Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Amazon lisää 4 suurta ominaisuutta Kindle Scribeen – tässä on uutta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Amazon lisää 4 suurta ominaisuutta Kindle Scribeen – tässä on uutta

Siitä lähtien, kun se julkaistiin viime vuoden marraskuussa, olemme nähneet Kindle Scribeen tulossa paljon uusia, kiinteitä päivityksiä. Tästä päivästä alkaen laitteeseen on lisätty neljä muuta hienoa ominaisuutta.

Vaikka totesimme, että Scribestä puuttui kourallinen ominaisuuksia, jotka voisivat olla hyödyllisiä, Amazon on korvannut sen (ja enemmän) päivityksillä, joita yritys on ajanut säännöllisesti.

Amazon

Ehkä hyödyllisin ja jännittävin uusi ominaisuus, joka julkaistaan ​​tänään, on Lasso Select Tool. Työkalua voidaan käyttää kaikissa kirjallisissa töissä, ja sen avulla käyttäjät voivat helposti ympyröidä tiettyjä käsinkirjoitetun tekstin osia ja muuttaa niiden kokoa, siirtää, kopioida, leikata tai liittää ne mille tahansa muulle kirjoitusalueelle – kuten muistikirjoihin, muistilappuihin tai PDF-tiedostoihin. Tämä auttaa käyttäjiä saamaan kaiken irti tilastaan ​​ja siirtämään asioita haluamallaan tavalla.

Seuraava ominaisuus on Convert to Text in Export, jonka avulla Scribe voi muuntaa käsinkirjoitetun tekstin .txt-tiedostoiksi, jotka voidaan sitten lähettää sähköposteissa käyttämällä Scriben muita jakamisvaihtoehtoja. Näin käyttäjien on helpompaa kuin koskaan jakaa muistiinpanoja toistensa kanssa ilman, että heidän tarvitsee kirjoittaa uudelleen mitään käsin kirjoitettua.

Päivityksen mukana tulee myös joitain yleisiä PDF-lukuparannuksia. Näitä ovat muun muassa Kindle Scriben kyky vaihtaa pysty- ja vaakakatselutilojen välillä, rajata marginaaleja fonttikoon kasvattamiseksi, valita tekstiä korostuksia varten, lisätä tekstihuomautuksia tai etsiä sanoja tai lauseita Internetistä. Kaiken kaikkiaan uudet PDF-parannukset tekevät Scribestä laitteen, joka on paremmin varustettu asiakirjojen lukemiseen, koska se on muokattavampi kuin muut e-lukijat eikä vaadi useiden laitteiden jongleerausta määritelmien etsimiseen.

Amazon

Muiden tänään käyttöön tulevien ominaisuuksien lisäksi on upouusi sisältötyyppi, joka on saatavilla yksinomaan Kindle Scribesissa. Kirjoitettava sisältö sisältää kirjoja ja muun tyyppistä sisältöä, joka on tehty erityisesti kirjoittamista varten – kuten ristisanatehtävät ja sudokut tai opastetut päiväkirjat. Kirjoitettava sisältö tuntuu järjettömältä lisäykseltä Scriben kirjastoon, joten on mukava huomata, että sitä on lisätty e-lukijan arvon lisäämiseksi.

🔥 Empfohlen:  Twitter testaa uutta Communities-ominaisuutta, joka tekee siitä paljon hyödyllisemmän

Tämä päivitys on kolmas merkittävä ominaisuuspudotus, jonka Kindle Scribe on nähnyt tänä vuonna, helmikuun ja huhtikuun päivityksen jälkeen. Odota lisää Scribeltä tulevan vuoden edetessä