Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Amazon Work From Home Jobs – mitä on saatavilla ja miten niitä saa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Amazon Work From Home Jobs – mitä on saatavilla ja miten niitä saa

Amazonilla on yksi suuryritysten joustavimmista etätyökäytännöistä: yritys sallii sekä palkansaajien että tuntipalkkaisten asiakaspalvelun edustajiensa työskennellä kotoa kokopäiväisesti, jopa niin pitkälle kuin sulkemalla monet fyysiset puhelinkeskuksensa.

Tämä artikkeli keskittyy ensisijaisesti Amazonin työhön kotoa asiakaspalvelutehtävissä ja selittää, kuinka nämä työt löytyvät, kuinka hakea ja mitä odottaa, jos sinut palkataan.

Mistä löytää Amazon Work From Home -töitä

Amazon Virtual Call Center / Chat-tukiagentit

Virtuaalipuhelukeskuksen ja chat-tukiagentit auttavat asiakkaita ongelmissa, kuten kadonneiden, vaurioituneiden tai myöhästyneiden tilausten yhteydessä; tarjota tukea Amazon-toimituskuljettajille, jotka ovat kadonneet tai kadonneet paketin; ja tarjota tukea Amazonin kolmannen osapuolen markkinapaikan myyjille.

Amazon on palkannut tähän tehtävään erissä. Joten yksi hyvä strategia on määritä Google-hälytys lauseille, kuten “Amazon palkkaa etätyöntekijöitä”. Saat ilmoituksen aina, kun saat lehdistötiedotteen tai uutisen uudesta palkkaamisesta.

Muussa tapauksessa sinun on tarkistettava Amazonin asiakaspalvelun työpaikkasivu säännöllisesti, koska ei ole mahdollista määrittää työpaikkavaroitusta suoraan Amazonissa.

Muita vaihtoehtoja: Jos etsit joustavaa asiakaspalvelutyöntekijän asemaa, monet yritykset palkkaavat kotipuhelin- ja chat-agentteja.

Vaaditut taidot ja kokemus

Tarvitset yleensä vain lukion tutkinnon, jotta voit palkata Amazonin asiakaspalvelutehtäviin. Hyväksyäksesi tarvitset nopean internetyhteyden ja sopivan tekniikan (kuten korkealaatuiset kuulokkeet).

Hakijoiden tulee tuntea verkko-ostokset ja heillä tulee olla tietokoneen perustaidot, mukaan lukien Microsoft Office, sähköposti ja virtuaalinen chat-tekniikka. Kokemus kotityöskentelyn asiakaspalvelusta katsotaan eduksi, mutta ei välttämätön.

Hakijoiden on ehkä myös läpäistävä arviointikoe ja rikosoikeudellinen taustatarkastus, koska jotkin tehtävät antavat agenteille pääsyn arkaluonteisiin asiakastietoihin.

Yksi etu on se, että Amazonin asiakaspalvelun edustajana sinua pidetään Amazonin työntekijänä eikä sopimustyöntekijänä (kuten monien virtuaalisten töiden tapauksessa). Tämä tarkoittaa, että saatat saada etuja, kuten sairausvakuutuksen, riippuen siitä, kuinka monta tuntia työskentelet.

Aikataulu ja maksa

Nämä ovat pääosin osa-aikaisia ​​työpaikkoja, jotka vaativat 20-29 tuntia viikossa. Työntekijöiden on kuitenkin oltava käytettävissä kokopäiväisesti (enintään 40 tuntia viikossa) lomaostoskauden aikana marras-joulukuussa. Lomapäiviä ei hyväksytä sesonkiaikana ja työntekijöiden on työskenneltävä lomilla. Jos olet opiskelija, Amazon yrittää kiertää kouluaikataulusi.

🔥 Empfohlen:  Kaikki mitä sinun tulee tietää Dogecoinista

Yhdysvalloissa työntekijöille maksetaan 15–20 dollaria tunnissa, ja heillä on mahdollisuus ansaita suorituskykyyn perustuvia bonuksia ja etuja (mukaan lukien työntekijäalennus). Vuorot sisältävät päiviä, iltoja, viikonloppuja ja joskus ylitöitä. Työntekijät ovat oikeutettuja sairaanhoitoetuuksiin 90 päivän kuluttua.

