Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ansaitse rahaa verkkoliikenteen arbitraasilla matkailualalla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ansaitse rahaa verkkoliikenteen arbitraasilla matkailualalla

Mikä on verkkoliikenteen sovittelu?

Liikenteen arbitraasi on liiketoimintamalli, jossa ostat liikennettä pienemmillä kustannuksilla ja jaat sen uudelleen ansaitaksesi sen.

Henkilöä, joka ostaa ja myy liikennettä, kutsutaan median ostajaksi. Tämä henkilö jakaa liikennettä uudelleen ostamalla sen yhdellä alustalla ja myymällä toisella.

Esimerkki: Ostit liikennettä Google Adsista 100 dollarilla ja lähetit sen sivulle, jossa oli lentolippujen hakulomake, joka tuottaa 120 dollaria tuloja. Tulojen erotus – 20 dollaria – on liikennevälitysmenettelystä saatu voitto.

Tämä on yksinkertainen esimerkki; käytännössä kaikki on monimutkaisempaa. Sinun on jatkuvasti kokeiltava ja pyrittävä aina päätavoitteeseen – kuluttaa vähemmän rahaa liikenteen ostamiseen kuin tulevaisuudessa ansaitsemasi tulot.

Kuinka alkaa ansaita liikenteen arbitraasista

Ensin sinun on vastattava kolmeen peruskysymykseen:

  • Mistä liikennettä kannattaa ostaa?
  • Missä ja miten liikennettä kannattaa myydä?
  • Mikä on paras prosessi käyttää?

Jokaisella markkinaraolla – kuten matkailulla, uhkapeleillä ja jopa treffeillä – on erilaiset säännöt ja strategiat. Seuraavaksi tarkastelemme matkustusalan arbitraasin perusteita.

Mistä ostaa liikennettä

Välimiesmenettelyssä käytät jonkun muun tuottamaa liikennettä. Siksi sinun on päätettävä, mistä hankit tai ostat liikennettä, minkä liikennetyypin valitset ja kuinka paljon maksat siitä.

Liikennettä on kahdenlaisia: hinta ja tulos. Aviasales-tiimin oma kokemus näyttää seuraavan kuvan vuodelta 2022:

Tyyppi Kustannus Muuntaminen
Natiivimainonta Matala Matala
Kontekstuaaliset mainokset Korkea Korkea
Sosiaaliset verkostot Korkea Keski
Bannerit Matala Matala
Foorumit Matala Keski

Alhainen tulos tarkoittaa, että vain muutama ihminen teki toiminnon. Lähetit esimerkiksi 100 000 ihmistä ostamaan matkavakuutuksen, ja lopulta vain 10 ihmistä osti sen. Tässä tilanteessa muuntokurssi on 0,01 %. Teoriassa mitä korkeampi muuntoprosentti, sitä parempi.

Sinun tulisi kuitenkin arvioida tilannetta tarkastelemalla kaikkia – kulut + tulos + tulot. Pienemmät liikennekustannukset merkitsevät yleensä huonompaa liikenteen laatua. Esimerkiksi 1 000 ihmistä klikkauksen alla mainoksilla maksaa 3-5 dollaria, kun taas 1 000 ihmistä kontekstista maksaa paljon enemmän.

🔥 Empfohlen:  8 asiaa, jotka sinun on tiedettävä asuntolaina-EMI-laskimesta

Työskentely liikenteen kanssa, jolla on alhainen konversio, voi olla yhtä hyödyllistä kuin työskentely liikenteen kanssa, jolla on korkea tulos. Kuten mainittiin, harkitse aina tilanteen kaikkia puolia: kuinka paljon kulutat ja kuinka paljon tienaat.

Ennen kuin alat ansaita, opi säännöt. Jokaisella Travelpayoutsin tuotemerkillä on omat liikennevaatimukset. Suurimmassa osassa tapauksista tuotemerkin mainonta on kiellettyä. Myöskään roskaposti ei ole sallittua missään muodossa (sähköposti, sosiaaliset verkostot, pikaviestit jne.). Kuten roskaposti, työkalupalkki- ja iFrame-liikenne ei myöskään ole useimmissa tapauksissa tervetullutta.

