Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ansaitse palkkaa arvostelujen kirjoittamisesta verkossa: 6 parasta sivustoa sivutuloille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ansaitse palkkaa arvostelujen kirjoittamisesta verkossa: 6 parasta sivustoa sivutuloille

Haluatko saada palkkaa kirjoittaaksesi arvosteluja verkossa mukavasti kotonasi? Kuulostaa hyvältä, eikö?

Pandemia on ikuisesti muuttanut tapojamme tehdä ostoksia. Nyt voit ostaa välttämättömyystarvikkeitasi poistumatta kotoa enemmän kuin koskaan. Emme kuitenkaan voi tarkastaa verkosta ostetun tuotteen laatua niin kuin henkilökohtaisesti. Tässä online-arvostelut tulevat esiin.

Tutkimuksemme mukaan 93 % asiakkaista sanoi, että verkkoarvostelut vaikuttavat heidän ostokseensa.

Mutta tiesitkö, että voit myös ansaita rahaa kirjoittamalla arvosteluja?

Monet yritykset maksavat komeasti online-arvosteluistasi. Kirjoista tuotteisiin ja ohjelmistoihin palveluihin – ei ole loppua rahan ansaitseminen kirjoittamalla arvosteluja verkossa.

Katsotaanpa joitakin tapoja, joilla voit ansaita rahaa kirjoittamalla arvosteluja mukavasti kotonasi.

Ja jos haluat vain hypätä mukaan ja alkaa ansaita rahaa jostakin niin yksinkertaisesta kuin mielipiteiden jakamisesta, sinun kannattaa ehdottomasti tutustua SwagBucksiin.


Miksi yritykset tarvitsevat arvostelujasi?

Arvostelusi voivat auttaa yrityksiä pysymään kilpailijoiden edellä, säilyttämään asiakkaita, lisäämään tulosprosentteja ja lopulta tekemään enemmän voittoa.

Arvosteluilla ja luokituksilla on myös merkittävä rooli asiakkaisiin, kun he tekevät ostoksia verkossa, joten on tärkeää antaa rehellisiä arvosteluja, jotta he voivat tehdä parhaan valinnan.

Arvostelut voivat myös tuoda verkkosivustolle lisää uskottavuutta, sosiaalista kestävyyttä ja SEO-etuja.

6 parasta sivustoa, joilla voit ansaita rahaa arvostelujen kirjoittamisella

1. Käyttäjän testaus

Arvostelujen kirjoittaminen ei ole kaikille. Mutta entä jos arvostelujen kirjoittamisen sijaan voisit tallentaa videon, jossa testataan verkkosivustoja tai sovelluksia? UserTesting maksaa sinulle 10 dollaria vain 20 minuutista ajasta. Jos sinulla on näytön tallennusohjelmisto, kuten Loom, voit tallentaa videon testaussivustoja tai sovelluksia UserTestingiä varten.

BazaarVoicen tuoreen tutkimuksen mukaan 62 % asiakkaista suosii asiakkaiden videoita ja valokuvia ennen ostopäätöksen tekemistä.

Aloitaksesi sinun tarvitsee vain:

 • Rekisteröidy UserTestingiin.
 • Suorita heidän harjoituskoe.
 • Liity maailmanlaajuiseen yhteisöön.

Kun kirjautuminen on valmis, UserTesting alkaa määrittää sinulle tehtäviä. Osana tarkistusprosessia sinun on tehtävä 20 minuutin video, joka dokumentoi itsesi testaamassa verkkosivustoa tai sovellusta reaaliajassa.

 • Voit käyttää mitä tahansa laitetta, kunhan lataat tallennusohjelmiston ja tallennat testausprosessin reaaliajassa. Se voi olla kannettava tietokone, pöytätietokone, älypuhelin tai tabletti.
 • Saat 10 dollaria jokaisesta 20 minuutin videotallennuksesta ja enemmän, jos sinua pyydetään osallistumaan seurantahaastatteluihin.

Sen mukaan, kuinka monta arvostelua teet, UserTesting voi olla suhteellisen helppo tapa ansaita ylimääräistä rahaa.


