Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

AMZScout vs Jungle Scout: mikä on parempi työkalu Amazon-myyjille?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: AMZScout vs Jungle Scout: mikä on parempi työkalu Amazon-myyjille?

Oletko Amazon-myyjä, joka haluaa lisätä voittojasi? Etsitkö luotettavaa alustaa, joka auttaa tekemään älykkäitä päätöksiä siitä, mitä tuotteita hankit ja milloin? Sekä Jungle Scout että AMZ Scout tarjoavat Amazonin avainsanatutkimuksen ja tuotetutkimustyökalut. Joten jos olet valmis ottamaan vastaan ​​haasteen myydä onnistuneesti Amazonissa, tämä AMZScoutin ja Jungle Scoutin vertailu on juuri sitä mitä tarvitset.

Käsittelemme kaiken hinnoittelusuunnitelmista ja ominaisuuksista, käyttökokemuksesta, asiakastuesta ja muusta, jotta tämän viestin loppuun mennessä sekä aloittelijat että nykyiset myyjät voivat valita oikean työkalun Amazon-liiketoimintansa kasvattamiseen!

TL;DR

Jos olet vasta aloittamassa Amazon-liiketoimintaasi ja etsit edullista ja helppokäyttöistä tuotetutkimustyökalua, AMZScout on luultavasti paras vaihtoehto.

Mutta jos olet olemassa oleva myyjä, joka haluaa skaalata ja tarvitset jotain, joka voi automatisoida prosesseja Amazonissa nopeasti ja tehokkaasti, Jungle Scout on aikaa säästävä valinta sinulle!

Hyvät ja huonot puolet

Katsotaanpa Jungle Scoutin ja AMZScoutin hyviä ja huonoja puolia.

AMZ Scout

Plussat

 • Edullinen hinnoittelu
 • Virtaviivainen käyttökokemus
 • Kattava ominaisuuspaketti
 • Hae tuotteita nopeasti Chrome-laajennuksella
 • Yksityiskohtainen tuotetietokanta niche-tutkimukseen
 • Esteetön akatemia ja koulutusmateriaalit
 • Kätevät maksutavat PayPalilla

Haittoja

 • Product Tracker näyttää tiedot vain tuotteen lisäyspisteestä
 • Vähemmän työkaluja kuin kilpailijoilla
 • Arvo ei välttämättä oikeuta hintapistettä kokeneille myyjille

Jungle Scout

Plussat

 • Päivittäiset myyntimittaripäivitykset auttavat sinua seuraamaan suorituskykyä
 • Loistava asiakaspalvelu ja runsaasti oppimisresursseja
 • Porrastettu hinnoittelu budjettiisi sopivaksi
 • Paljon myyjien oivalluksia, joiden avulla myyjät voivat maksimoida tuottopotentiaalin
 • Kestäviä ominaisuuksia tuotetutkimuksen lisäksi
 • Opportunity Finderilla on helpompaa kuin koskaan löytää kannattavia tuotteita
 • Sileä ja intuitiivinen käyttöliittymä helppoa käyttöä varten

Haittoja

 • Käyttöliittymä voi olla ylivoimainen, mikä vaikeuttaa tarvitsemasi löytämistä
 • Hintarakenne ei tarjoa suurta lisäarvoa satunnaisille käyttäjille, sillä korkeamman tason suunnitelmat ovat siihen verrattuna liian kalliita
 • Sinun on syötettävä maksutietosi ennen ohjelmiston kokeilemista, mikä voi olla este joillekin ostajille
 • Täysi ominaisuuspaketti voi sisältää ominaisuuksia, joita et tarvitse tai halua aloittelijana

Tietoja AMZ Scoutista

AMZScout on joukko työkaluja, jotka ovat saatavilla verkkosovelluksen tai selainlaajennuksen kautta, mukaan lukien Product Discovery- ja Keyword Research -työkalut.

Nämä auttavat Amazon-myyjiä optimoimaan hakukonesijoituksensa, löytämään uusia tuotemahdollisuuksia ja analysoimaan markkinatrendejä.

AMZScoutin ominaisuudet on suunniteltu antamaan jokaiselle Amazon-myyjälle heidän tarvitsemansa kilpailuetu nykypäivän ruuhkaisilla verkkomarkkinoilla.

