Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Amit Kapoor, yksi Eupheus Learningin perustajista, luokkahuone- ja kotioppimisen yhdistämisestä pedagogisesti eriytetyillä, teknisillä ratkaisuilla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Amit Kapoor, yksi Eupheus Learningin perustajista, luokkahuone- ja kotioppimisen yhdistämisestä pedagogisesti eriytetyillä, teknisillä ratkaisuilla

B2B EdTech viittaa koulutusteknologiaratkaisuihin, jotka on suunniteltu yrityksille pikemminkin kuin yksittäisille kuluttajille. Tämä sisältää ohjelmistot ja palvelut, jotka auttavat yrityksiä kouluttamaan työntekijöitään, hallitsemaan oppimis- ja kehitysohjelmiaan ja parantamaan organisaation yleistä suorituskykyä.

Standardoinnin, tietojen säätelyn ja yksityisyyden puute, alempi digitaalinen lukutaito ja digitaalinen infrastruktuuri sekä kilpailu vakiintuneiden toimijoiden kanssa ovat suuria esteitä B2B EdTech -teollisuudelle Intiassa.

B2B EdTech -teollisuuden yhdistetyn vuosikasvun (CAGR) odotetaan olevan Intiassa noin 20–25 % vuosina 2021–2026. Tämä kasvu johtuu tekijöistä, kuten teknologian lisääntyvästä käyttöönotosta työpaikoilla ja kasvavasta kysynnästä. yritysten koulutusratkaisuille sekä digitaalisen infrastruktuurin ja Internet-yhteyksien saatavuuden lisääntymiseen Intiassa.

StartupTalky: Amit, mitä yrityksesi tekee? Mikä oli se motivaatio/visio, jolla aloitit?

Amit: Eupheus Learning on “Intian suurin, koulukeskeinen jakelualusta” ja se on jo läsnä “Yksi neljästä Intian premium-yksityiskoulusta” viiden vuoden kuluttua toiminnan aloittamisesta.

B2B EdTech -yritys kuroo umpeen luokassa ja kotona tapahtuvan oppimisen välistä kuilua tarjoamalla pedagogisesti eriytettyjä, teknologiavetoisia ratkaisuja. Sen Classroom-ensimmäinen ja opetussuunnitelmaan keskittyvä lähestymistapa pyrkii tavoittamaan 10 miljoonaa lasta Intiassa opetussuunnitelmansa ja erityisesti kuratoitujen koulutustarjousten avulla kinesteettisessä oppimisessa, lukemisen parantamisessa, STEM/STEAM- ja englannin kielen oppimisessa ainutlaatuisten palkintojen avulla. – voittaneet koulutusteknologiayritykset eri puolilta maailmaa. Opiskelijoille suunnatut yksilölliset hoitoratkaisut ovat luoneet yritykselle eriytymisen näillä erittäin kilpailluilla ja kiistanalaisilla koulutusmarkkinoilla.

Näkemys: Olla koulujen muutoksen majakka. Olemme muutoksen tekijöitä kouluissa muuttamalla niistä 21. vuosisadan kouluja ja demokratisoimalla opiskelijoiden pääsyn laadukkaaseen koulutukseen. Teemme sen tarjoamalla kouluille oppimisratkaisuja ja teknologiaa sisällön ja käyttöjärjestelmien kautta. Koska koemme, että voimaantunut koulu on hyvä kasvupiste onnellisemmalle opiskelijalle.

StartupTalky: Mikä on/ovat tuotteidesi USP:t?

Amit: Ensinnäkin laaja luettelo opetussuunnitelmista ja täydentävistä sisällöistä, jotka on kartoitettu CBSE- ja ICSE-tauluille. Erilaisella pedagogiikalla ja henkilökohtaisella huomiolla jokaista opiskelijaa kohtaan. Toinen, 21st Century Skills -oppimisohjelma eksklusiivisen yhteydenpidon kautta palkittujen maailmanlaajuisten Edtech-yritysten kanssa. Ja lopuksi 21st Century School OS (käyttöohjelmisto), yhtenäinen alusta sisällönhallintaan, oppimisen hallintaan ja ERP:hen yhdellä kirjautumisella kouluille. Myös NEP 2020:n keskeisten mandaattien mukaisia ​​moduuleja, esimerkiksi olemme ottaneet käyttöön “etenemisraportin” koulujen “raporttikorttien” tilalle.

🔥 Empfohlen:  Black Fridayn ja Cyber ​​Mondayn kulutuksen historia

StartupTalky: Miten ed-tech-ala on muuttunut viime vuosina ja miten yrityksesi on sopeutunut näihin muutoksiin?