2. Gartner Peer Insights

Oletko IT-johtaja? Ehkä haluat tarkistaa Gartnerin ohjelmistot. Gartner Peer Insights maksaa melko kunnollisen 25 dollaria jokaisesta kirjoittamastasi arvostelusta, ja se on hyvä vaihtoehto saada palkkaa arvostelujen kirjoittamisesta verkossa.

Jos olet hankkimassa ohjelmistoja, olet todennäköisesti jo tavannut Gartnerin.

Gartner Peer Insights on vertaisohjattu arviointialusta ohjelmistoille ja IT-ratkaisuille yleensä. Heillä on yli 3 000 toimittajaa, jotka kattavat yli 300 teknologiamarkkinaa – ja paljon ohjelmistoarvioita.

Arvostelusivustona Gartner maksaa arvioijilleen jokaisesta hyväksytystä arvostelusta. Sinun tarvitsee vain:

 • Rekisteröidy Gartner Peer Insights -palveluun.
 • Liity Peer Insights -yhteisöön.
 • Lähetä ohjelmistoarvio, jossa kerrot yksityiskohtaisesti kokemuksesi, näkemyksesi, edut ja haitat.
 • Ensimmäinen arvostelu on ilmainen. Kun Gartner on hyväksytty, se maksaa myöhemmistä valtuutetuista arvioinneista.

Gartner tarkastaa jokaisen arvostelun tiukasti ennen kuin se julkaistaan ​​verkkosivuillaan.

Jokaisesta hyväksytystä arvostelusta maksetaan 25 dollaria, ja jokainen arvioija voi kirjoittaa jopa 10 arvostelua vuodessa. Pelkästään kirjoittamalla arvosteluja voit ansaita jopa 250 dollaria vuodessa – ja se kattaa muutaman kuukausittaisen puhelinlaskusi.

Pieni saalis kuitenkin on. Rekisteröityäkseen arvostelujen kirjoittamiseen Gartner Peer Insightsissa he tarvitsevat yrityksen sähköpostiosoitteen. Gmail tai muut sähköpostipalveluntarjoajasi eivät toimi täällä. Se on kuitenkin helppo kiertää, jos haluat valita Gartnerin ansaitsemaan palkkaa arvostelujen kirjoittamisesta verkossa.


3. Viipaloi piirakka

Jos tuotearvostelut eivät ole sinun juttusi, voit kokeilla Slice the Pie -sovellusta saadaksesi palkkaa arvostelujen kirjoittamisesta verkossa. Slice the Pie on hauska tapa ansaita sivulta arvioimalla uutta musiikkia ja muotia.

Alun perin musiikin ystäville tarkoitettu sivusto uusien ja tulevien artistien tunnistamiseen, mutta Slice the Pie on nyt arvostelusivusto, jossa sinulle maksetaan uusien kappaleiden kuuntelemisesta.

Osana tarkistusprosessia:

 • Ensin sinua pyydetään kuuntelemaan kappaleita tai katsomaan lyhyitä mainoksia.
 • Sitten sinua pyydetään kirjoittamaan pieni arvostelu.

Se ei kuitenkaan ole vain musiikkia. Muihin kategorioihin kuuluvat muoti ja asusteet, ja Slice the Pien aloittaminen on hyvin yksinkertaista:

 • Rekisteröidy Slice the Pie -palveluun.
 • Kun olet kirjautunut sisään, valitse luokkasi musiikista, mainoksista, muodista ja asusteista.
 • Paina toistopainiketta ja kuuntele kappaletta vähintään 90 sekuntia.
 • Jätä arviosi ja arvostelusi muiden nähtäväksi.
🔥 Empfohlen:  Brenda Barron Mitä tulee ottaa huomioon suunniteltaessa uudelleen verkkosivustoa Lue artikkeli

Parasta on, että päivittäin jättämiesi arvostelujen määrällä ei ole loppua. Riippuen siitä, kuinka monta arvostelua jätät, voit ansaita 5–12 dollaria kirjoittamalla Slice the Pie -sovellukseen.

Hyvä tietää: Huono puoli on, että miniminostoraja on 10 dollaria. Kun maksut ovat 0,10–1 dollaria, sinun on suoritettava muutama niistä ennen kuin saavutat maksukynnyksen.