Muista lukea AMZScout-arvostelumme saadaksesi perusteellisen analyysin.

Avainominaisuudet

Tässä osiossa käsittelemme AMZScoutin ominaisuuksia ja toimintoja. Sen loppuun mennessä saat paremman käsityksen siitä, mikä vaihtoehto sopii paremmin yrityksellesi.

AMZScout-tuotetietokanta

AMZScout-tuotetietokanta on tuotetutkimustyökalu, jonka avulla on helppo löytää tarkkoja kriteerejä vastaavia Amazon-tuotteita.

Tämä laaja tuotetietokanta tarjoaa Amazon-myyjille kymmeniä suodattimia ja arvioituja myynti-, tulo-, hinta-, FBA-maksuja ja muita tietoja yli 600 miljoonasta tuotteesta.

AMZScout PRO -laajennus

AMZScout Pro Chrome Extension tarjoaa käyttäjille helppokäyttöisen työkalun Amazon Marketplacen tuotteiden ja markkinarakojen analysoimiseen. AMZScout PRO -laajennuksen avulla voit löytää nopeasti uusia avainsanaideoita.

PRO-laajennus sisältää tietoja, kuten markkinaraon pisteet, markkinaraon historian, tuotepisteet, myyntipisteet ja listauksen laatupisteet, joiden avulla käyttäjät voivat nopeasti arvioida markkinoiden elinkelpoisuuden.

🔥 Empfohlen:  Aloittelijan opas Chi-square-testiin pythonissa tyhjästä

Amazon dropshipping-, arbitraasi- ja tukkumyyntityökalu

Amazon Dropshipping-, Arbitrage- ja Wholesale Tool -työkalu auttaa jälleenmyyjiä löytämään nopeasti kannattavia tuotteita ja tuoteideoita.

Se tarjoaa ominaisuuksia, kuten hintavertailun, sisäänrakennetun laskimen ja paljon muuta, mikä auttaa käyttäjiä tekemään tietoisia päätöksiä ja maksimoimaan myyntipotentiaalinsa. Tämän työkalun avulla myyjät voivat helposti tunnistaa voittaneet tuotteet markkinoillaan.

Amazon Keyword Search on yksi AMZScoutin avainsanatutkimustyökaluista ja auttaa käyttäjiä löytämään Amazon-asiakkaiden käyttämiä avainsanoja näyttäen hakumäärän ja historialliset trendit.

Napsauttamalla termiä siirryt AMZ Scout -tuotetietokantaan saadaksesi lisätietoja.

Käänteinen ASIN-haku

Reverse Asin Lookup -työkalu auttaa myyjiä löytämään Amazon-asiakkaiden käyttämiä avainsanoja, näyttämään hakumäärät ja trendit sekä hakemaan nopeasti käänteistä tuotetta käyttämällä sen ASIN-koodia löytääkseen asiaankuuluvia avainsanoja.

Avainsanojen seurantalaajennus

Avainsanojen seurantalaajennus mahdollistaa avainsanojen seurannan kaavioiden ja visualisointien avulla, joka näyttää sijoituksen muutokset ajan myötä, mikä mahdollistaa tehokkaiden PPC-kampanjoiden kohdistamisen tehokkaimpiin avainsanoihin.

Tietoja Jungle Scoutista

Jungle Scout on yksi johtavista Amazon-myyjien tuotehakutyökaluista, joka tarjoaa kattavia tietopohjaisia ​​työkaluja trendien havaitsemiseen ja uusien markkinamahdollisuuksien tutkimiseen.

Se antaa yrittäjille mahdollisuuden tehdä tietoisempia päätöksiä, jotta he voivat seurata edistymistään tarkasti ja optimoida suorituskykyään.

Katso koko Jungle Scout -arvostelu saadaksesi lisätietoja.

Avainominaisuudet

Jungle Scout on työkalu, jonka avulla voit löytää, julkaista ja myydä tuotteita Amazonissa. Se on suunniteltu pääasiassa Amazon-tuotetutkimuksen suorittamiseen, mutta voit myös käyttää sitä saadaksesi käsityksen Walmart.comin suosituista tuotteista.

