Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Android 13 on nyt saatavilla Android TV:lle

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Android 13 on nyt saatavilla Android TV:lle

Google ilmoitti tänään, että Android 13 on nyt saatavilla Android TV -käyttöjärjestelmään. Se “parantaa edelleen suorituskykyä ja käytettävyyttä auttaakseen kehittäjiämme rakentamaan kiinnostavia sovelluksia seuraavan sukupolven televisioille.” Joten siinä se.

Phil Nickinson / Digital Trends

Kuten aina käyttöjärjestelmän päivityksissä, kyse on sovellusliittymistä. Ne ovat yleensä kehittäjien huolenpitoa, mutta ne tuovat myös uusia ominaisuuksia loppukäyttäjälle.

Niihin kuuluu mm.:

  • Mahdollisuus muuttaa resoluutiota ja oletusvirkistystaajuutta tuetuissa laitteissa, joissa on HDMI, “luotettavamman toistokokemuksen saamiseksi”.
  • Sovellukset voivat valita optimaalisen äänimuodon ilman, että niiden tarvitsee ensin aloittaa toistoa.
  • Erilaisia ​​näppäimistöasetteluja tuetaan paremmin, ja pelien kehittäjät voivat viitata näppäimiin niiden fyysisen sijainnin perusteella.

Ja se on tietysti vasta asioiden alkua.

Entä milloin suosikki Android TV -laitteesi saa Android 13 -päivityksen? Se riippuu valmistajasta. Jos meidän pitäisi arvata, odotamme Chromecastin ja Google TV:n saavan sen aikaisin, ja ehkä myös Nvidia Shieldin. Sillä välin se on saatavilla ADT-3-testausalustalla sekä Android TV -emulaattorilla. Ja kehittäjillä on ollut kuukausia aikaa pelata beetaversioiden kanssa, minkä pitäisi auttaa nopeuttamaan asioita.

🔥 Empfohlen:  [Announcement] SEOPressor Connect v6.1 on nyt PHP 7 -valmis