Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Aloitussivu vs verkkosivusto [What Is The Difference?]

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Aloitussivu vs verkkosivusto [What Is The Difference?]

Päättäminen aloitussivun ja verkkosivuston välillä voi olla haastavaa online-näkyvyyden kannalta. Molemmat vaihtoehdot tarjoavat ainutlaatuisia etuja ja palvelevat erilaisia ​​tarkoituksia.

Tässä artikkelissa tutkimme verkkosivustojen ja aloitussivujen eroja, vahvuuksia ja sovelluksia.

Mitä aloitussivut ovat?

Aloitussivu on yksittäinen verkkosivu luotu tiettyä tarkoitusta tai tavoitetta silmällä pitäen. Monet yritykset käyttävät aloitussivuja markkinointi-, mainonta- ja viittauskampanjoissaan, mikä on keskeinen ero täydelliseen verkkosivustoon verrattuna, ja niillä on yksinkertainen tavoite.

Aloitussivut palvelevat erilaisia ​​toimintoja, kuten tulevien kampanjoiden mainostamista, tuotteiden myyntisivujen esittelyä, tarjouspyyntöjen helpottamista ja paljon muuta.

Aloitussivujen ensisijaisena tavoitteena on saada aikaan tuloksia, joko ostamalla tietyn tuotteen WooCommerce-kaupasta tai tilaamalla sähköpostiuutiskirjeen. Näitä haluttuja toimia kutsutaan yleisesti sivun “toimintakehotuksiksi”.

Kuten alla olevasta kuvasta näet, Skillsharella on hämmästyttävä aloitussivu. He kertovat sinulle, että voit rekisteröityä yhdellä napsautuksella ja saat 7 päivää Skillsharea ilmaiseksi. Taustakuvat kertovat, että tällä koulutusalustalla voi oppia periaatteessa mitä tahansa.

Tulosprosentin optimoimiseksi hyvin suunnitellulla aloitussivulla on useita ominaisuuksia, jotka rohkaisevat kävijöitä tekemään haluttuja toimia.

Lisäksi häiriötekijöiden minimoiminen on erittäin tärkeää, jotta kävijät voivat keskittyä aloitussivun toimintakehotukseen.

Lisäksi aloitussivu voi toimia myös itsenäisenä verkkosivustona, jossa on erilliset osiot, jotka kaikki johtavat selkeään toimintakehotukseen. Oheinen kuva esimerkiksi esittää aloitussivun, joka sisältää kolme eri välilehteä ja korostaa yhtä toimintakehotusta.

Eri kampanjoille ja kohdeyleisöille markkinointitiimi voi luoda erilaisia ​​aloitussivuja parhaan napsautussuhteen saavuttamiseksi. On myös tärkeää, että et ohjaa maksettua liikennettä etusivullesi.

Mikä on verkkosivusto?

Verkkosivusto on koostuu erilaisista aloitussivuista ja osioista jotka auttavat käyttäjiä löytämään etsimäänsä tietoa.

Esimerkiksi tavallinen yrityssivusto voi sisältää Tietoja-osion, erillisen blogisivun, Ota yhteyttä -sivun, erilliset sivut tuotteille ja palveluille, ja lisäosat erityistarpeita varten.

Airbnb on loistava sivusto.  Pääset eri sivuille oikean yläkulman hampurilaisvalikosta.  Lähde: airbnb.com

Toisin kuin aloitussivu, WordPress-verkkosivusto tarjoaa joustavuutta useille sivuille, joilla on erilaiset tavoitteet ja toiminnot.

Vaikka jotkut näistä sivuista voivat keskittyä tiettyihin toimintakehotuksiin konversioiden lisäämiseksi, toiset voivat palvella tiedotustarkoituksia ilman suoraa tulostavoitetta.

Esimerkiksi yrityksen verkkosivustolla voi olla sivuja, jotka on tarkoitettu tarjoamaan vierailijoille yksityiskohtaista tietoa tuotteesta tai palvelusta. Muilla sivuilla tavoitteena voi olla kannustaa kävijöitä tekemään ostoksia, varaamaan tapaaminen, seuraamaan sosiaalisen median tilejä ja osallistumaan erilaisiin vuorovaikutuksiin.

On myös yleistä, että yksi verkkosivusto sisältää useita aloitussivuja, joista jokainen on räätälöity erilaisiin markkinointikampanjoihin ja aloitteisiin.

Kumman tarvitset? Aloitussivu vs verkkosivusto?

Aloittelijoille, jotka joutuvat tekemään päätöstä aloitussivun ja verkkosivuston välillä, on tärkeää ottaa huomioon heidän yksilölliset tarpeensa ja tavoitteensa.

