Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Android Auto sai juuri paljon pyydetyn uuden ominaisuuden

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Android Auto sai juuri paljon pyydetyn uuden ominaisuuden

Android Auto on erinomainen alusta, joka auttaa kuromaan siltaa kuljettajan puhelimen ja auton ohjauskeskuksen välillä, ja nyt se paranee entisestään.

Uusin Android Auton betapäivitys lisää jännittävän määrän mukauttamista käyttöliittymän widgetteihin. Tavallisen kiinteän asettelun sijaan, johon käyttäjät ovat tottuneet, widgetit ovat nyt vaihdettavissa ja niitä voidaan mukauttaa kuljettajan tarpeiden mukaan.

Google

Tämä tarkoittaa, että jos kuljettaja haluaa navigointivalikon olevan oikealla puolella sen tavallisen vasemman kokoonpanon sijaan (kuten yllä olevassa kuvassa näkyy), hän voi tehdä sen. Samoin musiikkisoitin ja muut widgetit voidaan vaihtaa puolelta toiselle muutamalla napautuksella. Kaiken kaikkiaan muutos on ehdottoman tervetullut, ja se tekee Android Autosta entistä paremman resurssin, johon voit luottaa ajon aikana.

Android Auto -asettelun muuttaminen on onneksi hyvin yksinkertaista ja sen voi tehdä joko Android-älypuhelimella tai autosi Android Auto -näytöllä. Voit muuttaa Android Auto -näytön näyttöasetuksia valitsemalla sovellusnäytön kuvakkeen (yhdeksän pistettä muodostavat neliön) vasemmasta alakulmasta. Avaa sitten sovellus ja valitse . Asetteluvalikosta voit valita, mitkä widgetit haluat olla lähimpänä kuljettajaa, mediawidgetit tai navigointi.

Vaikka päivitys ei ole mikään valtava, se on usein pyydetty elämänlaatumuutos, joka tekee Android-kokemuksesta paljon muokattavamman ja mukautuvamman. On syytä huomata, että sinulla ei ole mahdollisuutta muokata widgetien sijoitteluja, jos et ole Android Auton beta-testaaja. Toivottavasti ominaisuus tulee pian kaikille Android Auto -käyttäjille, koska se näyttää jo olevan erittäin tervetullut muutos. Jos haluat varmistaa, että laitteesi ja autosi saavat ominaisuuden heti, kun se tulee julkisesti saataville, varmista, että automaattiset päivitykset ovat käytössä.

🔥 Empfohlen:  5 parasta syytä osallistua Sell + Scale -huippukokoukseen