Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Analysoidaan 34 miljoonaa hakua (ei toimiteta)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Analysoidaan 34 miljoonaa hakua (ei toimiteta)

Googlen siirtyminen salattuun SSL-hakuun kirjautuneille käyttäjille lokakuussa 2011 oli suuri muutos sekä hakujättiläiselle että verkkomarkkinoijille, jotka luottavat salaamattomiin hakutietoihin kampanjoidensa seurannassa. Vaikka siirtymistä SSL:ään analysoitiin tuolloin paljon, pysyvä vaikutus markkinointidataan tuntuu edelleen. Itse asiassa sen jälkeen, kun Google ilmoitti salatun haun, suurimmat verkkoselaimet (Google Chome, Firefox ja mobiili Safari) ovat kaikki siirtyneet oletusarvoisesti SSL-hakuun, mikä vähentää edelleen salaamattomien hakujen määrää.

Markkinoijat näkevät nyt suuren osan avainsanahauista merkinnällä “(ei tarjota)”, joissa aiemmin oli tiettyjä hakuavainsanoja, jotka ohjasivat liikennettä heidän verkkosivustoilleen. Kun sisäänkirjautuneiden Google-käyttäjien salattu haku otettiin käyttöön vuonna 2011, Matt Cutts sanoi, että muutos vaikuttaa vain yksinumeroiseen prosenttiosuuteen Google-hauista. Muutaman päivän sisällä tästä ilmoituksesta alkoi ilmestyä raportteja sivustoista, joissa avainsanatiedot näkyivät muodossa “(ei toimitettu)”, jotka nousivat pitkälle kaksinumeroisiin lukuihin.

WebFX työskentelee ja seuraamme yli 600 sivustoa Google Analyticsissa. Tämä massiivinen tietojoukko tarjoaa loistavan työkalun kunnollisen analyysin tekemiseen kovien lukujen kasvaessa (ei toimiteta). Olen halunnut kaivaa tätä ongelmaa syvemmälle jo jonkin aikaa, mutta ei ole monia helppoja tapoja noutaa avainsanatietoja sadoilta sivustoilta nopeasti ja tehokkaasti.

Tutkittuani jonkin verran päädyin käyttämään Analytics Canvasia tähän. Tämän tehokkaan työkalun avulla voit luoda useita mukautettuja raportteja ja tietojoukkoja Google Analytics -sovellusliittymän avulla. Sen avulla voit myös integroida tietojoukkoja useista eri profiileista Google Analyticsissa.

Katsottuani video-opetusohjelman tiesin tarkalleen, mitä olin tekemässä, ja pystyin käyttämään Analytics Canvasia hakemaan jokaisen avainsanan ja kuukausittaisten käyntien määrän 13 eri kuukauden ajalta viimeisen kahden vuoden aikana. Kussakin kuukaudessa oli yleensä muutama miljoona riviä tietoja, ja kesti noin 25 minuuttia, ennen kuin API kävi läpi kaikki yli 600 sivustoa. Yhteensä analysoin 34 615 110 kävijää muutamassa tunnissa. Jäljelle jäi lukujen murskauksen jälkeen jokaisen seuraamamme sivuston orgaanisen haun vierailijoiden kokonaismäärä ja (ei toimitettujen) vierailijoiden määrä.

🔥 Empfohlen:  Viisi parasta tapaa kasvattaa tuloja puhtaalla markkinointitekniikalla

Kauniisiin kaavioihin… Kaiken kaikkiaan, WebFX ja asiakkaamme ovat menettäneet avainsanatiedot 6 916 436 haussa sen jälkeen, kun Google julkaisi SSL:n vuonna 2011.. Muutamia muita huomautuksia näistä kaavioista: Vaikka tietyt toimialat (SEO, digitaalinen markkinointi/media) ovat kärsineet erityisen kovasti (ei toimiteta), teemme yhteistyötä satojen asiakkaiden kanssa monilla eri toimialoilla.