Mahdollisuuksien etsijä

Löydä lupaavia mahdollisuuksia avainsanatutkimuksen avulla ja hanki kilpailukykyisiä oivalluksia sijoitetun pääoman tuottoprosentin parantamiseksi. Analysoi tietoja myynnin kehityksestä ja nousevista trendeistä tunnistaaksesi korkean kysynnän ja vähäisen kilpailun markkinat.

Selainlaajennus

Arvioi nopeasti Amazonin tuoteideoita tällä tehokkaalla laajennuksella, jonka avulla voit ennustaa tuotteiden myyntiä, pyytää arvosteluja ja paljon muuta yhdellä napsautuksella.

Niche Hunter

Jungle Scout Niche Hunter on suunniteltu auttamaan Amazonin FBA-myyjiä tunnistamaan kannattavia markkinarako- ja avainsanaideoita.

Työkalu hyödyntää Amazon-markkinapaikan tietoja tarjotakseen käyttäjille tietoa suosituista tuotteista kussakin yksittäisessä markkinaraossa, jolloin he voivat saada käsityksen siitä, mitkä markkinaraot ovat todennäköisimmin kannattavia, ennen kuin he käyttävät paljon aikaa tai resursseja.

Tuoteseuranta

Jungle Scoutin tuoteseuranta on tehokas työkalu, joka antaa myyjille etulyöntiaseman Amazonin tuotteiden tutkimisessa. Se tarjoaa arvokasta tietoa, kuten myydyimmän luokan sijoituksen, hinnan, myydyt yksiköt, varastossa olevaa varastoa ja arvosteluja, mikä mahdollistaa tietoisemman päätöksentekoprosessin.

Tuotetietokanta

Jungle Scoutin tuotetietokannan avulla käyttäjät voivat löytää yritykselleen oikean tuotteen, laskea mahdollisia voittoja, päästä kansainvälisille markkinoille ja luokitella tuotteita luokituksen ja hinnoittelun perusteella.

Avainsana Scout

Jungle Scout Keyword Scout on avainsanatutkimustyökalu, jonka avulla käyttäjät voivat saada käsityksen minkä tahansa avainsanan hakukonesijoituspotentiaalista.

Tietoihin perustuvien ominaisuuksien, kuten avainsanojen vaikeusasteen ja osuvuuspisteiden, avulla käyttäjät voivat nopeasti tunnistaa yrityksensä tai markkinansa kannattavimmat avainsanat.

Tietojen rakentaja

Luo onnistuneita Amazon-listauksia nopeasti Listing Builderin automaattisen tallennusominaisuuden, avainsanapankin ja optimointipisteytystyökalujen avulla.

Rank Tracker

Seuraa avainsanojen tehokkuutta saadaksesi kilpailuetua ja vertaa sijoituksia ajan mittaan Rank Trackerin avulla. Tarkkaile omia listauksiasi ja kilpailijoitasi yhdessä kaaviossa.

Toimittajan tietokanta

Toimittajatietokannan avulla Amazon-myyjät voivat löytää nopeasti vahvistettuja toimittajia maailmanlaajuisesti. Arvioi heidän toimituksiaan ja asiakkaitaan tai selvitä, mitä valmistajia kilpailijasi käyttävät.

🔥 Empfohlen:  Ashley Grant Kuinka kehittää sotilaallista ajattelutapaa uran menestykseen Lue artikkeli

Varaston johtaja

Inventory Manager -työkalu ilmoittaa sinulle FBA-yrityksesi tarvittavan varastomäärän ja ihanteellisen ajankohdan tilausten tekemiseen.

AMZScoutin ja Jungle Scoutin vertailu

Tässä osiossa tarkastellaan AMZScoutin ja Jungle Scoutin yhtäläisyyksiä ja eroja.

Samankaltaisuudet

Sekä Jungle Scoutilla että AMZScoutilla on paljon samanlaisia ​​ominaisuuksia, kuten:

 • Helposti seurattavia video-opetusohjelmia ja oppaita, joilla pääset alkuun Jungle Scout Academyssa ja AMZScoutin ilmaisilla Amazon-mestaruuskursseilla, jotka ovat täynnä menestyneiden Amazon-myyjien luomia videoita
 • Kätevät Chrome-laajennukset
 • Tuotehakutyökalut, jotka auttavat sinua tekemään tietoisia tuotetutkimuspäätöksiä
 • Avainsanojen etsintätyökalut, jotka on suunniteltu auttamaan sinua löytämään parhaat ilmaukset tuotteillesi
 • Tuoteluetteloiden seuranta, jotta voit seurata myytävää
 • Vie listaustiedot PDF- ja CSV-muodoissa analyysin helpottamiseksi

Erot

Vaikka AMZScoutilla ja Jungle Scoutilla on monia vertailukelpoisia ominaisuuksia, näillä kahdella työkalulla on joitain merkittäviä eroja.

