Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Amazon-lainaus – parhaat vaihtoehdot myyjille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Amazon-lainaus – parhaat vaihtoehdot myyjille

Oletko valmis laajentamaan Amazon-liiketoimintaasi?

Kokeneet myyjät Amazon-markkinoilla tietävät, että useimmiten yksi asia, joka estää heitä ottamasta seuraavaa askelta, on pääsy yrityslainaan.

Se todellakin riippuu rahasta.

Tässä on kolme päätapaa, joilla Amazon-laina voi auttaa Amazon-yritystä laajentamaan toimintaansa:

Varastonhallinta

Haluatko hyödyntää joukkoalennuksia? Entä työskennellä ensisijaisen toimittajan tai tehtaan kanssa, jolla on korkeammat vähimmäistilausmäärät? Lisäpääoman avulla voit tehdä kaiken tämän ja enemmän.

Laajenna tuote- ja brändipohjaasi

Onko sinulla tuoteidea, jonka tiedät täydentävän täydellisesti tuotevalikoimaasi? Et koskaan tiedä, milloin olet vain yhden tuotteen päässä, jotta saat todella pidettyä brändiäsi.

Tavoita enemmän asiakkaita

Yrityksen omistajalle, jos ostajat eivät ole tietoisia tuotteistasi, sillä ei ole väliä kuinka hyviä ne ovat. Amazon-lainalla ja hieman enemmän rahaa mainosbudjetissasi voit varmistaa, että mahdolliset asiakkaat tietävät, mitä he kaipaavat.

Miksi pankit eivät lainaa rahaa Amazon-myyjille?

Ongelmana on se, että pankit ovat luonteeltaan konservatiivisia. Koko idea Amazonissa myymisestä: Amazonin (FBA) toteutus, online-arbitraasi ja pudotustoimitus, se ei kuulu heidän asiantuntemukseensa.

Vielä tärkeämpää on, että lainananto Amazon-yrityksille on usein heidän mukavuusalueensa ulkopuolella. Jos he harkitsevat sitä, on olemassa hyvä mahdollisuus, että korko, takaisinmaksuaika tai lainasopimus ei ole ollenkaan sellainen asia, jonka Amazon-myyjä on innostunut allekirjoittamaan.

Yksi Amazon-myynnin jännittävimmistä puolista on se, että et tarvitse suurta pankkitiliä aloittaaksesi. Monet myyjät ovat onnistuneet laajentamaan toimintaansa aloittaessaan kenkänauhabudjetin.

Kun kyse on pienyrityslainan saamisesta, sama jännittävä puoli on kuin kaksiteräinen miekka.

Jos sinulla ei vielä ole rahaa, pankit eivät useinkaan halua antaa sinulle enemmän. Kuulostaako epäreilulta?

Jep, minäkin ajattelen niin.

Tässä viestissä aion puhua kahdesta päävaihtoehdosta niille teistä, jotka eivät vain odota rahaston tuloa. Ja jos olet yksi niistä harvoista onnekkaista; En tuomitse. Säästä rahaa enemmän poloponeja tai kuulentoja varten.

Kassavirta on kuningas

Nykyään on hämmästyttävää nähdä, kuinka nopeasti myyjät voivat laajentaa liiketoimintaansa.

Tim Jordan, verkkokaupan velho ja kumppani Helium 10:n koulutusjohtajan ja pääbrändievankelistan Bradley Suttonin kanssa Project X:ssä, sanoo, että “kassavirta on kuningas ja käyttöpääoman hyödyntäminen on yksi älykkäimmistä asioista, joita voit tehdä.” Hän jatkaa, että “jopa suuret yritykset, kuten Nike ja LEGO, lainaavat rahaa ostaakseen varastoa, koska on järkevää olla sitomatta omaa rahaa varastoon.”

🔥 Empfohlen:  TesterUp-arvostelu: Onko TesterUp laillinen?

Kaksi tärkeintä vaihtoehtoa Amazon-myyjille, jotka etsivät lainaa, ovat (harvoille onnekkaille), Amazonin talon sisäinen vain kutsulainausohjelma ja Fintech (tai Financial Technology) lainanantajat.

Amazonin sisäinen vain kutsulainausohjelma

Amazon sanoo, että sen “Business-rahoitusmahdollisuudet laajennetaan kelvollisille myyjille ja hakuprosessi on 100% digitaalinen. Kun olet valinnut yrityksesi tarpeita vastaavan vaihtoehdon, voit hakea sinulle sopivaa summaa, aina siihen määrään asti, johon olet oikeutettu, ilman piilokuluja.”

Yksi suuri “mutta” kuitenkin on. Amazonin lainausohjelma on vain kutsusta.

Tässä on kääntöpuoli:

 • Amazon-myyjä voi täyttää online-hakemuksen muutamassa vaiheessa.
 • Useimmat Amazon Lendingin myöntämät hyväksytyt lainat maksetaan turvallisesti viiden arkipäivän kuluessa. (Marcusin Goldman Sachsin myöntämien luottolimiittien osalta yrityksesi voi saada päätöksen yrityksesi täytetystä hakemuksesta viiden arkipäivän kuluessa).
 • Amazon varmistaa, että maksut ovat tiedossa etukäteen niin tiedät mitä odottaa alusta alkaen.