Jotkut suosituimmista markkina-alueistamme (teollisuuslaitteet, ulkona) eivät ole erityisen tekniikan osaajia. Asiakkaamme edustavat melko tasaista näkemystä laajemmasta verkkosta. (ei mukana) haut alkoivat alun perin ykkösnumeroisin, kuten Google ennusti, mutta on noussut erittäin tasaisesti yli 30 prosenttiin vuonna 2013. Kun monet suositut selaimet siirtyvät käyttämään SSL:ää, on mahdollista, että sisäänkirjautuneiden Google-hakujen määrä on edelleen 10-20 % kuitenkin. Yleensä “ylhäällä ja oikealla” olevat kaaviot ovat sellaisia ​​​​kaavioita, joita haluamme nähdä, mutta se ei todellakaan pidä paikkaansa (ei toimiteta). Trendiviiva on hyvin selkeä, ja kun yhä useammat ihmiset päivittävät uusiin selaimiin, määrä vain nousee.

Se ei kestä paljon kauemmin, ennen kuin (ei toimitettu) avainsanatiedot nousevat 50 prosenttiin. Vaikka alkuperäinen meteli (ei toimitettu) oli kovaa, markkinointiyhteisö ei ole ollut viime aikoina yhtä äänekäs, kun salattujen hakujen määrä lähestyy ja lähemmäs 40 prosenttia. Tämä on edelleen valtava ongelma, ja toivon, että tämä rohkaisee myös muita julkistamaan tietonsa.

——————-

Huolimatta siitä, kuinka moniin hakuvierailijoistasi siirretään (ei toimiteta), voit tehdä joitakin vaiheita saadaksesi järkeä näistä avainsanatiedoista. Kun salattujen hakujen määrä kasvaa nopeasti, kyky mukautua ja löytää muita käytettäviä tietojoukkoja on tulossa yhä tärkeämmäksi.

Näytä (ei toimitettujen) avainsanojen aloitussivu

AJ Kohnilla on loistava opas tämän tekemiseen.

Aloitussivuja tarkastelemalla voit mitata, mille sivuille (ei toimiteta) käynnit laskeutuvat. Voit sitten käyttää annettuja avainsanatietoja arvioidaksesi, mitä (ei toimitettu) avainsanahaut todellisuudessa olisivat. Voit myös määrittää mukautetun suodattimen näyttämään automaattisesti kaikkien (ei toimitettujen) avainsanakäyntien aloitussivut.

🔥 Empfohlen:  21 parasta hakukonetta vuodelle 2023: Vaihtoehtoja Google-haulle

Käytä avainsanatietoja Google Webmaster Toolsissa

Vaikka näiden lukujen tarkkuudesta keskustellaan usein, Google tarjoaa joitakin avainsanakohtaisia ​​tietoja Googlen Webmaster Toolsissa. Voit tarkastella näyttökertoja, napsautuksia, napsautussuhdetta ja keskimääräistä sijaintia. Yhdessä Google Analytics -tietojen kanssa tämä voi auttaa pitkälle täyttämään (ei toimiteta) jättämiä avainsanaaukkoja.

Jätä se huomiotta

Tämä saattaa kuulostaa hullulta, mutta useimmat asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että heillä ei ole paljon eroa SSL-salausta käyttävien ja sitä käyttämättömien hakukäyttäytymisen välillä. Käyntien määrä voi vaihdella (ei toimiteta), mutta siellä on paljon muita mittareita, joihin voit keskittyä: tulosprosentti, välitön poistumisprosentti, sivustolla käytetty aika jne. (ei toimiteta) voivat tehdä siitä paljon vaikeampaa. selvittääksesi mahdolliset ongelmat ja liput verkkokampanjoidesi kanssa, mutta – ainakin toistaiseksi – käytettävissä on edelleen kunnollinen tietojoukko toimitetuista avainsanatiedoista.

Anna tämän tällä välin määrätä avainsanapainotuksestasi.