Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Alton apteekki: Johtava digitaalinen apteekki

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Alton apteekki: Johtava digitaalinen apteekki

Alton apteekki

Maailman edetessä digitaalisen aikakauden aikana yhä useammat ihmiset hakevat Internetiä terveydenhuoltotietoa ja -palveluita varten. Verkkoapteekit ovat yksi tällainen ala, joka on saanut enemmän vetovoimaa koko Covid-19-pandemian aikana.

On todettu, että noin 50 % ihmisistä jättää ottamatta määrättyjä lääkkeitä, mikä johtaa sairaalahoitoon ja kuolemaan. Digitaalisten apteekkien alustojen avulla ihmiset voivat kuitenkin tilata reseptinsä verkosta ja toimittaa ne kotiovelleen.

Alto Pharmacy on yksi sellaisista digitaalisen apteekin alustasta, joka on syntynyt mukavuudesta ja kohtuuhintaisuudesta. Tämä artikkeli valaisee Alto Pharmacyn tärkeitä yksityiskohtia, mukaan lukien sen aloitustarina, perustajat, rahoitus, palvelut ja paljon muuta.

Alto Pharmacy – Yrityksen kohokohdat

Yrityksen nimi Alto Pharmacy

Päämaja San Francisco, Kalifornia, Yhdysvallat
sektori Terveydenhuolto
Perustajat Mattieu Gamache-Asselin, Jamie Karraker
Perustettu 2015
Tulot 1 miljardi dollaria (2022)
Verkkosivusto Alto.com

Alton apteekki – Tietoja
Alto Pharmacy – perustajat ja tiimi
Alto Pharmacy – Startup Story
Alton apteekki – Missio ja visio
Alton apteekki – liiketoimintamalli
Alto Pharmacy – Tuotteet ja palvelut
Alto Apteekki – Rahoitus ja sijoittajat
Alto Pharmacy – Fuusiot ja yritysostot
Alton apteekki – Patentit ja tavaramerkit
Alto Apteekki – Kasvu
Alton apteekki – Yhteistyökumppanit
Alton apteekki – Palkinnot ja saavutukset
Alton apteekki – Kilpailijat

Alton apteekki – Tietoja

Alto Pharmacy on Yhdysvaltojen johtava digitaalinen apteekki. Sen liiketoimintamalli keskittyy proviisorien ratkaisevaan rooliin yksilön terveysmatkan viimeisenä lenkkinä. Yritys yhdistää asiantuntevan farmaseuttisen hoidon tarkoituksenmukaiseen teknologiaan tarjotakseen taloudellisen ja kätevän kokemuksen lääkkeitä tarvitseville ihmisille.

Alto Pharmacy toimii kahdellatoista markkina-alueella, mukaan lukien San Francisco, Los Angeles, San Diego, Denver, Las Vegas, Seattle, New York, Houston, Dallas, Austin, Sacramento ja Santa Barbara.

Yhtiö on täyttänyt yli kolme miljoonaa reseptiä ja rakentanut mobiilisovelluskokemuksen, joka helpottaa lääkkeiden hallintaa. Se on saavuttanut 70 %:n potilaiden sitoutumisasteen ja mahdollistanut 53 miljoonan dollarin lääkesäästöt, ja yli 41 % potilaista hyötyy reseptisäästöistä.

Alto Pharmacy – perustajat ja tiimi

Mattieu Gamache-Asselin ja Jamie Karraker ovat Alto Pharmacyn perustajia.

Mattieu Gamache-Asselin

Mattieu Gamache-Asselin valmistui Ottawan yliopistosta ohjelmistotekniikan + biolääketieteen kandidaatin tutkinnon suorittamisesta. Ennen Alto Pharmacyn perustamista hän työskenteli ohjelmistosuunnittelijana Adobe Systemsissä ja Engineering @ Parse Facebookissa.

Jamie Karraker

Jamie Karraker suoritti kandidaatin ja tekniikan maisterin tutkinnon Massachusetts Institute of Technologysta. Hän työskenteli tutkijana MIT Computer Science and Artificial Laboratoryssa (CSAIL) ja ohjelmistosuunnittelijana Facebookissa.

