Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Aloita Cash Home Buyer Business? – 4 tärkeää asiaa, jotka sinun on otettava huomioon

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Aloita Cash Home Buyer Business? – 4 tärkeää asiaa, jotka sinun on otettava huomioon

Asuntojen ostaminen käteisellä tarkoittaa yleensä korjauksen tarpeessa olevan kiinteistön tai asunnon omistajan löytämistä, joka tarvitsee nopean myynnin. Usein nämä kiinteistöt vaativat työtä ennen niiden myyntiä.

Asuntojen korjaaminen ja kääntäminen on tuottoisa tapa päästä kiinteistöalalle. Asunnon ostaminen käteisellä yksinkertaistaa prosessia sekä ostajan että myyjän kannalta ja voi johtaa nopeisiin toimitusaikoihin.

Viime vuonna sijoittajat muuttivat 407 000 omakotitaloa. Tämä luku nousi 58 % vuodesta 2020, mikä osoittaa, että on todellista kiinnostusta korjaamiseen ja kääntämiseen.

Kuinka aloitat käteisen asunnon ostajayrityksen nyt?

Yleisesti ottaen asunnon ostaminen käteisellä edellyttää motivoitunutta myyjää. Motiivit myydä asunto nopeasti käteisellä vaihtelevat. Mutta niihin voi kuulua työttömyys, velka, veroongelmat tai avioero.

Usein käteisellä ostetut kodit tarvitsevat laajoja korjauksia. Asunnonomistajalla ei ehkä ole varoja näiden korjausten suorittamiseen, ja vaikeuksissa olevia kiinteistöjä on vaikea markkinoida. Siksi kiinteistösijoittajat, joilla on käteistä, ostavat vaikeuksissa olevia koteja, korjaavat ne ja myyvät ne voitolla.

Voit korjata ja kääntää taloja itse tai pienellä työmäärällä, kuten monet ihmiset tekevät. Tai voit perustaa pienen yrityksen, josta toivottavasti kasvaa kannattava yritys.

Kuitenkin Tommy Weisz, Cash House Buyers USA, sanoo “On 4 olennaista asiaa, jotka on otettava huomioon menestyäkseen kiinteistösijoittajana”.

Mitkä 4 olennaista asiaa sinun tulee ottaa huomioon ennen asunnon ostamista käteisellä?

Tässä artikkelissa oletetaan, että aiot tehdä liiketoimintaa kiinteistösijoittamisesta. Kotien korjaaminen ja kääntäminen sivuprojektina on täysin kannattavaa, mutta tämän artikkelin tarkoituksena on auttaa sinua pääsemään isompiin.

Ennen kuin yritys käynnistyy, sinun on laadittava liiketoimintasuunnitelma. Kaikkien yritysten on suoritettava useita vaiheita, mukaan lukien markkinatutkimus, irtautumisstrategian suunnittelu ja brändin rakentaminen.

🔥 Empfohlen:  Ashley Grant Miksi sinun on luotava sosiaalisen median strategia nyt lomaa varten. Lue artikkeli

Moderni teknologia, kuten 360 asteen video ja VR, ovat mullistaneet kiinteistöalan, mutta aloittaessasi ne ovat perusasiat, joista sinun on huolehdittava eniten. Käteisasunnon ostamisessa on neljä tärkeää asiaa, jotka sinun on otettava huomioon.

1. Rahoitusvaihtoehdot

Rahoitus on elintärkeää käteisellä asunnon ostoyritykselle. Loppujen lopuksi olet kirjaimellisesti pelissä vain käteisellä.

Tavallisilla asunnon ostajilla on se ylellisyys, että he voivat hakea asuntolainaa asunnon ostamiseksi. Tarvitset kuitenkin käteistä käden ulottuvilla ja kykyä liikkua nopeasti, kun löydät oikean sijoituskiinteistön.

Startup-yrityksen rahoittamiseen on useita eri tapoja, mutta sinun on otettava huomioon voittomarginaalisi ja lainaamiseen liittyvät riskit.

Tässä on muutamia rahoitusvaihtoehtoja käteisasunnon ostamiseen:

  • Kovan rahan lainat
  • Yksityiset rahalainat
  • Omarahoitus
  • Luottoraja
  • Siirtymälainat
  • Vertaislainat

Koska monet sinua kiinnostavista kohteista ovat ahdistuneita, on epätodennäköistä, että perinteiset lainavaihtoehdot, kuten pankit, auttaisivat. Siksi kovan rahan lainanantajat ovat yleensä suosittuja talojen korjaamiseen ja kääntämiseen osallistuvien ihmisten keskuudessa.

Omarahoitus tuo enemmän tuottoa pöytään, mutta jos käytät säästöjäsi asuntokaupan rahoittamiseen, kannat myös kaiken riskin.

Hyvin usein kovan rahan tai yksityisen rahan lainaajia käytetään talonvaihtoprojekteihin, koska ne voidaan hyväksyä nopeasti ja ne on suunniteltu lyhytaikaisiksi lainaratkaisuiksi.

2. Liidien luominen ja motivoituneiden myyjien löytäminen

Kiinteistönvälittäjät eivät mainosta etsimääsi kotityyppiä. Sinun on luotava liidejä ja varmistettava, että motivoituneet myyjät löytävät sinut helposti.