Amit: Peruskoulun opetussuunnitelma- ja teknologiatila on kokenut muutoksen pandemian aikana. Turvallisimpana oppimispaikkana pidetyt koulut testattiin lukituksen aikana. Oppimisapuvälineet (oppikirjat) eivät saapuneet oppilaille ajoissa, oppimisen hallinta häiriintyi, mikä johti vakavaan oppimismenetyksiin opiskelijoille ja koulujen opiskelijoille, koska ei ollut kattavaa viestintäalustaa, joka olisi johtanut koulujen liiketoiminnan menetyksiin.

Tarvittavat toimet voidaan tiivistää kolmeen laajaan kohtaan:

 • Oppikirjat ovat jatkossakin opiskelijoiden pääasiallinen oppimisen lähde, mutta nykyään sama oppikirja tarvitsee paljon hyvin tutkittuja oppimisen apuvälineitä – ääntä, videota, viitelinkkejä, verkkoalustan harjoitteluun jne.
 • Yksilöllisiä oppimisratkaisuja tarvitaan opiskelijoille myös luokkahuoneessa. Koska ei ole kahta samanlaista opiskelijaa, sama luento tai harjoituskoe 40 opiskelijan luokassa ei toimi.
 • Integroitu alusta, joka auttaa sisällön levittämisessä, oppimisen hallinnassa sekä koulun hallinnassa yhdellä kirjautumisella.

Vaikka monet julkaisijat ovat alkaneet työskennellä tähän suuntaan, Eupheus Learning on alusta asti ollut kiireinen tämän alustan ja ratkaisuverkoston rakentamisessa. Myös opetussuunnitelma ja täydentävä oppimissisältö on täysin digitalisoitu. Ne ladataan 21. vuosisadan koulukäyttöjärjestelmään, joka on ainutlaatuinen alusta sisällölle, oppimisen hallintaan ja koulun hallintaan yhdellä kirjautumisella.

Tämän lisäksi ClassKlapin uudessa tarjouksessamme on oma yksilöllinen korjaava ratkaisu, joka tarjoaa henkilökohtaisia ​​oppimistavoitteita jokaiselle oppilaalle luokkahuoneessa. Ei siis ihme, että Eupheus Learning on puolustanut muutosta perus-oppilasympäristössä.Amit: Eupheus Learningin perustajaryhmällä on rikas tausta peruskoulutussektorilta sekä rikas koulutussuunnittelun ja -teknologian keskeisten sidosryhmien verkosto. Sillä on myös suuri myynti- ja toimitushenkilöstö, joka on jatkuvasti yhteydessä ratkaisujen käyttäjiin. Yhdessä se toimii rikkaan tiedon lähteenä alan trendien ja muutosten ennakoimiseksi.

StartupTalky: Mitä keskeisiä mittareita seuraat tarkistaaksesi yrityksen kasvun ja suorituskyvyn?

Amit: Eupheus Learning pitää silmällä ‘kannattavuutta’, ‘marginaalia’, ‘muunnoksia’, ‘asiakkaan hankintakustannuksia’ ja ‘säilyttämistä’.

StartupTalky: Mitkä olivat yrityksesi merkittävimmät haasteet kuluneen vuoden aikana ja miten voitit ne?

Amit: Kasvuvauhdin takaisin saaminen ja kannattavuus olivat keskeisiä haasteitamme. Innovoimalla ja hankkimalla ratkaisuja olemassa oleville ja tuleville uusille asiakkaillemme kasvuvauhtimme säilyi ja nopeus markkinoille auttoi varmistamaan kannattavuuden.

🔥 Empfohlen:  TAD-kurssit - Paranna uraasi teknisillä kursseilla

StartupTalky: Mitä eri strategioita käytät markkinoinnissa? Kerro meille kaikista toteuttamistasi kasvuhakkereista.

Amit: Erilaisia ​​markkinointistrategioita:

 • Insight-johtoinen ratkaisujen kehittäminen.
 • Suoramyynti: Eupheuksella on vahvat paikan päällä myytävät yksiköt, jotka kattavat 120 kaupunkia ja 20 000 koulua. Tämä antaa meille mahdollisuuden tutustua kouluihin päivittäin.
 • Jälleenmyyjäverkosto: Myyntihenkilöstömme suoramyyntikanavamme lisäksi meillä on lukuisia jälleenmyyjiä, jotka auttavat meitä olemaan yhteydessä kouluihin asioinnissa ja huoltopalveluissa.
 • Viestintäkanava: Sosiaalisen median kanavien lisäksi järjestämme webinaareja opettajille ja opiskelijoille lisätäksemme tietoisuutta lisätarjonnastamme, mukaan lukien erilaiset kilpailut – “Olympiad” ja “Coding Competition”. Koulujen käyttämiä viestintäalustoja hyödynnetään viestinnän tehostamiseksi näissä webinaareissa ja kilpailuissa.
 • PR ja yritysviestintä: Luomme useita mediamahdollisuuksia vuorovaikutukseen kohdennettujen toimittajien, neuvostojen ja digitaalisten alustojen kanssa vahvistaaksemme läsnäoloamme.