4. Capterra

Oletko tekniikkataito? Ehkä pidät ohjelmistojen testaamisesta? Jos näin on, ehkä haluaisit kirjoittaa Capterralle, joka maksaa 10 dollaria jokaisesta hyväksytystä arvostelusta ja on toinen vahva vaihtoehto saada palkkaa arvostelujen kirjoittamisesta verkossa.

Capterra on ohjelmistoarviointisivusto, joka auttaa yrityksiä löytämään oikean ohjelmiston tarpeisiinsa. Tällä alustalla on paljon ohjelmistoja tarkistettavaksi sähköisen kaupankäynnin ohjelmistoista CRM-ohjelmistoihin, kirjanpitoohjelmistoihin, SEO-ohjelmistoihin ja moniin muihin.

Sinun tarvitsee vain:

 • Kirjoita käyttökokemuksestasi.
 • Jaa näkemyksesi ohjelmistosta.
 • Listaa plussat ja miinukset.

Sinua voidaan myös vaatia lähettämään kuvakaappauksia tarkasteltavasta ohjelmistosta kirjoittaessasi arvosteluja.

Aloita rekisteröitymällä alustalle LinkedIn-tililläsi. Arvostelijat saavat 5 dollaria ensimmäisestä arvostelusta ja sitten 10 dollaria kukin kymmenestä hyväksytystä arvostelusta.

Tämän lisäksi Capterra ei korvaa sinua arvostelujen kirjoittamisesta tai maksamisesta, vaikka jättäisit enemmän arvosteluja. Mutta toisaalta, 100 dollaria ei myöskään ole huono sivuraha – varsinkin jos yhdistät ne muiden tämän luettelon verkkosivustojen kanssa.

Tärkeää tietää: Jokainen arvostelu käy läpi tiukan manuaalisen hyväksymisprosessin ennen julkaisemista. Capterra ei myöskään hyväksy uusia LinkedIn-tilejä.


5. Tarkista Stream

Jos sisällön tai tuotteiden arvosteleminen on sinun juttusi, voit liittyä Review Streamiin saadaksesi palkkaa arvostelujen kirjoittamisesta.

Vuonna 2005 perustettu Review Stream on yksi laajimmista arvostelusivustoista verkossa.

Yksinkertaisesti sanottuna verkkosivustolla voit ansaita rahaa arvioimalla tuotteita, ja niiden valikoima on valtava. Ohjelmistoista elektroniikkaan, kirja-arvosteluihin, taiteeseen, ihonhoitotuotteisiin ja lemmikkieläintuotteisiin löytyy jokaiselle jotakin.

Sisällön kirjoittaminen Review Streamiin on melko helppoa. Siirry vain sisällön lähetyssivulle ja valitse sisältö seuraavista:

 • ‘Miten’
 • Tekstipohjainen
 • Kuvapohjainen
 • Haastattelut
 • Syvällinen tutkimus
 • Viraalinen

Valitse kategoriasi, kirjoita sisältö, lisää tarvittaessa kuvia ja lähetä.

 • Sivuille voi kirjoittaa mistä tahansa. Review Stream maksaa kuitenkin enemmän, jos se on trendi tuote.
 • Arvostelustream maksaa 5–18 dollaria sisältöä/arvostelua kohden. Tämä hinta voi kuitenkin muuttua sisällöstä riippuen.
 • Positiivisena on se, että kirjoitettavien arvostelujen määrää ei ole rajoitettu päivässä.
 • Sisällön ja arvostelujen lisäksi Review Stream -alusta tarjoaa kirjoittajilleen muita tapoja ansaita rahaa. Käyttäjät voivat esimerkiksi äänestää sisällöstäsi. Jokainen ääni maksaa sinulle 0,10 dollaria.
 • Toinen tapa ansaita rahaa on vastata verkkosivuilla oleviin kysymyksiin. Jokainen vastaus tuo sinulle vielä 0,10 dollaria.

Arvioijat kohtaavat Review Streamin haittapuolena, että heidän palkkiokynnys on noin kymmenen kertaa suurempi kuin ensimmäisen työsi alkuperäinen summa. Lisäksi sivusto itsessään jättää paljon toivomisen varaa käyttökokemuksen suhteen.


