Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Anna minulle 10 minuuttia, niin tiedät kaiken SEMrush Social Media Toolkitista

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Anna minulle 10 minuuttia, niin tiedät kaiken SEMrush Social Media Toolkitista

Tekijä: seurata sosiaalista mediaa mittareita, kuten tykkäyksiä, kommentteja, uudelleentwiittauksia, jakoja ja uudelleenvalintaa. Näet mikä toimii yleisön kanssa ja mikä ei. Myös kuinka voit säätää omaa strategia parempien tulosten saavuttamiseksi?

Seuraamalla tuloksiasi sosiaalisessa mediassa helpottaa arvokkaiden verkostojesi tunnistamista. Auttaa myös priorisoimaan aikaasi ja resurssejasi sosiaalisessa mediassa. Ei mitään järkeä jakaa sisältöä sosiaalisissa verkostoissa. Jos et tiedä minkälaista sitoutumista olet palaamassa. Joten sosiaalisen mediasi seuranta on erittäin tärkeää, jotta sinun on lisättävä tehtävälistasi.

Sosiaalisen median työkalusarjat saada apua sosiaalisen median vaikutuksen tutkimiseen. Näiden työkalujen käytön mittakaava on ilmiömäinen suosituissa sovelluksissa. Ja sillä on miljoonia aktiivisia käyttäjiä maailmanlaajuisesti.

SEMrush sosiaalisen median työkalupakki helpottaa sosiaalisen median rutiiniasi ja analysointia. Tämä työkalupakki koostuu pääasiassa kahdesta työkalusta

 • Sosiaalisen median juliste
 • Sosiaalisen median seuranta

Näitä työkaluja käyttämällä voit hoitaa omasi työnkulku sosiaalisessa mediassa viestien luomisesta suorituskyvyn tarkistamiseen. Voit myös vertailla edistymistä kilpailijoihisi. Tämä työkalu auttaa sinua keräämään tietoja online-sosiaalisista verkostoista ja arvioi yrityksesi ehdot. Myös sen tavoitteet ja tavoitteet sekä käyttää tietoja tuleviin liiketoimintaasi koskeviin päätöksiin.

Sosiaalisen median juliste

Sosiaalisen median juliste auttaa sinua ajoita, luonnostele ja julkaise sisältösi sosiaalisen median alustoilla. Kuten Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram ja Pinterest.

1. Sosiaalisen median julisteen laatiminen

Sinä pystyt muodosta yhteys sosiaalisen median profiileihisi valitsemalla sosiaalisen median alusta. Ja napsauta sitten “Yhdistä”-painiketta. Tämä työkalu kehottaa sinua tekemään sen valtuuta SEMrush ja käytä tiliäsi. Kun olet yhteydessä sosiaaliseen profiiliin. Voit lisätä siihen lisää työkalukalenteri-välilehdeltä napsauttamalla Lisää profiili -painiketta. Nyt olet valmis siihen alkaa luoda ja ajoittaa viestejäsi.

🔥 Empfohlen:  11 helppoa työtä, joista maksetaan hyvin ilman kokemusta

Voit tehdä erilaisia ​​tapoja ajoita julkaisu kalenteriisi. Sinun tarvitsee vain napsauta tiettyä kalenterin päivää haluat lähettää. Viestisi julkaistaan ​​automaattisesti sinä päivänä, ellet halua muuttaa esikatselunäytön aikatauluasetuksia.

Viestin luomisen jälkeen annetaan nämä viisi erilaista toimintoa:

 • Lisää suoraan jonoosi
 • Ajoittaa
 • Julkaise päivittäin
 • Julkaise nyt
 • Tallenna luonnokseksi

Kun olet valinnut minkä tahansa vaihtoehdoista, voit katso tuleva viestisi.

2. Kuinka hallitset sosiaalisen median jonoasi?

Ottaa automaattinen jonojärjestelmä poistaa tarpeen ajoittaa jokaisen postauksen julkaisuaikaa. Voit määrittää julkaisuaikasi napsauttamalla Lisää jonoon -vaihtoehtoa.

