Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Aloittelijan opas SEO-sisällön luomiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Aloittelijan opas SEO-sisällön luomiseen

Mitä on SEO-sisällönluonti? Ei ole väliä mitä tuotteita tai palveluita myyt, viime kädessä olet yksinkertaisesti ihmisten auttamiseksi.

Olet ongelmanratkaisija.

Autat ihmisiä voittamaan haasteensa ja siirtymään kohti suurempia ja parempia asioita. Ja tehdäksesi sen hyvin, sinun on asetettava tuotteesi ja palvelusi johtaviksi ratkaisuiksi kerta toisensa jälkeen.

Joten mikä olisi parempi tapa tehdä se kuin SEO-sisällön luominen?

Kun ilmaantuu uusia, monimutkaisia ​​tai pelkkiä turhauttavia ongelmia, ihmiset etsivät vastausta yleensä Internetistä. Heidän kyselynsä ovat hämärän peitossa, ja ne toivotaan löytävänsä ihanteellisen ratkaisun ensimmäisen kerran.

Jos vain voit luoda sisältöä näiden kyselyjen ympärilletai avainsanat, yrityksesi voi tehokkaasti levittää punaisen maton ja opastaa ihmisiä ostajan loppumatkan läpi.

Haluatko saada sen tapahtumaan? Tässä on mitä sinun tulee tietää SEO-sisällönluonnin käyttämisestä eduksesi.

SEO:n merkitys sisällöntuottajille

SEO tai hakukoneoptimointi on käytäntö lisätä verkkosisältöön sanoja tai lauseita, joita asiakkaasi saattavat käyttää etsiessään vastauksia.

Nämä sanat ja lauseet, joita kutsutaan tyypillisesti avainsanoiksi, kuvastavat käyttäjän hakutarkoitusta. Ne kertovat hakukoneelle, mitä käyttäjä etsii ja miksi.

Jotta se voidaan tehdä tehokkaasti, avainsanojen on näy sivulla kaikissa oikeissa paikoissa ja metatiedot. Sivun sisällön on oltava myös käyttäjän aikomusten mukaista ja ylitettävä kaikki muut osuvuudessa ja laadussa, jotta se sijoittuisi korkealle.

Kun kaikki tähdet ovat kohdakkain, Google voi tehokkaasti yhdistää osuvia, laadukkaita sivuja kyselyihin ja sitten luokitella ne vastaavasti.

Parhaat sisältötyypit hakukoneoptimointiin

Aloita SEO-sisällönluontimatkasi sinun kannattaa ensin keskittyä laadukkaan verkkosivuston luomiseen.

Kotisivullasi ja lisäsivuillasi tulee olla laadukasta sisältöä osuvia avainsanoja.

Sen jälkeen voit lisätä sivustollesi vieläkin hienoa sisältöä perustamalla blogin. Suunnitella päivittää blogia säännöllisesti pitääksesi asiaankuuluvan sisällön virrassa Internetissä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ansaita rahaa matkablogista

Käytä aloitussivuja jakaaksesi entistä enemmän sisältöäsi, kuten:

  • e-kirjoja
  • Oppaat
  • Tarkistuslistat
  • Webinaarit
  • Diaesityksiä
  • Infografiikka
  • Videot
  • Podcastit
  • Hakemistot

Sen lisäksi, lisää resurssisivu Usein kysytyt kysymykset, tuote-esittelyt, opetusohjelmat, vianetsintä ja vastaavat.

Luomalla kaiken sisällön voit auttaa asiakkaitasi suorittamaan ostajan matkan ja tuntemaan tyytyväisyyttä ostoksiinsa.

Kuinka löytää avainsanoja digitaaliselle sisällöllesi

Jos haluat, että verkkosivusi, blogisi ja muut teoksesi sijoittuvat sinne, missä asiakkaasi näkevät ne, sinun on luotava sisältöä oikeiden avainsanojen ympärille.

Näiden avainsanojen löytäminen on varmasti puoli taistelua. Sinun ei tarvitse vain tietää sanoja ja lauseita, jotka liittyvät brändiisi. Sinun on tiedettävä, mitkä avainsanat antavat sinulle mahdollisuuden sijoittua korkealle SERP:ssä.

Kun olet vasta aloittamassa, sinun on valittava avainsanoja, joilla on suuri määrä ja vaikeusaste. Muuten häviät joka kerta verkkosivustoille, joilla on korkeampi verkkotunnuksen auktoriteetti.