6. Harris Poll Online

Haluatko ansaita nopeasti rahaa käytettäväksi suosikkikaupassasi kirjoittamalla arvosteluja? Harris Harris Poll Onlineen liittymistä kannattaa harkita.

Harris Poll Online on yksi vanhimmista Nielsen Research Companyn omistamista tutkimusyrityksistä. Yli 45 vuoden kokemuksella alalla, se on yksi arvostetuimmista kyselysivustoista.

Koska olet tutkimusyritys, Harris Poll Onlineen täyttämäsi kyselyt keskittyvät heidän viimeaikaisiin markkinointikampanjoihinsa. Sinua esimerkiksi pyydetään katsomaan yrityksen markkinointivideoita ja sitten jakamaan mielipiteesi.

Sinua voidaan myös pyytää jakamaan mielipiteesi eri tuotteita koskevissa kyselyissä.

Jokaisesta kyselystä ansaitset tietyn määrän pisteitä, jotka voit myöhemmin lunastaa lahjakorteiksi suosikkimyymälöistäsi, mukaan lukien:

 • Amazon
 • Starbucks
 • iTunes
 • Aikakauslehtien tilaukset
 • Ravintolat
 • Lentomaileja

Näin sanoessaan Harris Poll Onlinella on muutamia haittoja:

 • Et voi ansaita suuria sivurahoja Harris Poll Onlinessa. Valitettavasti tulot heidän tutkimuksistaan ​​eivät välttämättä ole paljoa, koska saat vain 3–4 kyselyä kuukaudessa.
 • Lisäksi Harris Poll Online on saatavilla vain Yhdysvaltojen ja Kanadan asiakkaille.

Tutkimusten lisäksi Harris Poll Online järjestää myös neljännesvuosittaisia ​​arvontoja 10 000 dollarin arvosta. Kaikki kyselyyn osallistuvat jäsenet osallistuvat arvontaan.


Arvostelujen kirjoittamisen sijaan saat ostoksia

Tiesitkö, että voit saada palkkaa ostoksista? Cashback-sovellukset ovat samanlaisia ​​kuin kupongit, mutta paljon parempia. Voit saada alennuksia tai käteispalautuksia, kun teet ostoksia verkossa kumppanibrändeiltä ja jälleenmyyjiltä.

Vuoden 2019 tutkimuksessa todettiin, että ostajat, jotka eivät käytä cashbackia, menettävät 2,17 miljardia dollaria käteistä takaisin lomakauden aikana.

Toinen helppo tapa ansaita rahaa on cashback-sovellukset, joissa voit saada osan kustannuksista takaisin. Se voi olla mikä tahansa käteinen, shekki tai lahjakortti.

Cashback-sovelluksen käyttö on helppoa; sinun tarvitsee vain:

 • Lataa cashback-sovellus tai selainlaajennus.
 • Luo tili ja kirjaudu sisään.
 • Valitse suosikkijälleenmyyjäsi ja tee ostoksia portaalin kautta.
🔥 Empfohlen:  16 parasta ILMAISTA sovellusta huijaavan puolison vakoilemiseen vuonna 2023 (Android ja iPhone)

Cash-back-alustat toimivat palkkioperusteisesti. He saavat suosituspalkkion jälleenmyyjiltä ja tukemiltaan tuotemerkeiltä. Sitten he välittävät osan provisiosta käteispalautuksena asiakkaille.

Jotkut parhaista cashback-sovelluksista ovat:

 • Ibotta
 • Shopkick
 • CapitalOne Shopping
 • Swagbucks
 • RebatesMe
 • Rakuten
 • Dosh
 • Kassa 51
 • Vapaa lintu

Tutkimuksemme on osoittanut, että Cashback-sovellus Fetch ladattiin 13,5 miljoonaa kertaa ja Upside 6,2 miljoonaa kertaa. Groupon seurasi ja voitti pronssimitalin 4,2 miljoonalla latauksella.

Kuten näet, cashback-sovellukset ovat vaivan arvoisia. Loppujen lopuksi rahan ansaitseminen ostoksilla on hauskaa, ja parasta on, että useimmat näistä sovelluksista ovat ilmaisia.