Jos olet yksi niistä myyjistä, jotka saavat kutsun Amazon-lainaan, seuraava vaihe on yksinkertainen kolmivaiheinen prosessi.

Kuinka rekisteröityä Amazon-lainaukseen

Vaihe 1

Kirjaudu sisään Myyjäkeskukseen.

Jos yrityksesi on oikeutettu hakemaan, näet Amazon Lendingin etusivulla viestin.

Valitse yrityksellesi parhaiten soveltuva rahoitusvaihtoehto koko haettavaan summaan asti.

Amazon lainaus – Kysymys ja vastaus

Tässä on luettelo kysymyksistä ja vastauksista (Amazonilta), jotka kattavat joukon alkuperäisiä huolenaiheita:

Olen kiinnostunut uudesta luottorajasta. Miten pääsen alkuun?

Yrityksillä, jotka voivat hakea rahoitusvaihtoehtoja, on nyt pääsy Marcus Business Line of Creditiin. Jos olet oikeutettu hakemaan, Marcus by Goldman Sachs on listattu Myyjäkeskukseen rahoitusvaihtoehtona.

Kun napsautat Marcus Business Line of Credit -luottokutsua, sinut ohjataan Marcuksen verkkosivustolle vahvistamaan kelpoisuus ja täyttämään hakemuksesi.

Kuinka maksan Amazon Lendingin myöntämiä lainoja?

Lainamaksusi vähennetään automaattisesti ensimmäisestä myyjätilin maksusta lainan eräpäivän jälkeen. Jos eräpäivääsi seuraava ensimmäinen erä ei riitä koko lainan maksuun, vähennämme jäljellä olevan saldon seuraavasta erästä. Vieraile Myyjäkeskuksen Amazon Lending Help -sivulla saadaksesi lisätietoja (vaatii kirjautumisen).

Voinko maksaa Amazon Lendingin myöntämän lainani takaisin ennenaikaisesti, ja onko siitä seuraamusmaksua?

Voit maksaa lainasaldosi pois milloin tahansa ilman ennakkomaksua. Ennenaikainen maksaminen johtaisi myös korkosäästöihin, koska jaamme erääntyneet korkosuhteet jäljellä olevan saldon perusteella.

Fintech (rahoitusteknologia) lainanantajat

On vuoden 2020 loppu, ja olemme edelleen keskellä tätä hullua elämää muuttavaa pandemiaa. Tapamme tehdä liiketoimintaa on muuttumassa. Joka päivä yhä useammat yritykset siirtyvät erilaisille verkkoalustoille.

🔥 Empfohlen:  Taloustiede on helppoa: parhaat kirjat talouden ymmärtämiseen yksinkertaisella tavalla

Pankit ja muut lainalaitokset ovat hitaita ymmärtämään Amazonin myyntimallia. Siellä Fintech (Financial Technology) -lainanantajat tulevat mukaan. Koska he ovat tehneet tutkimuksen etukäteen, he ovat halukkaampia myöntämään lainoja tai luottolimiittejä kaltaisillesi verkkokaupan yrityksille. Valtavia etuja ovat todennäköisesti nopea hyväksyntä ja nopea rahoituksen saanti.

On olemassa kasvava määrä uusia yrityksiä, jotka tarjoavat käyttöpääomaa kasvattaakseen Amazon-liiketoimintaasi nopeammin Amazon-myyjien rahoituksen avulla.

Alta by Helium 10

Viime vuosina Helium 10 on suunnitellut ja kehittänyt ohjelmistotyökaluja, jotka auttavat Amazon-myyjiä aloittamaan, pyörittämään ja kasvattamaan sähköistä kaupankäyntiään.

Sisältää työkalut, joiden avulla myyjät voivat:

 • Tee nopeampaa ja tehokkaampaa tuotetutkimusta
 • Löydä tuhansia avainsanoja sekunneissa
 • Kirjoita listauksia kuin ammattilainen
 • Hallitse heidän liiketoimintaansa vaivattomasti
 • Analyysi, joka tehostaa päätöksentekoa
 • Markkinoi yrityksiään luottavaisin mielin

Nyt Amazon-myyjillä on mahdollisuus hakea lainavaihtoehtoja samalta yritykseltä, joka on auttanut heitä heidän Amazon-liiketoiminnassaan alusta loppuun.

Helium 10 on äskettäin lisännyt uuden nuolen nuoleensa.

Alta by Helium 10

Alta by Helium 10 on verkkokauppaan suunniteltu rahoituspalvelupaketti.

Alta tarjoaa luottorajan kasvusi rahoittamiseen. Hanki jopa 1 000 000 dollarin pääomaa nopeasti hyväksyttävillä luottolimiiteillä, jotka perustuvat markkinapaikan suorituskykyyn. Lisäksi voit nostaa varoja vain silloin, kun tarvitset niitä, hyväksyttyyn summaan asti.

