Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

American Express Work-From-Home Job Review

Seuraava artikkeli auttaa sinua: American Express Work-From-Home Job Review

American Express on tunnettu palkkio-luottokorteistaan ​​ja pankkituotteistaan. Yritys on itse asiassa ollut olemassa vuodesta 1850, mutta saatat huomata, että fyysisiä vähittäismyyntipisteitä ei ole.

Tämä johtuu siitä, että kaikki tilit avataan ja niitä hallinnoidaan verkossa, mikä tarkoittaa paljon kotoa työskentelymahdollisuuksia. Jos etsit etätyötä, joka on tervetullut tiimityöskentelyyn, rohkaisee kasvuun ja tarjoaa hyvän aikataulun etuineen, harkitse liittymistä #TeamAMEXiin, kuten yritys sitä haluaa kutsua. Lisätietoja American Expressin etätyötöistä tässä katsauksessa.

American Expressin etätyön yleiskatsaus

American Express tarjoaa työntekijöille osallistavan, eteenpäin suuntautuvan ympäristön. Fortunen 100 Best Workplaces For Millennials -luettelossa se nimettiin erinomaiseksi työpaikaksi. Yritys tekee muutakin kuin vain kouluttaa työntekijöitä tekemään hyvää työtä. Heidän missionsa on kasvattaa uusia johtajia ja palvella asiakkaita huippuluokan palvelulla.

Työntekijät saavat innovatiivisia oppimiskokemuksia, jotka auttavat heitä rakentamaan uusia taitoja, saavuttamaan uratavoitteita ja paljon muuta. Monissa etätöissä voit valita erilaisista joustavista työvuoroista, jotka sopivat mieltymystesi mukaan, olipa kyseessä ilta-, viikonloppu- tai työviikon perusajat.

American Express tarjoaa myös joitain kilpailukykyisiä etuja, joten saat sairausvakuutuksen, palkallisen vapaan ja paljon muuta.

Työn tiedot ja pätevyydet

Mitkä ovat American Expressin tarjoamat kotityöt ja miten voit hakea? Tässä on yleiskatsaus joistakin etätöistä, joita voit odottaa tältä yritykseltä.

Asiakaspalvelutehtävät

American Express vuokraa kaukosäätimen asiakaspalvelun edustajat vastaamaan kysymyksiin ja ratkaisemaan asiakkaiden kysymyksiä. Vastaat saapuviin puheluihin auttaaksesi AMEXin jäseniä ja tarjoat ratkaisuja ja suosituksia heidän palvelemiseksi paremmin. American Express tarjoaa koulutusta päivystysmenettelyistä, vaatimustenmukaisuudesta ja paljon muuta.

Asiakaspalvelijat kehittävät jatkuvasti keskeisiä myyntitaitojaan ja ymmärrystä asiakkaiden tarpeista rakentaakseen suhdetta ja palvellakseen heitä paremmin. Joustavia työvuoroja on saatavilla, koska tämän tehtävän aukioloajat ovat maanantaista sunnuntaihin klo 7-01 ET.

🔥 Empfohlen:  Covid-19-viruslääkkeiden kysyntä ylittää tarjonnan

Vaatimukset/Mitä tarvitset:

 • Asiakaspalvelukokemus (2 vuotta+) intohimona asiakasuskollisuuden rakentamiseen poikkeuksellisen kuuntelun, konsultatiivisen suhteen rakentamisen, kekseliäisyyden sekä vahvan kirjallisen ja suullisen viestinnän avulla
 • Aiempi kokemus asiakaspalvelu- ja myyntityöstä (2 vuotta+)
 • Tekniset vaatimukset: Turvallinen ja häiriötön kotitoimisto ja internet jopa 25 Mbps latausnopeudella x 5 Mbps latausnopeudella

Etämatkailu- ja elämäntapakonsultti

Jos pidät matkustamisesta ja käytät palkintokortteja etuihin, nautit todennäköisesti etätyöskentelystä a matka- ja elämäntapakonsultti American Expressille. Konsultit auttavat Premium Card -jäseniä hyödyntämään korttiedunsa parhaalla mahdollisella tavalla varaamalla niillä unohtumattomia matkoja ja elämyksiä. Pidä itseäsi brändilähettiläänä, joka on AMEXin tarjoamien eksklusiivisten ohjelmien ja premium-etujen asiantuntija. Autat varaamaan kotimaan lentoja, hotelleja, vuokra-autoja ja paljon muuta auttaaksesi jäseniä säästämään ja rakentamaan brändiuskollisuutta pitkällä aikavälillä.

Vaatimukset/Mitä tarvitset:

 • Myyntikokemusta ja konsultointikykyä
 • Vahvat ajanhallinta- ja moniajotaidot
 • Hyvä matkustus- ja maailmanmaantieteen tuntemus
 • Saattaa vaatia yö- ja viikonlopputyötä, koska korttijäsenpalvelut ovat avoinna 24/7

Ohjelmistokehittäjä/Big Data Engineer (aloittelija)

Jos olet uusi ohjelmistojen koodaamisessa ja kehittämisessä, tämä voi olla ihanteellinen etätyöpaikka sinulle. AMEX palkkaa lähtötason työntekijöitä ohjelmistokehittäjät auttaa rakentamaan seuraavan sukupolven sovelluksia ja tekoälyä suojaamaan asiakkaita petoksilta ja parantamaan heidän yleistä käyttökokemustaan.