Saat maksun mielipiteesi antamisesta

Tiesitkö, että voit ansaita satoja dollareita vuodessa pelkästään ilmaisemalla mielipiteesi? Liity American Consumer Opinioniin ja ansaitse palkintoja online-kyselyihin osallistumisesta, tuotteiden arvioinnista ja mainonnan testaamisesta.

American Consumer Opinion on jäsenyyteen perustuva kyselyalusta, joka tarjoaa palkintoja niille, jotka kertovat mielipiteensä. Yli 40 vuoden kokemuksella alalta American Consumer Opinionilla on yli 7 miljoonaa jäsentä ja se on maksanut yli 35 miljoonaa dollaria.

American Consumer Opinionin käytön aloittaminen on helppoa. Aluksi:

 • Rekisteröidy American Consumer Opinionin kanssa.
 • Paneelin jäsenten odotetaan osallistuvan lyhyeen Screener First -kyselyyn, joka kestää yleensä muutaman minuutin. Sen jälkeen sinulle maksetaan 5-50 pistettä.
 • Myöhemmät kyselyt kestävät 5 minuuttia ja niihin on helppo vastata. Ja saamasi pisteet riippuvat tuotteesta ja kyselystä.
 • Saadaksesi maksun, lunasta sitten pisteesi rahaksi.

Huonona puolena:

 • Sinun on kerättävä 1 000 pistettä, mikä kestää enemmän kuin muutaman kyselyn.
 • Heillä on korkea hylkäysprosentti, joka voi nousta jopa 40 prosenttiin.

Mutta toisaalta sillä on myös korkea ansaintapotentiaali. Jotkut pidemmät tutkimukset maksavat jopa 50 dollaria.

Kun otetaan huomioon nykyinen elinkustannuskriisi, se on 50 dollaria, jota voidaan käyttää hyvin kotitaloudessasi.

American Consumer Opinionin jäseneksi liittyminen on ilmaista. Sinun ei tarvitse maksaa mitään ollaksesi paneelin jäsen.

Aloita arvostelublogi ja ansaitse näyttömainoksista ja tytäryhtiömyynnistä

Arvostelualustojen sijaan harkitse tietyn kapealla blogin perustamista. Tutustu oppaaseemme blogin markkinaraon löytämiseksi täältä.

Jos sinulla on oma blogi, voit hallita prosessia alusta alkaen (ja ehkä oppia tärkeitä asioita matkan varrella).

Omakohtaisten kokemusten kirjoittaminen blogiin voi antaa sinulle enemmän vapautta ilmaista itseäsi. Se on myös yksi helpoimmista vaihtoehdoista ansaita rahaa kirjoittamalla arvosteluja verkossa.

Blogin perustaminen on helppoa; Sinun tarvitsee vain:

Haastava osa on rahallistaa se. Muista, että kestää jonkin aikaa ennen kuin ansaitset vakavaa rahaa. Näin sanottuna ansaintapotentiaali on suhteellisen korkea.

Esimerkiksi Entrepreneurs On Firen John Lee Dumas tienasi 69 879 dollaria pelkästään ensimmäisenä vuonna.

Vain kymmenessä vuodessa John saavutti kuusinumeroisen merkin blogillaan. Hänen tulonsa tammikuussa 2022 olivat valtavat 215 205 dollaria.

Lisäksi Horkey Handbookin Gina Horkey saavutti kuusinumeroisen rajan vain kolmessa vuodessa. Alun perin freelance-kirjoittajana toimineen Ginan tulot tulevat hänen freelance-urastaan ​​ja affiliate-markkinoinnista.

Tai miten ansaitsisit yli 30 000 dollaria kuukaudessa kuukausittaisesta tytäryhtiömyynnistä?

Arvostelublogin avulla voit ansaita rahaa kolmella päätavalla:

 • Affiliate Marketing – ansaitse palkkio aina, kun joku ostaa tuotteen arvostelusi perusteella
 • Brändiyhteistyöt
 • Maksulliset mainokset

Saat maksun testaustuotteiden arvostelujen kirjoittamisesta

Tiesitkö, että yritykset maksavat sinulle tuotteiden testaamisesta? Monet yritykset testaavat tuotteita tällä tavalla saadakseen rehellistä palautetta ennen lanseerausta. Näin he voivat saada todellista palautetta ja ymmärtää, miten heidän uusi lanseeraus on otettu vastaan.