Jonossa näet kaikki aiemmin ajoittamasi viestit. Jos löydät postauksen, jonka uskot olevan tehokas, julkaise eri päivinä ja aikoina. Vedä ja pudota mikä tahansa viesti valitsemaasi aikaan.

Kun navigoit asetusten läpi, saat erilaisia ​​paikkoja. Voit myös lisätä toisen profiilin napsauttamalla asetettua yksittäistä lähetystavoitetta. Ja kuinka monta viestiä haluat päivittäin.

3. Tarkista julkaistut viestisi

Sinun täytyy haluta katso kuinka sosiaalinen kampanjasi etenee. Julkaistusta välilehdestä voit analysoida jokaisen yksittäisen postauksen mukana tulevia tilastoja. Lisäksi suodatusvaihtoehto tarjoaa sinulle mahdollisuuden suodattaa viestit hashtageilla. Ja sitten sinun täytyy vain hallita luonnoksiasi.

Luonnoksesta voit

 • Luoda – voit luoda uusia luonnoksia. Ja ota käyttöön ilmoitusaika muistuttamaan sinua siitä, että viesti on luonnoksessa.
 • Kuvan muokkaus – Voit myös muokata niitä, eikä sinun tarvitse poistua SEMrushista.
 • Bit.ly-integraatio – voit automaattisesti lyhentää alkuperäisen linkin pituutta käyttämällä bit.ly-integrointia.
 • Luonnosten lajittelut – Voit myös lajitella luonnostetut viestit niiden mukaan, joille on asetettu päivämäärä ja kellonaika ilmoitus niiden kanssa, joilla ei ole.

Sosiaalisen median julisteanalyysi

Viestit sosiaaliseen mediaan lähettämisen jälkeen. Seuraava askel on tarkistaa onnistumisesi. Analyyttinen-välilehdeltä voit seurata sivun tykkäyksiä, uusia sivun tykkäyksiä, ja kun käyttäjäsi ovat enimmäkseen verkossa. Voit myös saada tietoa siitä, mitkä viestit toimivat parhaiten.

🔥 Empfohlen:  Esimerkki budjetista, joka auttaa sinua luomaan oman

1. Social Media Tracker

SEMrush sosiaalisen median seuranta auttaa sinua määrittää kilpailijoiden sosiaalisen median tilit vertaamalla heidän saavutuksiaan ja sitoutumistasoaan.

Tämä työkalu tarkistaa jatkuvasti, kuinka monta kertaa kilpailijasi julkaisee. Ja kuinka paljon sisältöä he julkaisevat ja millaista sisältöä he yleensä kohdistavat. Tämä määritys kestää vain 5 minuuttia. Napsauta vain uusi projekti -painiketta kojelaudassa ja napsauta sitten määritä seuranta-widgetissä.

Jotta voit pitää silmällä kilpailijoita, sinun on lisättävä kilpailijoiden sivut. Voit heidän verkkotunnuksensa, SEMrush etsii heidän profiileistaan ​​ja lisää löytämänsä sivut.

Ja nyt sinun on ajoitettava sähköpostiraportit. Sähköpostit voidaan ajoittaa mille tahansa päivälle ja ne voidaan lähettää mihin tahansa sähköpostiosoitteeseen. Sinun on syötettävä sähköpostiosoite ja lähetettävä se kenelle haluat.

Johtopäätös

SEMrushin sosiaalisen median työkalupakki tekee sosiaalisen kuuntelun erittäin helpoksi. Ottamalla ihmiset mukaan ajoissa. Aloitat muutosten tekemisen strategiaasi ja aloitat uusia kampanjoita. Tämä työkalu tarjoaa sinulle seurata sivusi kasvua. Ja anna sitoutumistasosi jokaiselle päivälle. Toivottavasti ymmärsit SEMrushin sosiaalisen median työkalupakin perusteet.