Kasvun hakkerointi: Varmista markkinoilletulon nopeus “älä luo kaikkea itse”. Kuroi, luo yhdessä tai hanki ja ota käyttöön.

StartupTalky: Mitä tärkeitä työkaluja ja ohjelmistoja käytät yrityksesi sujuvaan pyörittämiseen?

Amit:

 1. SAP ERP:lle
 2. AWS pilvilaskentaan
 3. HR-One henkilöstöjohtamiseen
 4. Eupheus-One on patentoitu CRM-työkalumme.

StartupTalky: Mitä mahdollisuuksia näet alasi tulevaisuuden kasvulle Intiassa ja muualla maailmassa? Millaista eroa markkinakäyttäytymisessä olet nähnyt Intian osavaltioiden sisällä?

Amit: Eupheus Learning on keskittynyt korkealuokkaisiin, keskihintaisiin ja kohtuuhintaisiin yksityiskouluihin Intiassa, ja nykyään tällaisia ​​kouluja on lähes 125 000. Meillä on nykyään noin 20 000 koulua, joista 7 500 koulua käyttää ratkaisujamme. Näin ollen tulevaisuuden kasvupotentiaalin näkökulmasta mahdollisuuksia on runsaasti. Lisäksi, koska ratkaisumme on kartoitettu Intian CBSE- ja ICSE-kouluihin, voimme muuntaa kouluja, jotka seuraavat tai ovat linjassa mitä tahansa näistä kahdesta taulusta globaalissa ympäristössä.

NEP 2020 -politiikka on todella käänteentekevä, ja kaikkien koulujen, olivatpa ne valtionhallituksen mukaisia ​​tai muuten, on parannettava infrastruktuuriaan ja valmiuksiaan toimiakseen. Ja tässä on mahdollisuus, joka on olemassa kaltaisillemme yrityksille.

StartupTalky: Mitä opetuksia tiimisi sai kuluneen vuoden aikana ja miten ne vaikuttavat tulevaisuuden suunnitelmiisi ja strategioihin?

Amit:

 1. Opiskelijoiden ja vanhempien pandemian aikana kokemasta oppimisjärjestelmän läpinäkyvyydestä on tullut nykyään vakioodotus. Näin ollen kuinka koulut rakentavat verkoston tarjotakseen oppimisen jatkuvuuden ja perusteelliset edistymisreitit opiskelijoille? Onneksi koulujen johtajat ovat nykyään avoimempia kokeiluille ja he tarvitsevat laadukkaan ratkaisun edulliseen hintaan.
 2. Myös koulujen toimintaympäristö muuttuu dynaamiseksi NEP 2020:n käyttöönoton myötä ja he tarvitsevat uskottavia kumppaneita ohjaamaan niitä.
🔥 Empfohlen:  Mikä on digitaalinen luoja? Ja kuinka sinusta voi tulla yksi

Opinnäytetyömme on vain vahvistunut NEP 2020:n käyttöönoton myötä, ja siksi meillä on hyvät valmiudet vastata koulukumppaneidemme keskeisiin tarpeisiin. Sen perustamisesta lähtien olemme innovoineet opetussuunnitelmia tekniikan avulla. Keskitymme kuromaan umpeen luokkahuoneen ja kotona tapahtuvan oppimisen välinen kuilu, joka on ollut kouluille suunnattujen sisältö- ja teknologiaratkaisujemme perusta.

StartupTalky: Miten aiot laajentaa asiakkaita, tuotetta ja tiimiä tulevaisuudessa?

Amit:

 • Lisää myyntiammattilaisia ​​lisätäksesi asiakkaita.
 • Ole trendien kärjessä tehdäksesi yhteistyötä ratkaisujen/tuotteiden parissa asiakkaille.
 • Nopeuta olemassa olevia henkilöstökäytäntöjämme saadaksesi tiimin jäsenten luottamusta ja uskollisuutta.

StartupTalky: Yksi vinkki, jonka haluaisit jakaa tätä artikkelia lukevien ihmisten kanssa, jotka haluavat ryhtyä yrittäjyyteen.

Amit: EdTech-tilassa B2B-malli on kannattava ja palkitseva.

Voit lukea muut Recap’22-haastattelut täältä.