Rahan ansaitseminen tuotteiden testaamisesta on hyvin yksinkertaista. Sinun tarvitsee vain:

 • Rekisteröidy verkkosivustoille (useampi kuin yksi parantaaksesi mahdollisuuksiasi), jotka tarjoavat maksullisia tuotetestausmahdollisuuksia.
 • Täytä kysely henkilökohtaisilla tiedoilla, mukaan lukien väestötiedot. Tämä auttaa heitä löytämään sinulle oikeat tuotteet.

Saatuasi tuotteet, kokeilet niitä ja jätät havaintosi arvosteluksi heidän verkkosivustolleen. Vastineeksi arvostelujen kirjoittamisesta saat palkintoja tai käteistä, jotka voit lunastaa myöhemmin.

Tässä on joitain ohjelmia, jotka maksavat sinulle tuotteiden arvioinnista:

 • Homescan
 • Männynkäpy
 • McCormick & Company, Inc.
 • Hän puhuu
 • JJ ystävät ja naapurit

Edellä mainittujen yritysten lisäksi, jotka maksavat käteisellä testaamaan tuotteita, on niitä, jotka eivät maksa sinulle palkkioita, mutta antavat sinun pitää tuotteet.

Ne sisältävät:

Mitä tulee maksuun: ansaitsemasi summa riippuu osallistumiesi ohjelmien tyypistä ja määrästä. Mitä useampaan ohjelmaan liität, sitä enemmän tienaat.

Ansaitse palkkaa kyselyiden tekemisestä

Oletko koskaan ajatellut, että voit ansaita rahaa vastaamalla kyselyihin? Survey Junkie on sovellus, joka maksaa sinulle osallistumisesta online-kyselyihin.

Mielipiteen tarjoaminen online-kyselyiden kautta on toinen tapa ansaita helppoa rahaa. Tarvitset muutaman minuutin joka kerta ja voit ansaita muutaman taalan.

🔥 Empfohlen:  TiVo muodostaa parin eurooppalaisen Vestelin kanssa ensimmäisen älytelevisionsa luona

Vuonna 2010 lanseerattu Survey Junkie on online-kyselysivusto, jolla on yli 20 miljoonaa käyttäjää (ja olemme laatineet yleiskatsauksen nähdäksemme, onko Survey Junkie laillinen). Alun perin se oli viittauksia tuottava verkkosivusto, mutta se on noussut Internet-maailmassa ja on nyt kyselysivusto.

Survey Junkielta tienaaminen on melko helppoa.

 • Rekisteröidy Survey Junkieen ilmaiseksi.
 • Täytä profiilisi.
 • Kun olet luonut profiilisi, saat kyselyn, joka vastaa profiilitietojasi. Saat myös aikarajan ja palkintopisteet.
 • Klikkaa kyselyä, niin sinut ohjataan kyselysivulle.
 • Ansaitse pisteitä täyttämällä kysely.

Survey Junkien paras puoli on sen sotkuton verkkosivusto, joka tekee asioista helppoa katsastajille. Lisäksi, vaikka et olisikaan oikeutettu kyselyyn, Survey Junkie antaa silti pisteitä yrittämisestä.

Tutkimusten lisäksi voit ansaita jopa 100 dollaria osallistumalla kohderyhmiin. Survey Junkie maksaa myös 25 pistettä liittymisestä ja 50 pistettä lisää profiilisi täyttämisestä.

Hanki palkkaa tuomariohjelmistolle

Olemme tallentaneet yhden parhaista tavoista saada palkkaa arvostelujen kirjoittamisesta viimeiseen asti. Tiesitkö, että voit ansaita rahaa tarkistamalla päivittäin käyttämäsi ohjelmistot? Software Judge maksaa jopa 50 dollaria jokaisesta onnistuneesta arvostelusta, jonka kirjoitat verkossa.