Jos tavoitteena on tuotteen nopea lanseeraus, yrityksen online-näkyvyyden luominen tai ilmoittautumisten kerääminen tulevaan tapahtumaan, aloitussivu on usein suositeltu valinta. Se tarjoaa nopean ja suoraviivaisen ratkaisun näiden erityistavoitteiden saavuttamiseen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka paljon verkkosivusto auttaa yritystä?

Toisaalta, jos tarkoituksena on luoda kattava verkkonäkyvyys useilla sivuilla, perustaa verkkokauppa, perustaa blogi ja harjoittaa laajempaa toimintaa, verkkosivuston luominen on tyypillisesti sopivampi vaihtoehto.

WordPress on erittäin muokattavissa oleva sisällönhallintajärjestelmä (CMS), joten voit luoda upean aloitussivun ja laajentaa sen myöhemmin täydelliseksi verkkosivustoksi.

Hyvä uutinen on, että WordPress, joka on erittäin joustava alusta, mahdollistaa mukautuvuuden. Jos olet epävarma, voit aloittaa aloitussivulla ja laajentaa sen myöhemmin täysimittaiseksi verkkosivustoksi yrityksesi kasvaessa ja vaatimukset kehittyvät.

Samoin voit aluksi kehittää WordPress-verkkosivuston ja sen jälkeen rakentaa yksittäisiä aloitussivuja, jotka on räätälöity tiettyihin kampanjoihin, mikä varmistaa, että sinulla on joustavuus mukauttaa online-näkyvyysi erilaisiin markkinointialoitteisiin.

Milloin aloitussivu kannattaa aloittaa?

Kun sinulla on tietty tavoite mielessäsi ja käytät maksettuja mainoskampanjoita, on suositeltavaa käyttää aloitussivua.

Aloitussivut ovat erityisen tehokkaita liidien luomisessa ja myynnin edistämisessä, koska niillä on selkeä toimintakehotus (CTA) ja kyky ohjata potentiaalisia asiakkaita seuraaviin vaiheisiin.

Poikkeuksellisen aloitussivun luominen edellyttää olennaisesti näiden kolmen avainelementin sisällyttämistä.

1. Tyhjennä tavoite

Ennen aloitussivun rakentamista on tärkeää saada selvä vastaus kysymykseen: “Mikä on toivomamme lopputulos tälle aloitussivulle?”

Selkeä tavoite auttaa sinua luomaan käyttäjäystävällisen asettelun, joka rohkaisee vierailijoita tekemään haluttuja toimia.

On tärkeää huomata, että verkkokauppakaupan Shopify-aloitussivu eroaa merkittävästi markkinointitoimistolle suunnitellusta liidien keräämiseen tarkoitetusta aloitussivusta.

2. Tyhjennä CTA

Selkeä ja mukaansatempaava toimintakehotus (CTA), joka näkyy näkyvästi aloitussivullasi, on tärkeä rooli ohjaamassa kävijöitä kohti haluttua toimintaa.

Varmistaaksesi maksimaalisen näkyvyyden, käytä CTA-painikkeissasi suurikontrastisia värejä, jolloin teksti erottuu tehokkaasti. Sisällytä pakottavia toimintasanoja, kuten “Rekisteröidy!” tai “Hanki ilmaislahjasi!” antaa vierailijoille selkeät ohjeet aiotuista toimista.

Kuten aiemmin mainitsin Skillshare loi loistavan aloitussivun kannustaakseen sinua rekisteröitymään heidän palveluihinsa.

3. Sitouttava kopio

Aloitussivusi tehokkuus riippuu suuresti houkuttelevan kopiosi laadusta. Sen pitäisi resonoida suoraan kohdeyleisösi kanssa.

Sivullesi sopivan myyntikopion määrittämiseksi on tärkeää ymmärtää selkeästi sivusi tavoite ja kohdeyleisö.

Onko tavoitteenasi lisätä uutiskirjeiden tilaajia? Myytkö lippuja tulevaan tapahtumaan? Vai tarjoatko ilmaisen e-kirjan? Kopioinnissa käyttämäsi lähestymistapa vaihtelee sen mukaan, myytkö lippuja vai pyydätkö vierailijoita lataamaan e-kirjan.

Mieti yleisösi viestintätyyliä ja määritä tehokkain tapa välittää viestisi. Säilytä ytimekäs kopio ja aloita sivusi kiehtovalla koukulla kiinnittääksesi heidän huomionsa.

Milloin Web-sivu kannattaa aloittaa?

Verkkosivustot tarjoavat kattavan kokemuksen, jonka avulla vierailijat voivat todella ymmärtää ja ymmärtää yrityksesi, mitä aloitussivut eivät usein pysty saavuttamaan.

Nettisivu

Mahdolliset asiakkaat vierailevat verkkosivustollasi saadakseen käsityksen yrityksestäsi. Heillä on mahdollisuus tutustua. Tutustu Tietoja-sivullesi, selaa blogiasi ja tutki tarjoamiesi tuotteiden tai palveluiden valikoimaa.