Kuinka hakea

Ne, jotka ovat kiinnostuneita hakemaan paikkaa Amazon Work from Home call center -agenttina, voivat selata työpaikkailmoituksia tässä.

Jos löydät työpaikan, napsauta työpaikkaa, johon haluat hakea, ja lue koko kuvaus; niillä on usein erityiset kelpoisuusehdot, jotka eivät ole heti ilmeisiä (kuten ne ovat avoinna vain tietyn osavaltion asukkaille).

Sinun on luotava tili, joka on erillinen Amazon-tilistä, jolla teet ostoksia. Kun olet luonut tilin, voit täyttää online-hakemuksen.

Jos sinut valitaan haastatteluun, sinun on suoritettava useita arviointeja – joista jokainen kestää noin 30 minuuttia ja sisältää reagoinnin tilanteisiin, joita kohtaat asemassa.

Muut Amazonin kotityöt

Jos etsit uraa Amazonissa osa-aikaisen keikan sijaan, mutta haluat silti työskennellä kotoa käsin, mahdollisuuksia on monia.

Vaikka saatat esimerkiksi ajatella, että mikä tahansa henkilöresursseihin liittyvä työ on suoritettava paikan päällä, Amazon tarjoaa usein etätyöntekijöitä, kuten etuustukiasiantuntijoita, teknisiä rekrytoijia ja vanhempia henkilöstöresurssien tutkijoita.

Amazon työllistää reilusti yli miljoona ihmistä, joten sen HR-tiimin on oltava täysin pätevä. Tarvitset vähintään kandidaatin tutkinnon ja kuuden vuoden kokemuksen. Johtotehtävissä tarvitset myös vähintään vuoden kokemuksen esimiestehtävistä.

Toinen esimerkki on Amazon Web Services (AWS), joka on yrityksen pilvilaskentayksikkö. AWS palkkaa usein etäterveydenhuollon teknisiä tehtäviä, jotka ovat tehtäviä, jotka tekevät lääketieteellistä tutkimusta, johtavat sairaalajärjestelmiä ja tarjoavat korkean tason teknistä tukea lääketieteellisille kouluille, jotka käyttävät yrityksen tuotteita.

Olemme sisällyttäneet nämä työpaikat esimerkkeihin siitä, millaisia ​​urakehitystehtäviä voit löytää yrityksestä. On selvää, että erityiset mahdollisuudet muuttuvat jatkuvasti.

🔥 Empfohlen:  Amazon Flex -arvostelu

Jos sinulla on kuitenkin vähintään kandidaatin tutkinto ja hieman työkokemusta, saatat löytää jotain, jonka avulla voit työskennellä kotoa samalla kun pysyt nykyisellä alallasi.

Lue lisää: Parhaat lailliset verkkotyöt, jotka maksavat yli 50 000 dollaria kotoa käsin.

Lisää tapoja ansaita rahaa kotoa Amazonin avulla

Amazonilla on monia muita tapoja ansaita rahaa kotoa käsin.

