Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Aloitussivumallien käytön arvo digitaalisessa markkinoinnissa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Aloitussivumallien käytön arvo digitaalisessa markkinoinnissa

Aloitussivuilla on merkittävä rooli digitaalisessa markkinoinnissa. Ne tarjoavat yritysten omistajille erinomaisen alustan esitellä tarjontaansa, mainostaa erikoistarjouksia ja pitää yleisön kiinnostuneina uusista tarjouksista.

Aloitussivu on yksittäinen verkkosivu, joka tulee näkyviin, kun käyttäjä napsauttaa hakukoneoptimoitua tulosta tai verkkomainosta.

Se toimii porttina potentiaalisten asiakkaiden ohjaamiseen tiettyyn sisältöön ja rohkaisee heitä toimimaan sen saavuttaessa.

Hallitsemalla yrityksesi aloitussivun optimoinnin ja työskentelyn aloitussivun mallejavoit erityisesti taata digitaalisten kampanjoidesi menestyksen, mikä johtaa kohonneisiin tulosprosentteihin.

Otetaan kuitenkin selvää, kuinka voit käyttää aloitussivua liidien luomiseen ja tehostaa markkinointikampanjoitasi.

Mikä on aloitussivu?

Aloitussivu on verkkosivu, jonka avulla voit kerätä kävijätietoja käyttämällä lomakkeita, tarjouksia tai muita tekniikoita. Se voi sisältää monia toimintoja, kuten uutiskirjeiden tilaamisen tai tuotteiden ostamisen.

Aloitussivut ovat elintärkeä työkalu yrityksille niiden koosta riippumatta, koska ne mahdollistavat kohdistettujen kampanjoiden toteuttamisen ja auttavat arvioimaan verkkomarkkinoinnin onnistumista.

Yritykset voivat muuttaa kävijöistä asiakkaita tai liidejä suunnittelemalla aloitussivun, jossa on selkeä toimintakehotus.

Jos esimerkiksi suoritat sähköpostimarkkinointikampanjan kannustaaksesi ihmisiä tilaamaan uutiskirjeesi, ensimmäinen askel olisi ohjata potentiaaliset tilaajat hyvin suunnitellulle aloitussivulle, joka selittää selvästi, mitä he saavat rekisteröityessään.

Käyttämällä tätä lähestymistapaa hallitset paremmin luetteloosi liittyneiden ihmisten määrää ja voit myös tunnistaa, kuka liittyy siihen. Tämä tarkoittaa, että olet todennäköisemmin tekemisissä heidän kanssaan suoraan asiaankuuluvan sisällön kautta tulevaisuudessa.

Aloitussivujen tyypit

Erilaiset aloitussivut palvelevat erilaisia ​​tarkoituksia. Tarkastellaan joitain yleisimmistä aloitussivutyypeistä, joita voit käyttää markkinointikampanjoissasi.

 • Liidin luontisivut pyrkivät keräämään kävijöiden tietoja, kuten heidän nimensä ja sähköpostiosoitteensa, vastineeksi ilmaisesta latauksesta tai muusta kannustimesta.
 • Squeeze pages -sivut puolestaan ​​keskittyvät pelkästään liidien keräämiseen.
 • Myyntisivuilla esitellään myytäviä tuotteita ja palveluita, jotka tarjoavat yksityiskohtaisia ​​kuvauksia ja hinnoitteluvaihtoehtoja, jotka kannustavat kävijöitä ostamaan.
 • Napsautussivut tarjoavat lisätietoja tuotteesta tai palvelusta, jotta kävijät voivat tehdä tietoon perustuvia ostopäätöksiä.
 • Kiitossivut ilmaisevat kiitoksen asiakkaille heidän ostoksistaan ​​ja voivat myös tarjota lisämyyntiä tai ristiinmyyntiä, jotka liittyvät heidän alkuperäiseen tilaukseensa.
 • Lopuksi webinaarin rekisteröintisivut keräävät yhteystietoja mahdollisilta henkilöiltä, ​​jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan online-tapahtumaan.
🔥 Empfohlen:  GA4:n käytön aloittaminen: Nämä 4 vinkkiä saavat sinut vauhtiin

Minkä tyyppisen aloitussivun päätätkin luoda, voit aina löytää ratkaisun a aloitussivu ilmaiseksi. Löydät eri tyyppisiä ja tyylejä valmiita aloitussivumalleja alustoilta, kuten TemplateMonster digital Marketplace.

Kun työskentelet valmiin suunnittelun parissa, voit keskittyä digitaaliseen markkinointikampanjaasi ja aloitussivumarkkinointiin sen sijaan, että panostaisit suunnitteluun ja koodaukseen tyhjästä.