Käteisellä asunnonostoyrityksesi tarvitsee verkkosivuston, ja paikalliset hakukoneoptimointikäytännöt auttavat lisäämään näkyvyyttäsi verkossa. Paikallista hakukoneoptimointia parantamalla verkkosivustosi näkyy paremmin osuvissa Google-hauissa.

Voit vakiinnuttaa asemasi Google My Businessissa ja palkata SEO-toimiston parantamaan hakusi sijoitusta. Käteisasunnon ostajat toimivat yleensä tietyllä alueella, joten keskity olemaan markkina-alueen ykkönen.

3. Määritä ROI

Asunnon ostaminen sokeasti, koska se näyttää hyvältä, ei johda mihinkään. Sinun on ymmärrettävä paikalliset kiinteistömarkkinat ja seurattava osto- ja myyntitrendejä. On tärkeää saada käsitys kiinteistöjen näkymistä vuodelle 2023.

🔥 Empfohlen:  10 näyttömainonnan tilastoa, jotka jokaisen markkinoijan tulisi tietää vuonna 2023

Saadaksesi käsityksen siitä, mikä kiinteistön sijoitetun pääoman tuottoprosentti voi olla, tarvitset täydellisen ymmärryksen materiaali-, työ-, laina- ja asuntojen myyntihinnoista.

Vertailukelpoisten kohteiden käyttö on tunnettu tapa määrittää kodin mahdollinen myyntihinta. Kun ostat vaikeuksissa olevaa omaisuutta, sinun on ymmärrettävä, mitkä ovat menosi ja mikä voi olla myös tuotto.

Älä unohda 70 prosentin sääntöä

Asuntojen vaihtoprojekteihin sijoittajat näkevät nyt pienemmän voiton. Asuntolaskujen sijoitustuotot vuonna 2022 olivat alimmillaan sitten vuoden 2008. Keskimääräinen bruttokate oli kuitenkin 67 900 dollaria koko maassa.

Yksi tapa, jolla sijoittajat voivat auttaa parantamaan sijoitetun pääoman tuottoprosenttia, on käyttää 70 prosentin sääntöä. Tämän säännön mukaan sijoittajat maksavat 70 % tai vähemmän kiinteistön ARV:stä vähennettynä kunnostuskustannuksilla.

Tämän sijoitussäännön käyttäminen ostettaessa asuntoja käteisellä auttaa sinua saavuttamaan terveen sijoitetun pääoman tuottoprosentin jokaisessa projektissa.

Älä aliarvioi projektin pituutta

Yksi helpoimmista tavoista vähentää voittoja on aliarvioida hankkeen sisältö. Asunnon ostaminen markkina-arvolla voi edustaa mahdollisuutta lunastaa rahaa myyntihetkellä, mutta oletko arvioinut oikein, kuinka paljon työtä siihen liittyy?

Tämä on erityisen tärkeää silloin, kun kyseessä on ulkopuolinen rahoitus. Mitä kauemmin sijoituksesi myyminen kestää, sitä enemmän korkoa maksat kaikista lainoista.

4. Kokoa miehistösi

Monet ihmiset kääntävät talonsa itsekseen ilman ulkopuolista apua. Tämä on hienoa, kun käännät koteja sivukeikkana ja voi viedä aikaa. Mutta jos haluat ostaa koteja käteisellä yrityksenä, tarvitset asiantuntijoiden verkoston.

Jotkut tiimiisi tarvitsemistasi henkilöistä ovat:

  • Urakoitsijat – Sähköasentajat, rappaajat, laatoittajat, sisustajat, kirvesmiehet
  • Toimittajat – Rakennusmateriaalit
  • Oikeudellinen neuvonta – Kiinteistöasianajaja, neuvonta lupien saamiseksi
  • Kirjanpito – Kirjanpito, veroneuvonta

Yrityksestäsi riippuen tarvitset ymmärrystä veroista asuntojen kääntämiseen tai sinulla on oltava ammattimainen yhteyshenkilö, joka ymmärtää.

Yrityksesi kasvaessa sinulla saattaa olla useita asuntoja remontin tai myynnin eri vaiheissa. Jotta kaikki toimisi sujuvasti, tarvitset luotettavia urakoitsijoita ja toimittajia. Myös osa rakennus- ja korjaustöistä vaatii luvan.

🔥 Empfohlen:  POPxon liiketoimintamalli | POPxon eri tulosegmentit

Yhteenveto

Asunnon ostaminen käteisellä on todellinen tapa päästä mukaan kiinteistösijoituspeliin. Jos pystyt tunnistamaan vaikeuksissa olevat kiinteistöt oikeista paikoista, on olemassa todellista potentiaalia terveelle ROI:lle.

Jotta käteisellä asunnonostoyritys toimisi, on kuitenkin otettava huomioon joitain olennaisia ​​asioita. Taloutesi tulee olla kunnossa ja käteistä helposti saatavilla. Sinun täytyy luoda liidejä ja olla näkyvä. Sinun on ymmärrettävä paikalliset kiinteistömarkkinat mahdollisen ROI:n määrittämiseksi. Ja yrityksesi tarvitsee oikeat ihmiset työskentelemään sitä varten.

Table of Contents