Lisäksi rajoituksia voidaan soveltaa liikenteen lähteeseen. Esimerkiksi Instagram-liikenteen arbitraasi on vaikeaa, koska keskivertokäyttäjällä ei ole mahdollisuutta jakaa linkkiä. Mainosverkoston sääntöihin on määrättävä rajoituksia, esimerkiksi säännöt tiettyjen sanojen käytöstä, huomion herättämisestä jne. Tutki siis säännöt perusteellisesti.

Jos haluat pysyä incognito-tilassa esimerkiksi luodessasi useita tilejä Facebookissa, voit käyttää antidetect selain.

Missä myydä liikennettä

Tässä sinun on vastattava useaan kysymykseen kerralla. Ensin sinun on ymmärrettävä, minne lähetät ihmiset – omaan projektiisi vai suoraan mainostajan sivustolle.

Aluksi tämä on verkkosivustosi (blogi, White Label -sivu jne.) ja useimmissa tapauksissa voit vapaasti ohjata haluamaasi liikennettä.

Toinen tapa on ohjata liikenne suoraan mainostajan sivustolle. Täällä on jo rajoituksia, kuten edellä mainittiin. Sinun tulee aina ottaa huomioon matkakumppaniohjelmien vaatimukset, koska rikkomuksen sattuessa tili suljetaan ilman mahdollisuutta nostaa varoja.

Lisäksi sinun on valittava tuote, jolla ansaitset: lentoliput, hotellit, matkat, vakuutukset jne. Jokaisella tuotteella on oma hintansa. Esimerkiksi jokaisesta myydystä lentolipusta maksetaan 1,6 % hinnasta, kun taas hotellien hinta on korkeampi – noin 5 %. Matkojen ja vakuutusten osalta maksu voi olla jopa korkeampi – 10-20%. Täydellinen luettelo tarjouksista on saatavilla Travelpayoutsissa tuotemerkkihakemisto.

Kun valitset, älä luota vain hintaan. Älä ajattele, että paras tarjous on tarjous, jolla on korkein palkkio. Pääsääntöisesti korkea provisio tarkoittaa kalliimpia mainoshintoja (eli kustannuksia sinulle).

🔥 Empfohlen:  WayAway Plus: Hanki enemmän rahaa mainostamalla Cashbackia

Kokeile kaikkia vaihtoehtoja tai ainakin muutamaa eri vaihtoehtoa. Valitse sinulle sopivin kuukauden mittaisen testin tulosten perusteella. Keskity sitten tähän vaihtoehtoon. Kokeile ehdottomasti hotelleja, sillä tällä segmentillä on korkea marginaali: 4-6%. Lisäksi keskimääräinen muuntoprosentti on korkeampi kuin lento- tai matkavakuutuksen.

Jos kyseessä on mobiililiikenteen sovittelu, varmista, että tuotteella, johon lähetät liikennettä, on mobiiliversio.

Kokeile erilaisia ​​liikennetyyppejä ja erilaisia ​​tarjouksia.

Matkailualan tärkeimmät ominaisuudet

Kun kehität projektiasi, sinun on otettava huomioon kaksi markkinoiden pääpiirrettä:

  • Matala marginaalisuus;
  • Pitkä konversioikkuna.

Matala marginaali matkustamisessa liittyy lähinnä lentolippuihin, sillä lipun hinnasta saa 1,6 %. “Matkailu ja matkailu” -kategoriassa on mahdollista löytää myös korkeampia hintoja:

Kategoria komissio
Retket ja aktiviteetit 3-12 %
Autonvuokraus 4-8 %
Bussikuljetus 3-6 %
Siirrot 4-7 %
Junaliput ja liput 3-6 %
Majoitus 3-10 %
Pyörän ja skootterin vuokraus 4 %
Lentoliput 1,3-1,8 %
Matkakorvaus 5 euroa

Mainosyritystä perustaessasi on parempi keskittyä syvään segmentointiin ja kapeaan kohdistukseen. Käytä tätä varten sivuston hakukyselyiden tilastoja Googlen avainsanasuunnittelija.