Vuonna 2015 hän perusti Alto Pharmacyn ja työskentelee tällä hetkellä sen toimitusjohtajana.

Alicia Boler Davis on Alto Pharmacyn toimitusjohtajayritys, jonka tiimissä on yli 900 asiantuntijainsinööriä, proviisoria ja hoitoalan asiantuntijaa.

Alto Pharmacy – Startup Story

Mattieu Gamache-Asselin ja Jamie Karraker houkuttelivat terveydenhuoltoon ja järkyttyivät huomatessaan, että 50 % yhdysvaltalaisista ei saa tai ota lääkkeitään ohjeiden mukaisesti korkeiden kustannusten ja apteekkikokemuksen kitkan vuoksi. Lisäksi he ymmärsivät, kuinka tehoton ja epäinhimillinen apteekkijärjestelmä oli.

Siksi he molemmat julkaisivat joitain Facebook-mainoksia, jotka tarjosivat yksinkertaisia ​​palveluita ihmisten reseptien poimimiseen ja niiden toimittamiseen kotiovelle. Ensimmäisellä viikolla Mattieu ja Jamie onnistuivat toimittamaan lääkkeet tyytyväisille ja maksaville asiakkaille.

Ennen Alto Pharmacyn perustamista perustajat ymmärsivät, että heidän oli opittava parhailta, ja siksi he viettivät kuukausia oppia perheomisteisesta apteekista Mission Districtissä San Franciscossa. Siellä he ymmärsivät, että ihmiset odottavat apteekkien tuntevan heidät – heidän budjetinsa, mieltymyksensä ja rutiinit.

Mattieu ja Jamie keräsivät tarpeeksi pääomaa ostaakseen AG Pharmacyn vuonna 2015 tekemällä yhteistyötä Vivianin ja hänen tiiminsä kanssa. He rakensivat nopeasti tiiminsä ja yhdistivät teknologian ja terveydenhuollon asiantuntemuksen. Ensimmäisenä vuonna AG Pharmacy rakensi teknologiapinon ydinosat: apteekin käyttöjärjestelmän, lääkärin yhteistyötyökalun ja sovelluksen Alton potilaille.

Alton apteekki – Missio ja visio

Alto Pharmacy pyrkii täyttämään lääketieteen todellisen tarkoituksen eli parantamaan jokaisen sitä tarvitsevan ihmisen elämänlaatua.

Alton apteekki – liiketoimintamalli

Käyttäjä luo Alto-mobiilisovellukseen tilin siirtääkseen olemassa olevan reseptinsä tai voi pyytää lääkäriään lähettämään alustalle uuden reseptin. Yrityksen tiimi löytää asiakkaille parhaan hinnan selaamalla kuponkeja, maksukortteja ja muita säästövaihtoehtoja sisältävää tietokantaa. Lisäksi se käsittelee asiakkaiden vakuutusasiakirjoja löytääkseen tapoja säästää rahaa.

Käyttäjät näkevät säästö- ja toimitusvaihtoehdot, ja tilauksen jälkeen resepti toimitetaan käsin valittuna päivänä ja kellonaikana ilman toimitusmaksua. Lisäksi Alto Pharmacyn tiimi varmistaa, että asiakkaat eivät koskaan menetä tai lopu lääkkeistä ottamalla yhteyttä sopiakseen toimitusajasta. Alto-sovelluksella asiakkaat voivat asettaa muistutuksia lääkkeiden ottamisesta ja keskustella apteekkihenkilökunnan kanssa.

Alto Pharmacy – Tuotteet ja palvelut

Alto-sovellus on erikoistunut toimitukseen HIV, C-hepatiitti ja infektiotaudit, astma ja keuhkoahtaumatauti, reumatologia, kardiologia, multippeliskleroosi, gastroenterologia, Covid-19-viruslääkkeet ja muut lääkkeet.

Lisäksi se lanseerasi Auto Connect -sovelluksen reseptien määrääjille ja kliiniselle henkilökunnalle, joka mahdollistaa saumattoman reseptien hallinnan ja apteekkiviestinnän.