Aloitussivujen merkitys digitaalisessa markkinoinnissa

Aloitussivu on tehokas työkalu liikenteen ohjaamiseen, hakukoneoptimoinnin tehostamiseen ja brändin rakentamiseen. Se voi myös olla arvokas osa onnistunutta PPC-strategiaa.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että noin 68 % B2B-yrityksistä käytä aloitussivuja liidien luomiseen tulevia tuloksia varten. Se kannattaa kuitenkin huomioida 44 % Näistä napsautuksista ohjataan kotisivuille, mikä, kuten tulemme keskustelemaan, ei ole tehokas tapa.

Aloitussivut ohjaavat asiakkaita kohti tiettyjä tuotteita, palveluita tai tarjouksia ja kannustavat heitä toimimaan. Tämä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tuottaa tuloksia ja kasvattaa asiakaskuntaasi.

Jos aloitussivut ovat niin tärkeitä, miksi kaikki yritykset eivät käytä niitä? Yksi syy on väärinkäsitys, että niiden luominen ja ylläpitäminen on haastavaa.

Tämä on vain joskus totta. Menestyvän aloitussivun luominen ei ole niin näyttävää suunnittelua, vaan enemmän asiakkaan toiveiden toimittamista.

Tehokkaiden aloitussivujen tärkeimmät elementit

Aloitussivut ovat välttämättömiä tietyn tulostavoitteen saavuttamiseksi, kuten liidien keräämiseksi tai myynnin lisäämiseksi. Toisin kuin verkkosivustot, jotka voivat häiritä useiden tarjousten vuoksi, aloitussivut keskittyvät tiettyyn kampanjaan, mikä lisää konversion mahdollisuuksia. Tässä on useita paljon tuloksia tuottavan aloitussivun tärkeitä elementtejä:

 • Sinun USP (ainutlaatuinen myyntivaltti) erottaa sinut kilpailijoistasi ja korostaa, miksi brändisi on ihanteellinen valinta. Sen pitäisi määritellä selkeästi brändilupauksesi ja luoda asiakkaiden odotukset.
 • The otsikko ja sankarilaukaus kiinnittääksesi asiakkaan huomion tarjoamalla yleiskuvan tuotteesi tai palvelusi toiminnasta.
 • The ominaisuudet -osio tarjoaa lisätietoja ja vastaa jäljellä oleviin kysymyksiin. Kun esittelet ominaisuuksiasi, on parasta korostaa niiden etuja. Asetu asiakkaasi asemaan ja kysy: “Kuinka tämä tuote tai palvelu hyödyttää minua?”
 • Sosiaalinen todiste käyttää sosiaalisia signaaleja havainnollistamaan, että muut ovat ostaneet, kuluttaneet, lukeneet tai osallistuneet tarjontaasi. Sosiaalinen todiste voi olla tuotearvosteluissa, asiakaspalautuksissa tai suosituksissa, mikä auttaa rakentamaan luottamusta ja uskottavuutta.
 • The CTA on taktiikka, joka muuttaa tulostavoitteesi todeksi. Sen tulee olla näkyvästi esillä ja suunniteltu kannustamaan toimintaan. Toimintakehotusten tulee olla tarkkoja, niissä on käytettävä toimivaa kieltä, ja ne on sijoitettava strategisesti asiakaspolun mukaisiksi.
 • The teksti aloitussivullasi oleva ominaisuus on ratkaisevan tärkeä kohdeyleisösi huomion kiinnittämisessä. Varmista, että teet jokaisesta sanasta tärkeän. Toisin kuin perinteisellä verkkosivustolla, aloitussivulla on vähemmän tilaa välittää kaikki viestit, jotka haluat toimittaa. Keskity siis tärkeimpiin asioihin, puhu asiallisesti ja optimoi kopiosi hakukoneoptimointia varten.
🔥 Empfohlen:  Verkkokaupan mahdollisuudet digitaalisessa maailmassa: menestys, edistys ja kilpailu

Käytännön vinkkejä

Aloitussivujen käyttäminen osana markkinointistrategiaasi on älykäs toimenpide, joka voi hyödyttää sinua ja asiakkaitasi. Luodaksesi aloitussivun, joka kiinnittää asiakkaasi huomion ja tekee vahvan ensivaikutelman, sinun tulee noudattaa joitain parhaita käytäntöjä, joita on jalostettu ajan myötä.

Vaikka pöytätietokoneiden ja mobiililaitteiden parhaiden käytäntöjen välillä on eroja, jotkin elementit johtavat yleisesti laskeutumissivujen korkeampiin tulosprosenttiin. Keskustellaan joistakin näistä aloitussivun parhaista käytännöistä.