Kun kyse on bränditietoisuuden rakentamisesta, luottamuksen rakentamisesta ja auktoriteetin vahvistamisesta alallasi, hyvin suunniteltu ja kaiken kattava verkkosivusto on välttämätön.

Trustindexin verkkosivusto.

Vaikuttavan verkkosivuston rakentamiseen kuuluu seuraavat kolme tekijää.

🔥 Empfohlen:  Tarvitsetko verkkosivuston? 6 syytä hankkia verkkosivusto yrityksellesi

1. Johdonmukainen brändäys

Johdonmukaisuus on avainasemassa verkkosivustosi elementeissä. Vierailijoiden tulee heti huomata, että verkkosivustosi on heijastus brändistäsi. Luonnehditaanpa brändiääntäsi leikkisäksi tai ammattimaiseksi.

Tämän johdonmukaisuuden tulisi ulottua myös valitsemillesi värimalleille ja logoille. Kun olet luonut brändillesi haluamasi ulkoasun ja tuntuman, on erittäin tärkeää toistaa se johdonmukaisesti koko verkkosivustollasi.

2. Haluat luoda yleiskatsauksen yrityksestäsi

Kun vierailijat päätyvät verkkosivustollesi, heidän ensisijaisena tarkoituksenaan on kerätä lisätietoja yrityksestäsi. On erittäin tärkeää varmistaa, että verkkosivustosi tarjoaa selkeän ja kattavan yleiskuvan yrityksestäsi ja sen tarjonnasta.

Kotisivusi tulisi toimia keskuksena, joka vastaa peruskysymyksiin, joita uudella vierailijalla voi olla yrityksestäsi. Sen pitäisi viestiä tehokkaasti kuka olet, mitä teet ja miksi se on heille merkityksellistä ja arvokasta.

Harkitse lisäksi, kuinka voit järjestää verkkosivustosi loogisiin osiin, jotka helpottavat navigointia. Ja myös antaa vierailijoille pääsyn yksityiskohtaisiin tietoihin.

Jos sinulla on esimerkiksi yksi tuote, voit valita erilliset verkkosivut, jotka on omistettu jokaiselle sen erilliselle ominaisuudelle. Vaihtoehtoisesti voit rakentaa blogin, joka sisältää useita julkaisuja, jotka perehtyvät tuotteesi erilaisiin käyttötapauksiin.

Tärkeintä on rakentaa verkkosivustosi tavalla, joka vastaa yrityksesi ainutlaatuisia tarpeita ja ominaisuuksia.

3. Navigointi

Verkkosivustosi ulkoasun tulee asettaa etusijalle navigoinnin helppous, jotta vierailijat voivat löytää haluamasi tiedot nopeasti muutamassa sekunnissa.

On tärkeää ymmärtää, että jos vierailijat eivät löydä etsimäänsä nopeasti, he voivat siirtyä kilpailevalle verkkosivustolle. Tämä johtaa mahdolliseen sitoutumisen menettämiseen.

Tehokkaan navigoinnin varmistamiseksi luo selkeä ylävalikkopalkki, jossa näkyvät näkyvästi kaikki kävijöiden käytettävissä olevat pääsivut. Tässä on joitain tärkeitä navigointiideoita, joita kannattaa harkita:

Tietoja-sivu, blogi, palvelut, yhteystiedot, hinnat ja ominaisuudet.

Lisäämäsi navigointivaihtoehdot riippuvat yrityksesi luonteesta. Keskeisenä tavoitteena on, että kävijät löytävät helposti ja nopeasti etsimänsä tiedon, mikä parantaa heidän yleistä käyttökokemustaan.

Mitä tarvitset verkkosivuston tai aloitussivun luomiseen?

Verkkotunnus toimii osoitteena, jonka käyttäjät kirjoittavat selaimeen päästäkseen verkkosivustollesi tai aloitussivullesi, kuten www.trustindex.com.

Verkkohotellitilit toimivat verkkosivustosi tai aloitussivusi tiedostojen tallennuspaikkana.

Tyypillisesti verkkotunnus maksaa noin 15 dollaria vuodessa, kun taas hosting-suunnitelmat alkavat noin 8 dollarista kuukaudessa (yleensä maksetaan vuosittain). Nämä kustannukset voivat olla merkittäviä varsinkin uusille yrityksille niiden alkuvaiheessa.

Onneksi monet web-isännöintipalveluntarjoajat tarjoavat ilmaisen verkkotunnuksen ensimmäisen vuoden ajan. He tarjoavat usein alennuksia tänä aikana. Tämä tarkoittaa, että voit aloittaa verkkosivusi tai seuraavan aloitussivusi alle 3 dollarilla kuukaudessa.

