Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Android 12L on saatavilla, mutta et voi käyttää sitä millään tabletilla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Android 12L on saatavilla, mutta et voi käyttää sitä millään tabletilla

Google ottaa vihdoin tosissaan Android-tablettien suhteen Android 12L:n julkisen julkaisun myötä, mutta yritys näyttää edelleen olevan jäljessä. Android 12L -päivitys on tällä hetkellä saatavilla vain Googlen Pixel-puhelimille, ja se on räätälöity tableteille ja taitettaville laitteille saadakseen kaiken irti niiden suuremmasta näytöstä. Mikään tabletti ei saa sitä pian, edes Samsungin Snapdragon 8 Gen 1 -käyttöinen Galaxy Tab S8.

Googlen blogikirjoituksen mukaan päivitys saapuu Samsungin, Lenovon ja Microsoftin taitettaville laitteille ja tableteille “myöhemmin tänä vuonna”. Kuukautta ei ole määritelty, eikä Android 12L:n käyttöönotto tule olemaan yhtenäistä, sillä jokaisella yrityksellä on aikaa muokata ja ottaa käyttöön Android 12L oman yrityksensä mukaiseksi. Google sanoo luovansa lisää uusia ominaisuuksia ja kokemuksia tablet-laitteille, joissa on Android 13, jotka saapuvat myöhemmin tänä vuonna.

Mitä tulee Android 12L:n tablet-kohtaisiin ominaisuuksiin, ne ovat vähän, mutta merkityksellisiä. Aluksi Google on jakanut ilmoituspaneelin ja ruutualueen kahteen sarakkeeseen. Pyyhkäisemällä alas ylhäältä näytön oikeassa puoliskossa näet luettelon ilmoituksista, kun taas vasemmalla puolella suoritettu sama ele antaa pääsyn pikatoimintoruutuihin.

Kahden sarakkeen kaava siirtyy myös Asetukset-osioon. Android 12L:ssä Asetukset-vaihtoehdon napauttaminen avaa seuraavan sivun oikealla puolella, mikä tarkoittaa, että käyttäjien ei enää tarvitse mennä sisään ja ulos sivuilta nähdäkseen ja tehdäkseen tarvittavia muutoksia.

Google

Yllä oleva kuva antaa paremman kuvan siitä, miltä Android 12L:n Asetukset-valikon asettelu näyttää tabletissa. Googlen blogikirjoituksessa ei kerrota, tuleeko sama lähestymistapa Gmailin kaltaisiin sovelluksiin, mutta se näyttää varmasti siistiltä. Itse asiassa Google ei ole antanut yksityiskohtaista tietoa sovelluskohtaisista Android 12L -optimoinneista edes sen sisäisille sovelluksille.

Toinen tärkeä Android 12L -päivitys on jatkuvan tehtäväpalkin saapuminen. Yksinkertainen tehtäväpalkin sovelluskuvakkeen vetämällä ja pudottamalla ele avaa jaetun näytön näkymän tabletissa. Toteutus näyttää puhtaalta, mutta se ei ole oikeastaan ​​​​uusi edes Android-ekosysteemille. Oppon taitettava Find N kulkee jo samanlaista reittiä jaetun näytön moniajossa, ja lisää myös joitain siistejä eleitä, kuten kahdella sormella alaspäin pyyhkäisy keskeltä jaetun näytön tilan käynnistämiseksi.

🔥 Empfohlen:  Yli 200 parasta Bard AI -kehotetta, jota et voi ohittaa – ChatGPT-yhteensopiva