Päiväennakkoraha helpottaa yrityksesi päivittäistä toimintaa. Vastaanota Amazon-maksusi päivittäin kahden viikon välein. Altan avulla voit helpommin hallita kassavirtaasi ja hoitaa päivittäiset yrityskulut paikan päällä.

Altan markkinapaikkamaksu yksinkertaistaa rahoitustapahtumiasi. Hyväksy maksut suoraan digitaaliseen lompakkoon, jopa maista, joissa sinulla ei ole yritystä. Altan avulla voit tallentaa maksuja useissa valuutoissa ja muuntaa ne aikataulusi mukaan.

Kanssa Toimittaja maksaa, voit maksaa varastokustannuksia, toimitusmaksuja ja toimittajia yli 200 maassa. Altan digitaalisessa lompakossa on yli 37 valuuttaa, joten sinulla on täydellinen joustavuus maksujen suorittamisessa.

Hae apua verotukseen. Alta huolehtii kaikesta arvonlisäveroon ja GST:hen liittyvästä kovasta työstä alkuperäisestä rekisteröinnistä ja ilmoitusten tekemisestä turvallisiin maksuihin, mikä mahdollistaa helpon laajentumisen Euroopan ja Kanadan markkinapaikoille.

Näin pääset alkuun Altan kanssa

 1. Rekisteröidy Alta-tiliksi. Aloita kirjoittamalla nimesi, sähköpostiosoitteesi ja muut tiedot.
 2. Suorita ensimmäinen perehdytys loppuun. Yritystietojen lisääminen ja Amazon-tilisi yhdistäminen on nopeaa ja helppoa.
 3. Hae tuotteita ja aloita. Täytä hakemuksesi, niin voit alkaa hyödyntää kaikkea Altan tarjoamaa.
🔥 Empfohlen:  Aloittelijan Google Analytics -opas vuodelle 2023

Toinen asia, jonka voit tehdä hakiessasi Alta-tiliäsi, on yhdistää kauppapaikkasi. Jos sinulla on useita kauppapaikkoja, voit tehdä sen myös. (Yhdistät myymäläsi NWS-tunnuksella).

Yksi Alta by Helium 10:n hienoista asioista on se, että liitettyään kauppaasi se tarkistaa FUTURE suorituskykymoduulit. Useimmat muut lainaratkaisut tarkastelevat vain aikaisempaa tuottoa. Alta näkee tulevaisuutesi silmällä kohti kasvupotentiaalia hyvin “verkkokaupan” kalibroidun linssin kautta.

Helium 10:n Alta mahdollistaa jopa lainaehtojen säätämisen. Omien merkkien myyjän tuotteen elinkaaren vuoksi monet lainanottajat valitsevat mielellään vain korkoa koskevan lykkäyksen. Kun tuotteesi on hankittu, toimitettu ja voitot alkavat kertyä, olet paljon paremmassa kunnossa maksamaan täydet maksut.

Vielä yksi asia, jonka Altan luottoraja tekee, on rajojen yli. Jos olet esimerkiksi australialainen ja myyt Amazonissa Yhdysvalloissa, useimmilla tavanomaisilla lainalaitoksilla ei ole vaihtoehtoa sinulle.

Verkkokaupan myyjät ovat loistavalla paikalla

Tällä hetkellä verkkokaupan myyjät ovat erittäin hyvällä paikalla. Kyllä, maailma muuttuu, mutta se on sekä hyvässä että pahassa. Hyvä puoli on, että olet keskellä liiketoiminnan vallankumousta.

Muista pitää kiinni molemmin käsin, se lupaa jännittävän ajon.

Ja mitä tahansa teetkin, on luultavasti hyvä idea tarkastella hyvin tarkasti jotakin näistä myyjän rahoitusvaihtoehdoista, jotta voit hyödyntää verkkoliiketoiminnan jatkuvasti kasvavaa vuorovettä.

Tiedän kumman valitsisin!

Näinä haastavina aikoina Amazon ja kaikki muut verkkomarkkinat jatkavat kasvuaan. Perinteiset liiketoimintatavat saattavat riittää pitämään yrityksesi käynnissä, mutta sen murskaaminen vaatii kykyä mukautua ja muuttua ajan mukana!

Helium 10 on täällä auttamassa sinua joka vaiheessa.

Kokeile Helium 10:tä ilmaiseksi!

Usein Kysytyt Kysymykset

Kuinka kauan Amazon-lainaushakemuksen käsittely kestää?

Amazon Lendingin myöntämien lainojen kohdalla hakemuksen jättämisen jälkeen ne arvioivat ja antavat lainapäätöksen keskimäärin viisi työpäivää. Kolmannen osapuolen lainanantajien myöntämien lainojen osalta päätöksentekoaika voi vaihdella.

Mikä on Amazon Lending -lainojen korko?

Amazon antaa sinulle nämä tiedot, kun he tarjoavat sinulle lainaa. Myyjät ovat sanoneet, että korko vaihtelee tyypillisesti 10-16 prosentin välillä.

Vaikuttaako Amazon Lendingin hakeminen luottopisteisiisi?

Ei. Amazon ei tarkista luottotietojasi arvioidessaan, tarjoavatko he sinulle lainaa, joten se ei vaikuta luottopisteisiisi.