Kun verkkotunnuksesi auktoriteetti kasvaa, voit kohdistaa entistä vaikeampiin termeihin. Mutta siihen on todennäköisesti pitkä matka.

Parhaat avainsanatutkimustyökalut

Joten miten sinun pitäisi löytää oikeat ehdot? Käyttämällä tietysti parhaita avainsanatutkimustyökaluja, kuten:

Jotkut avainsanatutkimustyökalut ovat ilmaisia, kuten Google Keyword Planner. Mutta haittapuoli on, että heidän tiedot eivät ole niin täydellisiä tai yksityiskohtaisia.

Jos budjettisi ei salli sinun sijoittaa maksulliseen ohjelmaan, tee kaikkesi, jotta se toimii nyt. Suunnittele sitten päivittämistäsi tulevaisuudessa, kun markkinointitoimenpiteesi alkavat tuottaa tulosta.

Ei ole väliä mitä ohjelmaa käytät, viedä avainsanaluettelon laskentataulukkoon. Aloita sitten ehtojen kaivaminen löytääksesi vähävaikeudet ja suuret määrät, jotka liittyvät brändiisi.

Suosituimmat tavat lisätä sisältöösi avainsanoja

Kun kaikki osuvat avainsanasi ovat käsissäsi, on aika ottaa ne käyttöön. Toimi näin.

Valitse yksi per sivu

Joka ikinen avainsana tarvitsee oman sivun. Jos yrität optimoida useita sivuja samalle avainsanalle, sekä asiakkaasi että hakukoneet hämmentyvät.

🔥 Empfohlen:  Opas SEO-sijoituksen seurantatyökalujen valitsemiseen

Käytä toista laskentataulukkoa yhdistääksesi avainsanasi jokaiseen verkkoon julkaisemaasi sisältöön. Merkitse ne sitten viedyiksi luo jatkuvasti laajempaa verkkoa digitaalisilla teostesi kanssa.

Käytä semanttisia ekvivalentteja

Et halua liioitella sitä kohdeavainsanasi kanssa. Lisää se vain otsikkoon, metatietoihin ja sitten kerran tai kahdesti muuhun sisältöön.

Sen jälkeen, keskittyä luonnollisesti käyttämällä semanttisia vastineita. Jos kirjoitat RC-autoista, kuten Traxxas Rustler, muita avainsanoja, joita voit käyttää, ovat radio-ohjatut autot, harrastusluokan RC-autot, 1/10-mittakaavaiset RC-autot ja RC-stadionautot.

Löytääksesi nämä toisiinsa liittyvät sanat ja ilmaukset, voit vain pohtia hakutarkoitusta samalla, kun mietit samankaltaisia ​​termejä. Mutta usein on helpompaa käyttää innovatiivista työkalua, kuten BuzzSumojotta työ saadaan tehtyä nopeasti.

Älä koskaan tee kompromisseja laadusta

Avainsanat ovat pakollisia, mutta laadusta ei voi tinkiätai kaikki ponnistelusi on turhaa.

Laadukas sisältö vastaa kyselyyn paremmin kuin muut kohdeavainsanan korkea-arvoiset sivut.

Upea asettelu, informatiiviset otsikot ja upeat kuvat toimivat erinomaisena perustana sisällöllesi. Älä siis todellakaan säästä hohteessa.

Sen jälkeen sinun on vain varmistettava, että jokainen osa on helppo ymmärtää ja tarpeeksi mielenkiintoinen jatkaaksesi lukemista.

Jos ei, asiakkaasi painavat Takaisin-painiketta ja – pöh – katoavat yhtä nopeasti kuin saapuivatkin.

Haluatko aloittaa sisällöntuotannon matkasi?

Harjoitus tekee mestarin. Joten työnnä huolet sivuun ja kokeile SEO-sisällön luomista.

Haluatko mieluummin pyytää ammattilaisia ​​auttamaan SEO-sisällön luomisessa? Ilmoittautuminen a kahden viikon kokeilu WriterAccessissa on tapa edetä.

Alustassa yhdistyvät tekoälykäyttöisten työkalujen tehokkuus ja ihmisten kirjoittajien luovuus, joilla on haluamasi taidot ja kokemus, kun työskentelet sijoituksesi parantamiseksi.

Voit saada niin vähän tai paljon apua kuin tarvitset, mikä varmistaa, että pysyt tiellä kohti todellista digitaalisen markkinoinnin menestystä joka vaiheessa.

Table of Contents