Muista aina pitkä tulosikkuna. Välimiesmenettelyn vaikutus matka-alan markkinarakoon tulee noin 3 kuukaudessa. Älä käsittele lyhytaikaisia ​​tapahtumia, kuten lentolippujen promootioita, matkoja jne. Koska tällaiset ehdotukset ovat lyhytaikaisia, sinulla ei useimmissa tapauksissa ole aikaa maksaa sijoituksiasi takaisin.

Mainosta tietyillä alueilla, kuten lähtö- tai saapumismaissa ja kaupungeissa. Voit valmistautua etukäteen ja antaa lomailmoituksia esimerkiksi uudesta vuodesta tai pääsiäisestä.

Parhaat käytännöt

Rahaa voidaan ansaita välimiesmenettelyssä matka-alalla. Me ja yhteistyökumppanimme olemme jo oppineet tämän. Kapealla on kapasiteettia uusille pelaajille, joten voit myös työskennellä liikenteen arbitraasin kanssa.

Yksi menestystarinoistamme oli, kun uusi lentoyhtiö avautui ja perustimme heidän lentosuuntiinsa mainostoimiston. ROI 3 kuukauden jälkeen oli 213 %.

Toinen onnistunut strategia on näyttää mainoksia ihmisille, jotka ostivat palvelusi vuosi sitten. Ihminen matkustaa keskimäärin kerran vuodessa. Jos edellisestä ostoksesta on kulunut yli vuosi, on aika tarjota henkilölle taas lomaa.

🔥 Empfohlen:  6 askelta ansaita rahaa ruokablogista, vaikka aloittaisit alusta [2023 Edition]

Hyvä idea on segmentoida lentoliput tiettyihin kohteisiin ja kohdistaa uudelleen ihmiset, jotka etsivät lentolippuja aiemmin, mutta eivät ostaneet.

Mitä yksityiskohtaisempi segmentointisi on, sitä nopeammin sijoituksesi maksavat takaisin. Kun määrität mainontaa, sinun tulee tunnistaa alue ja valita kohdistetuimmat avainsanat. Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin äläkä ole laiska kirjoittaessasi luovia avainsanoja jokaiselle sanalle.

Toinen temppu on saada käyttäjät heti hakutuloksiin. älä pakota heitä etsimään itseään.

Parhaat työkalut liikenteen arbitraasiin vuonna 2022

Ensinnäkin, mitä sinun on tehtävä ansaitaksesi matka-alueen, on liittyä Travelpayouts-kumppanuusalustaan. Meillä voit ansaita erilaisista matkapalveluista, kuten lentolipuista, hotellivarauksista ja niin edelleen.

Käytä työkaluna:

Kokeile aina uusia työkaluja ja tee kokeita löytääksesi parhaan tavan tehdä liikenteen arbitraasi vuonna 2022.

Välimiesmenettely aloittelijoille: menestyksen salaisuus

Välimiesmenettelyssä sinun on aina suoritettava kokeita. Aloita kokeiluilla, jotka keskittyvät siihen, mitä ja minne lähettää, ja lopeta mainontayritysten kirjaimelliseen manuaaliseen asetukseen. Jos alusta, jolla ohjaat liikennettä, mahdollistaa A / B-testien suorittamisen, tee se. Voit esimerkiksi testata seuraavia hypoteeseja liikenteestäsi:

  • Toimiiko strategia “tarrata siihen nyt, koska kun se päättyy, se tulee kalliimmaksi”?
  • Onko tilannemarkkinointi sopivaa?
  • Jne.

Menestyksen salaisuus on jatkuva työskentely ja aina kokeilujen tekeminen. Tämä ei päde vain liikenteen sovittelusta ansaitsemiseen matkarajassa, vaan myös korkean tulotason ylläpitämiseen.