Markkinoilla on tarjolla laaja valikoima isännöintipalveluita, joiden avulla voit valita useista vaihtoehdoista, kuten Bluehost, Hostinger tai SiteGround.

Johtopäätös

Lopuksi totean, että valittaessa aloitussivun tai verkkosivuston välillä on tärkeää arvioida erityistarpeesi.

Aloitussivut keskittyvät erinomaisesti yhteen tavoitteeseen ja markkinointiponnisteluihin, jotka lisäävät tuloksia liidien keräyssivulla. Ne sopivat ihanteellisesti kohdennettuun markkinointikampanjaan ja tuotteiden tai tapahtumien nopeaan lanseeraukseen.

🔥 Empfohlen:  Brändätyt vs ei-brändätyt avainsanat: mitkä ovat parempia lisäämään verkkosivustosi myyntiä vuonna 2023

Toisaalta verkkosivustot tarjoavat laajemman online-näkyvyyden, mahdollistaen monisivuisen sisällön, vahvistavat brändin auktoriteettia ja tarjoavat kattavan yleiskuvan yrityksestäsi.

Ne sopivat yrityksille, jotka haluavat rakentaa luottamusta, esitellä erilaisia ​​tuotteita tai palveluita ja olla yhteydessä vierailijoihin eri osioiden, kuten blogien, sivujen ja yhteystietojen, kautta.

Lopulta valinta aloitussivun ja verkkosivuston välillä riippuu useista tekijöistä. Kuten erityiset tavoitteesi, budjettisi sekä vaadittava toiminnallisuus ja joustavuus. Muista, että WordPressin kaltaisten alustojen monipuolisuuden ansiosta voit aina aloittaa aloitussivulla ja laajentaa sen täydelliseksi verkkosivustoksi yrityksesi kasvaessa.

FAQ

Miten aloitussivu eroaa verkkosivustosta?

Aloitussivu on erillinen verkkosivu, joka on suunniteltu tiettyä tarkoitusta tai kampanjaa varten ja joka keskittyy yhteen tavoitteeseen ja toimintakehotukseen. Sitä vastoin verkkosivusto koostuu useista sivuista, jotka tarjoavat kattavan verkkonäkyvyyden ja esittelevät erilaisia ​​tietoja, tuotteita tai palveluita.

Voiko minulla olla sekä aloitussivu että verkkosivusto?

Ehdottomasti. Monet yritykset valitsevat aloitussivujen yhdistelmän tiettyjä kampanjoita tai tavoitteita varten sekä verkkosivuston, joka toimii niiden verkkonäkyvyyden keskeisenä keskuksena. Tämä lähestymistapa mahdollistaa kohdennettuja markkinointitoimenpiteitä ja tarjoaa samalla vierailijoille kattavamman kokemuksen brändistäsi.

Mitä etuja verkkosivustolla on aloitussivuun verrattuna?

Verkkosivustot tarjoavat laajemman valikoiman toimintoja ja mahdollistavat kattavamman online-näkyvyyden. Ne tarjoavat mahdollisuuden esitellä yrityksesi eri osa-alueita, kuten tietosivua, blogia, tuote-/palvelusivuja ja yhteystietoja.

Kumpi vaihtoehto, aloitussivu vai verkkosivusto, on kustannustehokkaampi?

Aloitussivut ovat yleensä kustannustehokkaampia, koska ne vaativat vähemmän resursseja ja ne on suunniteltu tiettyjä kampanjoita varten. Toisaalta verkkosivustoihin liittyy monimutkaisempaa kehitystä, jatkuvaa ylläpitoa ja mahdollisesti korkeampia kustannuksia. Kustannustehokkuus riippuu kuitenkin viime kädessä yrityksesi erityistarpeista ja tavoitteista.

Voinko muuntaa aloitussivun verkkosivustoksi tai päinvastoin?

Kyllä, aloitussivu on mahdollista muuntaa täydelliseksi verkkosivustoksi tai päinvastoin. WordPressin kaltaiset alustat tarjoavat joustavuutta mukautua ja laajentaa verkkonäkyvyyttäsi yrityksesi kehittyessä.
Voit aloittaa aloitussivulla ja lisätä myöhemmin lisää sivuja muuttaaksesi sen verkkosivustoksi, tai voit rakentaa verkkosivuston ja luoda erilliset aloitussivut tietyille kampanjoille tai kampanjoille.

Milloin minun pitäisi käyttää aloitussivua verkkosivuston sijaan?

On suositeltavaa käyttää aloitussivua, kun sinulla on kohdennettu tavoite tai tavoite, kuten tuotteen lanseeraaminen, liidien kerääminen tai kohdistettujen markkinointikampanjoiden suorittaminen. Aloitussivut ovat ihanteellisia korkean tulosprosentin saavuttamiseen ja tiettyjen kohderyhmien huomion vangitsemiseen.