 • AMZScout tarjoaa ilmaisen suunnitelman työkalujensa tutkimiseen sekä kolme hienoa ilmaista työkalua, kun taas Jungle Scout ei tarjoa ilmaisia ​​​​vaihtoehtoja tai ilmaisia ​​työkaluja.
 • Jungle Scout tarjoaa varastonhallintatyökalun, jota AMZScoutilta puuttuu.
 • Voit seurata myynnin kasvua Jungle Scoutin Sales Analytics Dashboardilla, kun taas AMZScoutilla ei ole tätä ominaisuutta.
 • Jungle Scoutin hinnoittelusuunnitelmat ovat yksinkertaisempia kuin AMZScoutin.
 • Jungle Scout tarjoaa sekä Chrome- että Firefox-laajennuksia, kun taas AMZScout tarjoaa vain Chrome-laajennuksen.

Tarkkuus

Amazon-työkaluja voidaan käyttää lähtökohtana uusien tuotteiden tutkimiseen, mutta on tärkeää muistaa, että mikään data ei ole 100 % tarkkaa, koska Amazon ei julkaise tarkkoja myyntilukuja. “Myyntiarviot” ovat juuri sitä.

Saadaksesi tarkimmat tiedot testaamalla tuoteideaa ja käyttämällä omaa harkintakykyäsi ja vaistoasi päätöksiä tehdessäsi. Kun lanseeraat uuden tuotteen, tilaa pienissä erissä testataksesi tuotetta ennen kuin sijoitat liikaa rahaa.

Amazon-työkalut voivat auttaa sinua tekemään tietoisia päätöksiä, mutta niiden ei pitäisi olla ainoa tekijä päätettäessä, mitä markkinoille tuodaan.

AMZ Scout

AMZScoutin verkkosivuston tarkkuutta käsittelevän artikkelin kirjoittaja käytti omia myyntitietojaan Amazon-myyjänä kerätäkseen mittareita kunkin työkalun myyntianalytiikan tarkkuuden määrittämiseksi.

Jungle Scout

Jungle Scout -verkkosivustolla oleva artikkeli näyttää nämä tilastot, mutta ei kerro meille, kuinka nämä luvut saavutettiin.

Helppokäyttöisyys

AMZScoutilla ja Jungle Scoutilla on intuitiiviset käyttöliittymät ja resurssit, jotka auttavat sinua ymmärtämään niitä. AMZScout on kuitenkin yksinkertaisempi ja helpompi käyttää, koska se keskittyy yksinomaan tuotetutkimusprosessiin.

Vaikka käytössä on 7 päivän kokeilu, Jungle Scout vaatii luottokortin, mikä voi olla vaivaa potentiaalisille asiakkaille, jotka haluavat kokeilla sitä ensin lisäämättä maksutietoja.

Selainlaajennus

Näiden ohjelmistovaihtoehtojen selainlaajennukset helpottavat käyttäjien tietoisten päätösten tekemistä tutkiessaan tuotteita.

AMZ Scout -selainlaajennus

AMZ Scout Pro Extension on yksi ohjelmiston parhaista ominaisuuksista. Kuvake sijaitsee näytön vasemmassa alakulmassa ja näyttää markkinaraon, kun selaat Amazon-verkkosivustoa.

Napsauta vain kuvaketta, niin se tarjoaa yksityiskohtaiset, värikoodatut myyntitiedot kaikista sivulla olevista tuotteista. siellä on jopa painike, joka vie sinut Alibaban toimittajatietoihin!

Ikkunaa ei voi vierittää vaakasuunnassa, joten saatat joutua poistamaan valinnat joistakin sarakkeista, jotta ne sopivat kaikkiin, mitä haluat nähdä sivulla tai suurentaaksesi tekstiä. Voit suodattaa raportissa näkyvät tiedot ja tallentaa ne CSV-tiedostoon.