 1. Pidä otsikot, pääviesti ja toimintakehotus sivun yläosassa. Historiallisesti sivun yläosa viittaa sanomalehden etusivun yläosaan, jossa tärkeimmät otsikot ja uutiset on sijoitettu. Digitaalisessa markkinoinnissa tämä tarkoittaa sitä osaa näytöstä, joka näkyy katsojalle vierittämättä alaspäin. Kun käyttäjät päätyvät aloitussivullesi, he todennäköisesti skannaavat koko näytön, mutta eivät vierittää alaspäin. Lisää konversiomahdollisuuksiasi pitämällä otsikot, pääviestisi ja toimintakehotus sivun yläosassa. Otsikon tulee olla selkeä ja ytimekäs, ja sen tulee sisältää hakukoneoptimointia varten tärkein avainsana.
 2. Käytä vain yhtä toimintakehotusta (CTA). Aloitussivusi tulee optimoida yhtä tavoitetta varten: erikoistarjous, ilmainen kokeiluversio, osallistuminen kilpailuun, verkkoseminaariin rekisteröityminen tai e-kirjan lataus. Lisää toimintakehotuksia tai linkkejä muille sivuille voivat häiritä katsojan huomion päätavoitteesta. Aseta yksi CTA-painike sivun yläpuolelle, jotta vältytään sekaannuksista.
 3. Toista toimintakehotus (CTA) tarvittaessa. Kun aloitussivusi kopio edellyttää työpöytä- tai mobiilikäyttäjien vierittämistä alaspäin, he eivät ehkä halua vierittää uudelleen ylös päästäkseen toimintakehotukseen. Säilytä potentiaaliset asiakkaat sijoittamalla toimintakehotuksen kopio sivun alaosaan.
 4. Suunnittele toimintakehotuspainike sopivasti. Toimintakehotuspainikkeesi ulkoasun tulee olla houkutteleva ja rohkaista katsojaa toimimaan. Sen tulee olla kontrastivärinen aloitussivun taustaan ​​nähden ja sopivan kokoinen. Kun toimintakehotus toistetaan aloitussivulla, sen on oltava sivun yläosan toimintakehotuksen kopio.
 5. Suunnittelu mobiililaitteille. Yli puolet maailmanlaajuisesta Internet-liikenteestä tapahtuu matkapuhelimella, joten aloitussivujesi suunnittelu mobiilikäyttöön on välttämätöntä. Monet B2B-yritykset ja vanhemmat väestöryhmät kuitenkin suosivat edelleen pöytätietokoneita. Analytiikkatietojesi pitäisi opastaa sinua yleisösi laiteasetuksissa.
 6. Optimoi liikenteen lähteesi. Suunnittele aloitussivusi niiden lähteiden mukaan, joista hankit liikennettä. SEO-optimoiduilla sivuilla on alhaisempi tulosprosentti kuin lyhyillä kopiosuuntautuneilla aloitussivuilla. Pidä aloitussivut maksullisilla liikenteen lähteillä lyhyinä, suorina ja selkein viestein ja toiminnoin.
 7. Tarjoa sosiaalinen todiste. Käytä muiden käyttäjien kokemuksia ja arvosteluja aloitussivun konversioiden tehostamiseen. Menettämisen pelko on tehokas suostuttelutyökalu, ja kun käyttäjät oppivat, että muut asiakkaat ja yritykset arvostavat tuotettasi, se rakentaa brändin luottamusta ja uskottavuutta.
🔥 Empfohlen:  10 hauskaa sähköpostiesimerkkiä: Käytä huumoria markkinoinnissa kuin ammattilainen

Nämä parhaat käytännöt auttavat sinua luomaan tehokkaan, visuaalisesti houkuttelevan ja tulosystävällisen aloitussivun. Näistä vinkeistä pitäisi olla hyötyä, jos luot projektin tyhjästä tai käytät aloitussivumalleja markkinointitarpeisiisi.

Johtopäätös

Luomalla aloitussivun liidien luomista, kumppanimarkkinointia tai tulosprosenttien lisäämistä varten voit aina saavuttaa parempia tuloksia aloitussivumallien avulla.

Yllä mainittujen tehokkaiden ja tuloshakuisten aloitussivujen luomiseen liittyvien vinkkien ja parhaiden käytäntöjen avulla voit helposti saavuttaa digitaalisen markkinointikampanjasi tavoitteet.

TemplateMonsterin digitaalisen markkinapaikan erikoistarjouksen pitäisi olla kätevä aina, kun luot projektisi aloitussivumalleilla.

Käytä tarjouskoodia rock-sisältöä säästää 7 % alustan valmiista web-suunnitteluratkaisuista. Säästä paljon ja aloita näyttävä markkinoinnin aloitussivusuunnittelu jo tänään!

Tämä on Vieraspostaus, jonka on kirjoittanut MalliHirviö.