Alto Apteekki – Rahoitus ja sijoittajat

Alto Pharmacy keräsi yhteensä 560 miljoonaa dollaria 7 rahoituskierroksella. Sen viimeisin rahoituskierros – Series E Round – suoritettiin 27. tammikuuta 2022, ja se keräsi 200 miljoonaa dollaria. Yhtiötä rahoittaa 58 sijoittajaa, joista viimeisimmät ovat What If Ventures, Sand Hill Angels, SoftBank Vision Fund, Zola Global Investors ja Greenoaks.

Päivämäärä Kierrosten sijoittajien lukumäärä Kerätyt varat Pääsijoittaja

27. tammikuuta 2022 Sarja E 5 200 miljoonaa dollaria SoftBank Vision Fund
2. marraskuuta 2021 Velkarahoitus 36,4 miljoonaa dollaria
30. tammikuuta 2020 Sarja D 8 250 miljoonaa dollaria SoftBank Vision Fund
5. joulukuuta 2018 Sarja C 9 50 miljoonaa dollaria Zola Global Investors, Greenoaks
12. kesäkuuta 2017 Sarja B 8 17 miljoonaa dollaria Greenoaks
30. kesäkuuta 2016 Sarja A 3 6 miljoonaa dollaria Jackson Square Ventures
20. kesäkuuta 2015 Siemenkierros 8 600 000 dollaria

Alto Pharmacy – Fuusiot ja yritysostot

23.8.2017 Alto Pharmacy osti Round Healthin.

Alton apteekki – Patentit ja tavaramerkit

Alto Pharmacy on rekisteröity yhdelle tavaramerkille, joka on luokiteltu “Tieteelliset ja elektroniset laitteet ja välineet‘ luokkaa.

Alto Apteekki – Kasvu

Alto Pharmacyn arvioitu vuotuinen liikevaihto vuonna 2022 on 189 miljoonaa dollaria vuodessa (210 221 dollaria työntekijää kohti), ja sen nykyinen arvo on miljardi dollaria. Lisäksi kuukausittaiset verkkokäynnit kasvoivat 0,88 % 317 938 käynnillä. Ja sen työntekijöiden määrä kasvoi -9 prosenttia viime vuonna.

Alton apteekki – Yhteistyökumppanit

Alto Pharmacy on tehnyt yhteistyötä seuraavien kanssa:

 • New Yorkin terveysministeriö
 • Hänet & Hänen
 • Oma Hedelmällisyys
 • Howardin yliopisto

Alton apteekki – Palkinnot ja saavutukset

Alto Pharmacy on tunnustettu asiakkaiden pakkomielteiseksi, alan johtavaksi digitaaliseksi apteekiksi, jonka NPS-pistemäärä on 86. Jotkut sen uusimmista tunnustuksista ja tunnustuksista ovat:

 • Forbesin mukaan yksi Amerikan parhaista startup-työnantajista
 • Modernin vähittäiskaupan parhaan mobiilisovelluksen palkinto
 • Vuoden 2021 100 parasta terveydenhuoltoteknologiayritystä
 • Vuoden 2021 25 parasta Consumer HealthTech -johtajaa
 • Consumer HealthTechin 25 parasta naisjohtajaa

Alton apteekki – Kilpailijat

Jotkut sen tärkeimmistä kilpailijoista ovat:

 • Kapseli
 • PillPack
 • Walgreens
 • Health Warehouse.com
 • CVS Health
 • Medly
 • Truepill
 • Nyt Rx
 • Ketterä Rx

UKK

Mikä on Alto Pharmacy?

Alto Pharmacy on digitaalinen apteekkialusta, joka yhdistää asiantuntevan farmaseuttisen hoidon tarkoituksenmukaiseen teknologiaan tarjotakseen taloudellisen ja kätevän kokemuksen lääkkeitä tarvitseville.

Kuka perusti Alto Pharmacyn?

Mattieu Gamache-Asselin ja Jamie Karraker ovat Alto Pharmacyn perustajia.

Ketkä ovat Alto Pharmacyn pääkilpailijat?

Jotkut Alto Pharmacyn tärkeimmistä kilpailijoista ovat:

 • Kapseli
 • PillPack
 • Walgreens
 • Health Warehouse.com
 • CVS Health
 • Medly
 • Truepill
 • Nyt Rx
 • Ketterä Rx

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  MailChimpin käyttäminen vuonna 2023: Täydellinen opas