🔥 Empfohlen:  Aloittelijan opas SEO-menestyksen mittaamiseen

Kätevä näkyvyyspiste kertoo, kuinka moni AMZ Scoutin käyttäjä on löytänyt tämän markkinaraon, jotta voit arvioida, kuinka paljon kilpailua sinulla todennäköisesti on tietyn tuotteen kanssa Amazon-myyjänä.

Jungle Scout -selainlaajennus

Huomaamaton Jungle Scout Chrome -laajennus sijaitsee oikeanpuoleisessa vierityspalkissa. Napsauttamalla kuvaketta näet tuotteiden myyntitiedot näytöllä kokoa muutettavassa ikkunassa.

Sen lisäksi, että voit ladata tiedot CSV-tiedostoon, voit myös helposti tallentaa kuvakaappauksen yhdellä napin painalluksella.

Voit valita näytettävät sarakkeet valintaruuduilla, ja ikkuna on vaakasuoraan vieritettävä, toisin kuin AMZ Scoutin laajennus.

Kuten AMZScoutin tapauksessa, et voi järjestää sarakkeita uudelleen sijoittaaksesi haluamasi tiedot vierekkäin.

Asiakaspalvelu

Sekä AMZscoutilla että Jungle Scoutilla on laajat resurssikirjastot, jotka auttavat uusia käyttäjiä Jungle Scout Academyn ja AMZScoutin ilmaisten Amazon-mestaruuskurssien muodossa.

Muutoin helpdeskiin saa yhteyden online-lomakkeilla. Jungle Scoutilla on myös chatbot, jos pidät heidän kanssaan juttelemisesta.

Hinnoittelu

Jos olet jo menestynyt Amazon-myyjä, Jungle Scout tarjoaa hyvää vastinetta hintaansa lisätyökalujen kanssa.

Jos kuitenkin etsit tiukasti tuotetutkimustyökalua omien merkkien yrityksellesi, AMZ Scoutin tilaaminen säästää rahaa.

AMZ Scout

Kuten Jungle Scout, AMZ Scout tarjoaa kuukausittaisia ​​ja vuosittaisia ​​tilaussuunnitelmia.

Vuosisuunnitelmien hinnoittelu antaa melkoisen alennuksen kuukausisuunnitelmasta.

AMZScout tarjoaa myös elinikäisen suunnitelman, joka on sen arvoinen, jos olet varma, että käytät sitä pidempään kuin neljä vuotta.

Jungle Scout

Jungle Scout on kahdesta ohjelmistovaihtoehdosta kalliimpi. Tässä on kuukausihintatiedot.

 • Perussuunnitelma 49 dollaria/kk
 • Sviittipaketti 69 $/kk
 • Ammattimainen suunnitelma 129 dollaria/kk

Vuosisuunnitelmat säästävät jopa 55 %.

AMZScout vs Jungle Scout: Johtopäätös

Joten tämän kattavan AMZScoutin ja Jungle Scoutin vertailun jälkeen on turvallista sanoa, että molemmilla tuotetutkimustyökaluilla on hyvät ja huonot puolensa.

AMZScoutin avulla Amazon-myyjät voivat käyttää loistavia ominaisuuksia kustannustehokkaalla hinnalla, kun taas Jungle Scout tarjoaa yksityiskohtaisempia näkemyksiä Amazon-markkinapaikasta olemassa oleville myyjille kaikilla tuotevalikoimansa työkaluilla.

Molemmat ovat luotettavia ja tunnettuja Amazon-tuotehakutyökaluja, jotka voivat auttaa sinua tekemään tietoisia päätöksiä voittosi maksimoimiseksi. Loppujen lopuksi valinta AMZscoutin ja Jungle Scoutin välillä on sinun ja riippuu tarpeistasi ja budjetistasi.

Jos olet uusi Amazon-myynnin parissa ja haluat edullisen ja helppokäyttöisen työkalun, AMZScout on hyvä vaihtoehto aloittaa Amazon FBA -liiketoiminta pienellä rahalla. Jos olet kuitenkin kokenut myyjä, joka tarvitsee työkalun prosessien nopeaan ja tehokkaaseen automatisointiin ja auttaa sinua kasvattamaan liiketoimintaasi, JungleScout on paras valinta ajan säästämiseen.