Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Android 13:ssa on kyse suurista näytöistä, yksityisyydestä ja maksuista

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Android 13:ssa on kyse suurista näytöistä, yksityisyydestä ja maksuista

Google julkisti Android 13:n, seuraavan suuren ohjelmistopäivityksensä, tänään I/O 2022:ssa. Toisin kuin Android 12L:n hillitty julkaisu aiemmin tänä vuonna, tässä on jokaiselle jotakin – puhelimen, kellon ja tabletin käyttäjille. Kuten aiemman Android 12:n kohdalla, Google jatkaa keskittymistään yksityisyyteen ja turvallisuuteen ja lisää samalla Material You -teemajärjestelmäänsä lisää mukautusvaihtoehtoja.

Ensinnäkin Material You on jälleen kerran johtamassa täällä, ja Google korostaa paranneltua muokattavuutta. Näet paljon enemmän värivaihtoehtoja kuin ennen, kun teemoitat puhelimesi, ja Google sanoo, että useammat sovellukset voivat hyödyntää Material You -teemalla varustettuja kuvakkeita.

Google parantaa myös Android 12:n tietosuojaa, mukaan lukien se, että sovellusten on pyydettävä lupa ennen ilmoitusten lähettämistä, leikepöydän historian automaattinen pyyhkiminen ja uusi Tietoturva- ja tietosuoja -sivu, jonka avulla näet yhdellä silmäyksellä, kuinka turvallinen puhelimesi on.

Google

Android 13 on myös tulossa paljon paremmaksi suuremman näytön laitteille. Google aloitti tämän työn Android 12L:n kanssa, ja se jatkaa sitä Android 13:lla. Valituille sovelluksille on nyt sisäänrakennettu vedä ja pudota -tuki, joustavampi tehtäväpalkki ja intuitiivinen jaettu näyttö sovellusparien avulla. Google huolehtii myös sovellusongelmastaan ​​päivittämällä yli 20 Google-sovellustaan ​​tukemaan suurempia näyttöjä. Facebookin, TikTokin, Canvan ja muiden sovellusten odotetaan seuraavan tulevina kuukausina,

Google esitteli myös uuden Google Walletin, Google Pay -sovelluksen päivityksen, joka tekee siitä paljon enemmän Apple Walletin kaltaisen lisäämällä tuen ajokorteille, opiskelijakortteille ja paljon muuta. On hienoa, että Google ottaa sen käyttöön ja päivittää tällä hetkellä heikkoa Pay-sovellusta. Yhtiö sanoo, että tämä uusi sovellus tulee tulevien viikkojen aikana Android-laitteisiin ympäri maailmaa.

Koska mobiilikäyttöjärjestelmät ovat yhtä kypsiä kuin nyt, se ei ole kovin suuri päivitys. Suuri osa siitä vain rakentuu ja kehittää sitä, mitä Google on jo aloittanut Android 12:n kanssa. Se ei ole jännittävää tai seksikästä, mutta välttämätöntä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä NFT: opas vuodelle 2023

Android 13 julkaistaan ​​tänä kesänä ensimmäisenä Googlen Pixelsissä. Brändit, kuten OnePlus, Realme ja Oppo, testaavat jo kehittäjän esikatselua. Uusi Android 13 Beta julkaistaan ​​myöhemmin tänään.