Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Amazonin halvin Kindle tukee vihdoin USB-C:tä ja tummaa tilaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Amazonin halvin Kindle tukee vihdoin USB-C:tä ja tummaa tilaa

Amazonin Kindle on entistä parempi tällä viikolla uudella mallilla, joka esittelee uuden näytön, kompaktimman muotoilun ja tuen USB-C:lle. Se ei korvaa Kindle Oasisiasi, mutta jos haluat Kindlen kuluttaen mahdollisimman vähän, uudessa perusvaihtoehdossa on paljon tekemistä.

Tämän vuoden 2022 Kindle-julkaisun perusversiossa Kindle saa korkearesoluutioisen näytön, joka pystyy tummaan tilaan, USB-C-tuen, 16 Gt:n tallennustilan ja pidennetyn akun käyttöiän jopa kuudella viikolla yhdellä latauksella. Tabletin Kids-versiossa, kuten muissa Kids Edition -tableteissa, on lapsiystävällinen kansi ja ilmainen Amazonin Kids+ -palvelun tilaus.

Amazon

Monet tämän uuden Kindlen ominaisuuksista eivät ole täysin uusia. Esimerkiksi Kindle Paperwhitessa on ollut tumma tila vuoden 2020 Kindle Paperwhitesta lähtien. Vuoden 2021 julkaisussa se otti käyttöön USB-C-tuen ja langattoman latauksen. Amazon odottaa aina hetken ennen kuin siirtää nämä korkeamman tason ominaisuudet tavalliseen Kindleen.

Amazon on edelleen teknologiayritysten joukossa, jotka haluavat vahvistaa kestävän kehityksen uskottavuutta kierrätysmateriaalien käytöllä. Amazon sanoo, että nämä laitteet on valmistettu vähemmän hiilidioksidipäästöillä verrattuna sen aikaisempiin julkaisuihin. Ne on valmistettu 90-prosenttisesti kierrätetystä magnesiumista, kun taas pakkaukset ovat peräisin “100-prosenttisesti puukuitupohjaisista materiaaleista vastuullisesti hoidetuista metsistä tai kierrätetyistä lähteistä”. Tietenkin, koska Kindles säästää puita myös muilla tavoilla, se on tavallaan kaksinkertainen säästö tässä. Muista vain, että olet erityisen hyväntekeväinen yritystä kohtaan, jonka hiilidioksidipäästöt kasvoivat sekä vuonna 2020 että 2021, mutta kukaan ei ole täydellinen.

“Korkearesoluutioinen näyttö, joka tuottaa kolme kertaa enemmän pikseleitä kuin edellinen perus Kindle, USB-C-lataus, 16 Gt tallennustilaa ja sisäänrakennettu säädettävä etuvalo, uusi ultrakevyt Kindle on uusin esimerkki siitä, kuinka jatkamme tuomista. premium-ominaisuuksia lähtötason laitteihimme, jotta entistä useammat asiakkaat voivat nauttia”, sanoi Kevin Keith, Amazon Devices and Services -yksikön varatoimitusjohtaja julkaisussa. “Ja sen jälkeen kun lanseerattiin Kindle Kids kolme vuotta sitten, lapset ovat lukeneet Kindle-laitteilla lähes 3 miljardia minuuttia. Uusi Kindle Kids tarjoaa entistä paremman lukukokemuksen auttaakseen lapsia tulemaan elinikäisiksi lukijoiksi.”

🔥 Empfohlen:  Luokkien saaminen tuotteesta Magento 2:ssa

Amazonin uusi Kindle tulee ennakkotilaukseen tänään, 13. syyskuuta. Tavallinen Kindle maksaa sinulle 100 dollaria, kun taas Kindle Kids -versio maksaa 120 dollaria. Saatavilla on myös Kindle Unlimitedin neljän kuukauden tilaus ja Amazon Kids+:n obe-vuosi, mikä tekee kaupasta miellyttävämmän sen mukaan, minkä laitteen ostat.