 • Tämä tehtävä auttaa ohjelmistojärjestelmien suunnittelussa, kehittämisessä, vianetsinnässä, virheenkorjauksessa ja arvioinnissa asiakkaiden tarpeita vastaaviksi.

Vaatimukset/Mitä tarvitset:

 • Tietojenkäsittelytieteen tai siihen liittyvän tieteenalan kandidaatin tutkinto tai korkeampi
 • Aloittelijan kykyä ohjelmistokehityksessä, kuten koodaustehtävissä
 • Kokemusta sovellussuunnittelusta, ohjelmistokehityksestä ja testauksesta
 • Pythonin ja shell-skriptien ohjelmointiosaaminen on plussaa

Tietoturva-analyytikko

verkossa turvallisuus on tärkeä American Expressille ja sen asiakkaille. Tässä roolissa olisit vastuussa työskentelystä muun teknisen tiimin kanssa uraauurtavien ja monipuolisten ideoiden tuomiseksi eteenpäin, jotka auttavat yrityksen luomien digitaalisten järjestelmien, palveluiden ja tuotteiden ajamisessa. Tämä tehtävä sisältää työskentelyn tietoturvavalvonnan parissa, vaatimustenmukaisuuden ja tietoturvariskien hallinnan ymmärtämisen ja paljon muuta.

🔥 Empfohlen:  Parhaat QR-koodigeneraattorit sähköiseen kaupankäyntiin

Joskus tämä työpaikka on hybridi, eli voit työskennellä kotoa muutaman päivän viikossa, mutta sinun on asuttava lähellä paikallista AMEX-toimistoa ja voitava tulla töihin tarpeen mukaan.

Vaatimukset/Mitä tarvitset:

 • Vähintään 5 vuoden käytännön kokemus laajamittaisen CyberArk Privileged Access Security (CorePAS) -ratkaisun käyttöönotosta ja käytöstä
 • Käytännöllinen kokemus palvelutoimintojen hoitamisesta, tapausten ja ongelmanhallinnasta suurissa ja maantieteellisesti erilaisissa ympäristöissä
 • Application Identity Manager (AIM) -ratkaisujen käyttöönoton ja käytön tuntemus, mukaan lukien Conjur (suositeltava)

American Express -työpalkka kotoa

Kuinka paljon ansaitset, riippuu asemastasi, joka sinulla on American Expressissä. LinkedIn-työilmoituksen mukaan etäasiakaspalveluagentti voi ansaita 20 dollaria tunnissa sekä bonuksia ja etuja.

Muut työt, jotka vaativat enemmän kokemusta tai teknistä asiantuntemusta, maksavat enemmän. Tämä sisältää tietoturva-analyytikon viran, joka maksaa 85 000–150 000 dollarin palkkaa vuosittain sekä bonuksia ja etuja.

American Expressin työntekijäedut sisältävät:

 • Terveys-, henki-, hammas- ja näkövakuutukset
 • Pitkäaikainen työkyvyttömyysvakuutus
 • Ennakkoon maksettu oikeusapu
 • Eroraha
 • Lisätyöttömyys

American Express -arvostelut

Työntekijät antavat yleensä positiivisen yleisarvion, kun heiltä kysytään, millaista on työskennellä American Expressillä. Päällä Todellakintyöntekijät antoivat luottokorttiyhtiölle 4,1 tähteä viidestä. Käytössä Lasiovi, työntekijät antoivat American Expressille 4,3/5 tähteä. Kaiken kaikkiaan positiiviset arvioijat sanovat, että heidän työstään maksetaan hyvin ja he pitävät eduista, mukaan lukien paljon loma-aikaa. Toinen etu, josta työntekijät pitävät, on mahdollisuus siirtyä uusiin rooleihin ja edetä urallaan yrityksessä.

Tässä on mitä yksi työntekijä sanoi työskentelystä American Expressillä:

”American Expressillä on ollut ilo työskennellä. Heidän edunsa ja työkulttuurinsa ovat olleet mahtavat, eikä minulla ole muuta moittimista kuin se, että en voi ottaa omaa aikaa harjoittelun aikana. Tämä on vakiona kaikissa yrityksissä, joissa olen työskennellyt, ja se on ymmärrettävää.”

Jotkut työntekijät sanovat työskennelleensä enemmän tunteja kuin halusivat, mikä vaikutti heidän työn ja yksityiselämän tasapainoon, kun taas toiset tunsivat painetta täyttää kuukausittaiset kannustimet.

🔥 Empfohlen:  Adpump Review: ennenkuulumaton CPA-verkko

Kaiken kaikkiaan työntekijät sanovat, että ympäristö on nopeatempoinen, mutta AMEX tarjoaa paljon koulutusta ja tukea auttaakseen ihmisiä menestymään.

Hyvät ja huonot puolet

Plussat:

 • Erilaisia ​​uramahdollisuuksia
 • Kilpailukykyinen palkka ja edut
 • Liukuva työaika
 • Laajennettu koulutus ja HR-tuki

Haittoja:

 • Edut eivät välttämättä ole osa-aikaisten työntekijöiden saatavilla
 • Et ehkä saa bonuksia tai kannustimia, jos et ole yksi parhaista suoriutujista
 • Saatat vaatia sinun toimittamaan omia tietokonelaitteitasi

Yhteenveto

American Express tarjoaa erilaisia ​​etätyövaihtoehtoja kiinnostuksen kohteidesi ja kokemuksesi mukaan. Yritys näyttää myös tarjoavan paljon tukea ja painottavan tiimityötä ja kasvua yrityskulttuurissaan, mikä on etu.