  • Myy esineitä: Monet Amazonissa myydyistä tuotteista ovat yksityisten, kolmannen osapuolen myyjien luetteloita Amazonin itsensä sijaan. Yksi parhaista tavoista myydä sivustolla on hyödyntää Fulfillment By Amazon (FBA) -ohjelmaa, jonka avulla voit lähettää tuotteita yritykselle ja antaa heidän hoitaa varastointi, pakkaaminen ja tilausten täyttäminen. Tutustu täydelliseen oppaaseemme rahan ansaitsemiseen FBA-myyjänä, jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti eri tavoista menestyä ohjelman avulla.
  • Amazon Mekaaninen Turk: Tämä “MTurkina” tunnettu alusta maksaa käyttäjille mikrotehtävistä, kuten sisällön valvomisesta, kyselyihin vastaamisesta ja tietojen tarkistamisesta. Yritykset lähettävät tehtäviä sivustolle ja käyttäjät valitsevat ne, jotka he haluavat suorittaa. Sinulle maksetaan käteisellä Amazon Paymentsin kautta tai Amazon-lahjakorteilla, vaikka on syytä huomata, että palkkatasot voivat olla masentavan alhaiset.
  • Amazon Associates: Bloggaajat ansaitsevat rahaa Amazonin kautta sen tytäryhtiömarkkinointiohjelman kautta. Yksinkertaisesti sanottuna, kun asiakas ostaa tuotteen Amazonista napsautettuaan blogissasi olevaa linkkiä, saat leikkauksen kyseisestä myynnistä. Se voi olla tuottoisa tapa ansaita rahaa verkkosisällöstä, ja jos olet kiinnostunut oppimaan lisää, voit lukea oppaamme sellaisen blogin perustamisesta, joka todella ansaitsee rahaa.
  • Amazonin vaikuttaja: Tämä ohjelma antaa sinulle Amazon-sivun, jonka URL-osoite kertoo tuotteista, joita suosittelet sinua seuraaville. Kuten Amazon Associates -ohjelma, ansaitset rahaa, kun joku käyttää linkkiäsi ostoksen tekemiseen. Saadaksesi kelpoisuuden, sinulla on oltava YouTube-, Instagram-, Twitter- tai Facebook-tili.
  • Amazon Kauppa tarpeen vaatiessa: Tämän ohjelman avulla voit suunnitella ja myydä tuotteita, kuten mukautettuja t-paitoja Amazonissa. Paidat painetaan tilauksen mukaan ja saat jokaisesta tilauksesta rojaltimaksun. Sinulle ei aiheudu etukäteiskuluja. Yksi käyttäjä oli keskimäärin nettotulot yli 3 000 dollaria kuukaudessa ja työskentelee vain kaksi tai kolme tuntia päivässä.
  • Kindle: Voit kirjoittaa ja julkaista e-kirjoja ja pokkareita Kindle Direct Publishingin kautta. Se on ilmaista, ja kirjasi ilmestyy Kindle-myymälöihin ympäri maailmaa 24–48 tunnissa. Kirjoittajat pitävät jopa 70 % bruttomyynnistään.
  • Amazon Flex: Tämä ei ole kotityötä, mutta pakettien toimittaminen Amazon Flexille antaa sinulle paljon joustavuutta aikataulusi suhteen. Kuljettajille maksetaan kahdesti viikossa suoran talletuksen kautta, joten se on hienoa työtä, jos haluat ansaita rahaa nopeasti. Lue lisää Amazon Flex -aloitusoppaastamme, joka selittää, miten alusta toimii ja miten pääset alkuun.
🔥 Empfohlen:  AWS sytyttää Intian hallituksen digitaaliset tavoitteet

Resurssi: Työskentely freelance-kuljettajana voi olla yksi tuottoisimmista sivutoimista. Tässä on luettelo parhaista vaihtoehdoista.

Amazon Work From Home -työn usein kysytyt kysymykset

Tarjoaako Amazon työskentelyä kotoa tiedonsyöttötöitä?

Ei, mutta voit löytää tiedonsyöttötöitä osoitteesta Amazonin MTurk-alusta. Muista, että nämä työpaikat ovat kolmansien osapuolien lähettämiä, joten et työskentele suoraan Amazonille. Voit myös viitata parhaiden online-kirjoitustyön luetteloomme, joka korostaa ensisijaisesti tiedonsyöttöpositiota.

Mikä on alaikäraja työskennellä Amazonilla?

Kaikkien Amazonin työntekijöiden on oltava vähintään 18-vuotiaita, myös etätyössä. Jos olet alle 18-vuotias ja etsit etätyötä, tutustu parhaiden teini-ikäisten verkkotyöpaikkojen luetteloomme.

Etätyöskentely Amazonille: Viimeiset ajatukset

Amazonilla oli aiemmin rajoitettu määrä työmahdollisuuksia kotona, mutta työllisyystilanteen muuttuessa viime vuosina yhtiön politiikka on ollut yhä anteliaampaa joustotyötä kohtaan. Tämä tarkoittaa, että ei ole koskaan ollut parempaa aikaa saada jalkasi oven väliin yrityksen kanssa.

RJ Weiss