-alustan avulla.

Muutaman viime vuoden aikana se on kehittynyt alustaksi, joka ei ainoastaan ​​auta automatisoimaan identiteettipäätöstä, vaan myös automatisoi tapahtumien seurantaa. Lisäksi vuoden 2022 alkuun mennessä Alloy keksi vielä yhden ratkaisun, eli luottomerkinnän. Vuosina 2020-21 yrityksen vuotuinen toistuva liikevaihto (ARR) kasvoi kolminkertaiseksi ja asiakaskunta kaksinkertaistui.

Alloy – Missio ja Visio

Yrityksen missiona on tehdä pankkitoiminnasta niin kattava ja turvallinen kuin ihmiset sen ansaitsevat. Alloy pyrkii luomaan tulevaisuuden, jossa pankkitoiminta on rajatonta ja saatavilla.

Seos – liiketoimintamalli

Alloy yhdistää käyttäjänsä noin 120 palveluntarjoajalta hankittuihin tietoihin. Tämän jälkeen yritys käyttää näitä tietoja auttaakseen rahoituslaitoksia ymmärtämään asiakkaita ja heidän käyttäytymistään samalla kun vältytään petoksilta asiakkaan ensimmäisellä käynnillä ja käynnissä olevien rahoitustapahtumien aikana.

Ja sama tehdään antamalla heille mahdollisuus luoda räätälöityjä välitöntä päätöksentekojärjestelmää, joka on räätälöity käyttäjien tarpeiden mukaan, jotka liittyvät säännösten noudattamiseen ja riskinäkökulmaan.

Metalliseos – tuotteet ja palvelut

Allow tarjoaa kaksi pääratkaisua, esim. Käyttöönotto ja jatkuva seurantapetosten, vaatimustenmukaisuuden, luottovakuutusten, krypton ja maailmanlaajuisen laajentumisen ratkaisemiseksi.

Alloy – Rahoitus ja sijoittajat

Alloy on suorittanut 8 rahoituskierrosta, joissa se on kerännyt 207,8 miljoonaa dollaria. Viimeisin rahoituskierros – Series C Round – suoritettiin 1. syyskuuta 2022 ja keräsi 52 miljoonaa dollaria. Yhtiötä rahoittaa 21 sijoittajaa, joista tärkeimmät ovat Bessemer Venture Partners, Lightspeed, CANAPI, Eniac Ventures, Felicis Ventures, AVID Ventures ja PRIMARY Venture Partners.

Päivämäärä Kierrosten sijoittajien lukumäärä Kerätyt varat Pääsijoittaja

1. syyskuuta 2022 Sarja C 6 52 miljoonaa dollaria Avenir Growth Capital, Lightspeed Venture Partners
30. syyskuuta 2021 Sarja C 5 100 miljoonaa dollaria Lightspeed Venture -kumppanit
16. syyskuuta 2020 Sarja B 7 40 miljoonaa dollaria Canapi Ventures
17. syyskuuta 2019 Sarja A 6 12 miljoonaa dollaria Bessemer Venture Partners
15. helmikuuta 2019 Siemenkierros 1
18. lokakuuta 2017 Siemenkierros 5 3,8 miljoonaa dollaria Eniac Ventures
20. marraskuuta 2015 Siemenkierros 5 Techstars
10. elokuuta 2015 Muu kuin osakeapu 1 Mastercardin aloituspolku

Seos – Patentit ja tavaramerkit

Seos on rekisteröity yhdelle tavaramerkille, joka on luokiteltu luokkaan “Tieteelliset ja tekniset palvelut”.

Seos – Kasvu

Alloyn arvioitu vuotuinen liikevaihto vuonna 2022 on 53,2 miljoonaa dollaria (173 167 dollaria työntekijää kohti). Tällä hetkellä sen arvo on 1,4 miljardia dollaria. Lisäksi työntekijöiden määrä kasvoi viime vuonna 54 %, ja kuukausittaiset verkkosivustokäynnit kasvoivat 5,69 % 29 511 käynnillä.

Seos – Yhteistyökumppanit

Alloy on tehnyt yhteistyötä parhaiden teknologia- ja tiedontarjoajien kanssa ympäri maailman. Jotkut näistä ovat:

 • Acuant
 • Argyle
 • Perusteoria
 • Berbix
 • ChexSystems
 • Codat
 • Cognito
 • ComplyAdvantage
 • Ekata
 • Arvoitus
 • Equifax

Alloy – Palkinnot ja saavutukset

Alloy on tunnustettu NYC:n 100 parhaan työpaikan, 50 parhaan maksavan yrityksen ja 100 parhaan keskikokoisen yrityksen joukossa Built In -yhtiön mukaan.

Seos – Kilpailijat

Jotkut sen tärkeimmistä kilpailijoista ovat:

 • Yksikkö 21
 • Experian Cross Core
 • Dotfile
 • Spec
 • FrankieOne
 • Bittien tekniikka
 • Lendflow
 • AI0
 • Persoona

UKK

Kuka perusti Alloyn ja milloin?

Tommy Nicholas, Laura Spiekerman ja Charles Hearn perustivat Alloyn vuonna 2015.

Mitä Alloy tekee?

Alloy on maailmanlaajuinen henkilöllisyyden todentamisen API-alusta, joka auttaa fintech-yrityksiä ja pankkeja automatisoimaan liittymis-, tapahtumaseuranta- ja luottovakuutuspäätöksensä. Se auttaa rahoituslaitoksia maailmanlaajuisesti vähentämään kitkaa asiakkaidensa ja asiakkaidensa välillä arvioimalla heitä osoitteen ja sosiaaliturvatunnuksen lisäksi.

Ketkä ovat Alloyn tärkeimmät kilpailijat?

Jotkut Alloyn tärkeimmistä kilpailijoista ovat:

 • Yksikkö 21
 • Experian Cross Core
 • Dotfile
 • Spec
 • FrankieOne
 • Bittien tekniikka
 • Lendflow
 • AI0
 • Persoona

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  LianLian Global hankkii vähemmistöosuuden ContentBot.ai:sta