Software Judge on ohjelmistoarviointisivusto, joka maksaa ja testaa ohjelmistoja, sovelluksia, pelejä ja paljon muuta. He toivottavat tervetulleeksi arvioita ihmisiltä, ​​jotka voivat kertoa sen sellaisenaan ilman markkinointia.

Sillä ei ole väliä, onko arvostelu positiivinen vai negatiivinen; Tärkeintä on, että jaat rehellisen kokemuksesi Software Judgen kanssa.

Tärkeää muistaa: et voi tarkistaa mitä tahansa ohjelmistoa. Niiden pitäisi olla ne, jotka on lueteltu verkkosivustolla. Heillä on ohjelmistoja eri toimialoilta, mukaan lukien rahoitus, liiketoiminta, kirjanpito, koti, koulutus jne.

Software Judgen käytön aloittaminen on helppoa. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä heille, ja nyt olet valmis jättämään arvosteluja. Arvostelijat voivat kirjoittaa kolme arvostelua henkilöä kohden joka päivä. Arvostelusi julkaistaan ​​kuitenkin vasta Software Judge -tiimin hyväksynnän jälkeen.

Mitä tulee maksuun, voit ansaita 1–50 dollaria arvostelua kohden. Kun olet kerännyt tilillesi 200 dollaria, voit pyytää kotiutusta.

Arvostelijat voivat myös ostaa tuotteita ja sähköisiä kirjoja, jos tililläsi on vähintään 20 dollaria. Muita alustan etuja ovat ilmaiset pelit ja paljon muuta.

Voitko saada palkkaa arvostelujen kirjoittamisesta Googlelle ja Amazonille?

Google ja Amazon ovat kaksi verkkokaupan jättiläistä, joihin ihmiset luottavat arvosteluissaan.

Tiesitkö, että Amazonin arvosteluista maksaminen on heidän ehtojensa vastaista? Amazonin mukaan arvostelut ovat tervetulleita, mutta niiden tulisi olla aitoja ja ilman ennakkoluuloja. Väärennetyt arvostelut eivät auta yritystä tai kuluttajaa pitkällä aikavälillä.

Promootioon tai rahalliseen palkkioon kirjoitetut arvostelut eivät ole sallittuja alustalla, ja ne poistetaan. Tämä ei kuitenkaan estä myyjiä hakemasta maksettuja arvosteluja.

Maksulliset arvostelut johtavat usein aitoja asiakkaita harhaan. Lisäksi se voi myös luoda eturistiriidan, koska ei ole takeita siitä, että arvostelu on puolueeton.

Googlella on arvostelujärjestelmä, jossa voit kirjoittaa arvosteluja Googlen hakutuloksissa näkyvistä yrityksistä. Näitä kutsutaan Google Places -arvosteluiksi.

Niille ei kuitenkaan voida maksaa maksullisia arvosteluja, ja Google on aiemmin rankaissut maksettuja väärennettyjä arvosteluja.

Käärimistä

On monia tapoja ansaita rahaa verkossa, joista yksi on maksettu arvostelu. Vaikka saatat ansaita rahaa kirjoittamalla tai tallentamalla maksettuja online-arvosteluja, et voi luottaa arvostelujen kirjoittamiseen verkossa ollaksesi täydellinen tulonlähde.

Parhaimmillaan arvostelujen kirjoittaminen voi auttaa sinua saamaan mukavaa sivurahaa laskujesi maksamiseen, mutta arvostelusivustot eivät maksa asuntolainaasi.

Vaikka jotkut verkkosivustot maksavat korvausta arvosteluista, toiset pitävät vain ilmaisten tuotteiden tarjoamisesta, varsinkin jos testaat tuotteita. Lisäksi jotkin sivustot vaativat tarkempia tarkastuksia kuin toiset.

Mainitsemamme arvostelusivustot ovat hyviä vaihtoehtoja kuukausittaisten lisätulojen saamiseksi, jotta voit saada palkkaa arvostelujen kirjoittamisesta. On tärkeää muistaa antaa rehellisiä arvosteluja. Tämä hyödyttää paremmin sekä sinua että verkkosivuston kuluttajia pitkällä aikavälillä.

Jos noudatat vihjeitämme ja valitset yhden arvostelusivustomme luettelosta, voit aloittaa.

Hyvää arvostelua!

Table of Contents